giotti
|
Čestitke vsem za preglede. Pikica, ne bit razočarana, bodi srečna, da nam je sploh omogočena tako napredna tehnologija, o kateri so naše mamice lahko samo sanjale. Važno, da nam rečejo, da je detece okej, slikce in ostale zadeve so drugotnega pomena! No, zdaj moram pa še jaz pojamrat. Vremena ne bom komentirala, ker sem že navajena, da zadnjih nekaj let več nimamo poletja in da tako pač je. Mogoče ga imamo vse skupaj kakšnih 6 tednov, to pa je tudi vse od vseh 52 tednov! Se bo treba preselit v kakšne bolj tople kraje ali pa se pač sprijaznit, da je pač tako. Jamrala pa bom zato, ker blazine še kar ni, denar pa so mi seveda že vzeli. In seveda nič poklicali, sem porabila celih 15 minut, da sem jih jaz poklicala in vprašala, zakaj ni blazine. Kot sem predvidevala, je zmanjkalo zalog. Je pa kar deset minut potrebovala, da je znala to povedat. Ja, ampak zakaj potem vzamejo denar za nekaj, kar sploh še niso prodali, ker sploh nimajo? In druga stvar, prvič v življenju sem zaprosila državo za bolniško, in še to za samo 2 uri na dan, torej 6 ur lahko še vedno normalno delam. Ampak po 6-ih urah pa sem res zelo utrujena in imam redne glavobole, počitek z zaprtimi očmi pa mi pomaga in zmanjša glavobol! No, pa so mi zavrnili še to minimalno bolniško. In bomo spet na stolu sedeli polnih najmanj 8 ur, itak pa je potem vedno več kot 8 Aja, mogoče katera ve, kdaj po enem mesecu bolniške in zavrnitvi komisije lahko spet dobim bolniško s samo zdravniškim potrdilom od zdravnice? Komaj čakam konec avgusta, ko grem na dopust! Srečno pupike, pa se naj vsaj vam smeje
< Sporočilo je popravil giotti -- 23.6.2009 15:25:03 >
|