|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
24.6.2009 15:54:20   
matcar
Ojla,punce!
Vidim,da ste že vse imele preglede.Jaz sem bila 11.-ga na pregledu.Smo vzeli KT,ker baje da še mi ne sme dat mat.vložka.Ni pa mi jasno,zakaj ga Sonček,tebi ni dala.Saj ga samo vstavijo,ko pa boš želela zanosit,pa ti ga odstranijo.Jaz sem ga imela po porodu,ko sem rodila Leo.Ko pa sma na Maksu začela delat,pa mi ga je G odstranla.
Jaz pa samo skačem okoli Z zadnje čase.Sma mogla dat kri z Maksom,ker rabi sveže izvide za OP.Danes sma hodla k njegovi P po papirje za OP.V sredo pa imama s Saš-em UZ kolkov.Pa tako glupo vreme imamo,da joj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
24.6.2009 15:55:04   
matcar
Aja,sem pozabla povedat,kake KT sem dobila.Če katera pozna mogoče,Logest.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
24.6.2009 16:18:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

naš Jakob ima tudi fino mozojčke po obrazu - ima kar hrapavo kožo napram drugod po telesu. BOm poskusila z Sudocrem.

pri nas je ista situacija-so se naredili in sploh ne izginejo... user posted image mažem mu jih z bepantenom,naj raje zamenjam mazilo-kaj predlagate user posted image

nam je p rekla, da bepanten mazilo more bit ne krema ali pa bepanten plus prav mazilo...ima roza črto po tubi...pa če poveš bepanten mazilo boš itak to dobila...probaj..nam pomaga...mi imamo tudi alergijo na mehčalec...kot otrok sem jo tudi jaz imela...probaj...itak lahko potem še to kremo sama porabiš...ali pa probaj z to kremo sudocrem...verjetno ste dobili v p eno štaklico z testeri itd...tam not je bila če ne pa se da kupit v lekrani je tudi super krema...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
24.6.2009 16:20:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Danes mi je bog dal cajta za RR, pa še k vam poštulim. Vidim, da je tema o taščah, obiskih,...aktualna. K sreči imam "pametno" taščo, itak bi ga skos imela na rokah, ampak sma že vsem povedala, da nosit po rokah in ujčkat in cotat ne pustima, ker se bo razvadil bit skos na rokah. So zastopli, vsi od mojih do tašče. Itak bi ga oni skos imeli na rokah.
Glih ta vikend bomo šli k tašči in bo moj lubi kr stegnil jezik, če ga bo tašča hotla met dost po rokah. Pol mamo pa mi doma kasneje probleme. Sicer sem pa vesela, če ga še kdo drug vzame v roke, tu me ne daje občutek ljubosumja.
So pa moji malo manj razumljivi do vsega tega; ampak sem tud to že uredila glede nošenja po rokah; ati si je celo prnesel gugalnik, da bo malega gugal v naročju in sem rekla naj kar pozabi. user posted image  In je moral pozabit na to varianto razvajanja. Če ni nas ujčkal ko smo bli otročki, kaj bo zdaj nadomeščal zamujeno.
Edino na živce mi pa gre, ko ati nekaj rine v malega, skos neki jamra zraven, pa buci-buci, je hujši ko mami, pa je mami ženskauser posted image user posted image . Še to moram drugič na naslednjem obisku urediti; bom kar rekla, da naj gleda da ga še kaj ostane, ko tolk rine vanjuser posted image  Sj ne rečem, da daš vnučku kakega lupčka, ne pa da se skos nekdo slini po njem.

No, tolko sem morala še jaz napisat nekaj na vaši temi, ko je že tako zanimiva. user posted image

jaz lahko tašči in tastu tupim vsak dan 24 ur na dan, 60 min na uro, 60 sekund na minuto, da ne pustim tega in onega in kakšna pravila imamo mi ampak ona dva sta pre tupa, da bi to razumela...stari mi je rekel, da naj jaz imam svoja pravila kjer jih želim imeti on jih ne bo upošteval....ok...bo maja zrasla pa bom ji jaz rekla, da ko greš k tema dediju pa babi ti ni treba nič ubogat, lahko postaviš hišo na glavo in mami ne bo nič rekla...milo za žajfo...sem pa fuuuuullllll "prijazna" a ne???user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
24.6.2009 16:58:48   
pokica_
Ojej deteljauser posted image user posted image . Ti ne privoščim take tašče/tasta. Meni se zmeša, sj kot praviš, se že tebi tudi počasi začenja, ane?
Sam, to je pa zelo egoistično od tasta, da ti sploh lahko izjavi eno tako tupasto izjavo, kako mu pride sploh to v bučo?! Kaj si mu pa odgovorila nazaj na ta njegov "pameten" stavek?
Pr meni nebi blo trte-mrte,...jaz bi sigurno v efektu rekla, da pol pa hvala lepa za tako mišljenje, ampak hodli pa k vam tudi ne bomo pol več. Ali po naše, ali pa nikakor več. user posted image  Pa bi me zanimalo, kaj bi storili pol.
Moji in njegovi vejo, da če bo kdo kako tako rekel, nas več ne vidijo na obisku, ne tu ne tam. Pač tako je. Itak sem že vsem v user posted image povedla, da so imeli svoje priložnosti, ki so jih "zapravili" in da svojih napak ne bojo popravljali na najinih otrocih (ala carklanje ves čas po rokah, sladkarije, itd.) Zdaj pa bi bili radi najboljše babice in dedki, če so svojo priložnost kot starši zapravili in nas niso vedli imet radi.

Edino kar me zanima je še zdaj pr tašči to, kaka bo reakcija tam čez vikend na nočno jokanje našegauser posted image , pač normalno, ko bo lačen, siten bo jokcal. Ker tam v bloku pa mora bit po njihovem po 22.uri čiiiista tišina! user posted image  Japajade! Sma se že z mojim dogovorila, da če bo kdo kaj rekel drugo jutro, da se niso naspali, in to in ono...kako bojo sosedi reagirali,...ne boma čisto nič rekla, ampak na obisk pa pol tud več ne pridema.

Ja tako je to...problemiuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
24.6.2009 17:15:27   
Pat74

Edino kar me zanima je še zdaj pr tašči to, kaka bo reakcija tam čez vikend na nočno jokanje našegauser posted image , pač normalno, ko bo lačen, siten bo jokcal. Ker tam v bloku pa mora bit po njihovem po 22.uri čiiiista tišina! user posted image  Japajade! Sma se že z mojim dogovorila, da če bo kdo kaj rekel drugo jutro, da se niso naspali, in to in ono...kako bojo sosedi reagirali,...ne boma čisto nič rekla, ampak na obisk pa pol tud več ne pridema.

Ma ne se sekirat za jokanje po 22. uri - mi smo v bloku, pa mi še nihče ni nikoli rekel, da dojenček moti nočni počitek - sicer so pa bili vsi stanovalci enkrat dojenčki oz. so imeli dojenčke, a ne? Moti pa lahko edino kakšnega PACIENTA.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
24.6.2009 18:53:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Imam eno vprašanje...a jemlje katera KT cerazette? kake so izkušnje, ima katera občutek da je dobil krče zaradi tega?
Jaz jih jem in mislim da je vse ok, a misliš da ima krče po njih?

ne vem...prej jih ni imel, zdej pa je zadnje dni kr mal tečkauser posted image user posted image ...pa sem pomislila, da je mogoče to, ali pa je krivo vremeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
24.6.2009 18:55:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

naš Jakob ima tudi fino mozojčke po obrazu - ima kar hrapavo kožo napram drugod po telesu. BOm poskusila z Sudocrem.

pri nas je ista situacija-so se naredili in sploh ne izginejo... user posted image mažem mu jih z bepantenom,naj raje zamenjam mazilo-kaj predlagate user posted image

bepanten je premasten, kožo še bolj zapre...bolje je kr pustit in obrisat parkrat na dan  fizološko. Mi smo se jih na ta način znebiliuser posted image , zdej pa uporablamo Mustellino vodo in je superuser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
24.6.2009 18:58:36   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita.hhhhh ti si pa ista k moja sestra ,si ga je tudi k je delala .Petra je rekla da sočustvuje s tabo k sem sedaj pri njej in da ve kako ti je.user posted image user posted image
obiski:ja kar reči jim da malo pa tudi rabiš prostora in da vsaj k ga previjaš naj ti dajo mir.

ja boli kr fajn, pa še to vreme...hvala Petriuser posted image

Kar pa se tiče obiskov je pa težko veš, ko že itak pridejo 2x na let sem pa ne bi blo fer do mojga....eh bo že no...pa nič Ančki govort k so kolegi pa ne bi rada da bi si kdo narobe razlagal. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
24.6.2009 19:00:10   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pregled po porodu:vse je ok ,moja G je vsa vesela in zadovoljna,jaz pa tudi ,je rekla zdaj pa še kar enega,zaščite nisem pa vzela nobene,za mireno mi je rekla da če imamo še namen zanosit da raje ne ,druga sem pa rekla da ne bom imela.Tko da ko bo bo ,če bo že prej k 2 leti bom vesela ,čeene pa začeno delat na naslednjem članu po 2 letih

sonček super da je vs ok....uuuu že razmišljate o novem članuuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej jst tudi nebi nič vzela, če nebi imela CR.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne še ne še ,naj malo časa mine čepravi mam zelo lepe izkušnje s porodom.

čuj zdej pa slončkate na veliko a neuser posted image user posted image user posted image user posted image .... No mogoče pa bomo spet skupaj zanosileuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
24.6.2009 19:02:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dan!

pizza a že kaj jeste pico? Meni se namreč ful lušta, pa nevem...v ponedeljek bo Sofija stara 2m in sem mislils tisti teden svojo prvo pico po porodu popapcat. Kaj pravte a je še prehitro...al ve že mažete? A pica sploh lahko krče povzroča?

jst sem pico jedla že par dni po tem ko sem prišla iz Puser posted image ...pa je blo vse ok....pa tudi večkrat jo jem, vse vrsteuser posted image , tako da ti si jo kr privošči, jst tudi gobe gor jemuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
24.6.2009 19:52:08   
m..tina
No, ko je govora o picah...

Moje dojenje se je prejšen tedn, žal, končalo, sem pa šele danes dodobra skapirala. Moj se mi še zdej smeji. Stala sva v Merkatorju na blagajni in se par ped nama pogovarja o bifteku. Meni se zasvetijo oči, pogledam  mojga in samo rečem: Biftek!!! On se začne smejat, plačama, js pa še en krog med police, pa nabavim vse za biftek. No, zdej vete, kaj mamo danes pri nas za večerjo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
24.6.2009 20:15:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
evo našo čebelico...

user posted image
sem ji zadnjič kupila ta klobuček pa sem jo htela mal zamotit sam ni delovalo....

jz sm tud zanč naši kupila en klobuček, pa ne in ne da bi ji bil všeč.. je tako rjovela, da pol ajši nisem fotkala user posted image  user posted image

punce, rabim pomoč... Gaja ima zdej že par dni drisko.. ampak ne vsakič ko se pokaka... pediatrinja mi je rekla da to ni nič tazga, da nej jo samo velik dojim da ne dehidrira.. a je to res vse normalno?? se mi zdi da ma drisko odkar ji dajem kapljice Plivit D3

copka vse najboljše tudi tukaj

dons sva se z mojo frajlo mal igrale... je blo velik petja, vzklikov in seveda smeha.. tkole je pa zgledalo

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
24.6.2009 20:40:17   
detelja

Ojej deteljauser posted image user posted image . Ti ne privoščim take tašče/tasta. Meni se zmeša, sj kot praviš, se že tebi tudi počasi začenja, ane?
Sam, to je pa zelo egoistično od tasta, da ti sploh lahko izjavi eno tako tupasto izjavo, kako mu pride sploh to v bučo?! Kaj si mu pa odgovorila nazaj na ta njegov "pameten" stavek?
Pr meni nebi blo trte-mrte,...jaz bi sigurno v efektu rekla, da pol pa hvala lepa za tako mišljenje, ampak hodli pa k vam tudi ne bomo pol več. Ali po naše, ali pa nikakor več. user posted image  Pa bi me zanimalo, kaj bi storili pol.
Moji in njegovi vejo, da če bo kdo kako tako rekel, nas več ne vidijo na obisku, ne tu ne tam. Pač tako je. Itak sem že vsem v user posted image povedla, da so imeli svoje priložnosti, ki so jih "zapravili" in da svojih napak ne bojo popravljali na najinih otrocih (ala carklanje ves čas po rokah, sladkarije, itd.) Zdaj pa bi bili radi najboljše babice in dedki, če so svojo priložnost kot starši zapravili in nas niso vedli imet radi.

mislim, da je razlika, če imaš ti po 22. fešto ali pa če otrok joka...ali??? če to kdo ne razume oprosti je res za odstrel...ne boš verjetla tastu nisem nič odgovorila, ker me je v tak šok in bes spravil, da mi je še meso začelo vret ne samo kri....bo pa enkrat meni to prekipelo in se bom spet razpizdila tako, da bodo še šipe pokale...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
24.6.2009 21:26:43   
malcekvita
Blueeyes Gaja je pa en pravi mali  cartek! glede driske ti ne znam nič povedat, mogoče kakšna bolj izkušena mamica prileti spet na pomoč. Vem samo to, da moraš pazit da ti ne dehidrira, torj mora pit čimveč joško al pa flaško. Jst ne vem, sam če imajo dojenčki drisko, to pomeni, da je vsaka plenička pokakana?Jih šraufne vsake pol ure, al kako? Ker pri našem Jakobu če imam priložnost gledat kakanje v živo (user posted image ), je vse tekoče, čez cajt pa pamperska vpije tekočino, ostane pa sam še ena taka pasta. Zato me je strah, da ne bom znala prepoznat te presnete driske user posted image .
Danes sem nesla Jakobovo pleničko k P, ta mi je napisala pač tisti listek za lab, naj odnesem njegovo blato na analizo. in glej ga zlomka, dame v lab so si privoščile dan pred praznikom oditi prej domov, mi smo pa ostali v negotovosti. Edino kar me tolaži je to, da je Jakob bil danes dobre volje, ni jokal veliko( skoraj nič), edino skrbi me ker ima zdaj kar naenkrat 4 urni razmak med obroki. to se je danes začelo, sem ga kar sama pristavljala k joški pa ni hotel pit. Upam, da bojo jutri pleničke lepe polulane in rumenkasto pokakane brez krvavih nitk in sluziuser posted image
nočko drage moje, naj naši krofeki in jagodke lepo sanjajo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
24.6.2009 21:32:02   
štorkljica
O super, da vas pice niso matrale...tinaaja tale meksikana je bla tko hitro res mogoče slada izbirauser posted image user posted image user posted image   Jaz si bom pa pico kar v parih dnevih privoščila ker ne morem več živet brez njeuser posted image

bluejes tale tvoja Gajica je pa res posrečena tukaj pod tem igralom. Kaj mate to za enega, kje kupljeno, koliko stalo?

slončkanje a že veselo "telovadite". Midva sva zadnjič v soboto prvič po porodu in nama je blo ful dobro....ampak po tistemu še ni blo spet prave šanse...al dela al ga ni al jaz zvečer "skup padem"...no sej bouser posted image
Kontracepsije pa še nimam, ker sem se odločila, da bom spet jemala yarina tabletke, ampak moram počakat, da preneham dojit, šele takrat lahko začnem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
24.6.2009 21:32:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ma ne se sekirat za jokanje po 22. uri - mi smo v bloku, pa mi še nihče ni nikoli rekel, da dojenček moti nočni počitek - sicer so pa bili vsi stanovalci enkrat dojenčki oz. so imeli dojenčke, a ne? Moti pa lahko edino kakšnega PACIENTA.

PAT se kar podpišem pod tebe!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
24.6.2009 21:57:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Blueeyes Gaja je pa en pravi mali  cartek! glede driske ti ne znam nič povedat, mogoče kakšna bolj izkušena mamica prileti spet na pomoč. Vem samo to, da moraš pazit da ti ne dehidrira, torj mora pit čimveč joško al pa flaško. Jst ne vem, sam če imajo dojenčki drisko, to pomeni, da je vsaka plenička pokakana?Jih šraufne vsake pol ure, al kako? Ker pri našem Jakobu če imam priložnost gledat kakanje v živo (user posted image ), je vse tekoče, čez cajt pa pamperska vpije tekočino, ostane pa sam še ena taka pasta. Zato me je strah, da ne bom znala prepoznat te presnete driske user posted image .

en dan je mela vsako pleničko pokakano, ampak ni bla na vseh driska.. ene so ble normalne... tko da mi ni nič jasno... je pa normalno nekje na 3 ure pokakana... tud k jo šraufa samo prdi, se ne pokaka... redko kdaj...
drgač pa če je zraven mene že po zvoku prepoznam drisko... k je čist drugač slišat... k bi pod velkim pritiskom vodo spustu user posted image  pol pa full začne jokat, k jo ritka začne pečt... tko da takrat jo umijem pol z vodo, da se malo osveži in ohladi - k vlažilni robčki so premalo mokri in še naprej rjove

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
24.6.2009 22:04:57   
Blueeyes
bluejes tale tvoja Gajica je pa res posrečena tukaj pod tem igralom. Kaj mate to za enega, kje kupljeno, koliko stalo?

slončkanje a že veselo "telovadite". Midva sva zadnjič v soboto prvič po porodu in nama je blo ful dobro....ampak po tistemu še ni blo spet prave šanse...al dela al ga ni al jaz zvečer "skup padem"...no sej bouser posted image
Kontracepsije pa še nimam, ker sem se odločila, da bom spet jemala yarina tabletke, ampak moram počakat, da preneham dojit, šele takrat lahko začnem.

user posted image

takle je... sem ga pa dobila za novo leto za darilo od sosede... ampak mislim da je to Leclercova blagovna znamka, tko da tam poglej.. cene ti pa ne znam povedat

mi že tud user posted image  - še ni tko kot je blo pred nosečnostjo in porodom,ampak se bom ože vrnili na stare tire user posted image  user posted image

kontracepcija  jz mam oz moj ma kondome

Neposredna povezava do sporočila: 3644
25.6.2009 7:13:29   
detelja

štorkljica, ko se otrok ponoči naje in zaspi je čas za  akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3645
25.6.2009 9:49:47   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

takle je... sem ga pa dobila za novo leto za darilo od sosede... ampak mislim da je to Leclercova blagovna znamka, tko da tam poglej.. cene ti pa ne znam povedat

mi že tud user posted image  - še ni tko kot je blo pred nosečnostjo in porodom,ampak se bom ože vrnili na stare tire user posted image  user posted image

O super, sam škoda da nisem iz LJ al kje v bližini, tak da mi je leclerc predaleč. Ampak res zgleda fajn toleuser posted image

Ja glede user posted image  pa tudi midva še loviva stare tirniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
25.6.2009 9:50:23   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

štorkljica, ko se otrok ponoči naje in zaspi je čas za  akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go detelja...go deteljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
25.6.2009 10:10:06   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

O super, sam škoda da nisem iz LJ al kje v bližini, tak da mi je leclerc predaleč. Ampak res zgleda fajn toleuser posted image

Ja glede user posted image  pa tudi midva še loviva stare tirniceuser posted image user posted image user posted image

to je pa ja najmanjši problem... k gre ena v Leclerca pogleda če še majo to igralno konzolo, pogleda za ceno, ti sporoči (prek sms-a al pa te pokliče) in poveš a ti jo vzame al ne.. pol pa obstaja hitra pošta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3648
25.6.2009 14:43:01   
Pat74
Blue* tole z drisko je isto pri našem - sem mu pa dala biogaja kapljice in je ful boljše, tud prdi manj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
25.6.2009 15:39:10   
klavdyk
hej
ma ste vse verjetno zunaj ko ja tak sončekuser posted image user posted image user posted image

mi pa v hišiuser posted image user posted image user posted image groza. komaj čakam jutri pregled, da vidim kako bo. upam, da bo rekla, da lahk gremo ven. user posted image user posted image tamali je mal siten, men bi pa tut pasal en sprehod z vozičkom

nič grem mal tv gledat. mali ne spi, če ne bi tk mal šla martinčkat na balkonuser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?