|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
22.6.2009 8:45:44   
kora33
jutro,
anonimna - seveda držimo pesti...zate dans še posebej...jutri pa zame....

mi je bilo včeraj tako hudo zvečer...malo je manjkalo...pa bi objemala školko....ojoj....pa sem prebrodila....sem se pa prehladila in se zdaj mažem z vsemi žavbami, kar jih mam...sem ko kaka teta Pehta....samo da ne bi bilo kake angine zdaj...to pa res ne bi bilo pametno....pa jo bom pregnala...sem jo že večkrat in jo bom tudi tokrat....
valentinčica - tale tvoja štorija je pa do user posted image , bi pa res rada vidla njeno faco na poroki....hi hi hi

žirafa - bradavičke ja...ko da bi jih zdaj zdaj ..kaj pa vem...boli tako so špičaste....pa cela prsa bolijo.....

pa ne bom johtala in jamrala...lepo je...karkoi se dogaja...ja znak da pikica raste in je lepo....
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.6.2009 8:47:03   
binabina
Dobro jutro dekleta!

No ker je bil včeraj tako lep sončen dan sem bila skoraj cel dan na terenu, tako da sem bila potem že včeraj kr pošteno utrujena,.... In sem spala kot ubita. Kako je bilo lepo! user posted image

zirafa76 ja je tudi možno da sem manj noseča,kot pa bi mogla bit, tko mi je tudi g. rekla,... no jst srčno upam da bo kaj iz te pikiceuser posted image

drugače pa kar se tiče počutja včerajin danes je tko včeraj kratke slabosti hitro minile, sedaj pa sem za enkrat kar ok ni nobene slabosti za čutit, edino prsi me bolijo.

dobrodošle vse nove user posted image ,lepo nosečnost vam želim, p ačim manj bolečo!

No ostale pa veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj vas ne zamori oblačen dan!!!! user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.6.2009 9:07:56   
bipi
Morning user posted image !

Tak obupen dan je zunaj, sploh ne vem kaj bi delala: Slabosti so se malenkost začela in to take čudne. Najprej mi je slabo, ker sem lačno, potem se najem, pa mi je spet slabo, ker sem kao preveč pojedlauser posted image . Drugače pa, da mi je slabo, da moram bruhat - tega zaenkrat še ni.

Punsha to je pa lepo, da boš nekaj naredila za svojo skupinouser posted image . Pri nas je vzgojiteljica snemala v vrtcu razne dejavnosti, tko čist spontano in nemoteče za otroke in nam sedaj dala cd. Je tko fajn gledat kako jim je v vrcu in kako uživajouser posted image . Mi pa na koncu (eden od staršev, ki mu to gre) damo na cd razne slike iz pop.srečanj, ki smo jih imeli skozi celo leto; zraven, da še pesmice, da ni tako turobno in to leto smo dali še filmček iz zadnjega srečanja, ki je bil tako ganljiv in to damo potem vzgojiteljicama in sami sebi tudi. Mi je všeč, ker je sodelovanje obojestransko in se tudi starši sami česa spomnimo. Je pa res, da se starši iz naše skupine ful vsi razumemo. Je potem vse lažje. Aja, pa še skozi celo leto imamo portfolio ( vsak otrok svojo), v katero vzgojiteljica lepi slike otroka v vrtcu in napiše kaj vse že zmore in zna, mi starši pa doma dopolnimo s svojimi slikami in komentarji. Dva meseca imamo starši čas, da dopolnjujemo in nato dva meseca vzgojiteljica in potem tako spet. To imamo že dve leti od samega začetka in je sedaj ko pogledaš tako lepo. Vse na enem mestu. Prav luštno je. Nam je vsem tako žal, da ne grejo z našimi otroci naprejuser posted image .

Twixy in binabina želim vama, da čim prej vidita in slišita user posted image  vajinih pikic. Vsem tistim, ki imate danes pregled pa seveda želim isto. Bom držala pesti. user posted image za srečo

pozdravček

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.6.2009 10:40:56   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Komarka, te luknjice v srčku ima vsak otrok, samo nekaterim se zaprejo ob rojstvu, nekaterim pa kasneje, ali pa je potrebna operacija. To ni nič hudega, če se lepo zapre.

ja pri njih je kr kriza ker je luknjica 5 mm..

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.6.2009 11:02:52   
komarka
Twixy, navijamo zate in za pikico! Mora bit pa tezko, če ti G takole reče, kr mal nečloveško, a?

Punsha
odlično, prav ganljivo akj delaš za te otroke. tako vzgojiteljico si ap lahko vsak starš smao želi za svojega otroka!

vse nove-dobordošle!

Js se grem ap piflat za diplomca...meje Valentinčica prestrašila(hec)

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
22.6.2009 11:16:07   
valentinčica30
Sem te preveč prestrašila komarka. Upam da ne, sicer pa težko verjet da je na svetu še kak tak zabušant kot jazuser posted image user posted image user posted image . Uči pa se škodlo ti ne bo, tako vsaj moja mama pravi. Če pa lahko kje dobiš vprašanja pa še tok boljš.
Sicer pa sem včeraj pozabla izreč dobrodošlico vsem novim. Več nas bo lepše bo, pa večja gužva v P.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
22.6.2009 11:42:40   
kora33
če danes ne dobim živčnega zloma...potem ga ne dobim nikol........
teden od prejšnjega ponedeljka sem preživela v pozitivnem stanju...danes pa me je začelo grabit....kepa v grlu...tako da boli...pa sploh ne morem več pozitivno razmišljat....vem, da s tem ne morem nič rešit...da samo škodo delam...ampak vseeno...najraje bi dala glavo v blazino in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sry, ker sem zatežila....samo ne gre drgač....ko bi vsaj zunaj bil sonček...bi bilo vse dosti manj depresivno.....manj zastrašujoče....še 24 ur pa bom 100posto vedela je in zakaj sem.....user posted image user posted image user posted image
žalostna sem in živčna.....
pa sploh ne bi bilo tega, če ne bi bilo izcedka....ker je jutrišnji datum moj prvi, ki sem ga dobila teden po tistem, ko sem naredila test....
brezveze da vam težim...ampak pravjo, da pomaga, če jezo in žalost daš ven...tud na forum, če je treba....
lp

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 432
22.6.2009 11:46:20   
twixy
kora33 nic nisi zatezila.. In se predobro vem kako se pocutis. Sama sem cisto na istemuser posted image user posted image user posted image  Pogovarjaj se z pikico.. Bozaj trebuscka! Ceprav se ti mogoce zdi smesno... Povej pikici,da si z njo in se mora borit. Ona se ne bo kar tako poslovila od tebe. Vsak se kdaj zlomi in tako je tudi prav.. Ampak nikoli ne smes izgubit upanja.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 433
22.6.2009 11:47:50   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Jaz odhajam jutri na koncert Depeche Modeuser posted image user posted image ...Komaj čakam, sanjalo se mi je o pevcu, ker mi je tako seksi....user posted image user posted image ..tako da jutri dam duška mojim vročim sanjam,...seveda samo v moji glavi...user posted image

Uuuuu.. uzivaj user posted image  Kar naglej se ga..user posted image  Zdaj ne bo vec samo v sanjahuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 434
22.6.2009 11:47:57   
kora33
hvala twixy pa podporo in user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
22.6.2009 11:52:30   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz imam pa danres pregled. Prosim za pesti. user posted image

anonimnauser posted image

Drzimo pesti, mocno,mocno,mocno.... Da nam takoj sporocis lepe novickeuser posted image

Jaz vceraj nisem sla nikamor. Bil je roza izcedek, nic sveze krvi, brez krcev.. In sem lepo pocivala doma. Sem imela na easy dan user posted image
Danes tudi ni nobenega izcedka vec tako,da me vec ne skrbi toliko.

komarka uzivaj ob piflanjuuser posted image user posted image  Meni se zdaj niti podrazno ne bi dalo user posted image user posted image  Amapk sej vem.. Ce moras moras.

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
22.6.2009 12:04:59   
punsha
Pozdravček vsem skupaj user posted image
Danes sem pa že celo dopoldne tako pridna. Sem imela stanovanje čisto prav obupno, da me je bilo kar sram, groza. No pa nisem še končala... Ma je tako fino, ko je vse pospravljeno, ko ni prahu po omarah... ta prah me prav jezi user posted image . imava temno pohištvo in temen parket, pa je po 2-3 dneh že tako, kot da nebi pospravila že 3 tedne, prav grozno. user posted image

Za koga navijamo danes?

Ponedeljek 22.6.:

anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
22.6.2009 12:09:22   
Anonimen
No, kar navijajte, hvala.  user posted image  Pregled imam ob 16ih. Imam kar cmok v grlu....

Kora33 user posted image user posted image user posted image . Vse bo ok, ker mora biti.

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
22.6.2009 12:12:58   
punsha
kora, ne vem kako se počutiš, ampak stvari ki so nam neznane in ne vemo zakaj se dogajajo, kaj pomenijo, nas vedno prestrašijo. Ne pusti se in dokler ne veš pri čem si, ne dovoli, da te karkoli straši in spravlja v slabo voljo. Razmišljaj pozitivno. Pikica je pri tebi, bori se da bo za vedno tvoja, ti pa jo sprejmi in se veseli da je pri tebi. Poskušaj se pomiriti, pojdi malo ven, počivaj... Veš, me smo s tabo. Navijamo za jutri in seveda še vse naslednje mesece, da bo vse vredu.

Torek, 23.6.:

kora UZ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 439
22.6.2009 12:22:25   
Anonimen
Kora33 - user posted image  Vse bo še ok, malo tudi vreme vpliva na današnje user posted image  razpoloženje... Kaj te mori, ti kar povej...

Jaz sem šele dobro začela dojemati, da sem spet noseča. Prvič nisem imela nobenih slabosti, nobenih težav... Danes pa sem čisto hin, pa se je dan šele dobro začel. Utrujena sem sto na uro, noge me komaj držijo in zvija me po trebuhu (podobno M krčem). Doma imam 11.5 mesečnika (težkokategornika), ki še ne hodi in ga je treba nonstop dvigovat, umikat, prenašat... Že tako me vse boli, sedaj pa sploh. Ne vem kako se bo vse skupaj izšlo, plus tega še dojim in me vse to še toliko bolj izčrpuje. V zadnjem tednu sem shujšala za 2kg, namesto da bi se začela rediti. user posted image  
Se bojim, da se bo vse skupaj slabo končalo (zaradi dvigovanja skoraj15kg), pa ne vem... se prepuščam toku in mati naravi, kar bo - bo.

<ALANIS>

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
22.6.2009 12:23:26   
Alanis
Kora - nisem spremljala za nazaj... Si krvavela al kako?

<ALANIS>

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
22.6.2009 13:01:18   
niwci
Punce držmo pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za tiste, ki še nise vidle user posted image in za nas, ki še ne vemo kako je.
Jst še zmiri nimam nekih znakov. Pa bi raje vidla da so in da vem da je vse vredu. Zadnjih par dni sm mela tudi sama mal bol občutljive bradavice, pa sem se že veselila, danes je pa spet vse minilo user posted image . Sej bo vse vredu!!!! Moremo bit optimisti.

Jst grem pa danes na podelitev diplom, pa me je vreme zafrknilo in ne vem kaj naj oblečem. Sm mela pripravljeno obleko za vročino, zdej se pa veni tako kuje user posted image . Neki bom že skombinirala...hihi

Kora glavo pokonci, do zadnjega. Juri parviš da maš pregled, zato si brezveze danes beliš glavo. Jutri pa bo kar bo. Držmo pesti, pa bo use vredu. Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Pa še srečno za anonimno user posted image , ki ima danes pregled. Pa čimprej javi, kako je blo!!!

Lep dan vsem, cartajte se in uživite, čeprav je zunaj slabo vreme!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.6.2009 13:34:38   
kora33
punce hvala za vse user posted image inuser posted image ter seveda podporo in poz. misli.....
alanis - v 6 tednu sem dobila rjav izcedek ja....pa je g na Uz ugotovila, da je ob GV še en hematom....tega več v ponedeljek - prejšnji - ni bilo....samo pa srčka tud še ne....in ker se je moja 1 user posted image  končala tragično...se plod ni razvijal....no zato moji živčki garajo dons 1oo0/uro....
res je noro, da se že dons sekiram...kar bo bo in to bomo videli jutri...stvari spreminjati ne mormo in vse kar nam ostane je upanje....
mi je pa moja sestra dons...ko sem šla k njej in sem se sesula...se zjokala...rekla, da sem tako predolgo držala.-...ja solze je treba spustit...pravijo, da čistijo dušo...pa še res je....zdaj, po pretočenem potoku solza...se počutim malo bolje....me menj duši....in spet lahko malo bol optimistično pričakujem jutrišnji dan....
še enkrat hvala za vso podporo vsem souser posted image
papa
pa sej bom dons 100posto kaj napisala...zdaj grem pa malo nad prah in umazanijo...tud pri nas je vedno bolj vse skupaj podobno svinjaku...hi hihi....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 443
22.6.2009 13:38:10   
valentinčica30
Punce mal več optimizma ste kot vreme. En topel user posted image  za vse vas pa nikarte mi obupavat. Boste videle, da bo navsezadnje vse ok.  Vsem obupanim ste že slišale, da za vsakim dežjem posije sonce. Verjamite mi to drži.
Kora boš videla jutri bo tak user posted image  nabijal, da te bo kap.
Niwci nikar se sekirat če ni znakov. Jaz jih tudi pri prvi nisem imela pa je danes stara 9. Pri njej je bla sanjska nosečnost. Če nebi začela brcat sploh nebi vedela da sem nosečauser posted image user posted image .
Punce čimveč utripajočihuser posted image , čimmanj solzic in veliko več optimizma. Pa počivajte, crtajte se in uživajte v teh 9 mesecih, saj bomo pol imele polne roke delauser posted image .

Pozdravček.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 444
22.6.2009 13:39:25   
valentinčica30
Aja kora k pri sebi pospraviš lahko pa še k meni prideš, proooooooosim.

Neposredna povezava do sporočila: 445
22.6.2009 13:46:40   
kora33
valentinčica, če si blizu pol ni blema....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
22.6.2009 13:52:31   
punsha
Kje ste punce, berete tole? Berete? Ja? Super! Vsem skupaj pošiljam tale virus, imenuje se pa OPTIMIZEM. Le glejte da se prav vse okužite user posted image . Čutite, kakšno veselje je v vas, ko ste srečke nosečke? Ja? No, seveda čutite, kar srček poskoči ob tem. Tako ja, kar malo se nasmehnite. Ste se? So usta obrnjena navzgor? Hehe, tako ja. Je fletno bit nasmejan in pozitivnih misliuser posted image .
Tako, širite tale virus naprej, je tako fleten user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
22.6.2009 14:03:31   
binabina
joj punce kaj se se razpisale,  ja lepo to da se vsaj tle devamo podporo druga drugi ,.... sploh ne morem dojeti da se lahko tako na forumu spoznamo in dajemo kometarje in predloge, rešitve itd,.... kolikor se jaz spomnim takrat ko je bila moja mama noseča tega ni bilo no ja to je bilo pred 25leti, tko da jaz sem zelo vesela da je sedaj tako kot je da se lahko z drugimi user posted image malo podebatiraš,... jupi za ustanovitelja foruma!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ostalim souser posted image pa želim čimmanj slabosti in čimveč lepih dni v user posted image

se še kaj tipkamo,.....

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 448
22.6.2009 14:33:21   
Anonimen
Ja, res super za forume. Jaz sem že v prejšnji nosečnosti veliko sodelovala in še vedno pridno (sicer zdaj malo manj) pišemo. Res je super. user posted image user posted image user posted image

Mene pa zdaj nekaj črviči.... ja pregled se bliža....

auser posted image

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
22.6.2009 14:49:42   
valentinčica30
Pusha  tole si pa odlično napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je prav v dobro voljo spravlo, tega malo manjka tuki gor.

Bravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?