Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 11:46:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln trenutno spi, je pa že 2 dni takšna tečka, da ne vem......ali je luna ali bo kakšen zobek spet pokukal na plano (ko je dobila prejšna je bila podobno tečkana), ali ji pa to vreme ne paše. pa zadnje dni tudi ne je več tako kot včasih, ne vem. silim je ne, me pa malo skrbi. Mogoče ima tako obdobje, da je neješča, pa še zobki jo jezijo. Saj bo bolje. Jaz te razumem, da te skrbi, ker vem kak sem se jaz presekirala, če ni jedla, ampak pol po parih dneh pa spet začne normaln jest in je vse ok.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 12:10:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft In jst sem potegnila ravno tisto srečko..... matr, niti eni čevlji mi niso bli všeč.... pa sem rekla, mašinca, nekaj bom ja dobila, če je gratis..... no, pa sem potem za Laro vzela neke čevlčke št 21. enkrat do marca ji bojo ja prav... hahaha Škoda, da ne rabim novih gojzarjev... ti so bli več kot 100 €... Ma kaj nisi vzela gojzarjev... bi jih jaz odkupla za 50 eur pa bi bli obe zadovoljni . Drugač pa svaka čast!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 12:10:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem malo likat. Moram bit ta teden pridna in sproti likat ker gremo v petek zvečer na morjeeeeeeeeeeeeeeeee O super! Kam pa greste? V Biograd!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 12:19:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jooooj.... od 10h, ki se je matrala zaspat in jaz z njo... če sem tam, se ne umiri, če grem proč je zganjala kažin, brcala z vsemi štirimi.... ob 11h sem jo dvignila, ker je postala lačna.... ob 11.30 sem jo nesla nazaj v pojslico.... matr, do 12 je težačla.... Zdej končno spi..... niti ven se ne mormo odpravit celo dopoldne... Na sprehod pa ne bom hodila zato, da bo madam lahko zaspala.... bi rada tudi jst si malo spočila, kej naredila, kofe spila v miru.... kaj se je to zmislila zadnje dni?! mA SEJ je ne bi silila spat.... ma ko je zaspana cmizdi povsod.... na tleh, v stajici in tudi na rokah... ne mislim pa tle klovna špilat in jo zabavat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 12:38:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft In jst sem potegnila ravno tisto srečko..... matr, niti eni čevlji mi niso bli všeč.... pa sem rekla, mašinca, nekaj bom ja dobila, če je gratis..... no, pa sem potem za Laro vzela neke čevlčke št 21. enkrat do marca ji bojo ja prav... hahaha Škoda, da ne rabim novih gojzarjev... ti so bli več kot 100 €... Ma kaj nisi vzela gojzarjev... bi jih jaz odkupla za 50 eur pa bi bli obe zadovoljni . Drugač pa svaka čast! Sej sem hotla, ma se nisem spomnila katero številko nosiš... hihi No, sej sem čeveljčke za 42 € izbrala....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 12:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
babe, s čim bi sčistila quini voziček,noter tisto blago????
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 13:02:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jooooj.... od 10h, ki se je matrala zaspat in jaz z njo... če sem tam, se ne umiri, če grem proč je zganjala kažin, brcala z vsemi štirimi.... ob 11h sem jo dvignila, ker je postala lačna.... ob 11.30 sem jo nesla nazaj v pojslico.... matr, do 12 je težačla.... Zdej končno spi..... niti ven se ne mormo odpravit celo dopoldne... Na sprehod pa ne bom hodila zato, da bo madam lahko zaspala.... bi rada tudi jst si malo spočila, kej naredila, kofe spila v miru.... kaj se je to zmislila zadnje dni?! mA SEJ je ne bi silila spat.... ma ko je zaspana cmizdi povsod.... na tleh, v stajici in tudi na rokah... ne mislim pa tle klovna špilat in jo zabavat... Saj jo bo minilo. Mogoče je to tako obdobje samo in pač protestira. Jaz sem opazila, da moram takoj stran in ni problema, če preveč dolgo stojim zraven kinderpeta bi pa valjda ona še kako rekla. Jaz ji dam noter v kinderpet tri dude, ki prelaga sem in tja, ter jih izmenično daje v usta. Po petih minutah max spi. Pa čez dan nima dosti dude, pri spanju bolj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 13:04:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe, s čim bi sčistila quini voziček,noter tisto blago???? Saraya taka pena se kupi za tekstil. Pošpricaš in skrtačiš na mokro. Posušiš in je gotovo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 13:12:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe, s čim bi sčistila quini voziček,noter tisto blago???? Saraya taka pena se kupi za tekstil. Pošpricaš in skrtačiš na mokro. Posušiš in je gotovo. aja,kje pa se to nabavi???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 13:54:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja,kje pa se to nabavi??? Saraya tebi najbližje v Milerju, drugače pa tudi Tuš, Spar in tudi kje drugje.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:03:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja,kje pa se to nabavi??? Saraya tebi najbližje v Milerju, drugače pa tudi Tuš, Spar in tudi kje drugje. aha,pa je posebno čistlo za vozičke ali za celoten tekstil?? Bom v mullerju probala pogledat jutri..hvala..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:06:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jooooj.... od 10h, ki se je matrala zaspat in jaz z njo... če sem tam, se ne umiri, če grem proč je zganjala kažin, brcala z vsemi štirimi.... ob 11h sem jo dvignila, ker je postala lačna.... ob 11.30 sem jo nesla nazaj v pojslico.... matr, do 12 je težačla.... Zdej končno spi..... niti ven se ne mormo odpravit celo dopoldne... Na sprehod pa ne bom hodila zato, da bo madam lahko zaspala.... bi rada tudi jst si malo spočila, kej naredila, kofe spila v miru.... kaj se je to zmislila zadnje dni?! mA SEJ je ne bi silila spat.... ma ko je zaspana cmizdi povsod.... na tleh, v stajici in tudi na rokah... ne mislim pa tle klovna špilat in jo zabavat... mami ne bit huda sej bo .........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:07:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aha,pa je posebno čistlo za vozičke ali za celoten tekstil?? Bom v mullerju probala pogledat jutri..hvala.. To je čistilo za vse tapicirane zadeve. Avtosedeže, vozičke, jogije, sedežne itd. Jaz ga sicer v milerju nisem kupila in ti ne znam svetovati kako se mu tam reče, imajo ga pa ziher. Drugače pa kupi blink čistilo za madeže, ga malo vlij v posodo z vodo in skrtači, ampak to moraš računati, da se bo kar sušilo en čas sedaj, ko ni neke vročine.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:08:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe, s čim bi sčistila quini voziček,noter tisto blago???? Saraya taka pena se kupi za tekstil. Pošpricaš in skrtačiš na mokro. Posušiš in je gotovo. pf - kakšna pena? kje to kupiš?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:09:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ups, je odgovor že gor thx
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:10:01
|
|
|
|
pf
|
Lara do kdaj ti pa zjutraj spi? Ker Lana spi do sedmih in ob devetih že prvo rundo vleče. Če bi jo dala spat ob desetih bi ponorela, ker bi bila tak zaspana.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:10:42
|
|
|
|
pf
|
RAČKAPK kako pa kaj tvoje babe?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:10:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj sm jst vesela ko so počitnice pred vrati
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:11:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
pf - kdaj se ti izteče porodniška?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:12:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf RAČKAPK kako pa kaj tvoje babe? thx moja baba zdele spi dedci so pa ...ni da bi goworu
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:13:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
naša Marija je bla tud zoprna mal predno je zaspala sm mela vse lase pokonc sm bla ko Mrs. Simpson
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:15:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dons za kosilo sm nardila svinjske zrezke v omakci pa solatko z maminega vrta, pa krompirček z maminega vrta in zdej bom krompirček 3 x cmarla na olju ker Gregi je že iz šole in je glih kar jedu Tadej še pride iz šole in bo jedu dedc pa tud še pride in bo jedu ko bo jedu
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:17:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
...jezus ....zdej mam pa jst monologe mah....sej me ne bo noben bral od sobote naprej me pa itak tri tedne ne bo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:20:49
|
|
|
|
gloria
|
...ojla....kak slab teden se obeta ...malik mi spi,apetit se počasi vrača HB,čeprav še ni to tisti moj sonček ko sem ga navajena...grem pospravljat pa umes preletim še kaj gor če bo kaka čvekica raspoložena... ...avgustovke imajo že 5 nosečko .....sem mal pri njih brala ker imajo nekateri otročki tudi angino ,pa me firbec matra če so že boljše....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:22:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kdaj se ti izteče porodniška? Četrtega avgusta grem v službo. Joj mene joj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?