detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ojej detelja . Ti ne privoščim take tašče/tasta. Meni se zmeša, sj kot praviš, se že tebi tudi počasi začenja, ane? Sam, to je pa zelo egoistično od tasta, da ti sploh lahko izjavi eno tako tupasto izjavo, kako mu pride sploh to v bučo?! Kaj si mu pa odgovorila nazaj na ta njegov "pameten" stavek? Pr meni nebi blo trte-mrte,...jaz bi sigurno v efektu rekla, da pol pa hvala lepa za tako mišljenje, ampak hodli pa k vam tudi ne bomo pol več. Ali po naše, ali pa nikakor več. Pa bi me zanimalo, kaj bi storili pol. Moji in njegovi vejo, da če bo kdo kako tako rekel, nas več ne vidijo na obisku, ne tu ne tam. Pač tako je. Itak sem že vsem v povedla, da so imeli svoje priložnosti, ki so jih "zapravili" in da svojih napak ne bojo popravljali na najinih otrocih (ala carklanje ves čas po rokah, sladkarije, itd.) Zdaj pa bi bili radi najboljše babice in dedki, če so svojo priložnost kot starši zapravili in nas niso vedli imet radi. Edino kar me zanima je še zdaj pr tašči to, kaka bo reakcija tam čez vikend na nočno jokanje našega , pač normalno, ko bo lačen, siten bo jokcal. Ker tam v bloku pa mora bit po njihovem po 22.uri čiiiista tišina! Japajade! Sma se že z mojim dogovorila, da če bo kdo kaj rekel drugo jutro, da se niso naspali, in to in ono...kako bojo sosedi reagirali,...ne boma čisto nič rekla, ampak na obisk pa pol tud več ne pridema. Ja tako je to...problemi mislim, da je razlika, če imaš ti po 22. fešto ali pa če otrok joka...ali??? če to kdo ne razume oprosti je res za odstrel...ne boš verjetla tastu nisem nič odgovorila, ker me je v tak šok in bes spravil, da mi je še meso začelo vret ne samo kri....bo pa enkrat meni to prekipelo in se bom spet razpizdila tako, da bodo še šipe pokale...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|