|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
24.6.2009 7:21:47   
L & L
Morgn.
IIIIIIIIIIIII kok ste luškani.
Men se tut zgodi to z nakupovalnim vozkom, kaj čmo poklicna deformacija user posted image .
Copka vse naj naj
Sonček vse naj naj za 2 meseca pa hval za pohvale glede avatorja, ja če že nimam trakcev mam vsaj avator, no ja vsaj jaz jih ne vidim, še zmer.
No da se malo pohvalim danes je 4 leta od kar sem prvič postala mama, jap moj Patrik je star že 4 leta, čas beži nimaš kaj.
Krčki zgleda je nekaj v zraku, tudi pri nas je zadnje dni pestro sploh popoldan, joj že nasplošno je po peti uri tak sitko, mah ne že tam okol tretje ma ne vem nisem navajena tega sej bo boljš a ne, ker ga nikakor ne morva potolažit, boh ne daj da bi šli takrat z vozekom vn to je šele katastrofa, ni šans da bi se umiril, je tak jok da cel šenčur za nami gleda, naj hitro mine lepo prosim user posted image
Men pa že vse po morju diši joj kok bi šla, še dva meseca joj to je še dalečuser posted image
Gremo pa zdej za praznik malo na okrog, en dan v atlantis v lj pa enkrat v čatež upam da bo fajn, tavelke dva vem da bosta uživala, Orsona pa po moje še ne smem dat v bazene a ne boljš da ne.
Skratka uživajte in veliko se stiskajte in crkljajte, saj je vreme idealno za to.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.6.2009 8:20:38   
kpmk
NenaLena - ja v trebuščku je imel takšno lego in bi naj imel tudi premalo prostorčka
Veš že po slikicah se vidi da je vajina prava mala princeska user posted image  
sonček85- našega imena pa ni opisanega
kapica - hvala za nasvet (bom upoštevala)
sonček85-čestitke za 2m user posted image
jok - naš mali je pa danes ponoči se zbudil ob 12ih in tako hudo joku, na polno s sozicam, da sem se še skor jst zraven.... res res takšnega joka pa še ne...potem smo ga pa previli, dali vodico, skratkka vse in sem ga komaj pomirila, potem ko smo pa noseka očistil je bilo pa boljše, je pa težko zaspančkal. Joj tak se mi je smilil, pa je možno da je bil kriv nosek?? mi nosek čistimo 2-3*na dan.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.6.2009 8:32:29   
kpmk
MAks- držim pestke
aprilski krofeki in jagode - a niso to eni super dobrovoljčki
privat varstvo - jaz pa nobene tu v okolici ne poznam user posted image  tako da bi prav prišla kaka teluser posted image
vrtec - 50% za rezervacijo - to smo mi spraševali, pa ne gre vse povsod
nenalena - joj mi2 sva že dala vloge v 3 vrtce in nič odg. je pa res kr kriza ko pomislim , da ga bom morala dat, si res ne znam predstavljat ker sva sedaj narazen samo pol h ko se grem stuširat in je tko čist fajn. jst razmišljam da bi delala na 4h.
najlepši otrok - men so res te male štručke cart, ampak čez Iana ga ni, ej res ne user posted image  so pa vsi full cart
malcekvita - takoj zanosit - hja to sva imela mi2 v planu, sedaj pa ne gre še 2l (CR)
NenaLena - mi2 sva morala dat tu vlogo ko je bil Ian 1t doma in so rekli da škoda ker nisem že dala prej, je še patronažna rekla da je kruto če še otrok ni rojen ti pa vlogo za vrtec moraš dat ker nekateri sprejemajo vloge aprila - KRUTO
NenaLena - a tebe kaj trebuh srbi - mene na polno in ne vem kako to me je pa tudi ko sem iz P prišla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.6.2009 8:34:04   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? user posted image user posted image user posted image

nisem upala kej preveč gledat naokrog user posted image user posted image

tole me pa na mene spomne in ropotuljico. Tud v štacuni Ian lepo panča v vozičku jaz pa z ropotuljico,.... še dobr da me je dragi opozoril.... ha ha kr iz navade, le kaj so si mislil user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.6.2009 8:40:07   
malcekvita
jok: tud naš se včasih zbudi v joku, pomoje kaj grdega sanjajo. Sam glavno, da smo satrši takoj pri roki in jih malo pocartamo, nosimo po stanovanju, jim šepetamo, al pa govorimo samo ššššš. Zdej se jim čez dan ful dogaja in oni morajo to v sanjah predelat in popredalčkat. Zato se pa jaz trudim, da obiske, izhode v nakupovalne centre in podoben šunder stopnjujemo počasi, ke je to pomoje res preveč zanje.
Včeraj mi Jakob ni skoraj nič kakal, pa predvčeajšnjim tudi ne, zato pa je danes nadoknadil vse zamujeno... Ko sem ga zjutraj dojila v postelji, je malce prdnil, pol pa tak rafal, sem rekla ojoj, pa si se mogoče končno le pokakal... Ga potipam po boku, ker sem ga hotela dvignit za kupčka podret, pa ugotovim, da je ves moker... Jst modro ugotovim, da se je najbrž spet tako polulal, da mu je šlo čez pampersko in pižamico, ko sem ga pa dvignila, pa vidim na postelji velik rjav flek! user posted image Zdej mava z dragim miljonkrat polulan jogi in enkrat pokakanega, pa čisto nov jogi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Posteljnina že zamenjana, čistilo vanish pa itak dela čudeže user posted image user posted image user posted image , jogi spet lep in čist, čaka na nove oznake

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.6.2009 9:55:58   
detelja
pupe meni pa maji se bo zmešal od tega vremena...mala se dere ko sraka oz kot sem že 100x napisala take srake sploh ni, tako glasne...sem naju na hitr skup spokala, da greve ven pa priden iz 2. štoka dol pa ven in zunaj dež...pol pa maji rečem, da spet ne moreve ven mala se je začela dret kot sam hudič...čakave, da pride ati domov , da naju pelje nekam v TC...komaj čakam, da dobim to prevleko za voziček, ker drugače ne vem katera bo živčnega fasala..pa spi mi tudi ne...joj...zdaj poslušave mozarta to jo čist mal umiri....ampak pol spet začne nabirat in jamrat cvilit...pa ne bi bila ne na rokah, ne tu ne tam...katastrofa...pa skoz govorijo dež za naš konec SV slo....

evo našo čebelico...

user posted image
sem ji zadnjič kupila ta klobuček pa sem jo htela mal zamotit sam ni delovalo....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.6.2009 9:57:23   
Pat74
NenaLena, ko zvem, kateri vrtec je, sporočim - ker sem tud jest to izvedela od znanca.

Punce, a mislite da se lahko tako majhnim otrokom že da linex (probiotiki), ker sumim, da ma naš drisko - sicer polno dojim in je ješč, le zelo tekoče odvaja in blato tud smrdi.

Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.6.2009 10:03:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

NenaLena, ko zvem, kateri vrtec je, sporočim - ker sem tud jest to izvedela od znanca.

Punce, a mislite da se lahko tako majhnim otrokom že da linex (probiotiki), ker sumim, da ma naš drisko - sicer polno dojim in je ješč, le zelo tekoče odvaja in blato tud smrdi.

rajši pokliči p ali pa v lekarno...ampak mislim, da imajo za otroke tudi linex...ker tudi svečke če so zaprte so...tako da pol kontra tudi imajo neka zdravila....raje pokliči....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
24.6.2009 10:07:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

najlepši otrok - men so res te male štručke cart, ampak čez Iana ga ni, ej res ne user posted image  so pa vsi full cart

to pa mislim, da je čist logično...vsaki mamici je lasten otrok najlepši, najboljši itd....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav so tile krofki in jagode vse tako sladke,...taki cukrčki za pojest...jaz bom mojo čebelico tudi samo 1x pojedla...sem glih danes mojemu rekla, da če se mi kaj zgodi, da ima nalogo, da majo čuva kot se šika, če ne bom hodila iz nebes mu nagajat....user posted image jaz imam včasih občutek, da sem preveč zaščitniška in da bom maji z tem naredila škodo...sicer ne vem kako bo ko bo večja, mislim, da isto...včasih se mi zdi, da se mi prav meša, ko jo treba dat komu v roke, da jo prav po tihem prosim, da naj joka, da bo prišla nazaj k meni...sem nora???? je krivo to, da sve skoz sami oz več ali manj???? ker je prvi otrok??? ali vsega po malem???? a veste, da to kar majo po tiho prosim se mi več ali manj uresniči...največkrat jo prosim, ko smo pri tastu in tašči in delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image meni pa kar ta zadnja ploskauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.6.2009 10:11:48   
krfjolca
Jaz pa rabim pomoč - pri prijavi v Nextov sistem. Katera je že naročala med nami?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
24.6.2009 10:12:02   
Nalini
ojla

naš mali je pa ponoči nekaj biksal ... bil je ful lačen ... - 3x je jedel ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  ... prvič ob polnoči .... nimam pojma kaj mu je bilouser posted image ..... spi pa v spanju prosi jesti user posted image  .... te pa 10 minut vleče pa ga zmanjka user posted image  ...

posvetovalnica ... danes bili pri P
mere: 5660g, 60,5 cm - smo se lepo zredili in zrasli ...
dobil tudi druga dozo cepiva proti rotavirusu,.... bil pa tudi prvič cepljen - prestal kot največji korenjakuser posted image ..... tak je bil vesel, da mi je bilo kar čudno user posted image  ..... jezit se je začel, ko ga je dala kravce past user posted image  (jaaa tega pa noče delat - pa bomo zdaj večkrat morali user posted image )

sva pa danes šla sama k P, ker je ati moral obvezno v službouser posted image ,....  pa sva tudi preživela .... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.6.2009 10:14:31   
Nalini
detelja. .. kaj pa če Majo voziš po stanovanju ? ... jaz našega občasno dam v vozek pa ga vozim po dnevni, hodniku ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.6.2009 10:18:36   
kpmk
detelja - jst mislim da smo si kr pr en glih. men ga je tud panika drugmu dat v roke, ni na tašče in taste sem se navadila (ampak tud težko). Ko pride obisk je najboljš če aja user posted image  Men je že mami moja rekla da bom mogla kdaj mojega moeža za kako h pustit z Ianom, ker je tud moj včasih žalosten ko ga ne more pomirit, ko pride pa k mamici je pa ok user posted image  sam kaj naj, težko sem si ga želela, nato sva se pomatrala da sva se spoznala in miskim da je prav da vsak trenutek izkoristiva skupaj user posted image  MEn že moj pravi da me bo Ian okol prsta vrtel ker se vedno stopim zraven njega user posted image  če je pa tak sladek, pa moj je,... no no najin user posted image  Detelja definitivno te ćist štekam.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.6.2009 10:19:40   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš mali je pa ponoči nekaj biksal ... bil je ful lačen ... - 3x je jedel ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  ... prvič ob polnoči .... nimam pojma kaj mu je bilouser posted image ..... spi pa v spanju prosi jesti user posted image  .... te pa 10 minut vleče pa ga zmanjka user posted image  ...

Tudi naš ga je to noč biksu, mogoče pa vreme ali kaj nanje vpliva user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.6.2009 10:20:32   
detelja

ojla

posvetovalnica ... danes bili pri P
mere: 5660g, 60,5 cm - smo se lepo zredili in zrasli ...
dobil tudi druga dozo cepiva proti rotavirusu,.... bil pa tudi prvič cepljen - prestal kot največji korenjakuser posted image ..... tak je bil vesel, da mi je bilo kar čudno user posted image  ..... jezit se je začel, ko ga je dala kravce past user posted image  (jaaa tega pa noče delat - pa bomo zdaj večkrat morali user posted image )

sva pa danes šla sama k P, ker je ati moral obvezno v službouser posted image ,....  pa sva tudi preživela .... user posted image

naša lisica tudi noče kravic past....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.6.2009 10:21:02   
detelja

detelja. .. kaj pa če Majo voziš po stanovanju ? ... jaz našega občasno dam v vozek pa ga vozim po dnevni, hodniku ....

5 min je zanimivo pol pa vklopi brenkalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.6.2009 10:25:02   
detelja

detelja - jst mislim da smo si kr pr en glih. men ga je tud panika drugmu dat v roke, ni na tašče in taste sem se navadila (ampak tud težko). Ko pride obisk je najboljš če aja user posted image  Men je že mami moja rekla da bom mogla kdaj mojega moeža za kako h pustit z Ianom, ker je tud moj včasih žalosten ko ga ne more pomirit, ko pride pa k mamici je pa ok user posted image  sam kaj naj, težko sem si ga želela, nato sva se pomatrala da sva se spoznala in miskim da je prav da vsak trenutek izkoristiva skupaj user posted image  MEn že moj pravi da me bo Ian okol prsta vrtel ker se vedno stopim zraven njega user posted image  če je pa tak sladek, pa moj je,... no no najin user posted image  Detelja definitivno te ćist štekam.

joj, to mi sploh ne govori, ko mi mami in sestra pravita, da moram dat tudi drugim otroka pač ne za cel dan ali pa da ga imajo skoz v rokah ampak tolk malo...mi kar grejo lasje po konci...že sam ko jo oči ima malo več se že več ne dam kam datuser posted image user posted image in zdaj so me tako dolgo prepričeval tako, da me jutri dragi nekam pelje sam tolk, da bo moja mami mal pazila na majo...čeprav že danes me črviči...sam mislim, da to ni dobro, da smo tako zaščitniške...ampak kaj naj...slabe izkušnje itd...delajo svoje...tašča in tast pa sta si itak sama kriva...joj  pupe tolk vam težim glede tega ampak jaz ta dva ne prebavljam...jaz imam nočne more zaradi tega, ker se nista mogla sprijaznit, da bomo imeli nezakonskega otroka zdaj pa mislita, da je njun otrok in da imata ona dva prvo in zadnjo besedo in da ona vesta vse....celi psihopat postanem ko mi to pride na pamet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da me razumete kako je v moji koži...in da se mi zdi za malo najprej tako zdaj pa kao najboljša babi in dedi in to in ono...ful...pa da sta zaradi tega ker maja ne pride vsak dan tja bolna..ej starima privoščim da sta ful bolna sam zaradi tega, ker si izgleda to želita...tako "bolna človeka seveda v glavi" že dolog nisem srečala...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.6.2009 10:34:29   
kpmk
detelja - jst sploh ne štekam tega - da bi se morali vsak dan videt? Halo pa sej so to naši otročki, kaj a oni so tud se vsak dan s svojimi babicami in dedki vidli? Glede nezakonskega pa tko - mi2 sva sicer poročena, ne pa cerkveno in mi dol visi kaj kdo reče. Poročila sva se samo zato ker sva si želela. Jaz imam vse zakramente (obhajilo, birmo....) moj nič in tudi Ian ne bo krščen ker pač nekak to ni za naju in če sem se komu zamerila, žal. Mislim da mora vsak starš ravnat tako kot se njemu zdi, se mi pa dopade ko dajo mamice krstit tako da pohvalno. Vsak ima svoje mnjenje. in mislim da bi ga morali tudi naši starši spoštovati in tudi tvoja tast/tašča. Glavno da si super mami in da imata Majo zelo rada (v kar ne dvomim), ona2 pa se naj zase brigata in naj vama bosta v korist ne v težavo!!! Upam, da se nisem komu zamerila mal sem se razpisala. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.6.2009 10:52:14   
tinaaja

daj raje biogaia. dita je imela tud vceraj smrdece, tekoce, pogosto kakico, danes bp.

krfjolca- next - jaz.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.6.2009 10:53:21   
detelja

detelja - jst sploh ne štekam tega - da bi se morali vsak dan videt? Halo pa sej so to naši otročki, kaj a oni so tud se vsak dan s svojimi babicami in dedki vidli? Glede nezakonskega pa tko - mi2 sva sicer poročena, ne pa cerkveno in mi dol visi kaj kdo reče. Poročila sva se samo zato ker sva si želela. Jaz imam vse zakramente (obhajilo, birmo....) moj nič in tudi Ian ne bo krščen ker pač nekak to ni za naju in če sem se komu zamerila, žal. Mislim da mora vsak starš ravnat tako kot se njemu zdi, se mi pa dopade ko dajo mamice krstit tako da pohvalno. Vsak ima svoje mnjenje. in mislim da bi ga morali tudi naši starši spoštovati in tudi tvoja tast/tašča. Glavno da si super mami in da imata Majo zelo rada (v kar ne dvomim), ona2 pa se naj zase brigata in naj vama bosta v korist ne v težavo!!! Upam, da se nisem komu zamerila mal sem se razpisala. user posted image

ja, stara je bila ful užaljena ker je nisem prosila po porodu da naj sem pride mi pomagat, če pa jaz ne rabim take pomiči, ki me spravlja ob živce in me nervira sicer pa je maja priden otrok pa kaj ko joče kaj bo stara naredila jo bo nosila po rokah in paničarila da naj neki naredim, ker njo srce boli zaradi tega...za ****.....pol pa jo je hčerka prosila, da naj pride v kamnik ,ker neki poleg službe študira moža pa je tudi skoz v službi imata pa 3,5 let staro hčerko in je stara skoraj urmla, daj e morala it pomagat...pa meni je stara sorry tašča bolj v napoto kot v korist, ker kakor ona pove tako mora bit...če glih ej zunaj + 100 stopinj (pretiravam) maja mora imet kapico in jopico in...skoraj kombinizon za smučatuser posted image user posted image user posted image če kaj povem ni ok...zdanjič je rekla, da ko ji bo ponoči slabo ji morava majo pripeljat in da bo takoj ok...če bo crknila pa ne grem z majo ponoči tja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veš moja tašča je taka....oni so najboljša familija, najboljša babi je itd...ona lahko vse obrekuje smao njo ne sme noben, ker je ona oh in sploh...1x mi je držala "mašo" pa glih moja mama prišla pa mi je stara rekla, da naj mami nič ne omenjam, da če bo se meni kaj zgodilo, bodo njo obsodil...sem rekla moja mami vse ve in bo v bodoče tudi vs vedela...pol pa stara meni a lepo od tebe, kao pa sem ji rekla...ko vaša hčera obrekuje svojo taščo vam rit cveti od sreče a jaz pa vas ne smem ali kako? pa je vtihinila...meni se bo zaradi teh dveh zmešalo...res...mogoče jima gre mal v nos, ker se mi z mojimi štekamo in bo maja imela dodatno super babico (mojo mamo) po hčerini strani pa je tašča neka čudna pa se sploh ne zmeni za malo...in tam je potem moja tašča glavna...z druge strani pa ve, da jo jaz ne maram in da imam še mami...ej hvala bogu, da naša nista taka čudaka...

meni se ziher nisi zamerila...prikupila si se mi, ker si na moji strani...imaš kavo v dobrem, okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.6.2009 11:02:55   
Miška2006
Next, jst sem že naročala.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.6.2009 11:05:00   
tinaaja
a rabi katera mercator nalepke?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
24.6.2009 11:07:23   
Nalini
detelja ... ma ne se sekirat zaradi user posted image  ... brezveze ... skozi eno uho notri, skozi drugo ven ... ma ta je pa res zmagovalna, da če ji bo slabo ponoči, da ji naj pripelješ Majo in bo takoj ok user posted image  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...  adijo pamet user posted image

pozabila sem napsiat, da je mali dobil plenični izpuščaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (najprej vneto ritko, te so se mu pa že taki izpuščajčki naredili ...)  ... na morjuuser posted image ,.... in nimam pojma zakaj user posted image  .... a bi bil lahko vzrok to, da smo menjali plenice user posted image  .... zdaj je že ok user posted image  in imamo spet pamperske

user posted image  aprilski korfeki in jagode so pa tak zlati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in vsi podarjajo take lepe nasmeške .... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
24.6.2009 11:08:25   
malcekvita
punce komaj čakam, da bo ura 13.30, da začne naša P delat, ker je bla zadnja plenička tudi pokakana in med kakcem tudi pikice krvi, sicer ne veliko, ampak vseeno sem se malo ustrašla. Upam, da bo rekla, da je vse ok. Ima katera s tem kake izkušnje??

Naš je tudi ponoči bolj slabo spal...
Detelja, probaj odpret okno na stežaj malo daš v voziček, al pa gresta na balkon, mogoče bo delovalo user posted image user posted image , pa bo Maja mislila, da je zunaj. Pri nas pa že sonček kuka, sam še perilo obesim,sebe in malega uštimam in greva na zrak... Končno!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
24.6.2009 11:10:02   
veronikab

Pat74 - tudi jaz bi se prosim priporočala za kak fajn vrtec ali pa tel. od kakšne fine varuške. Saj kot sem že napisala, tukaj v LJ smo vsi v istem dre** kar se vrtcov tiče.

Blato - jaz raje ne bi dajala. Sama sem tipičen primer mamice, ki ima zelo izostren voh. Ko se naš ta mali pokaka, meni smrdi user posted image user posted image , da kar glavo stran obračam (ponavadi s to zgodi, ko se dojiva), moj ga pa sploh ne voha. Pa sva prejšnjič bila pri tašči, ki je med. sestra na pedijatriji, pa je še ona povohala pleničko z fino vsebino in je rekla, da je čisto normalno blato.user posted image

Če meniš, da je kaj narobe, se pejta raje pokazat k P - saj škodit ne more.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?