zirafa76
|
pozdrav na hitro še od mene... Najprej pozdrav vsem novim Februarkam .. Vidim, da se nam vsem kar nekaj dogaja s temi pregledi... ..grozo res...ampak verjamem, da bo vse na koncu dobro..tudi zame...tako da eno veliko za vse nas.... Jaz sem imela dva dni tako čudne bolečine na levi strani,v predelu jajčnikov kar sekalo je, tako neprijetno. Vse znotraj trebušne votline je bilo čudno, napeto, boleče, kot da sem v 4m, ko se je vse raztegovalo na vse konce..Sem bila prepričana, da bo kaj narobe in sem hotela že na urgenco ..No, danes pa tega ni več, vsaj do sedajle ne, tako da upam, da je vredu tam notri vse..Sem tudi vsa panična Pušenjaku pisala, pa je dejal, da če ni IMN ali izcedki, potem ni hudo.. ..Sicer se presenetljivo dobro počutim, slabosti so tu in tam, ponavadi zjutraj ali večer...upam, da bo tako ostalo..ker v prvo je bilo res hudo dva tedna....je pa res tudi dejstvo, da nosečnost doživljam popolnoma na novo, ker v prvo sem bila noseča z dvojčki, kar je pomenilo posledično večjo raztezanje, bolečine, slabosti ter 32kg plusa na koncu, od tega sem na porodni izgubila takoj 17kg druga razen mojih pokončnih in zelo občutljivih bradavic ni zaenkrat, celo kg sem izgubila ..ampak po današnjem sladoledu bo to verjetno prišlo nazaj... Binabina..verjamem, da je tvoja pikica tam, ker imaš GV in znotraj rumenjak..mogoče je, da si noseča manj, veliko slikic pa je odvisno tudi od kakovosti samega UZ aparata in sonde, ker nekatere lahko razločijo nosečnost že od 4t naprej, medtem ko nekatere ne...tako da pogum in dobre misli še naprej.... Twixy... ...sem prepričana, da bo..nikar obupati, to si sama vseskozi govorim...čutim, da je tam....vsak večer pobožam to malo bitjece, da ve, da čakamo nanj, ..zato sem prepričana, da bo to občutil in dobil še večjo željo da spozna mamico.... Kora33....držim pesti seveda tudi zate in sem prepričana, da bo tam Punce, imejte se lepo, poskušajte se razveseliti kolkor se le da.... Jaz odhajam jutri na koncert Depeche Mode ...Komaj čakam, sanjalo se mi je o pevcu, ker mi je tako seksi.... ..tako da jutri dam duška mojim vročim sanjam,...seveda samo v moji glavi... papa