zirafa76
|
Pozdrav od mene Samo na hitro, ker grem po mojo malo žirafko... Punce, jaz sem skoraj doživljala orgazme včeraj na koncertu Depeche Mode... ..Bilo je fenomenalno, sicer manjši stadion-30 000 ljudi, nabito polno, lilo kot iz škafa, bolj se je bližal vrhunec koncerta bolj je deževalo..Moj je kupil dva dežna plašča, pa smo uživali..Res neverjetno..in Dave-pevec- ..TAKOOOO SEXYYY..grrrrrrr Res nepozabno..sem hotela biti v prvi vrsti, pa je bilo že ful..ampak sva bila vseeno blizu, ker sva imela karte pod odrom...V glavnem, plesala, skakala..ni da ni..tako me je vse bolelo, kot takrat ko sem šla na porod... vmes sem jedla še kekse, da mi ni bilo preveč slabo.... ..domov sva šla kar peš, ker imava čisto blizu, po poti še srečala limozino, ki je peljala skupino...ahhh.......v glavnem, moje sanje so postala resničnost, sedaj lahko sladko spim...hehe..men je res ta pevec tako sexy že od nekdaj, njegovi gibi na odru..ahh..katera pa ne bi doživljala orgazme... Tako da..nepozaben večer, malo sprostitve..res fajn, pa v soboto sva tudi bila na koncertu, neke punk skupine...kolega jo ima...no, tako da je res bil glasbeni vikend..in še nujno potreben oddih in zabava.... Punce, moram iti...za vse, ki imate preglede danes in za Koro33 papa