|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
20.6.2009 10:05:50   
binabina
test sem delala prvega 31.5 kar je bilo prehitro. po najdaljšem ciklusu drugega pa 7.6 pa pozitiven,

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.6.2009 10:10:25   
kora33
to verjetno pomeni, da nosečnost je na pravem mestu, samo, da plod še ni viden...pa posledično tud srček ne....če sem prav razumela, kaj si videla...je bilo pri meni podobno...zdaj pa čakamo torek, da vidimo še srček....

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.6.2009 10:20:33   
binabina
no tako je tudi g. rekla da nosečnost je samo da se se plod ne vidi,... tko da imam čez tri tedne zopet pregled.

ja kdaj si pa ti potem imela ponovni pregled? se je plod potemže videl???

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.6.2009 10:51:12   
kora33
jst sem mela prvi pregled 10.6., ker sem dobila grd rjav izcedek...potem pa počitek do 15.6. ...pa se tud 15. še ni bidlo kaj več...zdaj se bo v torek...vem, da se bouser posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.6.2009 11:14:06   
binabina
no jst srčno upam da se ti bom potem pa še meni 9.7.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.6.2009 11:22:14   
kora33
valda se bo...sej ne more bit drgačuser posted image
smo se ja že napol zmenile, da mamo poleti 2011 milchschnite piknik...mamike in bebice, ki bojo takrat že papale milchschnite...in veselo same hodile okol....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.6.2009 12:04:41   
punsha
Hehe, tale milchschnite piknik je pa prav super user posted image

binabina, na tvojem mestu bi slikico poskenirala in jo poslala G. Pušenjaku na med.over.net Ne vem če ga poznaš, ampak meni je res velikokrat že pomagal. Punce se zelo pogosto obračajo nanj, on pa zelo hitro odgovarja, odg. dobiš ponavadi kar isti dan. Poskusi, naj ti razloži slikico.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.6.2009 12:16:12   
twixy
Dan nosecke user posted image

Hvala vam za vse user posted image  in user posted image  resnicno upam,da bodo pomagale user posted image  Zlate ste babike moje user posted image

GV je velika tocno za 7t1d, torej nisem kasneje zanosila user posted image  Sem pa pri prejsnih nosecnostih tudi imela UZ v 7tednu in se je ze videl srcek. Tako,da bom zdaj se pocakala v sredo 24. imam spet pregled in,ce ne zacnem krvavet se imam upanje da slisim srcka user posted image user posted image

binabina joooj... user posted image  Zakaj imava obe slabe rezultate??!! Srcno upam,da bo pri obema vse vredu.. Ne smeva obupat! Pravuser posted image

kora33 slabo mi je manj, vbistvu mi je bilo danes samo zgodaj zjutraj zdaj pa vec ne. Joske pa so ostale taksne kot pred nosecnostjo. Nic bolj obcutljive user posted image  Edino zrasle so ker mi je modrcek rahlo tesenuser posted image

milchschnite piknik jaaaa user posted image user posted image user posted image  Takrat bomo ze vse mamice, tudi ce imamo zdaj taksne in drugacne skrbiuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.6.2009 13:37:01   
binabina
TWIXY ne vemzakaj imave tako slabe rezulate! ne smem obupati čeprav sem bila včeraj zelo razočarna in slabe volje zaradi tega! sej je res moja prva nosečnot ampak sem mislila da bom vsaj kako večjo piko videla ;)
je pa tako da upam da je vse ok!!!!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.6.2009 19:16:47   
punsha
Joj punce, men je tkooo slabo. To sploh ne neha, kar po cele dneve user posted image Pa tolk mam še dela za vrtec. Sicer sem si ga sama naredila, ampak če bi pa rada da je lepo. Sem na bolniški že 2 meseca, pa sem se odločila, da bom vseeno imela poslovilni sestanek ob koncu šolskega leta. Ma so bili tako fletna skupina, tako otroci, kot tudi starši. No in sedaj imam po celi dnevni sobi zložene razne ustvarjalne slike otrok, iz katerih delam za vsakega knjigico (njegovih izdelkov), zraven bodo pa dobili CD s fotografijami in nekaj filmčkov iz vrtca. Tako, nekaj za spomin na jasli user posted image
In kaj ve počnete na ta čuden dan?

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.6.2009 20:24:23   
kora33
ola punce...sem mislila, da bomo danes, kaj več pisale, ko je bil tak dolgočasen in mrzel dan....pa ste ga zgleda kar prespale....
danes so me sosedje pogruntali, da sem user posted image , mi je mama prenašala drva iz drvarnice (sem sem mislila, do bo tolk mrzlo, da bo treba malo kurit)...ker jst pač ne smem dvigovat....pa so takoj sešteli 1 in 1...pa sej ni panike....jst bi tako najraje celemu svetu povedala...je bilo pa hecno...kako so pogruntali....hi hi hi...
zdaj moram pa že zelo pazit, kako se s kom pogovarjam, ko je moj sinko v bližini, ker se mi zdi, da edino on še ne ve...bo zvedel v torek...upam....user posted image user posted image user posted image
lep pozdrav in lahko noč

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.6.2009 20:24:35   
Anonimen
Punsha, super boš to uštimalauser posted image . Naša je dobila iz vrtca samo par slikic in zraven nekaj napisano. Bi si želela še CD s slikicami in kakšnim filmčkom, da bi videla, kako uživa v vrtcu.

Dobrodošla Alanisuser posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa danes pri tašči in tastu in vem, da sem jim sumljiva, ker nisem jedla pršuta, ki ga sicer obožujem.... Ah....saj bi ga...z veseljam, pa ne smem....

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
21.6.2009 8:14:06   
julieb
Ojla,

tudi jaz bi se javila kot srečka user posted image .

Sicer še na glas tega nisem povedala, samo mami in lubiju.

29.6. imam UZ pregled, da vidimo če je vse na pravem mestu.

Takrat naj bi bil nekje 6 ali 7 teden in sem prav radovedna kako bo.

Upam, da mi bo vsaj malo ponehalo biti slabo. Mislim, da je ravno danes najhuje. Še voda mi se postavlja kontra user posted image .

Aja, da ne pozabim, po mojih izračunih bi naj bil PDP 19.2.2010, seveda, če bo vse kot mora biti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.6.2009 8:15:50   
Anonimen
julieb!

Čestitke in dobrodošla med nami!

user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna V.

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
21.6.2009 9:57:55   
Anonimen
V katerem tednu pa ste imele oz. boste imele prvi pregled?

<Alanis>

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
21.6.2009 10:52:07   
kora33
jutro....zopet bo en lep dončen dan...
kako ste kaj sotrpinke....
jstr se počutim, kot včasih...v puberteti po kaki prekrokani noči...ko da sem včeraj popila litre alkohola....slabo....slabo slabo....ko vidim hrano...predvsem meso...mi stisne želodec....joj joj joj
ampak sem vesela, da je tako, ker je to verjetno znak, da nosečnost poteka tako kot mora....hi hihi....
julieb - dobrodošla.....
prvi pregled...najboljš zgleda okol 8-9 tedna....če ne je pol kr panika, ker je prezgodaj.....
lep dan vsemuser posted image  in njihovim malimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.6.2009 12:15:02   
Anonimen
Še eno vprašanje: Ali katera med vami še doji? Kako je z dojenjem v user posted image ?

<A.>

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
21.6.2009 12:31:45   
punsha
Hej, kakšen lep sonček je zunaj!
Sem ravno maline nabirala pri mami, pa je tko fletno, nič ni vroče.

Prvi pregled... kot so že napisale pred mano...samo ne hiti, ker je potem prezgodaj in nastopijo skrbi, ker se srček še ne vidi. Menim, da je najbolje po 8 tednu, takrat pa naj bi se res že videlouser posted image

Dobrodošle nove nosečke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.6.2009 13:48:43   
Anonimen
Jaz imam prvi pregled jutri (6t5d). Upam, da se bo že videl srček. V prvi nosečnosti se je videl tak čas, prej pa ne.

Vsem, ki vam je slabo želim, da slabosti čimprej minejo. user posted image

Sem šla prej skupaj s tamalo počivat, pa se ji je preveč dogajalo, ker sem bila zraven user posted image . Zdaj, ko sem pa vstala, je pa takoj zaspala. Ko se zbudi, bova pa muffine pekli. user posted image

julieb - dobrodošla user posted image

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
21.6.2009 13:50:05   
twixy
Hello girls.

Evo moj dragi je doma in jaz sem srecna,da je ob takih trenutkih z manouser posted image  Sva se skoraj celo noc pogovarjala in mi je precej lazje pri srcku.

Sem pa sla prej na WC in opazila malo roza izcedka. Me je takoj panika zgrabila ampak sem se potem kar pomirila. A mislite,da grem do urgence ali kar pocakam,da se zacne samo cistic,ce se ze mora?! user posted image

punsha daj poslji se kaksne maline meni user posted image
julieb dobrodoslauser posted image user posted image

Prvi pregled sem imela v 7tednu. Ponovno pa ga imam v sredo,ce bomo slisali srcka.

Popolnost.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.6.2009 13:53:40   
Anonimen
Twixy - je videti sveža kri?
Jaz sem imela v prvi user posted image  rjav izcedek in me je G pomrila, da to ni nič narobe. Če je pa sveža kri, bi pa šla na urgenco. user posted image user posted image user posted image  zate.

auser posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
21.6.2009 19:20:21   
kora33
twixy - tako kot je bilo rečeno...če je sveža kri, potem na pregled....če ni...pa ni panike....jst mam že 14 dni vsake tolko rjav izcedek...stara kri...pa pravijo, da ni krize....pa tud pri sveži dostikrat ni hudo...sem v 2user posted image  2krat zeloooookrvavela (6,9teden)...pa ni bilo konec....sem rodila zdravega fanta....je odvisno od primera do primera...ob krvi pa vsekakor na urgenco....

mrzel dan je bil danes....brrrrrr...me še zdaj zebe.....pa se bomo pogreli...dekica...pa kak dober film...še prej pa vroč tuš.....
lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.6.2009 21:39:30   
valentinčica30
Živjo punce!
Vidim, da vekate tuki gor, vas je mraz noter pritisnil. Midva sva z mojim dragim celi ljubi dan vabila za poroko okol nosila.
Sva se nasmejala pri njegovem bratu, saj je njegova žena razlagala kako jo je nosečo čez prag nosu, potem pa mene pogleda in reče sej pri tebi je pa tako konc mi bomo pa še na tretjem delal. Sva se lepo spogledala in nasmejala, ko bi ona dva vedela da smo mi tretjega že naredili. Vam pomem punce, ko bosta zvedela bo naslednji mesec noseča, se boji, da bi imela slučajno fanta ona pa bi brez ostala. Zato tudi planira tretjega otroka, saj ima že  dvakrat ni ratal.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.6.2009 22:09:58   
zirafa76
pozdrav na hitro še od mene...user posted image

Najprej pozdrav vsem novim Februarkamuser posted image user posted image ..

Vidim, da se nam vsem kar nekaj dogaja s temi pregledi...user posted image ..grozo res...ampak verjamem, da bo vse na koncu dobro..tudi zame...tako da eno veliko user posted image user posted image user posted image za vse nas....

Jaz sem imela dva dni tako čudne bolečine na levi strani,v predelu jajčnikov kar sekalo je, tako neprijetno. Vse znotraj trebušne votline je bilo čudno, napeto, boleče, kot da sem v 4m, ko se je vse raztegovalo na vse konce..Sem bila prepričana, da bo kaj narobe in sem hotela že na urgencouser posted image ..No, danes pa tega ni več, vsaj do sedajle ne, tako da upam, da je vredu tam notri vse..Sem tudi vsa panična Pušenjaku pisala, pa je dejal, da če ni IMN ali izcedki, potem ni hudo..user posted image ..Sicer se presenetljivo dobro počutim, slabosti so tu in tam, ponavadi zjutraj ali večer...upam, da bo tako ostalo..ker v prvo je bilo res hudo dva tedna....je pa res tudi dejstvo, da nosečnost doživljam popolnoma na novo, ker v prvo sem bila noseča z dvojčki, kar je pomenilo posledično večjo raztezanje, bolečine, slabosti ter 32kg plusa na koncu, od tega sem na porodni izgubila takoj 17kg
user posted image user posted image druga razen mojih pokončnih in zelo občutljivih bradavicuser posted image ni zaenkrat, celo kg sem izgubilauser posted image ..ampak po današnjem sladoledu bo to verjetno prišlo nazaj...user posted image

Binabina..verjamem, da je tvoja pikica tam, ker imaš GV in znotraj rumenjak..mogoče je, da si noseča manj, veliko slikic pa je odvisno tudi od kakovosti samega UZ aparata in sonde, ker nekatere lahko razločijo nosečnost že od 4t naprej, medtem ko nekatere ne...tako da pogum in dobre misli še naprej....

Twixy...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem prepričana, da bo..nikar obupati, to si sama vseskozi govorim...čutim, da je tam....vsak večer pobožam to malo bitjece, da ve, da čakamo nanj, user posted image ..zato sem prepričana, da bo to občutil in dobil še večjo željo da spozna mamico....user posted image user posted image user posted image

Kora33....držim pesti seveda tudi zate in sem prepričana, da bo tamuser posted image

Punce, imejte se lepo, poskušajte se razveseliti kolkor se le da....

Jaz odhajam jutri na koncert Depeche Modeuser posted image user posted image ...Komaj čakam, sanjalo se mi je o pevcu, ker mi je tako seksi....user posted image user posted image ..tako da jutri dam duška mojim vročim sanjam,...seveda samo v moji glavi...user posted image

papauser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.6.2009 7:47:30   
Anonimen
Jutro.
Zirafa76 - lepo si napisala. user posted image user posted image  Verjamem, da bomo februarja vse zibale. user posted image user posted image

Jaz imam pa danres pregled. Prosim za pesti. user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?