Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:00:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Naša je končno omagala po neskončnem teženju Ful ni hotla jest celo popoldne. No, večino sma ga itak obe skupaj prespali ampak zdaj zvečer sploh ni hotla jest - ne sede, ne leže na pojstli, ne nikak. Sem že mojemu rekla, da naj gre AM delat, ker sploh nisem vedela, kaj ji je. No, ampak pol na koncu se je vdala in sma se podojili leže na kavču. Kdo bi to razumel Me pa zanima - če otrok odklanja hrano. V smislu, da niti ust noče odpret in ne poje nič niti enega požirka, kak dolgo lahko počakaš, da začneš zganjat paniko? Recimo, naša je jedla ob pol štirih nazadnje in potem do osmih sploh ni hotela ust odpret. Pa ima ponavadi sigurno vsaj en obrok še vmes. Recimo, če še zdaj zvečer ne bi hotela pojest nič, ali bi jo mogla takoj peljat k zdravniku ali šele jutri? Nimam pojma, koliko otrok rabi da ne zdehidrira??? Verjetno drugače, če je vroče al pa če je mrzlo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:08:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, mislim da imam jaz tale kengurujček: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159382 Na FT ti bodo 100% rekli, da ni priporočljivo otroka nosti v njem. Moja pa niti še glave čisto sama ne drži, tako da jaz je še ne nosim v njem. Ko jo bo držala, jo pa bom kdaj pa kdaj za kakšno urco. Aha, HVALA! Jaz pa sem tega naročila: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Air/, preko nemške trgovine in ga dobim znižanega za 50%. Iz skoraj 100 na skoraj 50,00 EUR! Na FT pa vem, da ga bodo odsvetovali, pa saj ga tudi jaz ne mislim 5 ur/dan v njem nositi..le takrat kot sem že napisala, če se mi dere v vozičku in ga moram obvezno v roke vzeti...te pa bom raje kengurujček naštimala. Tak! Super! Ma ja, sej po pameti ga nosiš notri. Ma si me tak nakurla, da bi kr probala in jo dala not. Mogoče bom jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:13:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, mislim da imam jaz tale kengurujček: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159382 Na FT ti bodo 100% rekli, da ni priporočljivo otroka nosti v njem. Moja pa niti še glave čisto sama ne drži, tako da jaz je še ne nosim v njem. Ko jo bo držala, jo pa bom kdaj pa kdaj za kakšno urco. Aha, HVALA! Jaz pa sem tega naročila: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Air/, preko nemške trgovine in ga dobim znižanega za 50%. Iz skoraj 100 na skoraj 50,00 EUR! Na FT pa vem, da ga bodo odsvetovali, pa saj ga tudi jaz ne mislim 5 ur/dan v njem nositi..le takrat kot sem že napisala, če se mi dere v vozičku in ga moram obvezno v roke vzeti...te pa bom raje kengurujček naštimala. Tak! Super! Ma ja, sej po pameti ga nosiš notri. Ma si me tak nakurla, da bi kr probala in jo dala not. Mogoče bom jutri. Aja? Te pa probaj jutri, pa javi! Mi smo šli v MB in ga v BC sprobali kar z Valentinom, samo mu ni najbolj pasalo, ker je bil že siten od pohajkovanja po trgovinah in je že bil zaspan. Bomo videli.. Npr. danes, ko je bilo deževno, bi si ga nabasala noter in šla z marelo malo po vasi... V mestu pa vedno srečam eno mamico, ki nosi svojo punčko v njem in zraven tišči voziček. Beba pa taaak lepo spančka v kengurujčku. Evo in tu sem dobila idejo tudi jaz. No, pa še moj dragi ga je hotel met.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:15:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Naša je končno omagala po neskončnem teženju Ful ni hotla jest celo popoldne. No, večino sma ga itak obe skupaj prespali ampak zdaj zvečer sploh ni hotla jest - ne sede, ne leže na pojstli, ne nikak. Sem že mojemu rekla, da naj gre AM delat, ker sploh nisem vedela, kaj ji je. No, ampak pol na koncu se je vdala in sma se podojili leže na kavču. Kdo bi to razumel Me pa zanima - če otrok odklanja hrano. V smislu, da niti ust noče odpret in ne poje nič niti enega požirka, kak dolgo lahko počakaš, da začneš zganjat paniko? Recimo, naša je jedla ob pol štirih nazadnje in potem do osmih sploh ni hotela ust odpret. Pa ima ponavadi sigurno vsaj en obrok še vmes. Recimo, če še zdaj zvečer ne bi hotela pojest nič, ali bi jo mogla takoj peljat k zdravniku ali šele jutri? Nimam pojma, koliko otrok rabi da ne zdehidrira??? Verjetno drugače, če je vroče al pa če je mrzlo.... Pametno vprašanje! Tudi jaz čakam odgovore, ker ga jaz ne poznam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:33:51
|
|
|
|
ema tiara
|
po mojem mnenju če ne kaže znake da je otrok bolan, nima npr.vročine al kaj takega mu morda pač ne paše.če ti pije čajeka ne bo dehidriral,otrok ve kaj hoče.tudi nam kak dan ne psše jest,kak drug dan pa bi pojedli odojka vsaj jaz.tak da čez noč mu po moje ne bi blo hudega,če bi trajalo dalj časa pa obvezno zdravnik.določene bilezni se ne vidijo-vneto grlo,boleč trebušček...upam pa da nobena tega ne bo potrebovala.sem ga mela pri 6tednih zaradi močnega bruhanja v bolnici in to je nekaj najhujšega...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:39:32
|
|
|
|
Najaa
|
Če je otrok bolan, tak vidiš spremembo v obnašanju. Po moje jim sam paše ne jest. Nika je tak smešna - včasih bi vraga in pol pojedla, drugič pa ful dolgo zdrži brez.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:45:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara po mojem mnenju če ne kaže znake da je otrok bolan, nima npr.vročine al kaj takega mu morda pač ne paše.če ti pije čajeka ne bo dehidriral,otrok ve kaj hoče.tudi nam kak dan ne psše jest,kak drug dan pa bi pojedli odojka vsaj jaz.tak da čez noč mu po moje ne bi blo hudega,če bi trajalo dalj časa pa obvezno zdravnik.določene bilezni se ne vidijo-vneto grlo,boleč trebušček...upam pa da nobena tega ne bo potrebovala.sem ga mela pri 6tednih zaradi močnega bruhanja v bolnici in to je nekaj najhujšega... problem je v tem, da naša noče niti čaja. nič drugega, kot pa dojenje. saj to je ravno tisto - da ne naredi niti požirka nobene tekočine. ne samo, da ne je, ampak v bistvu tudi ne pije nič, kadar odklanja dojenje. no, ampak zgleda, da ji samo ni pasalo, ker je ob pol devetih pojedla in zaspala. zdaj se je pa zbudila in sem mogla dat še drugo stran. je očitno pač nadoknadila to, kar je čez dan zamudila...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 21:59:11
|
|
|
|
ema tiara
|
samo da je v redu pa da lepo aja...sicer pa je vreme tak samo za spat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:01:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Če je otrok bolan, tak vidiš spremembo v obnašanju. Po moje jim sam paše ne jest. Nika je tak smešna - včasih bi vraga in pol pojedla, drugič pa ful dolgo zdrži brez. Lija enako. Danes npr. gospodična je na vsaki 2 urci se mi zdi da ravno ničesar ne morem naret vmes, ker je stalno lačna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:04:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
včasih se res preveč sekiramo - no dostikrat, ne samo včasih ampak tak to je....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:06:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Valentin pa že kakih 10 dni papa kot vrabček. Poje 60-90ml na obrok. No, s tem, da je lačen vsaki 2 uri. Preden pa zvečer zaspi pa poje 150ml in ta doza drži do cca 04h-05h zjutraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:08:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica včasih se res preveč sekiramo - no dostikrat, ne samo včasih ampak tak to je.... res je...moj pa nekaj kiha zadnja dva dneva...nosek ni nič kaj zabasan, mu vsako jutro z bebi palčko malo popucam, pa je okej..fiziološke niti ne rabim, tak da...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:11:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič punce, jaz grem ajat! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:22:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Valentin pa že kakih 10 dni papa kot vrabček. Poje 60-90ml na obrok. No, s tem, da je lačen vsaki 2 uri. Preden pa zvečer zaspi pa poje 150ml in ta doza drži do cca 04h-05h zjutraj. Nika tudi tako. Ko se dojiva, je itak manj in pač večkrat je. Zvečer pa ena oreng doza, 120ml in zdrži do 2,3h zjutraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:23:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi -ne se sekirat meni jesta dva na dve uri pol veš kolko lahko naredim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:23:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ve jeste TUNO ?? Ja. Zakaj ne bi? jaz jo dam, no ne vsak dan ampak sem pa tam: samo zakaj je ne bi jedli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:32:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi -ne se sekirat meni jesta dva na dve uri pol veš kolko lahko naredim Ko bi ti vedla, kolkrat na dan se spomnem na tebe!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:36:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - o hvala mami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:41:07
|
|
|
|
yania
|
kuku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:41:51
|
|
|
|
yania
|
s SPPS imava debate na msnju.. se kjera pridruži... Persida, zlata sončka imaš...sej veš a ne...kolk sta luškanaaaaaaaa......ufff....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:45:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Yania pa imejta debate še tukaj da bomo še mi lahko brali čeprav mislim, da me bo počasi pobralo in bom mogla v posteljo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:46:22
|
|
|
|
yania
|
Triniti22, tudi tvoja je prava carica mala....bucibuci... Malačebelica...ne sekiraj se, ne dehidrira kar tako na hitro,,,če ni drugih znakov, da je bolna npr,potem pač ne paše kak obrok ...sej Timon tud kdaj komaj zdrži 2 uri, kdaj pa tudi 5 čez dan....če se dogaja...prej mi je npr.po celem dnevu tečkarjenja hotel ob 20.zaspati v ležalniku...jedel je pa ob 18.00 to bi pomenilo, da gre spat brez 5.obroka...nene, sem ga zamotila še malo, v naročje vzela, in sva se pogovarjala še do 20.45, popil 140 in zadremuckal...čeprav je še vedno nekaj pojokaval...ma neki ga je napenjalo danes,,,,kot mal driskice je bilo v plenički... kaj vem kaj mu to šlodi... se mi zdi da mu komarčkov čaj ne koristi najboljš....dam mu za žejo, zelo blagega, od Hippa, pa je potem vedno jok.. no po mojem je krivo to, ker pije vročega, to je kot bi pil vročo vodo, saj v navodilih piše da je treba ohladiti, samo kaj ko protestira.... mrzlo, nej dobro...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:46:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi -ne se sekirat meni jesta dva na dve uri pol veš kolko lahko naredim Ko bi ti vedla, kolkrat na dan se spomnem na tebe! Persida, jaz se tudi. Kaj tudi jaz dobim kaki objem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:48:04
|
|
|
|
yania
|
ja, mal opravljava.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 22:48:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - bi se pa se mi tak polkne zapirajo da moram v posteljo.Kaj spps se ga je napila al še pije? Nočko ,pa uživajte. spps čestitke sklepam da je ratalo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?