|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.6.2009 21:22:49   
Goldy
reby - krasen seznam!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.6.2009 21:36:09   
Reby
Hvala, Semper in Goldy user posted image  Sem nekaj poskušala in bolj kot ne na hitrco skupi spacala, sem našla še ful lepih slikic, tako da bom pri naslednjem seznamčku prakticirala :)

Nočko vsem!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.6.2009 21:52:19   
Sempervivum
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.6.2009 22:10:03   
Serendipity
oooo Reby- kak fajn! Superca seznam je! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.6.2009 22:14:23   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No, sem pravkar domov pispela - mmm, pizza in sadna kupa  Zdaj me pa spet želodček buba user posted image user posted image user posted image user posted image
Čaka nas pa nekaj takega: user posted image

oooooo sekica user posted image  končno bo pupa spet na borbi user posted image user posted image . Čestitam. Kakšen trebuh pa imaš, da je tvoji g. tako zanimivuser posted image . Kvadratenuser posted image ?
rubin sliši se grozno in sploh si ne predstavljam kaj preživljate. Naj se vse izteče dobro user posted image user posted image .
Vidim 2 novi user posted image . Iskrene čestitke Gapiii in loremi user posted image user posted image user posted image  pa seveda mirnih user posted image
miklarom zakaj boš pa imela cerklažo? A imaš že napovedano? Verjemi, da ko te fejst lulat, greš tud v postelji. Je pa res smotano.
previjalna - midva sva jo dala kar delat mizarju. Bo navaden predalnik, na vrhu bo pa še dodatna dila, ki se jo potem odstrani in ti ostane funkcionalen kos pohištva. Ampak bo vse narejeno šele konec avgusta, pa bom takrat poslikala vse.

Danes sem klicala v P in cuker je čudežno izginiluser posted image user posted image . Mal se norca delajo iz nas. Se je pa dušenje poslabšalo in sem že v nizkem štartu. Če ponoči ne bo boljš grem jutri v dežurno. Se bojim, da se je strdek premaknil kamuser posted image .
Otrok je pa tolko živ, da celo noč plava po meni, brca in dela prevale. Fino je, ko gledaš svoj trebuh, kako se premika v vse strani.
V petek greva pa gledat vozkeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.6.2009 22:54:23   
miska73
Moram še jst dodati malo na temo opreme.

Mi bomo sigurno imeli kar najbolj navadne stolčke iz ikee...
Jih ima sekica in so ful praktični, trpežni in totalno poceni
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093

Previjalno bi pa jst tudi imela tisto od Lip Poljčane... pa je enostavno prevelika... tak da še iščem neko pametno rešitev.
Pa ker jo imam namen imeti v kopalnici... čakam da bo naša kopalnica narejena, potem bom pa na cm merila kaj si sploh lahko privoščim.

Seki moj, bravo za pupo. user posted image user posted image user posted image

Ajrad čestitke za plodek in srčeka. Pa samo še dva tedna do nuhalne user posted image user posted image user posted image

Rubin držim pestke za Gajo in Zojo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica a ti pa še nimaš namena iti rodit?

Goldy ne rabiš nikamor hodit, če ti paše pri nas bit.
Itak rabimo kak dober nasvet pa kej stimulacije.
Alja je pa cukrček.

Špelki moj, pa kaj te to spet matra. Nič se šparat, ampak čimprej se h dohtorjem pokazat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.6.2009 23:36:00   
Kicsi
Ojla.
Kako ste?

Pri nas že vsak dan manj spimo,tako da mi ostaja iz dneva v dan manj prostega časa.Ampak nič hudega-tako mora biti.Je pa zelo lepo vsak dan videt nekaj novega pri fantoma.Sta že orng korenjaka postala.

Pridne bodite,pa uživajte tako kot jaz.

LUBČKE vsem od mene,Lovra in Tilna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.6.2009 0:12:05   
Kicsi
Sem malo še pogledala kaj je novega,pa vidim da veliko.

ISKRENE ČESTITKE :
Blanč,Mandreja,Mlinčkovi in tebi Rubin.

Lepo se crklajte.

Pa še za vse,ki jih zanima:
V svoj album sem dodala še par novejših slikic mojih sončkov.

Goldy kako ste pa vi kaj?Lubčka Alji.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.6.2009 6:30:24   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.6.2009 7:52:26   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Moram še jst dodati malo na temo opreme.

Mi bomo sigurno imeli kar najbolj navadne stolčke iz ikee...
Jih ima sekica in so ful praktični, trpežni in totalno poceni
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093

Previjalno bi pa jst tudi imela tisto od Lip Poljčane... pa je enostavno prevelika... tak da še iščem neko pametno rešitev.
Pa ker jo imam namen imeti v kopalnici... čakam da bo naša kopalnica narejena, potem bom pa na cm merila kaj si sploh lahko privoščim.

Miska, od Antilop majo v Ikei tudi zložljivo previjalno...poceni (cca 60 evrov, ne me držat za besedo) stabilna in velika ko je odprta. Ko jo pa zapreš je pa na steni...
Jaz sem si jo omislila za v kopalnico - je le voda blizuuser posted image - o uporabnosti pa kmalu poročam.

Np, nimam časa, moram še par stvari prej uredit....
pa med prazniki se ne dela....
pa seveda čakam na pravo luno user posted image user posted image user posted image
...

Goldy ne rabiš nikamor hodit, če ti paše pri nas bit.
Itak rabimo kak dober nasvet pa kej stimulacije.
Alja je pa cukrček.

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Samo sem pa premišljevala, da kakšna tema o IVF/ICSI/ IUI dojenčkih/otročkih tudi ne bi bila sčasoma slaba ideja, mar ne?
Se strinjam tudi tokratuser posted image ...  Ampak kdo bo pa tam skrbel za kavico pa sezname...Moramo Reby počakat da rodiuser posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.6.2009 10:45:07   
Bumo
halo lubike...danes pa praznik. Joj kako mi je lepo, da nisem sama doma, mi je full tecno sicer.
Se moja...ti boš tudi mela pupiko. user posted image user posted image
Špelkica, upam, da si vredu???
Rebi.....lep seznamcek!!!!user posted image
Goldy....ti kar lepo bodi pri nas, saj se ti nikamor ne mudi ali?Pa tvoja mala je pravi cuker!!!!
Lsica....mislim na vas....
Rubin...tudi nate inj tvoji dve punčkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lučka..tvoj seznamcek mi je tud v pomoc, hvala da si delila z nami.
Miklarom...naj te slabost kmalu mine.
Kimsy, dobrodošla!!!

Lep dan vsem pupike!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.6.2009 11:07:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Np, nimam časa, moram še par stvari prej uredit....
pa med prazniki se ne dela....
pa seveda čakam na pravo luno user posted image user posted image user posted image
...

Sej sem vedla, da moraš imet kake take tehtne razloge... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.6.2009 15:30:53   
Goldy
kicsi - ti tudi polubčkaj svoja lubeka! user posted image user posted image  Mi imamo pa eno fraj deklino.user posted image

Mi imamo stensko previjalno v kopalnici, delano po meri. Če mi bo ratal prilimam sliko, če ne pa poprosim Reby za pomoč.

Smo bili pa na prvem sprehodu z vozičkom. Se je moj držal vozička kot klop, pa še dedi zraven, da sploh nisem prišla v poštev.user posted image  Sem pa utrujena, me takoo kolki bolijo.

LP vsem!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.6.2009 15:32:07   
Goldy
Aja, ne boste se me še znebile, je tle preveč luštno. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.6.2009 15:36:22   
Reby
Goldy - ti kr pošlji slikico. Pa ne pretiravat s sprehodi, ti ti!!! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.6.2009 18:31:27   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

kicsi - ti tudi polubčkaj svoja lubeka! user posted image user posted image  Mi imamo pa eno fraj deklino.user posted image

Mi imamo stensko previjalno v kopalnici, delano po meri. Če mi bo ratal prilimam sliko, če ne pa poprosim Reby za pomoč.

Smo bili pa na prvem sprehodu z vozičkom. Se je moj držal vozička kot klop, pa še dedi zraven, da sploh nisem prišla v poštev.user posted image  Sem pa utrujena, me takoo kolki bolijo.

LP vsem!

Vidim,da so vsi očetje isti.
Jaz se moram z mojim dragim skor skregat,da mi da voziček za pelat.Je tok ponosen zraven vozička in svojih sinov,da hodi kot petelin user posted image .
Sem zelo vesela,da je ponosen na svojo družino,ampak jaz bi vseeno tudi kdaj pa kdaj voziček porivala user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.6.2009 20:11:52   
lučka 25
Reby, raje naj bo pred 24.7. ker čez rok mi pa ni za rodit. user posted image  Zdaj sem pa počasi že neučakana. A ti pa razmišljaš o akupunkturi. Sem že slišala o tem, pa ena oddaja je bila o tem na TV SLO. Baje res pomaga. Meni moj pravi, da bo on moja protibolečinska terapija, sam ne vem še kako misli to speljat.user posted image
Pa fuuul lep seznamček si naredila. user posted image

Goldy, ja vsaj dež naj se umiri, da boste lahko večkrat šli ven. Danes dopoldan je bilo to možno, vsaj pri nas je bilo tako vreme, da je to dopuščalo. Pa kar še ostani pri nas, vsaj dokler se ne odpre tema o dojnčkih/otrocih po IVF/ISCI/IUI. Pa kako lepa je tvoja Alja, pravi cuker. Jaz pa sedaj že komaj čakm na našega otročka, sem postala kar malo neučakana.

Se* super za pupo. user posted image  user posted image  user posted image

sonček, si nas prišla pogledat, malo posijat na našo temo. Kako kaj vaš pobč. Raste gotovo prehitro in čas gotovo kar beži.

Pija, lepo da si nas prišla pogledat, ampak me te nestrpno pričakujemo kot nosečko. Navijam za jutri. user posted image  user posted image user posted image

Sempre*, super da si se odločila za trip-trap stolček. Ti ne bo žal.

špelka, super da je sladkor čudežno izginil, samo da si izognila temu problčemu. Za strdek pa upam, da ne nagaja, da se bo vse umirilo in bo vse v redu.

miška, naša dvojna nosečka. Lepo, da se javiš še tu. Kopalnica bo pa itak najlepša. user posted image  Bosta otročka uživala v njej.

Kicsi, seveda ti primankuje časa ko pa imaš dva super škratka, ki skrbita za tvojo kondicijo. Je pa tako, da tudi jaz pričakujem, da bom bolj malokrat vozila voziček, bom prišla na vrsto le ko bom sama z otročkom.user posted image

Lsica, maš dober argument zakaj sedaj še ne roditi. Jaz pa sem postala tako neučakana, da je kaj. Pa vsi naši tudi. Moj oči je še posebej čisto neučakan, komaj čaka. Če bo pri nas pupa bo to njegova vnukinja, ki ga bo ovijala okoli prsta kot nora. user posted image  Vnukec (moj nečak) pa je itak čisto nor na njega. Kaj pol, a boš ti malo podaljšala nosečnost, jaz pa skrajšala, pa greva kar skupaj rodit. user posted image

Bumo, ja je fino, ko nisi sam doma. Jaz sem sedaj že 5 sama doma, ker mojega ni, pa še 6 dni samskega življenja me čaka. Potem bo pa 1 mesec in pol doma, ker ima počitnice. Samo itak sem ves čas na terenu, ker mi je moj zorganiziral varstv, da je vse pod kontrolo. user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.6.2009 22:28:24   
pikovit
No tako nosečke pa sem vas prišla še jaz pogledat user posted image

Ker me moja Špelka ne mara večuser posted image in se nič več ne javi na stari temi sem prišla sem,da ji povem,da jo pogrešam in imam fullllllll rada ter ti zaželim vse dobro user posted image

Nosečke moje kako ste kaj?Vas kar pogrešam na stari temi user posted image

Uživajte še naprej

RVI Pikovitkauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
26.6.2009 6:13:53   
Reby
Dobro jutro!
Žal vam ne morem prilepiti kavice, ker sva z možekom inštalirala Windowse 7 in zdej nč ne morem kopirati, lepiti itd., še komi sem Ringarajo usposobla user posted image Tako, da prosim katero drugo, če bo za to poskrbela, dokler ne bom usposobla te zadeve. Hvala in lep dan! user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
26.6.2009 6:58:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!
Žal vam ne morem prilepiti kavice, ker sva z možekom inštalirala Windowse 7 in zdej nč ne morem kopirati, lepiti itd., še komi sem Ringarajo usposobla user posted image Tako, da prosim katero drugo, če bo za to poskrbela, dokler ne bom usposobla te zadeve. Hvala in lep dan! user posted image

Ni tak luštna kot tvoja - ampak za začetek bo user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.6.2009 7:06:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oooooo sekica user posted image  končno bo pupa spet na borbi user posted image user posted image . Čestitam. Kakšen trebuh pa imaš, da je tvoji g. tako zanimivuser posted image . Kvadratenuser posted image ?
r
Danes sem klicala v P in cuker je čudežno izginiluser posted image user posted image . Mal se norca delajo iz nas. Se je pa dušenje poslabšalo in sem že v nizkem štartu. Če ponoči ne bo boljš grem jutri v dežurno. Se bojim, da se je strdek premaknil kamuser posted image .
Otrok je pa tolko živ, da celo noč plava po meni, brca in dela prevale. Fino je, ko gledaš svoj trebuh, kako se premika v vse strani.
V petek greva pa gledat vozkeuser posted image .

user posted image user posted image Pupik pa je res malo na Borbi... Moj možek je prišel v kabino - in rekel: Hehe, saj sem vedel, da bo atijeva cartika user posted image user posted image user posted image Je prepirčanja, da bo to tak anjegova princeska. Hm, ne vem, ne vem - se bova še pomenila o tem...
Trebušček? Ma - ne vem, kaj je tak zanimivo. Mogoče je popi smešen user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli za cukrček. Ampak - kaj je  s tem dušenjem? Se je že umirilo? Ti se hitro pojdi k zdravniku pokazat nič čakat!

Kisci - user posted image user posted image Kak sta fajn! Iiiii! Uživajte!

Goldy - user posted image Torej so cele borbe za vozeka? No, zatako lepotičko res verjamem... user posted image

Lsica - no, ti samo opravi kaj imaš... detece ne bo nikamor pobegnilo... No, edino ven lahko ... user posted image

Lučka  - odštevaaaamoooo tudi tebi user posted image

Bumo - kk si?

Vsem ostalim - *hugs* in lep petek vam želim

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.6.2009 8:18:58   
miska73
Pupike moje... Za Lučko pa orng odštevamo.
Ji je namreč odtekla voda danes na vse zgodaj...
Tak da bo/je akcija.

Lučkec moj, držim pestke kot nora.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.6.2009 8:22:58   
nokes

Tak da bo/je akcija.

ooooo, tut jst!!! dajmo lučka, pa da čimprej izvemo, kakšno presenečenje boš držala v svojem naročju!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.6.2009 8:34:19   
mismis
Kaj jaz to berem, naši Lučki je odtekla voda????

Že držim pestke in navijam zanjo in na naše presenečenje user posted image user posted image user posted image

Dajmo Lučka, mislimo nate in dihamo s tabo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.6.2009 8:47:07   
Serendipity

Tak da bo/je akcija.

Držimo pestke in dihamo: Go Lučka! user posted image user posted image user posted image

Ma, lumpek/lumpika - pa ni na atija počakal/a, kaj?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?