|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.6.2009 14:18:56   
Anonimen
Pa seveda dobrodošla Lily86 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
18.6.2009 16:15:08   
punsha
No tako, pa sem končno le vstala. Sem ravno odspala 3 urice user posted image Ojej, zaspanka, saj bo bolje user posted image

bipi, čestitke za srčka user posted image , to je pa prav lepo slišat!. V katerem tednu si potem sedaj?

pa navijajmo za jutri, dejmo punce, naj se vidi srčekuser posted image

Petek, 19.6.:

twixy UZ
ninu UZ
binabina UZ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.6.2009 16:46:57   
bipi
Pozdravljene
Noseča sem 5t in 3 dni po ZM, po UZ pa pravi da je nekje šest dni, ampak je še tako majhen, da po UZ ne more bit še čist točno.user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.6.2009 18:18:36   
punsha
cappy, gre vajina Lana sedaj prvič v vrtec? Ko pišeš glede dopusta, da boste morali prej iti, če začne z vrtcem, . Po mojih izkušnjah ni prav nič narobe, tudi če izkoristite september (če vam bolj paše) in se v vrtcu zmenite za kasnejše uvajanje. Kasneje je tudi v skupini manj joka, ker je večina že navajena in to potem otroka ne spravlja iz tira, če drugi jokajo. Tudi nekatere vzgojiteljice so s tem prav zadovoljne, da ni vse naenkrat in se da vse zmenit.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.6.2009 18:44:07   
Nattasha
Čestitke vsem novim srčkom, pa da bodo lepo utripali še naprej. Jaz še vedno čakam, da se bodo spomnili in za julij razppisali datume za preglede...sem že kr mal nervozna..upam, da bo vse ok, sicer sem ravno napolnila 5t in 5 dni in ne bi rada prehitevala, ker bi vseeno hotela slišat srček, samo se vseeno moram zmenit kako in kaj v službi..torej grem jutri ponovno težit...lp še enkrat čestitke za srčke in navijamo, da se jih bo jutri slišalo še več

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.6.2009 19:18:22   
Lily86
O, hvala za dobrodošlico! user posted image  Tako je fajn, ko lahko nekomu poveš!!! Zaenkrat ve samo moj dragi, me pa ima da bi celemu svetu povedala veselo novico! Kr metuljče imam v trebuhu od vzemirjenja, ko je vse še tako sveže... Danes sem bila v lekarni, šla sem po vitamine, hotela sem vzeti Evital, pa mi je rekla, da v poletnih mesecih tega ne priporočajo, ker je treba jesti veliko sadja in zelenjave, ter vnesti čimveč naravnih vitaminov. Mi je pa dala Tifol za folno! In potem je še rekla, da je treba uživati v teh prvih mesecih nosečnosti, ker je to najlepše obdobje! Tako da drage moje punce - uživajte in počnite to kar vam paše!! Prvi tedni bojo še prehitro mimo! user posted image

Pa še par mojih podatkov za na seznamček: Stara sem 23 let, tudi pri predvidenem porodu bom )po koledarju sodeč je to 14.2.), je pa prva nosečnost, datum pregleda pa izvem v ponedeljek, ker moja G. te teden ne dela več...

Lep večer vsem! Ju3 nas baje čaka še en vrooč dan!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.6.2009 19:50:22   
valentinčica30
Vsem, ki ste zagledale utripajoče srčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za vse ostale držimo pesti in seveda upamo, da se nam pridruži še kaka nova. Več nas bo boljše bo. Bomo lahko bolj čvekale.
Jaz imam dones skupino in delamo kot nora (imamo piknik prostor in podobno med drugim). Moj dragi je na tečaju za reševalce iz vode tako da sem čisto sama user posted image , in zmatrana ko pes. Prav sanjam posteljo. Sem se zdej prišla mal odahnit in najest pa potem v nove boje.
Sem pa spoznala načelnico uparvne enote, ki me bo poročila, res fajna. Dejte punce počivajte še zame, pa se tipkamo še kaj zvečer.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.6.2009 20:19:08   
Irisa
Živjo, punce!
Še ena februarka se vam pridružuje. Vas že neakj časa berem, sedaj se pa še oglašam. Moj PDP je 7.2. in to bo upam moj drugi otrok. Sicer sem bila danes na prve pregledu. Videl se je srček, velikost primerna starosti: 6 mm 6 t 5d. Me pa bega to, da je ginekologinja zarven plodu opazila še neo čudno gmoto, veliko 11x 13 mm in še sama ni vedela, kaj naj b to bilo. Govorila je o možnosti, da je bila še ena nosečnost in je propadla. Imam mogoče katera kakšno uskušnjo, ki bi bila podobna temu?

Hvala vsem in lep pozdrv!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.6.2009 21:29:15   
kanna
Pozdravček.

Jaz sem vam še dolžna poročilo iz torkovega pregleda user posted image  res nisem imela prej časa. V glavnem srčka še ni bilo tako, da me je naročila naslednji teden. Je pa glede na prvi pregled, ko je bila vidna še samo zadebeljena sluznica, bilo sedaj videti že vrečko in rumenjak, tako da nosečnost se razvija. Tudi slabosti se mi počasi pojavljajo, tako da upam na najbolje.

Je pa gledala in gledala, zraven pa delala hm, hm, pa spet hm in sem že bila pripravljena na najhujše potem mi pa reče, da sta na začetku najbrš bila dva in da se eden ni obdržal user posted image   Sem bila kar v šoku.

Za nazaj vas še nisem nič brala. Mogoče potem še kaj pokomentiram.

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.6.2009 21:55:28   
Anonimen
Kaj so bili sami dvojčki? user posted image  No, jaz upam, da je pri meni eden, ker dva ne vem, kako bi sfolgala. user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu kanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
18.6.2009 21:58:23   
valentinčica30
Zdej sta že dve s podobnim problemom. Važno pa je samo, da sta vajini pikici ok.
Sama sem crknjena ko pes, gostje so se lepo pospravli oni so uživali men je blo pa že čist dost, mislim da si bom morala omisliti pomoč to poletje, se kera javi, bova lahko dve skupaj javkaliuser posted image user posted image .

(odgovor članu kanna)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.6.2009 8:25:50   
kora33
dobro jutro....
pozdravljeni Irisa in Nattasha.....
Irisa - če G ni mogla reči kaj bi ta gmota bila....no čudno....pa nč pa nike....jst sem imela hematom...se je tud nekaj videlo...ampak mi je povedala, kaj je...se pa počasi čisti....to čiščenje pa zgleda grozno....mamm vsake tolko grozen rjav izcedek....to je stara kri...ampak ne zganjam panike preveč...pri prejšnji nosečnosti sem 2kratmočno krvavela...dosti bolj kot menstruacija...pa koščki sluzi so bili zraven...pa se je plod obdržal in mam zdej sedemletnika doma....
Valentinčica - od kod ti energija...jst kej takega ne bi zmogla....se mi samo spi in lenari....no pa sej prav....da se miga...če se da....user posted image
ja danes bo spet en zeloooo lep in vroč dan....mejte se in pazite na svojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
19.6.2009 10:06:56   
komarka
Jutro!
Bipi in ostale-se veselim z vami za vaše pikice...

Jaz pri prvem tud nisem nič vidla, sama se nisem spomnila, G mi pa ni pokazala tako da se moram sedaj zagrebst..

Irisa
dobrodošla!

Drugače pa sem včeraj govorila s prijateljico ki ima nekaj tednov starega sinčka in ima neko luknjico na srčku. pravi da do takih anomalij v razvoju pride ravno v prvih tednih-tkod a punce merkajte se viroz, tokse in podobnega!!!

pa uzivajte!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.6.2009 10:22:29   
bili83
Dober dan vsem.
Tudi jaz vas že nekaj časa berem in tudi jaz se vam bi malo pridružila.
Rok imam 1.2.user posted image ... hmmm... morda bi morala še k januarkam pokukatuser posted image user posted image
pri pregled sem imela 11.6., takrat smo bili veliki 7.1 mm, zdaj pa sem v osmem tednu, ravno v ponedeljek, ko imam spet pregled, nastopim 9. tedenuser posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.6.2009 10:28:36   
Kati81
Komarka, te luknjice v srčku ima vsak otrok, samo nekaterim se zaprejo ob rojstvu, nekaterim pa kasneje, ali pa je potrebna operacija. To ni nič hudega, če se lepo zapre.

Jaz sem imela včeraj pregled in sicer se je zaenkrat videla samo gestacijska vrečka, velikosti 5 mm, kar naj bi bilo za 5t in 3 dni čisto normalno. Tudi v prvo je bilo isto, pri 7 t je pa pol bil viden tudi srček. Naslednjič sem naročena 29.6. Upa, da se bo vse razvijalo tko kot more.

Moj pdo je 14.2 oz15.2. niso čist prepričani, ker sem imela m na 30 dni.
LP

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.6.2009 10:41:56   
Kati81
http://www.noseca.com/5teden.html

En link do strani, kjer so slike UZ, če vas zanima.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.6.2009 11:02:10   
zirafa76
Pozdravljene na hitro....

Pri nas nič novega, po prvi tesnobi sem začela normalno živeti, ker verjamem da bo..user posted image ..Sem tudi videla na drugih forumih, da jih je ogromno doživelo bitje srca na drugem pregledu, tako da...user posted image user posted image prihaja....Sem tudi Pušenjaka vprašala pa je rekel, da do velikosti 22mm GV je čisto normalno da se ne vidi...

Sem pa malo zmedena glede moje velikosti..
Namreč na tistem prvem neuradnem pregledu mi je po podatkih in velikosti Gv dala g.nosečnost 4 tedne in 3 dni, teden dni kasneje pa 6t in 3 dniuser posted image , ko pa gledam podatke Irise, ki je noseča 6t in 5 dni pa ima mere 6mm, jaz pa 3.5mm...zato mislim, no upam, da je temu razlog, da se ne vidi še srček, ker je še premalo..baje ko se konča zasnova telesa, začne delovati srček kot organ, do takrat je samo cevka....

Kakorkoli, bomo videli...

Sicer sem imela nemirno noč, malo me je špikalo, ampak danes je vredu, rahla slabost, drugače pa samo utrujenost in napete prsi...user posted image vsak dan bolj,.,,,moj se ne pritožujeuser posted image

nič, grem v trgovino, uživajte..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.6.2009 11:41:43   
Kati81
Jaz sem tista anonimna, ki ima rok.14.2., da ne bo pomote. In to je moja tretja nosečnost, če bo po sreči bo dugi otrok. Prva je moja princeska KAja Tana, ki je 17.5. dopolnila dve leti.

ŽIRAFA če prav računam, si noseča točno tri dni več kot ja, se pravi da si točno 6t. Se pravi da je velikost gv, čist ok.

Moja je danes 5 mm, ti si imela pa pregled mal nazaj in je sigurno sedaj že večja.
Tko da ne se sekirat, vse bo ok. Pglej na link ki sem ga dala malo višje.

Pa ti se drži izračuna po zm, ker se izkaže vedno za najbolj točnega.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.6.2009 14:29:49   
Anonimen

živjo

jaz bi se tudi rada pridružila v vaš klub februarčic 2010. Smo zjutraj delali test in je pokazal dve črtici. user posted image user posted image user posted image

Glede na to, daje še zelo zgodaj, bom nekaj časa še anonimna. Prvi pregled imam  (šele) 15.7. - se mi zdi še ful daleč. Točnega PDP ne vem, po mojem izračunu nekje okrog 25 februarja.

lp vsem souser posted image

anonimna primorka :)

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
19.6.2009 14:39:36   
Cappy96
Ojla!

Irisa in bili čestitke- pa upam da nisem katere spustila!
In seveda vsem za dobro opravljene preglede.

punsha, hvala za nasvet glede vrtca!!! Sama sploh ne bi pomislila, da lahko začneš uvajati teden ali dva kasneje user posted image . Sicer pa moram počakati še nekaj dni, da dobim odgovor. Sem z vlogo malo zamudila, ker so imeli vpis že v začetku februarja user posted image .

Kati, običajno je izračun po zm kar točen, pri meni pa je bilo kar 11 dni razlike, pa sem imela redne M (28-30 dni). Pa luštkan link si prilepila user posted image .

Lep vikend vsem!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.6.2009 14:51:50   
Lily86
En veeelik sončkast pozdravček vsem bodočim mamicam in njihovim pikicam v bušijih! user posted image  

Mene tak matra ta prvi pregled v nosečnosti... Noseča sem 4t,3dni. Brala sem, da na prvi pregled ponavadi naročajo od 8-10t, ko se že vidi srček. Ampak jaz ne morem čakat tako dolgo!! Takrat bo ja prvo tromesečje že skoraj mimo! Jaz pa imam tooliko vprašanj za ginekologinjo. Sicer se naročila še nisem, me pa ful ima, da bi šla nekam samoplačniško, če bi treba še 1mesec čakati! Vsaj ne prvi pregled...

Drugače pa počutje ok. Rahlo sem zmatrana, pa ful težko se koncentriram, pa kr čudno mi postane v želodcu če nekaj časa nič ne pojem! Je pa fuuul lep občutek vedet da nekaj raste in se razvija v tebi... Ah... user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.6.2009 18:29:53   
valentinčica30
Lili86 ne sili samoplačniško ker tako ne boš nič zvedela več, ogromno informacij lahko najdeš tu, sicer pa so tudi forumi, kjer lahko dobiš nasvet ginekologa. To je moja tretja nosečnost in tudi jaz bi rada prehitevala, vendar ko sem gledala materinske knjižice za nazaj, sem videla, da sem šla zmeri na pregled v 9 tednu in glede na komentarje ostalih tu gor se mi zdi to kar ok. Vse ob svojem času.
Dokler se ti počutiš ok pa tudi ni nobene panike.
Sama sem zopet delal cel ljubi dan in zdej počivam. Mali dve sem k tašči odpeljala in bodo tam prespale, tako da imam malo časa zase( za pospravlanjeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.6.2009 19:18:28   
Nattasha
Ojla!

No tudi jaz sem danes dobila datum in grem na pregled 09.07.2009, se mi zdi še celo večnost do takrat, ampak sem se namenoma tako zmenila, da se bo sigurno videl srček, ker ne bi rada paničarla, kar definitivno znam;))))

Torej še kr nekaj časa do mojega srčka;)

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 373
19.6.2009 19:24:38   
kora33
čer,
prav maš natasha...jst sem bila naročena 23.6.....ampak, ker se je stvar zakomplicirala...sem imela prvi UZ 10. drugega pa 15.6....pa se srček še ni videl...no zdaj pa živčkamo...in čakamo 23.6. sej bo kmalu....še 3 dni...pa tud srček bo....vem....me prsi tako bolijo....da se nekaj v mojem telesu mora dogajat....pa še šlogali smo včeraj...in baje je vse ok...prisoten sicer strah...normališ...ampak tudi sreča in radost...hi hi hi...po moje že veselo dela tadibum tadibum....pa bomo to videli v torek....
lep večer in preživite tud jutrišnji mrzel dan...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.6.2009 19:36:37   
twixy
Hello user posted image

Evo,da vam porocam iz pregleda user posted image

Noseca sem 7t1d in je G. rekla da nisem nic kasneje zanosila in bi se srcek ze moral slisati. Ampak se ga ni user posted image  Dala mi je na izbiro da pocakam se par dni ali pa mi kar ciscenje naredijo. In se bomo malo pocakali.
Zdaj hodim vsako uro na WC ker se slucajno zacnem krvavet je konec konec user posted image
Sej ne vem kaj naj si mislim.. Sploh nimam energije za nic. Sej poskusam bit pozitivna ampak po 2ss se mi zdi,da sploh ne morem docakat 9.meseca nosecnostiuser posted image

Grem vas zdaj prebrat in pokomentirat

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!