ona
|
Oj, končno imam tudi jaz malo pavze!Sem se glihkar vrnila iz Šempetra,sem peljala po dolgem cajtu s kombijem kose Iskro in spotoma šla še kombi tam blizu oprat,da se prav sveti Mi je pa prav pašalo malo it na uni konc ...ponavadi je tast vozil oz. sem tudi jaz pred leti,zdej mu je pa moj kar rekel,da naj ostane kar v Ljubljani,da bom jaz peljala...baje,da je tastari kar utihnil,ko mu je moj rekel..verjetno je mislil,kako bom jaz boga reva peljala v Iskro No,zdej ga pa res ne rabimo in je prav takoooo lepo,ko smo sami in ga ni tukaj okoli...zdej bo verjetno začel kaj razumet,da ga ne rabimo,da nam skače v zelje KAROLINA,jaz sem APRILČICI po mailu poslala tvoje slike,ker verjetno ne boš imela nič proti,ker se mi naša APRILČICA prav smili s to tehniko Glej aprilčica,sem ti poslala email in,če boš kaj rabla,ti pošljem telefonsko pa bomo skupaj pregledale in ti bom pomagala it skozi kako se kaj naredi,ok! glede teh prijateljev pa sploh ne vem v čem je fora tega...verjetno,da si lahko pošiljamo zasebna sporočila al kaj?Jaz nisem še dajala nobene med prijatelje in tudi se ne bom s tem ukvarjala,ker ne vem v čem je fora....APRILČICA,v bistvu dobiš email,da te določena oseba daje med prijatelje in potem samo na povezavo klikneš,ki jo imaš v emailu in te pešalta na ringarajo in to je vse.Una osebo pa potem vidiš v tvojem profilu. Slike sem jaz od KAROLINA dobila tako,da sem v emailu kliknila njeno povezavo in prišla direktno v album,čisto preprosto...ti kar javi,če ne gre,ti bom pomagala! Drugače si pa faca,da te pošljejo na seminar zadnji dan...no v službi so face,no...kaj ne bi počakali,da prideš nazaj?Ja,tako je v državnih službah,kajne? KAROLINA,v tvoji službi pa verjamem,da je ojej,samo misli pozitino,da se ti počasi odšteva čas,ko boš šla na porodniško in vmes obvezno izkoristi kaj bolniške...ni vredno se žret,da s tem še tvoj otročiček trpi,res ne!!! Una tvoja sodelavka že izgleda ful fajn,jaz jo poznam oz. bolj ona mene,ker me je zadnjič nagovorila,ko smo se srečale in mi povedala kdo je,jaz pa se nisem mogla spomnit mi je blo prav nerodno in šele počasi potem mi je prišlo kam jo dat,ker je neka žlahta od ene punce v moji rojstni vasi. ONOUR,kako se kaj "cingaste"? Sploh mi ne pride slovenska beseda za ta izraz Bravo za možeka,da je končal izpite!!!! MUCKA,nate sem pa prav pozabila,kako ste,rastejo tamičkene? ANAKARIN,kako je v službi,se pomirja počasi? MID,k tebi pa se mi ne sanja kdaj bom prišla,ker je vedno kaj vmes ,ma če ne bomo prišli eno nedeljo familjarno do tebe,ok!če seveda nimaš proti Ala,delo kliče,imejte se lepo!
|