|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 21:05:59
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Ojla seny ne vem če mi bo uspelo do tebe. Ti bom obljublejno kar na morje dostavla . Boš pa cel mesec brez obleke, swej dol je itak vroče. Ene dvoje kopalke in to je to. Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte na svojem gričku na morju Se vidimo. Zdajle sem prišla iz Jasnice, sem nabirala gozdne jagode. Joj koliko jih je, pa tako so dobre. zdej grem pod mrzel tuš pol še vložim tole v flaše in smuk na šiht. sayuri ja ubogi Lovro Tud mi smo jo preboleli, driska, vročina po treh dneh izpuščaji. Da mu izpuščajčki čimprej izginejo. Sayuri a se lahko še jaz priporočam za tisto krasno pecivo, ko je spodaj kokos pol gor pa čokoladna krema. Kako je blo dobro, njamsi. Pa dat ti moram nekaj od seny, tako da se dobiva drug teden na kavici ali pa če se oglasiš pri meni v službi. Bom imela s sabo. menčy kaj lepega si nabavla? Jaz bi tudi šla. Punce a se zmenmo za en izlet v jeseni? Bi kar nekaj stvari rabila, menčy nas bo pa vodila, a si za? SEVEDA SEM ZA , ZA, ZA IN BILA BI KRASN A VODIČKA SAJ IKEO MAM ŽE V TAMALEM PRSTKU, NO PA ZMENIT SE TUDI ZNAM NABAVILA, OH, JA NAŠI OTROČKI- KAR NEKASJ LEPIH STVARC ZA SOBICO-MIZICO, KLOPICO, VSE V BELI BARVI PA LUČKO IN LEPE RDEČE KOŠARICE IN ENO KOŠARO ZA PLIŠKOTE PA RJUHE PA ENE POLIUČKE AZ DNEVNO SOBO IN STEKLO ZA NAD RAČUNALNIK, KAMOR BOM LEPILA VSA OBVESTILA, SEDAJ, KO BOM MORALA V SLUŽBO, PA ZAVESE ZA DNEVNO, DA BOM MELA KAJ ZA ZAMENJAT, SM M,ELA SEDAJ SAM ENE, PA "BIŠTEK"PA AŠE KAJ , SAJ TE AKR ZASVOJI IN SPLOH VEČ NE RAČUNAŠ KOK TI DINARČKI LETIJO... Lepo lepo se imejte čez vikend, me najbrž ne bo nič tukaj gor.
|
|
|