|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
24.6.2009 11:15:35   
tinaaja
punce komaj čakam, da bo ura 13.30, da začne naša P delat, ker je bla zadnja plenička tudi pokakana in med kakcem tudi pikice krvi, sicer ne veliko, ampak vseeno sem se malo ustrašla. Upam, da bo rekla, da je vse ok. Ima katera s tem kake izkušnje??

dita je imela vcer eno nitko. opcije:
od napenjanja pa poci ena zilice
alergija
virus
sem glih vceraj o tem govorila s prijateljico, katere hci je imela pogosto krvave noitke v blatu.
jaz se zaradi enkrat ne mislim sekirat, ce se bo ponovilo, pa bomgovorila s P.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
24.6.2009 11:17:45   
malcekvita
ma sej sem se odločla, da bom še naslednjih par pleničk opazovala, če se bo poavljalo, bom šla pokazat P.
Tinaaja hvala za tako hiter odgovor user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
24.6.2009 11:19:05   
tinaaja
hja, tem zadevam lahko sledi sprejem na gastro, zato jazt ne mislim prehitevat dogodkov..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3603
24.6.2009 11:19:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja ... ma ne se sekirat zaradi user posted image  ... brezveze ... skozi eno uho notri, skozi drugo ven ... ma ta je pa res zmagovalna, da če ji bo slabo ponoči, da ji naj pripelješ Majo in bo takoj ok user posted image  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...  adijo pamet user posted image

pozabila sem napsiat, da je mali dobil plenični izpuščaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (najprej vneto ritko, te so se mu pa že taki izpuščajčki naredili ...)  ... na morjuuser posted image ,.... in nimam pojma zakaj user posted image  .... a bi bil lahko vzrok to, da smo menjali plenice user posted image  .... zdaj je že ok user posted image  in imamo spet pamperske

user posted image  aprilski korfeki in jagode so pa tak zlati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in vsi podarjajo take lepe nasmeške .... user posted image

ja, itak...stara dva izsiljujeta tako, da glava boli...bosta enkrat ona dva izsilila deteljin jezik tako, da bosta res imela pritisk 100000/2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, možno, da zarad zamenjave pleničk...probaj ono kremico iz paketa, katerega smo dobili v porodnišnici - SUDOCREM...naši maji ful pomaga pa tudi če ima po obrazu mozoljčke ji namažem pa drugi dan jih več nima...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.6.2009 11:20:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Detelja, probaj odpret okno na stežaj malo daš v voziček, al pa gresta na balkon, mogoče bo delovalo user posted image user posted image , pa bo Maja mislila, da je zunaj. Pri nas pa že sonček kuka, sam še perilo obesim,sebe in malega uštimam in greva na zrak... Končno!

v ms pa še vedno šprica ta dež...balkon maji ne pali...mogoče 5 min pol pa se dere..njej niti dosti ne pomaga če sem zunaj pa se s kom pogovarjam pa na mestu stojim pa mal voziček sam sem pa tja porivam...njo je treba ornk vozituser posted image user posted image user posted image user posted image zahtevna babncauser posted image user posted image user posted image ko mamicauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.6.2009 11:22:04   
kpmk
detelja - jst bi tud popizdla. Veš naši vsi so mal čudn gledal ker nisva želela pomoči, ker sva želela malo sama k sebi pridet pa to, pol sva pa razložla da ko bova kaj potrebovala da bova javila in sedaj (trkam) je vse ok. Mislim pa da bi tudi babici ugajalo, da bi počuvala Iana, ampak sva razložila, da zaenkrat še ne, da bo pa slej ko prej prišel čas da bova ga dala in naj to razumejo in HB je ok. Men je šlo tudi na živce ko so bili vsi pametni, ... ma ja razumem da so spravil otroke na svet, ampak za naju je Ian prvi sonček in naju skrbi in ni treba pamet solit, dovolj je dober predlog. Men je super rr in ko je bla patronažna ko sva kaj vprašala ker veliko zveš in si morda boj zaščitniški in ne vem oh in sploh ampak tu na rr in patronažna ni nikoli rekla tko in tko je prav ampak poskusite ...... itd in ja to je super. Npr. moja mami že ve da ko kaj potrebujem rečem, ker men že gre na user posted image  ko se hranimo in Ian ima rad mir, potem pa vsi ja budi buci,... pa si mislim pa dejte mu dihat, no pol pa tko lepo to povem in je ok. Moja mami je tud full super in tudi ko sem pri njej z ianom mi nikoli res nikoli nič ne vsiljuje, niti da bi ga imela, ker ve da bom sama rekla,,... in imava tudi fajni odnos ker si veliko poveva.... superca je,... upam da bom tudi jst taka mmai. Je pa tašča tud ok, je pa res da njej glih ne morem povedat - p0a ne tko, ampak tko,.... no sej so ugotovile da se bojiva za user posted image
Malo je pa pri tebi najbrž ljubosumna ker bi rada bila v vlogi tvoje mami in da bi se štekali, ma eh joj joj. Te čist štekam in upam, da se bo kamlu pomirilo. Namesto da bi bila vesela da ima sin in vnuk super mami, joj joj bom nehala......

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.6.2009 11:23:11   
kpmk
Mi2 pa čakava atija da pride po naju in šibamo ven,... Ian danes full aja (trkam) najbrž ker ga je ponoči sračkal, sej komaj čakam da gremo ven in da imamo podaaaaljšani vikend - joj bo lepo.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.6.2009 11:24:22   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

punce komaj čakam, da bo ura 13.30, da začne naša P delat, ker je bla zadnja plenička tudi pokakana in med kakcem tudi pikice krvi, sicer ne veliko, ampak vseeno sem se malo ustrašla. Upam, da bo rekla, da je vse ok. Ima katera s tem kake izkušnje??

Naš je tudi ponoči bolj slabo spal...
Detelja, probaj odpret okno na stežaj malo daš v voziček, al pa gresta na balkon, mogoče bo delovalo user posted image user posted image , pa bo Maja mislila, da je zunaj. Pri nas pa že sonček kuka, sam še perilo obesim,sebe in malega uštimam in greva na zrak... Končno!

malcekvita - mi smo imeli pred 3-mi tedni akcijo glede ful tekočega, obupno smrdečega in sluzavega blata, ki je postalo ščasoma tudi zeleno. Prvič, ko je Jakob pokakal sluz, sem opazila tudi krvave pikice v plenički in zagnala čisto paniko - pa saj tako je tudi prav. Sva šla takoj k P in ga je pregledala. JE pa to bilo prav tisto obdobje, ko so se začeli krčki. JAkob se je posledično manj zredil (sicer še vedno v mejah normale), saj je jedel veliko manj, posebej pop. in zvečer, ko je bilo najhuje - takrat je kakšen obrok, ali pa kar 2, preskočil.

Pri P so mu vzeli vodo in kri (bil je še vedno zelo rumen - latenica), blato smo pa morali dostaviti 3x, za 3 zaporedne dni, da so ga testirali na prisotnost krvi in na rotavirus.

Izvidi - prvi izvid brez krvi, 2 prisotna kri, 3 brez krvi. ROtavirus - negativno.user posted image user posted image

Pol je pa P rekla, da je bleto tako zaradi krčev in da naj še vedno opazujeva pleničke, če bi se slučajno še pojavila kri. A ja, pregledala mu je tudi ritko, če bi imel slučajno kakšno ranico.
P nama je tudi rekla, da so zadnje čase imeli velik primerov, ko so otročki imeli v blatu krvave pikice in se je na koncu izkazalo, da ni bilo nič resnega in da tudi njim ni jasno, kako to, da je bilo to zadnje čase tako pogosto.

Zato ti pa predlagam, da se gresta pokazat k P.

Lepo opravita!

Neposredna povezava do sporočila: 3608
24.6.2009 11:28:08   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ej, možno, da zarad zamenjave pleničk...probaj ono kremico iz paketa, katerega smo dobili v porodnišnici - SUDOCREM...naši maji ful pomaga pa tudi če ima po obrazu mozoljčke ji namažem pa drugi dan jih več nima...

naš Jakob ma tudi fino mozojčke po obrazu - ma kar hrapavo kožo napram drugod po telesu. BOm poskusila z Sudocrem.

Ojoj, da je tako zanič vreme v Prekmurju - mi se pa glih dans odpravljamo 1. domov in to do nedelje. Kakšna je pa napoved? Da vem, če bi sploh voziček s sabo vlačila....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
24.6.2009 11:54:55   
Pat74
Tole s taščami , je meni tud ful znano - tud jest rajš veljam za čudno, kot pa da mi pride sem in me vrže na obrate - moj je mel tud ene smešne popadke, da naj pride njegova mamica pomagat po porodu, pa sem vztajala, da ne, ker bi mela še več dela, če bi bla ona tuki, pa še non stop bi jamranje poslušala, kdaj drugič, pa še očitke, koliko pomaga - halo?! Sem mela pač takrat malo bolj razmetano, pa kaj. Moji punci sta bili pa itak v šoli in v vrtcu.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.6.2009 11:58:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

naš Jakob ma tudi fino mozojčke po obrazu - ma kar hrapavo kožo napram drugod po telesu. BOm poskusila z Sudocrem.

Ojoj, da je tako zanič vreme v Prekmurju - mi se pa glih dans odpravljamo 1. domov in to do nedelje. Kakšna je pa napoved? Da vem, če bi sploh voziček s sabo vlačila....

če pa ma ful hrapavo kožo po obrazu pa probaj še bepanten mazilo ful pomaga...to nam je na zadnjem pregledu rekla p...

Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.6.2009 12:13:01   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

NenaLena, ko zvem, kateri vrtec je, sporočim - ker sem tud jest to izvedela od znanca.

Punce, a mislite da se lahko tako majhnim otrokom že da linex (probiotiki), ker sumim, da ma naš drisko - sicer polno dojim in je ješč, le zelo tekoče odvaja in blato tud smrdi.

naš ima tudi bolj redko in tko sladek vonj ima,je pa zenf barve ,po moje ni to nič.Če bo pa še kak dan več pa pokliči P in vprašaj ali pa kar pelji
nalini:super za pregled
malcekvita:poročaj kako bo če boš šla na pregled ,držim pestke
tašče.no comment
kpmk:lepo se imejte in mi tudi spimo ,se potepava pri moji sestri in se je napaapl in zaspal

pregled po porodu:vse je ok ,moja G je vsa vesela in zadovoljna,jaz pa tudi ,je rekla zdaj pa še kar enega,zaščite nisem pa vzela nobene,za mireno mi je rekla da če imamo še namen zanosit da raje ne ,druga sem pa rekla da ne bom imela.Tko da ko bo bo ,če bo že prej k 2 leti bom vesela ,čeene pa začeno delat na naslednjem članu po 2 letih

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.6.2009 12:19:03   
sonček85
L&L.hvala za pohvale,jz vidim tvoje avatarje in tikerček in seveda čestikte tvojemu najstarejšemu sončku,naj se naje velike tortice
kpmk:tudi našega če bi bila punčka ni :tiauser posted image
jaz poznam eno gospo in lahko jo vprašam če še ima kaj prostora ,samo po moje ne ,ker ona jih vsaj pol leta do 1 leto prej sprejema ,sa jih ima potem im prej tudi na uvajanju.Bom vprašala in ti povem
detelja:u jej tvoja je pa res boga ,upam da bo čim prej lepo vreme in da grete ven. jaz tudi samo čakam kdaj bo lepo vreme ,no naš morem povedat da sicer ni siten a samo čakam kdaj bo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.6.2009 12:34:11   
krfjolca
Tinaaja, sem že miški06 poslala vprašanje - nekaj me je zanimalo glede upor. računa user posted image

Tašče in mame: jaz imam srečo, sta obe super. Nič vsiljivi, upoštevata moje želje, brez problema. Tašča ima starejšega v varstvu in bo imela tudi Saro, ko bom šla delat, zaenkrat ima samo domače otroke, ko bodo šli pa naši v vrtec in šolo, bo pa še kakega tujega vzela. Se pa ful zavzame, ni samo varstvo, ampak dejansko tudi vzgoja, aktivnosti, res se ukvarja z njimi. Hrano nam pa vozijo iz šole, tako da ji ni treba bit za štedilnikom in se jim res posveti. Tako varstvo je res super - ampak res tja do 3. leta, potem rabijo že več, tudi družbe in kompleksnejših aktivnosti, tega jim pa v domačem varstvu ne more nuditi. Zato gre moj Anže jeseni v vrtec. Pri nas HB ni takega problema z vpisom, sicer je bilo cca 30 otrok preveč, ampak mi smo dobili, pa nismo nič prej vpisovali.

Zaščitništvo - jaz sem bila pri Anžetu tudi precej zaščitniška na začetku, pri Sari pa niti nisem, še celo rada vidim, da jo še kdo drug malo ponosi naokrog, ker jo imam že tako cel dan na rokah (in joških). Pa tudi doma sem jo že kar nekajkrat pustila, da si malo oddahneva druga od druge - koristi obema. Ene parkrat sva šla z Anžetom malo v šoping in sem videla, da mu ful pomeni, da sva kdaj tudi sama, tako da zdaj vsaj enkrat na teden pustiva Saro pri atiju in greva kam, če ne drugega, pa na igrišče. Pa pri mami in pri tašči je tudi že večkrat bila, nekajkrat sem morala malega peljat k zdravniku, pa ni bilo nič problema. Sem si načrpala mleko, pa ga niti niso porabili.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
24.6.2009 12:40:06   
brigita23
pozdravljene punce

evo javljam se po zelo dolgem času....imam kr mal slabo vest ampak tako pač je ko si mamiuser posted image .
Takole...pri nas lepo rastemo in se redimo, kakšnih večjih problemov nimamo, razen vremena ki pa ubija. Sej je prav pasalo da se je malček shladilo ampak tole je pa že preveč za julijuser posted image . Še vedno nismo šli na morje, gremo 26.7.user posted image user posted image user posted image ...uhhhh no še kr dober mesec je do tjauser posted image . V nedeljo smo imeli krst in naj vam povem da je bil naš Nik pravi gentelman  s kravato in lajblčkom sevedauser posted image , kmalu vam pokažem tudi kakšno slikco obljubim.

Kako ste pa ve kaj, vas grem zdle mal prebrat ko Nikec spi, kosilo pa je že tudi gotovouser posted image ...počakamo še atija in  gremo jest.
Sem pa imela včeraj zvečer nezgodo z mesorezko in sem namesto salam rezala palecuser posted image ...sonček zato tudi nisem danes nič pisala sms...ker ne gre namrečuser posted image ...boli pa ko strela, pa Nika komaj previjem, ostala dela pa je moral prevzeti kar atiuser posted image .

Imam eno vprašanje...a jemlje katera KT cerazette? kake so izkušnje, ima katera občutek da je user posted image dobil krče zaradi tega?

junonca-sem dobila Mustelo, sem isto vzela tisti losjon brez izpiranja al vodo...pa je superuser posted image

miška2006-si me pogrešalauser posted image

no zdej pa še kaj sproti pokomentiram....aja pa še nekaj

Sej mogoče sem čudna sam vam se lahko izpovem. Zdej je prišla sestra od mojga iz Pariza z družino čez poletje in zdej je non stop polno ljudi okoli našega Nika....mislim ej še ko ga grem previjat se mi vsi pri previjalni načrtajo in ga bockajo, tako da je že revež čist zmeden.user posted image Pa njegova cela familija non stop neki pametuje...ko tak ne prenesem tega ej...itak da za svojga otroka najboljš hočem, oni pa kr naprej ..."ja pa mu je ja premrzl, pa dej mu kapo gor, ja pa kiha, pa rokice ma hladne, pa ga neb i bolj oblekla....mislim ejjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...poln kufer jih mam, še babica pa dedi non stop komandirata. Ne vem no al sem jst čudna al pa oni, ka se majo sploh za vtikat. Kok me to razkuri, pol pa še mojmu ne morem nič rečit, rečem mu že sam ne direkt...tak da mi včasih pride da bi se kr zjokala, popakala Nikca in šla. Me mučijo hormoni zdej sploh ko sem začela s temi kontracepcijskimi tabletkami, sam tak pa spet ne da bi bilo to normalno no...
nič ne bom vam kvarila in oteževala že tako zoprnega dnevauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.6.2009 12:49:31   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pregled po porodu:vse je ok ,moja G je vsa vesela in zadovoljna,jaz pa tudi ,je rekla zdaj pa še kar enega,zaščite nisem pa vzela nobene,za mireno mi je rekla da če imamo še namen zanosit da raje ne ,druga sem pa rekla da ne bom imela.Tko da ko bo bo ,če bo že prej k 2 leti bom vesela ,čeene pa začeno delat na naslednjem članu po 2 letih

sonček super da je vs ok....uuuu že razmišljate o novem članuuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej jst tudi nebi nič vzela, če nebi imela CR.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.6.2009 13:33:10   
L & L
Imam eno vprašanje...a jemlje katera KT cerazette? kake so izkušnje, ima katera občutek da je dobil krče zaradi tega?
Jaz jih jem in mislim da je vse ok, a misliš da ima krče po njih?

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.6.2009 13:42:12   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

naš Jakob ima tudi fino mozojčke po obrazu - ima kar hrapavo kožo napram drugod po telesu. BOm poskusila z Sudocrem.

pri nas je ista situacija-so se naredili in sploh ne izginejo... user posted image mažem mu jih z bepantenom,naj raje zamenjam mazilo-kaj predlagate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.6.2009 13:58:29   
sonček85
brigita.hhhhh ti si pa ista k moja sestra ,si ga je tudi k je delala .Petra je rekla da sočustvuje s tabo k sem sedaj pri njej in da ve kako ti je.user posted image user posted image
obiski:ja kar reči jim da malo pa tudi rabiš prostora in da vsaj k ga previjaš naj ti dajo mir.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.6.2009 13:59:20   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček super da je vs ok....uuuu že razmišljate o novem članuuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej jst tudi nebi nič vzela, če nebi imela CR.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne še ne še ,naj malo časa mine čepravi mam zelo lepe izkušnje s porodom.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.6.2009 14:25:58   
štorkljica
Dan!

pizza a že kaj jeste pico? Meni se namreč ful lušta, pa nevem...v ponedeljek bo Sofija stara 2m in sem mislils tisti teden svojo prvo pico po porodu popapcat. Kaj pravte a je še prehitro...al ve že mažete? A pica sploh lahko krče povzroča?

Moram še neki napisat...en fenomen...danes sva šla z mojim s Sofijo na sprehod (dala sva prevleko za dež gor) pa je tamala drnjohala v vozičku 4 ure...rekord!!! Sva prišla PO dveh pa pol urah domov, pa je še zunaj v vozičku drnjohala uro pa pol...ampak potem se je budila lačna, da je rjovela ko user posted image ...user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa spet neki drnjoha..ah mali škratekuser posted image

slikice spet moram aprilčke in aprilke pohvalit...luštni da ni kajuser posted image

tašče ne se sekirat, slabo nočejo, dobro se pa ne vejo zraven spravituser posted image user posted image  Mah saj bo mimo....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.6.2009 14:45:17   
pokica_
Danes mi je bog dal cajta za RR, pa še k vam poštulim. Vidim, da je tema o taščah, obiskih,...aktualna. K sreči imam "pametno" taščo, itak bi ga skos imela na rokah, ampak sma že vsem povedala, da nosit po rokah in ujčkat in cotat ne pustima, ker se bo razvadil bit skos na rokah. So zastopli, vsi od mojih do tašče. Itak bi ga oni skos imeli na rokah.
Glih ta vikend bomo šli k tašči in bo moj lubi kr stegnil jezik, če ga bo tašča hotla met dost po rokah. Pol mamo pa mi doma kasneje probleme. Sicer sem pa vesela, če ga še kdo drug vzame v roke, tu me ne daje občutek ljubosumja.
So pa moji malo manj razumljivi do vsega tega; ampak sem tud to že uredila glede nošenja po rokah; ati si je celo prnesel gugalnik, da bo malega gugal v naročju in sem rekla naj kar pozabi. user posted image  In je moral pozabit na to varianto razvajanja. Če ni nas ujčkal ko smo bli otročki, kaj bo zdaj nadomeščal zamujeno.
Edino na živce mi pa gre, ko ati nekaj rine v malega, skos neki jamra zraven, pa buci-buci, je hujši ko mami, pa je mami ženskauser posted image user posted image . Še to moram drugič na naslednjem obisku urediti; bom kar rekla, da naj gleda da ga še kaj ostane, ko tolk rine vanjuser posted image  Sj ne rečem, da daš vnučku kakega lupčka, ne pa da se skos nekdo slini po njem.

No, tolko sem morala še jaz napisat nekaj na vaši temi, ko je že tako zanimiva. user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.6.2009 14:50:30   
m..tina
Alo!

Hvala vsem za vzpodbudne besede!

Moj Jure je pa danes tak bošček. Revček je že od jutra slabe volje. Mal se je smejal,  ko sem ga imela na previjalni, pa ga je babica mal cartala. Jo je pa prav konkretno polulal. user posted image Drugač pa skoz neki jokca pa toži. Zdej trenutno spi že ene slabe tri urce. Ga bom kr pustila, čeprav me je malo strah, da mi ga ne bo pol ponoči srčkal s spanjem.
Pa še to prekleto vreme!!! Menda še cel tedn ne bo bolš, se nam bo pa ja zmešalo v hiši!user posted image
Grem skuhat do konca. Se tipkamo!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.6.2009 15:06:29   
malcekvita
veronikab, hvala tudi tebi za odgovor, sem malo bolj pomirjena. Govorila s P in se zmenila, da če bo še v naslednji plenički kri, prinesem pleničko, bo dala v lab.

Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.6.2009 15:43:34   
tinaaja
Kaj pravte a je še prehitro...al ve že mažete? A pica sploh lahko krče povzroča?

prvic sem jo jedla enteden po porodu, mehisko - ni bila najbolj pametna ideja user posted image Pol sem jedla bolj obicajne pice in ni bilo problema.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?