|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
23.6.2009 14:42:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

A ni bolš', da gre kužek iz spalnice in Ian k vama v posteljo? user posted image

Imava veliko znancev, ki pravijo da otrok še sedaj ko so veliki da spi pri njih in da potem mož, fant, oče spi na kavču user posted image
Drgač se pa tudi Ian z nama veliko pocarta na postelji, le spi ne pri nama. Bi tudi mene bilo strah da mu ne bi kaj naredila user posted image  mogoče pretiravam user posted image  Fajn je ko je v svoji veliki posteljici in sva ziher da je vse ok ker ima Angel Care user posted image user posted image user posted image

Se čist' strinjam, da je težko celo noč tako prespati, toda jutranje spanje v troje pa je tako luštno, da se mu jaz ne bi hotela odpovedati. Jaz Elo po hranjenju okrog 5h kar položim med naju in tako sladko zaspančka v par minutah, da se ji prav vidi, kako uživa, ker sva tako blizu. Ko pa se zbudi in zagleda mojo glavo 10 cm od njene, pa se tako sladko nasmeji, da je to res dragoceno user posted image user posted image user posted image . Seveda se pa vsak sam odloči, kako in kaj. user posted image

tudi sama delam že ves čas tako in res  vidiš kako otrok uživa ko je ladko v postelji s tabo in se malo pocarta user posted image user posted image

Aha, Ela in Aleks že imata skupne navade user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.6.2009 14:45:53   
Anonimen

jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image

Ela ima tudi skoraj vsako jutro zamašen nosek. Sva zaenkrat še samo na fiziološki in upam, da bo tako ostalo. Se pa zraven tako dere, da je joj user posted image user posted image user posted image .

ja naš tud ne moreš verjet no,no samo jaz sem zdle zadnja 2 dni pogruntala da si ga dam tko kot da bi zizo imel in je umirjen, go ga zraven predno grem v noska mal pozibam koda bi zaspaluser posted image

Super. Midve pa imava taktiko "hitro in učinkovito" user posted image : fiziološko hitro stisnem v noska, primem za nosnici, da ne more vdihnit, ker potem ful vdihne in izdihne in mi ven vrže šmrkleca, če je kakšen noter, takrat se zjezi, toda potem jo polubčkam po nosku in je takoj tiho. Se mi zdi, da se prav zaveda, da lahko lažje diha in zato vedno manj komplicira. Ji prej, preden ji to naredim, povem, da morava noska spucat, da bo lažje dihala. V glavnem, zjezi se toliko kolikor bi se jaz, ker nekdo nekaj štora po mojem nosu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.6.2009 14:46:26   
Anonimen

user posted image pomoč:Aleks  včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi?hvala.Mu pa čistim vsako jutro s fiziološko in mucke ven in potem mu jo še malo notri nakapam,a mislite da bi bilo od tega k fiziološka reagira in ga spodbudi h kihanju ali se je prehladil od meneuser posted image v ritki ima T 37 kar ni vročina

Kako pogosto pa kiha? Ne vem, jaz bi na tvojem mestu poklicala P, pa malo materine dušice od Justa mu namaži pod noska in na pljučka, mogoče pa bo pomagalo. user posted image

sem mu včeraj zjutraj že kar namazala na pljučka in zadaj ,pod nosek pa še ne ,bom še tam ,je  pa danes že  veliko bolje in manj kihamo -hvala user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.6.2009 14:47:16   
Anonimen

malcekvita.superr za kolkece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinaaja.super za lepo napredovanje teže user posted image user posted image

mi smo pa danes stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 2 meseca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako čas beži. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.6.2009 14:47:48   
malcekvita
vrtec: punce mogoče kej veste, ali tisti, ki nismo občani Ljubljane moramo plačat več vrtca, kot pa tisti, ki v LJ živijo? Pri nas bo problem, ker je menda otrok lahko v vrtcu največ 9 ur, ob 8 urnem delavniku in vožnji iz Postojne v Lj, je nemogoče prit po otroka po 9 urah. Pa tud meni ne bi blo glih najbolj všeč, če bi otroka vidla šele po 10 ali 11 urah user posted image . Našemu pikcu pa bi blo to pomoje še manj všeč... To me ful mori.user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.6.2009 14:51:28   
malcekvita

jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image

Ela ima tudi skoraj vsako jutro zamašen nosek. Sva zaenkrat še samo na fiziološki in upam, da bo tako ostalo. Se pa zraven tako dere, da je joj user posted image user posted image user posted image .

ja naš tud ne moreš verjet no,no samo jaz sem zdle zadnja 2 dni pogruntala da si ga dam tko kot da bi zizo imel in je umirjen, go ga zraven predno grem v noska mal pozibam koda bi zaspaluser posted image

Super. Midve pa imava taktiko "hitro in učinkovito" user posted image : fiziološko hitro stisnem v noska, primem za nosnici, da ne more vdihnit, ker potem ful vdihne in izdihne in mi ven vrže šmrkleca, če je kakšen noter, takrat se zjezi, toda potem jo polubčkam po nosku in je takoj tiho. Se mi zdi, da se prav zaveda, da lahko lažje diha in zato vedno manj komplicira. Ji prej, preden ji to naredim, povem, da morava noska spucat, da bo lažje dihala. V glavnem, zjezi se toliko kolikor bi se jaz, ker nekdo nekaj štora po mojem nosu user posted image user posted image user posted image .

joj, sam ne govori, kakšni problemi so to... meni se ful smili, ko mu z aspiratorjem izpihavam nosek, mam občutek, da kr brez sape ostane user posted image . Sem se odločla, da grem danes po babyvac, pomoje bo šlo hitreje in lažje kokr pa če mu jst izpihavam nosek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.6.2009 14:53:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Detelja, mogoče pa je Maja takšna kot Ela, ki rabi malo več miru, da lahko zaspi, potem ko spi, pa trdno spi. Poskušaj ji narediti temo čez dan, kakšno umirjeno glasbo: kakšno ptičje petje, pa ne preveč rogovilit okrog nje, pa se morda ne bo zbudila čez 15 minut. Kaj pa v naročju ti spi? Poskušaj jo nekako prefrigati, ko jo prestavljaš v njeno posteljico ali vajino. Ela čez dan včasih zaspi kar v ležalniku, toda ga dam vmes ful na nizko, jo še budno, vendar ful mirno obrnem na bok, ker veliko prej zaspi na boku kot na hrbtu, pa malo ji navijam tega medvedka in potem pridno spančka. Imajo pa tako vsi otroci čisto svoje individualne fore. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.6.2009 14:54:46   
malcekvita
 moj angelček je tako luškan, ga gledam kako sladko pančka in po zajčje premika ustnice. Pomoje sanja, da pije mleko, sicer je pa že cajt za obrok, sam ga ne bom zbujala, najbrž se bo itak kmalu sam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.6.2009 14:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Tudi mi imamo malo tečkico včeraj zvečer pa danes, kar noče in noče spat, samo na rokah bi se nosila, če jo položiš za počivat, pa kot da bi jo iz kože dajal, tako zelo se joka. Pa jo spet vzamem in malo nosim, pa mi zaspi na rami, pa jo položim, pa spet isto.
Kaj je to res vreme, al je to mala razcartanka že?

Lepo se imejte, kakor se pač da v tem vremenu.

Te naše lisičke, vse so iste user posted image user posted image user posted image . To dela Ela ponavadi zvečer, čeprav včasih tudi čez dan. Pa ne samo, da mora bit v naročju, naša gospodična imajo še dodatne zahteve: ne smem sedet, četudi se zibam, moram stat in ne na mestu, ampak hodit naokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kimmii)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.6.2009 14:59:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Tudi mi imamo malo tečkico včeraj zvečer pa danes, kar noče in noče spat, samo na rokah bi se nosila, če jo položiš za počivat, pa kot da bi jo iz kože dajal, tako zelo se joka. Pa jo spet vzamem in malo nosim, pa mi zaspi na rami, pa jo položim, pa spet isto.
Kaj je to res vreme, al je to mala razcartanka že?

Lepo se imejte, kakor se pač da v tem vremenu.

ko to berem imam občutek, kot da bi to jaz napisala...pa nekako jo danes nič ne zanima, ne igrice, ne pesmice, ne okolica nič...še jaz ji nisem zanimiva...sam neki stoka pa jamra, joče...spala bi pa ne more...zaspi na rami ali rokah pa jo dam v ležalnik pa takoj na veliko pogleda in začne jokcat....jaz mislim, da je to vreme...ne vem pa kaj to pomeni, da zadnje čase ful tlači roke v usta-noče ne mleka, ne čaja ne spele dude rokice pa so ustih pa ful se slini...zobki??? sem ji zadnjič kupila tisto za masirat dlesni sam ona to še ne ve, gor piše itak 4+...

Točno to dela Ela že kakšen dober teden. Jaz sem ugotovila, da ji ful paše, če ji dam v usta svoj skrčen mezinček - členek, ki ga tako grize s svojimi dlesnimi, da je zelo očitno, da se ji nekaj dogaja z zobki. Slini pa se tako kot pravi polžek user posted image . Pa ful ji paše, ko pije vodo, da se igra z dudico od flaške: očitno ji ustreza kombinacija mrzle vode in drgnjenja. Sem prebrala, da prvi zobek se lahko prikaže že pri treh mesecih, tako da očitno našim zakladkom že prihaja na dan prvi zobek. 

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.6.2009 15:01:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

naš je tut tečka dans. seveda bogi, ko mre antibiotik jematuser posted image user posted image user posted image
eno vprašanje!kateri jogi imate v kinderpetu vaših bebijev?se odločamo za nakup pa ne vem katerega?

Mi smo ga nabavili v Ikei, izgleda zelo kvaliteten, pa tudi drag ni bil: mislim, da okrog 50 evrov.

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.6.2009 15:06:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pozdravček,

mi smo iz UZ kolkov in sta oba 1A in nam ni treba več na široko povijat. Rekel pa je, da če bo na široko povijana ji tudi ne bo škodilo. Jst jo bom še malo časa, ker mi to ni nič težko naredit pa tudi škodi ne. Ne bom je povijala v tistih dneh, ko je vročina. V glavnem sem se odločila, da jo bom vsaj ponoči.

cepljenja, zadnjič ko sem bila v posvetovalnici je imela moja P cajt in sva "vžgale" eno debato v zvezi s cepljenji. Enostavno je rekla, da delamo mi in lainki preveč velek baubau kar se tiče tega. Vsa cepiva, ki pridejo k nam so že sprobana miljardokrat v drugih državah, tako da naši otroci niso poskusni zajčki. Poleg tega, da so ta cepiva zelo zelo kvalitetna.
Dala mi je primer, kako so cepljeni otroci iz Rusije prišli k njej, ker so bili v eni koloniji in so bili cpeljeni proti otroški paralizi, pa so jo prav tako imeli oz. bili prizadeti....zakaj? zato, ker so bili poskusni zajčki in cepiva v Rusiji niso bila kvalitetna....ala varianta poskusi KGB!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rekla je tudi, da če bi naenkrat cepili z vsemi cepivi, kar so priporočeni za otroke (seveda tista"neživa" cepiva), da bi imeli mogoče le vročino, a nobenih drugih posledic. Seveda je mnenja, da se otroka ne cepi kar vse vprek. Priporočila mi je rota, poneumokok, redna cepljenja in kasneje še klopa....za druga (norice,...) pa je rekla, da nima smisla...no, razen še pol je rekla, da uno (ne vem kako se reče) za cepljenje deklic proti raku na materničnem vratu. Za to cepivo je bila tudi zelo ZA!

Žal to, kar je govorila dr., ni res. Tudi pred leti so trdili, da so cepiva 100% varna, toda danes imamo izboljšana, kao bolj varna. Torej so takrat lagali. user posted image Žal je veliko primerov, ko so cepiva povzročila resne zaplete (tudi smrt), vendar je to težko dokazati, zato lahko še dalje manipulirajo s folkom. V določenih cepivih je še vedno živo srebro, ki je znanstveno dokazano strašansko škodljivo. ... Da ne bom predolga, zares se splača kaj na to temo prebrati, ne samo na spletni strani od SVODa, ampak kakšne tuje znanstvene članke. Tudi v EU je nekaj držav, ki nimajo obveznega cepljenja, se vsak starš sam odloči, torej odločitev proti le ni tako neumna odločitev, če daje razvita evropska država to kot opcijo.

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.6.2009 15:08:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

moj piščanček zdejle spi že več kot eno uro, mi je prav nenavadno user posted image . zgleda, da je tud njemu pritisk padel zarad tega vremena user posted image user posted image user posted image
Ja sonček vaš Aleks ima ful lepo razlago imena, naš pa žal malo manj. Ga bomo pa doma naučili, da ni lepo izpodrivat drugih user posted image user posted image
user posted image user posted image ja sej lahko pa da naš ne bo tak ,upam  pa da bo.

tinaaja:hvala ,ja in res je mame najbolj vemo kdaj je treba ukrepat naprej.Našmu ne teće iz noska ,so tko normalni smrkeciuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.6.2009 15:08:39   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

A ni bolš', da gre kužek iz spalnice in Ian k vama v posteljo? user posted image

Imava veliko znancev, ki pravijo da otrok še sedaj ko so veliki da spi pri njih in da potem mož, fant, oče spi na kavču user posted image
Drgač se pa tudi Ian z nama veliko pocarta na postelji, le spi ne pri nama. Bi tudi mene bilo strah da mu ne bi kaj naredila user posted image  mogoče pretiravam user posted image  Fajn je ko je v svoji veliki posteljici in sva ziher da je vse ok ker ima Angel Care user posted image user posted image user posted image

Se čist' strinjam, da je težko celo noč tako prespati, toda jutranje spanje v troje pa je tako luštno, da se mu jaz ne bi hotela odpovedati. Jaz Elo po hranjenju okrog 5h kar položim med naju in tako sladko zaspančka v par minutah, da se ji prav vidi, kako uživa, ker sva tako blizu. Ko pa se zbudi in zagleda mojo glavo 10 cm od njene, pa se tako sladko nasmeji, da je to res dragoceno user posted image user posted image user posted image . Seveda se pa vsak sam odloči, kako in kaj. user posted image

tudi sama delam že ves čas tako in res  vidiš kako otrok uživa ko je ladko v postelji s tabo in se malo pocarta user posted image user posted image

Aha, Ela in Aleks že imata skupne navade user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image naše maze user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.6.2009 15:08:39   
sonček85

jutro!

hh face male,jaz a našmu govorim zraven da je treba noska sšistit ker čene bo dobil vnetje ušeska in bova mogla v bolnico kar pa ne bo super ,in je malo bolj pomirjen.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.6.2009 15:08:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nasa tud rokice v usta tlaci, prav busni se na njih, pa ornk jih grize user posted image Pol se pa prevec ugrizne, je pa jok.. ajme.. No zanimivo je tole - sem P rekla, da se hoce uslavat s cuzanjem palcka, ampak da ji ne pustimo. Pa mi je rekla, naj ji kar pustimo user posted image user posted image user posted image Men nic jasno. otrok ima pol probleme z odvajanjem od cuzanja in tudi za zobke to ni dobro..

Je pa rekla, da je njena nejscnost verjetno posledica vremena, tko da ja - ocitno imamo vse vremenske otrocke user posted image user posted image Prejle se je pozizala user posted image user posted image user posted image Sem happy! Upam, da bo sel dan v tem stilu.
grem hitro malo se pospravit dokler spi

Super, da vama je uspelo. user posted image Le tako naprej.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.6.2009 15:13:16   
jernejav
Midva sva ga kupila v Kosijo (SG ziher poznaš) in je bomba, če imaš kakšnega poznanega se pozanimaj za kakšen denar ti ga lahko zrihta, midva sva dala 20 eur. Je pa latex-kokos-latex in je super.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.6.2009 15:13:33   
tinaaja
No - kaksna slikca se od mene ->
nasa ta velika morska deklica:
user posted image

Zjutraj skupaj s sestrico na morju

user posted image

jaz znam pa ze baloncke narest tralala

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.6.2009 15:14:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Zdravo punce.

že dolgo se vam nisem oglašala, saj sploh več ne vem kje se me glava drži. Skratka z maksom smo še zmeraj 3 dni na teden v LJ,kjer mu pregledujejo glavico. Sumili so na tumor in so hvala bogu z magnetno resonanco ovrgli to. Ugotovili so, da ima povečano tekočino v glavi. Več pa mi ne znajo povedati, saj se na rezultate od magnetne resonance čaka kar nekaj dni in jutri se vrnemo v Pediatrično. V glavnem glavica mu prehitro raste, obseg glavice že ima 43 cm. Kaj pomeni ta tekočina še zdravniki ne vedo. Imamo še en pregled pri nevrokirurgu in potem bi se naj te preiskave malce ustavile saj bomo počasi dali že vse zdravnike skozi ki so odgovorni za to doktrino.
Treba bo hitro reagirati, da ta tekočina ne začne pritiskati na možgane in potem pride do zastoja v razvoju. Opozorili so me na bruhanje in neotolažljiv jok.

To čakanje me ubija in postajam psihična razvalina. Maks je priden otroček, se smeji in mu ne izgleda, da bi bilo karkoli z njim narobe.

Baje, da po teh dodatkih (Aptamil), naj bi otročkom glava izredno hitro rasla. V Avstriji naj bi prišlo do neke afere, vendar jaz o tem ničesar ne vem. Ali mogoče katera od vas ve kaj več o tem? Bi bila zelo hvaležna za kakšnokoli informacijo o tej aferi. Jaz sicer uporabljam Aptamil 1 Comformil od Milupa (Muller) Jutri bom vprašala še pediatra o tem.

Hvala vsem vnaprej.

Lp, Duška

O, marička, to pa res ni fajn. Tisoč objemčkov za Maksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Jaz bi na tvojem mestu zdravnikom orng zatežila, pa sama bi na netu začela študirat to težavo, saj mi ne bi dalo miru.
Glede Aptamila prvič slišim, toda mogoče pa ne bi bilo slabo it na kakšno drugo hrano: mogoče na Allernovo, ki jo midve jeva, ki je za alergične otroke, takšne zelo občutljive. Je kar dražja, ena škatla 17 evrov, toda na rr jo lahko dobiš tudi za 5 evrov.
Držim pesti, da čim prej ugotovijo vzrok, zakaj se nabira tekočina in da čim prej izgine in se vse normalizira. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.6.2009 15:16:36   
Anonimen
Rezultati krvi so prisli - boljse ne bi moglo bit user posted image Ju3 zvem pa se za urin user posted image

Jupi za rezultate! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.6.2009 15:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

mah mali spi.
js lahk pa napišem zakaj sva bila v B. kot veste sm prejšni teden "tečnarla"kako naš mali kašlja in da sva na kontroli tehtanja 11.6 bila pri P, kjer pa je poslušala pljučka, gledala nos, usta ušesa vse BP. v torek prejšni teden pa se mi je že zdel tak..čsit out. kašljal je. sm brez vročine. in ko sva bila zunaj srečam sosedo, ki dela pri naši P in ji povem kaka je situacija-pa mi reče, da če nima vročine, da je brezveze ga vozit k P, ker itak nev kaj dala. fiziološka pa pucat nos pa bo bolje. sm ponoči je blo pa čist out. če bi me kir snemaluser posted image user posted image user posted image . moj če bi brez gat letel v B bi bilo prepozno. no mali je začel kašljat kot ponavadi okoli 1. sm ta kašelj se ni nehal in ko prižgem luč..mali je bil okol ust poln sline in sluzi. in sn ga vzela vn, sm kašelj se ni nehal, mali pa rdeč v obraz. ga je moj primo, pa se je mal umirilo. sm že misla ok, vse je ok. potem pa spet. no in ob pol dveh smo šibali v b. tam je na otr. zdravnica rekla isto kot P,da je vse ok-pljučka čista,... zjutraj so mu pa vzeli kri, urin, in bris na klamidijo. ko sm čula klamidijo, mi je blo ful čudno-to je pa ja SPB. ah sm pa že prečula. v sredo in čet je blo vse ok in je rekla, da če bo izvid iz mb neg bova lahk šla v petek domov. no kašelj ponoči je bil prisoten še zmeraj-sm bil je to sm en tak napad al pa dva-zmeraj okoli 2-3. no in v petek me kap. mali je bil pozitiven na klamidjo-bris iz ust in noska je bil pozitiven. mi je blo ful čudno kako in sn vprašala P. pa je rekla, da se je okužil preko porodnega kanal od mene. taj mi je blo še pa bol čudno, saj je meni moj in js njemu prvi in edini partner in vem, da js nisem mela koga drugega on pa tut ne. tk da ne vem. oni v B pač pravijo, da se je okužil od mene. no in ko je v sobot bil dežuren en zdr. iz lj je omenil še oslovski kašelj-ma taj me je še pa bol kapuser posted image user posted image user posted image . kr solze so mi tekle. sm tt zdrvnik je rekel, da os znaki podobni oslovcu, sm ponavadi, ga majhni do 6 mesecev ne dobijo, ker so kao "zavarovani"od mame(sm pol sn čula, da os cvepljeni otroci tut meli oslovca-svašta).no in zdaj sva na AB 14 dni vsakih 8 ur. kašelj ponoči se je umiril, čez dan ga je tut manj-je pa problem zdaj ker malega fuuuul šravfauser posted image user posted image user posted image zgleda od AB. aja, ta klamidijski infekt naj bi bil znan po tem, da imajo dojenčki zapacane oči. naš jih ni imel. no malo ja skoz-ponavadi zjutraj. sm v B so mi rekli, da so ponavadi učke zapacane tk da se skop limajouser posted image user posted image . no upam, da bo boljši. v petek mama kontrolo. sn vprašala, v B, če se bo izboljšalo pa je rekla, da se v 10-20% rado ponovi oz. kašelj po AB še traja. upam, da pri nas ne bo več trajalo in da se bo vse umirilo.user posted image user posted image

tk sn se razpisalauser posted image user posted image

Madona, kaj ste dali skoz user posted image . Obe z Elo drživa pestke, da bo čim prej vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.6.2009 15:26:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

NenaLena glede ceplenj se v marsičem strinjam s tabo, samo kaj, ko pol ne moreš otroka vpisat v najbližji vrtec ali šolo?! Poznam zgodbe cepljenih in necepljenih otrok, tako da sem glede tega zelo razdvojena. Sicer sta moji punci cepljeni, pa tamali bo tudi - in seveda močno upam, da bo vse ok - BO, KER MORA BIT - čeprav me je hkrati tudi strah, ampak sem optimistična.

Baje ni nikjer v nobenem zakonu napisano, da ti sme vrtec ali šola komplicirat, če otrok ni cepljen - preverjeno na SVOD. Ali pa si pač izmisliš, da so zdravstveni razlogi, zakaj ne sme biti cepljen in imaš mir. Kakšni so razlogi, pa ni njihova stvar oziroma se nimajo kaj vtikat v tako osebno reč. Pa kar nekaj je baje otrok, ki niso bili niti enkrat cepljeni in so normalno šli v vrtec in hodijo v šolo. Tako da se očitno da! Jaz še nisem uspela prebrati, toda baje je zelo dobra knjiga na to temo: Neil Z. Miller: Cepiva, so zares varna in učinkovita? SVOD je ravno prejšnji teden ali pred 14 dnevi imel predavanje na to temo, toda se žal nisem uspela udeležit. So pa že članki na njihovi spletni strani zelo zgovorni. 

v vrtec ne bo smelotrok, ker ti P ne bo dal potrdila, da gre lahko v vrtec. so izjeme kot je nasa brina, ki bi dobila potrdilo, kljub temu, da ni bila cepljena, ce se ne bi odlocili za zasebno varstvo. Ker pri njej je zdravstven razlog zadaj, ne pa kao "muha" starsa.. mah sploh ne smem razlisljat o cepljenju, ker postenam cist prevec zivcna. user posted image

Poznam par primerov, ko otroci niso bili cepljeni, pa so šli normalno v vrtec in šolo. Pa je bila kao "muha" staršev, čeprav jaz temu ne bi rekla muha, ampak osebna starševska odločitev. Ker če gre kaj narobe, pa posledice nosi starš in njegov otrok in ne zdravniki. 

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.6.2009 15:30:24   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Detelja, mogoče pa je Maja takšna kot Ela, ki rabi malo več miru, da lahko zaspi, potem ko spi, pa trdno spi. Poskušaj ji narediti temo čez dan, kakšno umirjeno glasbo: kakšno ptičje petje, pa ne preveč rogovilit okrog nje, pa se morda ne bo zbudila čez 15 minut. Kaj pa v naročju ti spi? Poskušaj jo nekako prefrigati, ko jo prestavljaš v njeno posteljico ali vajino. Ela čez dan včasih zaspi kar v ležalniku, toda ga dam vmes ful na nizko, jo še budno, vendar ful mirno obrnem na bok, ker veliko prej zaspi na boku kot na hrbtu, pa malo ji navijam tega medvedka in potem pridno spančka. Imajo pa tako vsi otroci čisto svoje individualne fore. user posted image

pri naši čbelci je tako, lahko ropotaš in če bo spala bo spala tudi v ropotu, na sončku itd...če pa ima dan ko ne more spat pa si lakho tiho itd...pa ne bo spala...saj ko težko zaspi pa če spi sem itak tiho in pazim, da ja kaj ne ropota itd...sam jaz mislim, da je že par dni izven najinega načina preživljanja dneva...v vozičku se ona ponavadi dere in pol zaspi...doma pa se naliva z čajem, jedla ne bi, zanimivo ni nič,....na rokicah zaspi...sam ko se premaknem me že gleda...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.6.2009 15:30:46   
jernejav
tt tip pa je malo čez les....kaj malo...orng user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.6.2009 15:32:09   
sonček85

Rezultati krvi so prisli - boljse ne bi moglo bit user posted image Ju3 zvem pa se za urin user posted image

Jupi za rezultate! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?