zirafa76
|
Pozdravljene na hitro.... Pri nas nič novega, po prvi tesnobi sem začela normalno živeti, ker verjamem da bo.. ..Sem tudi videla na drugih forumih, da jih je ogromno doživelo bitje srca na drugem pregledu, tako da... prihaja....Sem tudi Pušenjaka vprašala pa je rekel, da do velikosti 22mm GV je čisto normalno da se ne vidi... Sem pa malo zmedena glede moje velikosti.. Namreč na tistem prvem neuradnem pregledu mi je po podatkih in velikosti Gv dala g.nosečnost 4 tedne in 3 dni, teden dni kasneje pa 6t in 3 dni , ko pa gledam podatke Irise, ki je noseča 6t in 5 dni pa ima mere 6mm, jaz pa 3.5mm...zato mislim, no upam, da je temu razlog, da se ne vidi še srček, ker je še premalo..baje ko se konča zasnova telesa, začne delovati srček kot organ, do takrat je samo cevka.... Kakorkoli, bomo videli... Sicer sem imela nemirno noč, malo me je špikalo, ampak danes je vredu, rahla slabost, drugače pa samo utrujenost in napete prsi... vsak dan bolj,.,,,moj se ne pritožuje nič, grem v trgovino, uživajte..