|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
22.6.2009 16:49:44   
Daisy1980
Tassika jaz če bi imela punčko bi bila tudi takoj Zoja. Zdej pri fantku pa sem malo v temi...zaenkrat so favoriti Žiga, Žan ali pa Gal.

Sem pa zadnjič šla pogledat malo vozičke in sem se že skoraj odločila za voziček Jane slalom pro formula strata. Je trikolesnik in še barve so mi všeč. Je pa menda tudi zelo praktičen in predvsem zelo lahek. Dobi pa se v kompletu jajčka, pa košara in potem športni sedež.

Lepo se imejte in kljub dežju si naredite sonce user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
22.6.2009 17:00:05   
Lupinca
Nončika, mogoče pa res user posted image   Samo škoda ko nisi kje bližje Lj, da bi bile še v isti P user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
22.6.2009 17:26:07   
spelap1
lep pozdrav vsem novembrkam, da na hitr povem, meni zelo paše mineralna voda-radenska, kakšna druga stvar pa ne, že par dni se mi pa dogaja ker moram ponoči hoditi na wc-ponavadi grem ob 3-4 pol ne morm spat več naprej ker mi biba tko brca oz. se prestavlja da se budim, je prav fini občutek ampak najbol me mori ker grem zjutraj v službo. lepo se imejte

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.6.2009 18:06:54   
mashy
Ojla punce!

Jaz pa ravno iz Avstrije user posted image  smo malo zapravljali... sem se komaj nazaj držala, toliko luštnih stvari imajo...

Glede padanja skupaj: jaz sem pred 3 tedni padla skupaj, ko sem šla iz trgovine in se fajn poškodovala (prst imam počen in boli za znoret, pa še premikam ga zelo omejeno). No, pa imam normalen pritisk in OK kriuser posted image  Drugače pa se mi pogosto vrti v glavi (a to se mi od nekdaj, ker imam bolj nizek pritisk)

Glede zatekanja nog: meni zatekajo, če je zunaj vroče in če veliko hodim ali stojim na nogah).

Mene je pa včeraj matral pritisk v ušesih: sploh ga nisem mogla izravnat in ni minilo. Potem sem šla popoldan spat in ko sem se zbudila, je bilo vse OK. Baje, da je to normalno za nosečnice... Ne vem.user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.6.2009 18:15:51   
katyn
Hojla,
pa se spet jst mal oglašam. Dons smo mel pregled pri G pa je blo tko dobr spet srcek nase user posted image slisat user posted image . Naslednji pregled je 20.7. takrat bomo pogledal če je še kr fantek. user posted image Komi cakam da vidim kolk je zrastu.

Tud jst mam ponoč full probleme včasih tud 4x na noč na wc, zdej je pa sploh zoprno k smo spalnico spodi zrihtal stranišče je pa še kar nadstropje više, ampak nč zato mal telovadbe ne user posted image .
A katera ve kje v avstriji se da kak pocen voziček najdit oz pogledat? Kaka trgovinca u Gradcu al pa u Celovcu. Planirama it u ikeo pogledat za posteljico pa previjalno mizo pa bi sla se to mal pogledat. Jst itak navijam za peg-pergota user posted image moj ma mal pomislekov k je na 3 kolesa pa kar velik zgleda tud k je zložen, ampak bomo že...

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.6.2009 18:36:10   
piška goriška
Hejla vsem!

Sem spraševala danes na pregledu, pa mati ex-gin. kako je z zatekanjem. Skratka:  včasih se zgodi, da se kar naenkrat zrediš - ampak to je zato, ker si zatekel in se je nabrala voda. Takrat nujno - počivat, počivat. In ko je telo spočito, gre tudi voda ven (hodiš potem stalno na wc.)
Meni se je točno tako zgodilo: kilo pa pol gor, zmatrana, sem se preterala...ampak potem ko sem šla počivat za 1 dan, je pa šlo vse stran..

Jaz sem začutila brcike v 20 tednu (pred 5-6 dnevi), točno na svoj rojstni dan me je user posted image pozdravilo že zjutraj!!! Ja tako kot mali mehurčki. Ki pa se kar krepijo. In je res lepo. Ampak še nisem pogruntala, kaj ga vznemiri, in kaj mu paše. Me je pa danes zjutraj zbudil, da ne bi zamudila pregleda user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.6.2009 19:42:23   
tassika
Piška goriška mojmu ni všeč služba, sem imela zjutraj tam cel žur, potem pa se je umiriluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.6.2009 20:40:18   
tassika
evo buši v 18t

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.6.2009 21:05:07   
Cari
Oj,

najprej manjkajoče podatke za seznamček: starost 30 let, 1 nosečnost.

Sicer pa vidim, da ste že vse skoraj imena izbrale, pa vozičke. No nama še vse manjka.

Vozičke sva si šla zadnjič mal pogledat, pa so mi do sedaj še najbolj všeč PerPerego trikolesnik in pa Bugaboo Cameleon. Si želiva enega takega ki bo tudi za po gozdnih poteh, pa da bi bil lahek in enostaven za v avto. So pa odločitve težke, sploh ker o Bugaboojih bolj malo lepega preberem, pa še ceno imajo čisto prehudo. Bi šla pogledat še Hartan in pa Chico, pol bomo pa videli.

Sicer pa naš mali tudi že brca, predvsem ko se umirim, to je uležem ali usedem. Je pa tolk nežen...

Cari

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
22.6.2009 22:00:40   
piška goriška
tassika - moj mali user posted image   tudi ne mara predolge službe. Je imel pa včeraj po 4 urah službe dost, pa je začel žurat .. Pa je bila sreča, da sem ga lahko že odpeljala domov user posted image user posted image user posted image  
Aja in - čestitke: luštkan trebušček!

Sem pa končno naročila blazino Neli, ta veliko. Ne morem več dobro spati. Kako pa kaj vam služijo?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.6.2009 8:51:42   
rožica13
Jutro punce!

Mene vsak dan bol križ boli oz. kar cel hrbet! Glede na to da sem prejšnji teden super spala je ta za znoret 100x se obrnem na noč, zraven pa me boli križ. Kot bi bila 100 let stara se počutim včasih.
Je že res skrajni čas da kupim blazino a se ne morem odločiti katero.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.6.2009 9:21:16   
eva1
Jutro!

Pi82ka,tassika-lepi bušijiuser posted image user posted image

Kar se tiče WC-ja tut jst morm včasih 2x na noč lulat..če pa grem samo 1x pa se zjutraj skor polulam, k čakam, da najprej otroc svoje opravjouser posted image

Kar se tiče imen-mi za pupo imamo že zbrano..smo se med vikendom odločl, sam za fantka pa ene pametne ideje nimam..kr neki mi jih je všeč, samo so že zasedeni..edino kar mi je na misel prišlo je Ian, Tjaš, mogoče Mark, sam ne paše k priimku...joj druga pa mi že ne pade na miseluser posted image ..aja mojmu pa itak nič od naštetega ni všeč!user posted image user posted image

Nikolinca-kaj si zrihtala pri G' je vse ok???

Kako ste zrihtale z bolniškimi-so podaljšali?? jaz sem zdej na dopustu do 1.8, pol pa vrjetn spet na bolniško..ne vem no, bo G povedal..ampak mislim, da me glede na vse ne bo dal delat..čeprav mi je vsejn, tut če grem...ne vem, kaj res tok komplicirajo glede podaljšanje staleža??

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.6.2009 9:36:10   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Jutro!

Pi82ka,tassika-lepi bušijiuser posted image user posted image

Kar se tiče WC-ja tut jst morm včasih 2x na noč lulat..če pa grem samo 1x pa se zjutraj skor polulam, k čakam, da najprej otroc svoje opravjouser posted image

Kar se tiče imen-mi za pupo imamo že zbrano..smo se med vikendom odločl, sam za fantka pa ene pametne ideje nimam..kr neki mi jih je všeč, samo so že zasedeni..edino kar mi je na misel prišlo je Ian, Tjaš, mogoče Mark, sam ne paše k priimku...joj druga pa mi že ne pade na miseluser posted image ..aja mojmu pa itak nič od naštetega ni všeč!user posted image user posted image

Nikolinca-kaj si zrihtala pri G' je vse ok???

Kako ste zrihtale z bolniškimi-so podaljšali?? jaz sem zdej na dopustu do 1.8, pol pa vrjetn spet na bolniško..ne vem no, bo G povedal..ampak mislim, da me glede na vse ne bo dal delat..čeprav mi je vsejn, tut če grem...ne vem, kaj res tok komplicirajo glede podaljšanje staleža??

živjo eva,VČERAJ KO SEM ŠLA NA PREGLED G MI JE ŽE SPET SLABO RATAL IN SE MI JE ZAČEL VRTET-NIZEK PRITISK,REKLA JE DA MORAM DOMA POČIVAT,DA SE NI S TEM HECAT....PA DALA SEM ŠE KRI, TKO D moram danes še poklicat, dA VIDIM KAKŠNI SO IZVIDI...JA PA ŠE MATERNICO MI JE IZMERILA PA SRČKA SM SLIŠALA ODuser posted image user posted image TKO DA SEM ZDAJ DO NASLEDNJEGA PREGLEDA NA BOLNIŠKI...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.6.2009 9:43:13   
pikica 28
dobro jutro punce, se vam mao oglašam....
imam črno piko, ker še nisem slikala svojega bušija...je pa res, da se z mojim seliva in imam vse po škatlah...tako, da takoj ko priem do fotoaparata, se slikam...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.6.2009 9:45:47   
pi82ka
živjo,
najprej hvala za vse informacije in nasvete...
Zanima me kam greste kaj na dopust...mi smo mislili it nekam v istro ampak glede vremena smo se odločli,
da bi šli kam bolj daleč oziroma morda Pag. Kako kaj svetujejo glede vožnj  pa to, jaz se sedaj počutim dost vredu razen bolečina v križu in teh zadev ampak nasploh sem pa kar o.k.,?

bodte fajn
lp

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.6.2009 9:48:48   
barbchen
eva1, ja baje da res kar komplicirajo - recesija pa to. Tudi jaz imam tak plan kot ti, da nekje na začetku avgusta po izkoriščenem dopustu začnem bolniško - se moram še z G. mal poment...Drugače pa mi je sister (NiLe) povedala, da sta skupaj čvekali ob prvem škratkuuser posted image , ja majhen je tale naš svet, zdej bova pa midve na novembrkah čvekali user posted image

Lep dan vam privoščim!

Carpe Diem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.6.2009 9:53:41   
tassika
Jaz imam plan, imam še 17 dni dopust + 3 dni izrednega za selitev, s porodniško nastopim 26.10. do sept. delam, koristim dopust do 26.9. in potem šibam za en mesec na bolniško ali pa ne odvisno od počutja in potem sem domauser posted image

Mene je komisija po 2 mesecih zavrnila, tko da jaz nič ne upam rečt kako pa kaj je na tem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.6.2009 10:08:37   
valerija77
Jutro

Tudi meni je sedaj komisija zaključila bolniško z 24.6. in ne mislim več bit na bolniški. Res je da me precej matra križ, ampak itak sem doma tak da je praktično vseen. Komisije mam pa tud dost. Moja g. mi daje preglede na mesec dni, komisija pa bolniško za 14 dni, pol morm pa kr naprej hodit p potrdila. Bom pač zdej dobila iz borze še razliko, pol bom pa tud kmal na porodniški.

No pa še moj buši...

user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.6.2009 10:26:36   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz imam plan, imam še 17 dni dopust + 3 dni izrednega za selitev, s porodniško nastopim 26.10. do sept. delam, koristim dopust do 26.9. in potem šibam za en mesec na bolniško ali pa ne odvisno od počutja in potem sem domauser posted image

Mene je komisija po 2 mesecih zavrnila, tko da jaz nič ne upam rečt kako pa kaj je na tem.

TASSIKA kako veš kdaj boš točno nastopila porodniško? jaz sem že pri G spraševala kako in kaj, pa mi nobeden nč ne zna povedat...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.6.2009 11:39:31   
Nezy85
Porodniška se nastopi 28 dni pred določenim PDP-jem tako je zakonsko določeno, jaz še tudi moram koristit celi novi dopust, tako da z septembrom grem na dopust, oktobra nekje 19.10 (3dni po mojem R.D.)user posted image pa nastopim z porodniško!!
A mislite da mi lahko delodajalec kaj komplicira glede dopusta pred porodnikško? Ker men konec oktobra poteče delovna pogodba, in v vsakem primeru bi morala koristit dopust a ne?

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.6.2009 12:01:27   
tassika
pomoje ne sme komplicirat.

Ja datum porodniške je zakonsko dloločen, če rodiš prej pred nastopom porodniške pa se šteje od tistega dne naprej 1 leto, vsaj tako sem nekje zasledila, jaz sem to točno izvedela tudi na strani od csd k sem si šla zračunat inf. porodniškouser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.6.2009 12:11:09   
eva1
Ja jaz sem si tudi na spletni strani CSd-ja računala porodniško..kaj je izračun pravi?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.6.2009 12:17:57   
sasika
Dober dan!!!

A se tudi vam tako ne da delat kot meni. Sem zelo lena. Z eno nogo že na dopustu. Začnem ga 13.7. in nekje 16. gremo k enim prijeteljem na obisk  v Biograd na moru. Potem pa še malo naprej do apartmajčka. Komaj čakam. user posted image user posted image user posted image  Letos rabim dvojno dozo dopusta. Nazaj pa pridem 6.8. Sem pa izračunala da bom že v začetku oktobra doma. Tako da bom res še bolj malo v službi. Imam pa še ful dela in malo energijeuser posted image   Ne vem če mi bo vse uspelo.

Nikolinca ti pa kar lepo počivaj. Sicer pa sem tudi jaz zadnje dni kar nekam omotična in utrujena. Mislim da nas to vreme nekam daje.user posted image  Kje si poletje?  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.6.2009 12:18:52   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Ja jaz sem si tudi na spletni strani CSd-ja računala porodniško..kaj je izračun pravi?

a mi katera prilepi link...ker jaz ne najdem strani za izračun...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.6.2009 12:25:33   
Nezy85
Evo link za izračun porodniške!

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?