lučka 25
|
Reby, raje naj bo pred 24.7. ker čez rok mi pa ni za rodit. Zdaj sem pa počasi že neučakana. A ti pa razmišljaš o akupunkturi. Sem že slišala o tem, pa ena oddaja je bila o tem na TV SLO. Baje res pomaga. Meni moj pravi, da bo on moja protibolečinska terapija, sam ne vem še kako misli to speljat. Pa fuuul lep seznamček si naredila. Goldy, ja vsaj dež naj se umiri, da boste lahko večkrat šli ven. Danes dopoldan je bilo to možno, vsaj pri nas je bilo tako vreme, da je to dopuščalo. Pa kar še ostani pri nas, vsaj dokler se ne odpre tema o dojnčkih/otrocih po IVF/ISCI/IUI. Pa kako lepa je tvoja Alja, pravi cuker. Jaz pa sedaj že komaj čakm na našega otročka, sem postala kar malo neučakana. Se* super za pupo. sonček, si nas prišla pogledat, malo posijat na našo temo. Kako kaj vaš pobč. Raste gotovo prehitro in čas gotovo kar beži. Pija, lepo da si nas prišla pogledat, ampak me te nestrpno pričakujemo kot nosečko. Navijam za jutri. Sempre*, super da si se odločila za trip-trap stolček. Ti ne bo žal. špelka, super da je sladkor čudežno izginil, samo da si izognila temu problčemu. Za strdek pa upam, da ne nagaja, da se bo vse umirilo in bo vse v redu. miška, naša dvojna nosečka. Lepo, da se javiš še tu. Kopalnica bo pa itak najlepša. Bosta otročka uživala v njej. Kicsi, seveda ti primankuje časa ko pa imaš dva super škratka, ki skrbita za tvojo kondicijo. Je pa tako, da tudi jaz pričakujem, da bom bolj malokrat vozila voziček, bom prišla na vrsto le ko bom sama z otročkom. Lsica, maš dober argument zakaj sedaj še ne roditi. Jaz pa sem postala tako neučakana, da je kaj. Pa vsi naši tudi. Moj oči je še posebej čisto neučakan, komaj čaka. Če bo pri nas pupa bo to njegova vnukinja, ki ga bo ovijala okoli prsta kot nora. Vnukec (moj nečak) pa je itak čisto nor na njega. Kaj pol, a boš ti malo podaljšala nosečnost, jaz pa skrajšala, pa greva kar skupaj rodit. Bumo, ja je fino, ko nisi sam doma. Jaz sem sedaj že 5 sama doma, ker mojega ni, pa še 6 dni samskega življenja me čaka. Potem bo pa 1 mesec in pol doma, ker ima počitnice. Samo itak sem ves čas na terenu, ker mi je moj zorganiziral varstv, da je vse pod kontrolo.
|