Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 20:51:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ne morem verjet koliko je danes Gal pojedel za večerjo. Po kopanju je spil celo flašo grisolina (naredim mu ga iz 270 ml vode + mleko + grisolino in pride nekje 330 ml), zdaj se je pa še enkrat zbudil, ni pomagalo nič druga in sem mu šla naredit še eno flašo mleka. Spil je 80 ml . To je takšna količina, da še jaz nisem sigurna če bi lahko to pojedla. Waw! Jaz sem se ravno danes spraševala od kod ima Lovro 10,5 kg? Zjutraj poje 150ml vode + aptamil +2 žlici linota, zvečer pa 210 ml. Za malici (dop in pop) ima malo skutko MU in sadje (v povprečju 100ml oz. pol kozarčka), edino za kosilo poje ogromno zelenjave + krompir/riž/kuskus... (eno TT skledico s kupčkom). Se vam zdi to veliko? ne..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 20:52:45
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj naj nartedim...ko sem oddala vlogo za OD za M,sem napisala da je vpisana v vrtec....malo zatem smo se odločili da ne gre....nisem še pa dobila odločbe...a naj kličem in povem,da naj popravijo al kako???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 20:53:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem se ravno danes spraševala od kod ima Lovro 10,5 kg? Zjutraj poje 150ml vode + aptamil +2 žlici linota, zvečer pa 210 ml. Za malici (dop in pop) ima malo skutko MU in sadje (v povprečju 100ml oz. pol kozarčka), edino za kosilo poje ogromno zelenjave + krompir/riž/kuskus... (eno TT skledico s kupčkom). Se vam zdi to veliko? Niti ne. L. poje več, pa nima tud pod razno tolk kil. Ok, tud velika ni tolk
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 20:57:28
|
|
|
|
petra1978
|
Saraya, Gal ne je več ponoči. Sem rekla da ga moram do službe odvadit, pa se je kar sam. Je pa res, da se vedno zbudimo med 5 in 6 uro, ker je lačen. Ampak če tudi mu takoj naredim ali ga dam na prsi noče več zaspat nazaj. Se mu že preveč dogaja. Meta, meni se to ne zdi dosti. Gal poje zjutraj nekje 180 ml mleka, za malico 100 ml kakšnega sadja, kosilo okrog 200 ml, popoldanska malica tudi nekje 100 - 150 ml in pa seveda obilna večerja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:06:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj naj nartedim...ko sem oddala vlogo za OD za M,sem napisala da je vpisana v vrtec....malo zatem smo se odločili da ne gre....nisem še pa dobila odločbe...a naj kličem in povem,da naj popravijo al kako??? Jaz bi poklicala in vprašala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:09:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Meta, meni se to ne zdi dosti. Gal poje zjutraj nekje 180 ml mleka, za malico 100 ml kakšnega sadja, kosilo okrog 200 ml, popoldanska malica tudi nekje 100 - 150 ml in pa seveda obilna večerja Lovro ima tudi večerjo precej obilno v primerjavi z zajtrkom in sem se že spraševala, če morda privzgajam kakšne nezdrave prehranjevalne navade. Konec koncev naj bi bilo obratno ne? Obilen zajtrk in pičla večerja...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:10:42
|
|
|
|
meta21
|
Grem malo likat. Moram bit ta teden pridna in sproti likat ker gremo v petek zvečer na morjeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:23:23
|
|
|
|
petra1978
|
Grem pod tuš in spat. Sem neka utrujena danes. Lahko noč!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:28:22
|
|
|
|
arabela*
|
ni nobene....nočka
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:28:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..ac )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domov ) Ste se že imele dobro... Dildo baje, da ne naredi nič, vibrator pa je bolj aktiven... hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:29:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
mogoče boš izžrebana.... Nič ne bom izžrebana, ker zbrišem še preden potegnem v outlook...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:48:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem malo likat. Moram bit ta teden pridna in sproti likat ker gremo v petek zvečer na morjeeeeeeeeeeeeeeeee mi pa v soboto zvečer na korčulo juhuhuhuhu in sem tud zdej fulll pridna sproti likam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:49:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aha, so začeli uveljavljat svojo voljo... hihi... tudi Lara.... dobi nekaj v roke in ji vzamem, ajuto, kako se začne dret... pa ji rečem, da naj se kar dere, kolikor hoče... sej kmalu neha, ko vidi, da se ne ukvarjam z njo... Pa spanje je postalo prava muka, od kar sva prišli z morja. Eno uro se je danes drla.... ona bi najrajši vidla, da zlezem k njej v pojslico ali, da jo ven vzamem...... In dopoldne tudi... vsa je bla zaspana in zabuhla, zaspat pa ne... pol sem jo pa itak ven vzela, ker je bil že čas, da se odpravimo v Idrijo... no pa je zaspala v avtu.... Ja, v Idriji..... hodimo po mestu in na eni točki zagledamo eno punco, ki tala neke srečke.... vzamemo in potem gremo v to trgovino s čevlji pogledat, kaj smo dobile. V bistvu je vsaka srečka dobila vsaj 10% popust, nekatere 20%, če si imel veliko srečo pa si dobil čevlje zastojn, ne glede na ceno.... In jst sem potegnila ravno tisto srečko..... matr, niti eni čevlji mi niso bli všeč.... pa sem rekla, mašinca, nekaj bom ja dobila, če je gratis..... no, pa sem potem za Laro vzela neke čevlčke št 21. enkrat do marca ji bojo ja prav... hahaha Škoda, da ne rabim novih gojzarjev... ti so bli več kot 100 €...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:49:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj danes je bil še potres po Dalmaciji. Vsak dan nekaj novega, kar pretresa boge ljudi. kje to v dalmaciji?????? jst nč ne vem
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:50:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Grem pod tuš in spat. Sem neka utrujena danes. Lahko noč!! Nočko Petra.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 21:51:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bili smo v CE v Cityu. Sem si kupila dve srajci in eno majico malo bolj fensi za v službo, ki se bliža z veliko hitrostjo, pa Lani kaubojke, pa tri bodije z dolgimi, mikico, klobuček. V bistvu je to za jeseni, ampak je bilo ful lepo in vse po 5 € in sem kupila. Pol smo šli pa na streho City-ja, kjer je ati karting vozil, pol pa na ful dolg sprehod, na koncu pa še k omi se cartat. Punce a se tudi vam zdi, da so te trgovine vse preveč klimatizirane? Mašinca ponekod tak piha v trgovini, da je joj. jst bi tud šla
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:08:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko noč punce. Pa naj bo dobro jutro čimbolj pozno. nočka.... bo,bo,,samo da sem lahko doma jutri zjutraj.. Pol se dobimo jutri na kavici? V mestu - jaz bi še malo v C&A skočila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:08:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ne morem verjet koliko je danes Gal pojedel za večerjo. Po kopanju je spil celo flašo grisolina (naredim mu ga iz 270 ml vode + mleko + grisolino in pride nekje 330 ml), pa ti se hecaš. Bubiki naredim zvečer 150 ml mleka. Kako uro prej pa poje mlečno kašico. No, danes je popoldan malo bolj tak jedla (vse poprek oz. skoz po malem, ker je nekaterim lušno gledat otroka s kruhom v roki ), pa sem ji samo mleko dala in malo kosmičev not za zgostit. Je spraznila do konca in mi dala jasno vedeti, da bi še. Tak da sem ji še 60 ml mleka dala. Ampak je na koncu to ven vrgla, tak da kaj dosti več kot 150 ne gre v njen želodček.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:08:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj naj nartedim...ko sem oddala vlogo za OD za M,sem napisala da je vpisana v vrtec....malo zatem smo se odločili da ne gre....nisem še pa dobila odločbe...a naj kličem in povem,da naj popravijo al kako??? Ja. Pa vprašaj, če moraš pisno dat. Saj moraš vsako spremembo javit, to je neke vrste sprememba.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:10:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem malo likat. Moram bit ta teden pridna in sproti likat ker gremo v petek zvečer na morjeeeeeeeeeeeeeeeee O super! Kam pa greste?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:13:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aha, so začeli uveljavljat svojo voljo... hihi... tudi Lara.... dobi nekaj v roke in ji vzamem, ajuto, kako se začne dret... pa ji rečem, da naj se kar dere, kolikor hoče... sej kmalu neha, ko vidi, da se ne ukvarjam z njo... Hehe, pri nas je čist isto. Tud čist zabuhla rata in se prav zatrese od jeze, pol pa v jok, pa svojo šobico, pa s pogledom iskat al očija če ji jaz vzamem, al pa mene če ji on. Ma prav hecni so za gledat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:16:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Petra, jaz si tudi ne predstavljam, da bi bila v taki službi kot ti.... glede delovnega časa mislim .
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 22:18:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Zanimiva tema: trma Bubika se je skoz nazaj metala, zdaj pa ve, da to boli. Tako da če sedi na tleh, z glavo naprej zaniha, čisto med noge, nič več nazaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 6:37:27
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro!!! meni se je dan že fajn nerodno začel: seveda sem vstala skupaj z dragim, popila sva kavico, on je oddrvel v službo, jaz pa za knjige... no tako sem mislila. nakar ugotovim, da sem ob pospravljanju v soboto pospravila tudi moje zapiske in knjige in vse skupaj nesla v Sarino sobo v omaro zakaj? ne vem! tako danes prva runda učenja odpadla. nism pa hotela ropotat po Sarini sobi, ker bi jo samo zbudila... ah če si smotan si smotan! zdej sva že obe pokonci... mami valda na rr, mala pa... vsepovsod po dnevni včeraj sem zvedla, da je ena moja kolegica končno nosečka je imela nekaj neprijetnosti pa raziskave pa to ampak jima je le uspelo zibala bo januarja moja sestra se bo novembra verjetno poročila in komaj čakam še njen trebušček... da bom še jaz teta! kolk mi je fajn, ko se začenjajo trebuščki mojih znank... bova s Saro vse pocrkljali in polupčkali
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 6:43:37
|
|
|
|
Alenka_
|
in pa suuuuper za vse, ki greste (kmalu) na morje! sm kr mal fouš ampak vesela za vas! nam je letos morje padlo v vodo ( ) ravno takrat, ko ima moj dragi dopust smo naročeni pri dermatologu, ker ima Sara ob ušesku kožni prirastek in ji ga bodo odstranili... tako da bomo letos malo prišparali ( ) in šli za kak dan čez vikend mal morje sprobat, če je še slano.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?