|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
19.6.2009 19:39:50   
Anonimen
twixy, rožica... tako hudo mi je zate.... upam, da se je G zmotil... držim pesti za čudež, zate!

anonimna V.

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
19.6.2009 19:57:38   
valentinčica30
Twixy ostani pozitivna nikol se ne ve, in nič ni konec dokler ni resnično konec.  mislim da lahko napišem, da vse držimo pesti, pa en topel user posted image . vem da to nič ne reši, ampak vsaj malo tolažbe in nikar ne obupaj počakaj par dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.6.2009 20:01:52   
Lily86
Valentinčica30, hvala za odgovor! Si me malo potolažla. Saj veš - prva nosečnost in neučakanost... user posted image user posted image  Nimam občutka da bi bilo kaj narobe in verjetno je res brezveze silit samoplačniško... Bomo že počakali -potrpežljivost je res nekaj česar se moram naučit v prihajajočih tednih. Lepo vas je imet tukaj - klik v sili! user posted image

Twity - sploh nisem vedela, da je kaj takega možno... Je kr meni hudo ko sem prebrala... Močno, močno držim pesti da bo vseeno vse ok!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.6.2009 20:07:31   
Cappy96
Twixy, še od mene en velik in topel user posted image  in ne vdaj se prekmalu.
Sem ravno prejšnji teden brala zgodbo o punci, ki so jo poslali na čiščenje in je k sreči še malo počakala in imela še en pregled in je danes mamica. Veš, da upanje umre zadnje. Me pa vsekakor navijamo zate in za tvojo pikico!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.6.2009 20:11:04   
Anonimen
Twixy - ne obupaj user posted image user posted image user posted image . Misli pozitivno. Pri 7t in 1d se pri mnogih še ne vidi utripa srčka. Držim pesti in ti pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo. Kaj pa GV približno ustreza tednom nosečosti?

auser posted image

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
19.6.2009 20:34:27   
niwci
Twixy držimo pesti zate in user posted image . Če še ne krvaviš, raje počaki še malo, ker mogoče pa le ni tako hudo kot zgleda. Upamnje umre zadnje.
Jst tudi morem čakat do 10.7. za prvi pregled in me je po 1ss tud kar strah kaj bo. Še vsake tolko me v trebuhu špikne in ne vem al je to normalno al ne user posted image

Topla dobrodošlica tudi novim Irisa, Bili pa anonimna! Se nas je že kar neki nabralouser posted image user posted image user posted image

Lepo počivajte s svojimi sončk, pa lep vikend vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.6.2009 20:39:40   
tassika
Punce, da vas ne bo s trah, mene je tudi ful špikalo in je to normalno, priporočam magnezijeve tablete, ful pomagajo. Meni je g. razožila, da je to zato, ker hoče maternica iztisnit tujka vn, ampak če je lepo vgnezden itak en more. Če pa pride do krčev pa kar na pregled.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 382
19.6.2009 20:56:18   
Anonimen
Seveda dobrodošla tudi anonimna primorka user posted image user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
19.6.2009 20:57:46   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)       (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ           PREGLED            NS

xx.2
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?               ?
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?               ?
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?              ?
binabina (24)                  (1.user posted image   ,?.user posted image )       celje        19.6

1.2.

bili83 (?)                       (?user posted image ,?user posted image )              ?                   ?

3.2
Cappy96 (32)               (2.user posted image   ,1.user posted image )       ?               15.6.

4.2 
 twixy (28)                   (3.user posted image  ,0.user posted image )    Tujina             19.6.

5.2  
ninu  (?)                        (2.user posted image  ,user posted image )         ?                  19.6. 
ToBoNi (?)                     (?.user posted image   ,user posted image )          ?                ?

6.2.

Kora33 (33)                 (3 user posted image , 1 user posted image )           ?              ?

7.2 
punsha (28)                  (1.user posted image  ,0.user posted image )      ?                  26.6.

Irsa (?)                          (?user posted image ,1.user posted image )              ?                ?

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                  16.6.
niwci (25)                      (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      10.7.

10.2
Anonimnauser posted image  (?)             (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                22.6.
Valentinčica30 (30)       (3.user posted image ,2.user posted image )    ?                      8.7.

11.2
zirafa76(32)                     (2user posted image   ,1.user posted image )         ?             17.6

12.2
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?               9.7.

13.2

Jada82 (?)                     (?user posted image ,?user posted image )               ?                  1.7

14.2.

Kati81 (?)                      (3 user posted image ,1user posted image )             ?                 29.6.

Lily86 (23)                    (1user posted image ,0user posted image )              ?                    ?

15.2
 bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.

Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?                14.7.

18.2.

P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                 ?

23.2.

Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                 1.7

25.2.

Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorka                 15.7.

SKUPAJ: 170171   user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 384
    19.6.2009 21:00:00   
    niwci
    Sem kar malo popravila seznamček, ker je prišlo kar nekaj novih, pa novih podatkov user posted image .

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 385
    19.6.2009 21:00:21   
    valentinčica30
    Tudi sama pijem magnezijeve tablete in sem jih vsako nosečnost. Pomagajo če si total utrujen in ker sama kar veliko delam si jo stopim tak sredi dneva, ker me potem zvečer manj matra. Punce probite, pa potli kasnej je dober za kake krče v nogah.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 386
    19.6.2009 21:11:36   
    Anonimen
    Poleg twixy sta imeli danes še dve pregled. Kako je bilo ninu in binabina?

Še ostali pregledi:

22.6. - anonimna user posted image
    23.6. - kora
    26.6. - punsha
    1.7. - jada82, anonimna V
    8.7. - valentinčica30, komarka
    9.7. - Cappy
    10.7. - niwci
    14.7. -Liagal

Naslednja sem že jaz user posted image

auser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
      Neposredna povezava do sporočila: 387
    19.6.2009 21:12:39   
    Anonimen
    Jaz pa pijem donat. Mi je tudi v prvi user posted image  pasal.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 388
    19.6.2009 22:07:44   
    Nattasha
    Twixy držim pesti zate in za tvojo pikico in da se bo kmalu pokazal močan srček. Tako kot pravijo ostale, tudi jaz bi še malo počakala z čiščenjem. Verjamem vate in v tvojo malo pikico.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 389
    20.6.2009 6:23:37   
    binabina
    Ojla, pozdravljene deklete!

ja včeraj sem bila na pregledu in sem zelo razočarana user posted image . G.  mi je rekla da noseca sem da ploda ne vidi zm pa sem imela 1.5.09? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da me je zopet naročila čez 3 tedne in to 9.7. pol pa je rekla da sem lahko glih par dni preden sem test delala da sem zanosla??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 390
    20.6.2009 6:25:00   
    binabina
    IZVIRNO SPOROČILO: binabina

Ojla, pozdravljene deklete!

ja včeraj sem bila na pregledu in sem zelo razočarana user posted image . G.  mi je rekla da noseca sem da ploda ne vidi zm pa sem imela 1.5.09? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da me je zopet naročila čez 3 tedne in to 9.7. pol pa je rekla da sem lahko glih par dni preden sem test delala da sem zanosla??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P a je to možno da zanosiš par dni pred testom, pa da takrat nimaš podnih dniuser posted image meni nič več jasno???user posted image

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 391
    20.6.2009 6:47:05   
    binabina
    AJa pa mi je dala ultrazvočno slikico, pa v tem svtlem krogecu je bom reklaza kuli velika bela pikica????

men nič jasno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 392
    20.6.2009 7:47:55   
    kora33
    jutro....
    binabina in twixy....en topel user posted image tud z moje strani...res je ja....tud jst sem brala že na forumih par zgodb o tem, kako so jih hoteli dat na čiščenje...pa so vztrajale....in pol šele v 9 tednu...ampak vseeno...videle user posted image user posted image
    dejmo mislit pozitivno pa bo vse ok...
    twixy...kaj pa znaki....a jih še maš....boleče prsi...slabost....al pa še kaj posebnega....ne daj se....men so v prvi nosečnosti dali še po 10 tednu čas 1 teden...čeprav še ni bilo srčka...sam je pa res, da sem potem pa začela krvavet...samo v 7 t je pa še čas...za tvojo pikico in njenuser posted image ....
    ali ma katera težave s slabim apetitom...jst se moram prav prisilit, da kaj pojem....pa še to je bolj malo in mi rata slabo....bruham ne...samo apetita pa tud sploh ni...
    vikend še...pa ponedeljek...pa grem tud jst....spet....tretjič...gledat svojouser posted image , pa mislim pozitivno....pa vsak večer ji povem...da nej se ne heca s svojo mamo in naj že enkrat požene user posted image ...da ga vidmo in bo potem vse ok....user posted image
    lep pozdrav in veselo preživite to turobno soboto....papa

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 393
    20.6.2009 8:22:55   
    Kati81
    twixy tudi jaz sem ena izmed tistih, ki v prvi nosečnosti plodu ni začel biti srček, ampak smo čakali od 7t pa do 10t, potem je bilo tudi videt da se nič ne razvija, plodek več in so me dali na čiščenje.
    Jaz bi sicer še kak teden počakala, ampak ker imam še druge zadeve si niso upali več čakat zaradi možnosti vnetji. So pa trije G potdili da se razvoj ne odvija.

No jaz bi sigurno počakala še kakšne 2 tedna na tvojem mestu.

Ja meni je v četrtek rekla da naj pridem 29.6. takrat bo ravno 7t in je rekla da ni nujno da bo videt že srček, ker lahko začne biti kasneje v 9 tednu.

Drži se

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 394
    20.6.2009 8:33:19   
    punsha
    Dobro jutro,
    en veeeelik user posted image vsem, ki še niste videle srčkov malih pikic. Ne vem, zakaj G ne naročajo vseh na prvi pregled po 8 tednu. To je prav žalostno. Greš tja optimistično, komaj čakaš da vidiš pikico, potem ni pa še nič, ker je še prezgodaj. Čisto normalno da smo potem žalostne in v skrbeh. Ampak bodimo optimistične. Tele male pikice na začetku rade malo ponagajajo. O kako bo fino čez nekaj mesecev, ko bodo veselo brcale po trebuhu in jih bomo čutile... in še malo kasneje, ko zaradi njih ponoči ne bomo mogle spati...pa ko bodo tekale naokoli umazane od čokolade user posted image
    Vse bo vredu, mora biti vredu user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 395
    20.6.2009 9:06:36   
    kora33
    punsha - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to si pa tako dobro napisala, da sem dobila solzice v oči...sej veš hormončki pa to in ni treba dosti, da se jočemo...dej še večkrat napiš kaj tk lepga...ker se mi zdi, da smo čist preveč na tleh in premalo pozitivno razmišljamo....mogle bi bit pa srečkeuser posted image ....sam sej veš...lohk še tk poz. misliš....zadi nekje se zbirajo črni oblaki , ki jih veter noče in noče razpihat....sploh če so slabe izkušnje iz prejšnjih user posted image .....
    jst tud mislim, da bo vse pri vseh ok in bomo meli poleti 2011 milchschnite piknik...hi hi hi...mamice, ker bomo rable energijo za svoje navihančke....pikice pa za rast....oz. takrat ne bodo več pikice...ampak bodo že veselo same racale po travi....joj kako bo luštno...pa čeprav kdaj pa kdaj celo noč ne bomo zatisnili oči....hi hihi
    lep poz. pozdrav

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 396
    20.6.2009 9:09:28   
    binabina
    jutro! sam se miful čudno zdi da se nč ne vidi??? ker kao po zm sem češ 7 tednov noseča????
    to me zelo čudi? a je že kera imela tak primer??????????????

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 397
    20.6.2009 9:39:19   
    kora33
    binabina....a prav nč se ne vidi al se vidi GV...pa notri še nič...ker če se nič ne vidi....pol je res malo čudno in bi bilo mogoče dobro malo jajčnike pregledat...pa sej nočem strašit....kdaj si pa test delala?

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 398
    20.6.2009 9:49:30   
    Alanis
    Živjo Februarke! Vidim, da vas je že kar nekaj, ki ste user posted image . Čestitke vsem!
    Sem Julijka 2008 (imam nov nick, da me ne prepoznajo, ker je user posted image  čist nova novička!

Moja sedanja nosečnost ni bila načrtovana, nas je zelo presenetila. M sem imela precej neredne (še zaradi dojenja), včeraj pa sem naredila test in pokazal se mi je +.

user posted image

Glede na to, da imamo doma živahnega kobacajčka, ki se je šele dobro začel postavljati na noge in za katerim je potrebno nonstop letati po stanovanju, bo tole leto še zanimivo. Upam, da bom zmogla...

Težav za enkrat nimam, razen šibkih jutranjih slabosti. Upam, da bo šlo tako gladko in super kot v prvo!

Želim vam veliko sreče in lepih trenutkov pri rasti vaših trebuščkov, čim manj stresa in slabosti, naj vsi user posted image  čimprej zatiktakajo, skratka uživajte - vaša najlepša avantura se je pravkar začela!

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 399
    20.6.2009 10:03:17   
    binabina
    ko sem bila na ultra zvoku je tako sivo okoli pol pa je tak krogec črn noin v tem krogecu je ena siva pikica????

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

kakovost spanca v času nosečnosti
    MS TINA

https://www.ringaraja.net/forum/regproNew.asp

pokpok (50%)

pokpok (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!