natasaxy
|
Čer, ker ne morem spati se vam oglašam in vas obenem zapuščam. Danes je namreč najslabši dan mojega live,.........saj veste, da sem imela že takoj na začetku nosečnosti majčkene težave, ki pa se niso nehale. Namreč vsak teden nosečnosti se mi je pojavil rdeč izcedek,......pa sem bila v 6t zopet pri G, se je lepo videl srček,.......no v tem tednu, pa sem imela v četrtek zvečer malo rjavega izcedka,......sem malo počakala, v petek zjutraj pa spet kri in sluz,.......tako sem se odpravila na dežurno ambulanto, dobila zelo nesramnega G, ki je ocenil, da je plod živ in velik 1,4 cm, čeprav se je nekam čudno pačil. Grem domov počivat,........evo danes proti večeru se mi ulije kri,.......tokrat sem šla kar na Jesenice v podornišnico,......dobim dokaj dobrega dežurnega G,......me najprej malo psihično podraži,.......češ da delam paniko in da ni vsaka krvavitev razlog za preplah,........pa še brez napotnice in vsega sem bila,.........no se me "usmili", greva v ordinacijo na pregled,......zopet čuden pogled,.......KONEC JE,....NE ZNAM VAM POVEDATI KAKO TO BOLI!!! Skratka plodu ne utripa več srček,.........tako sem jutri oz. danes zjutraj ob devetih naročena na čiščenje!!!!!!! Poraja se mi miljon vprašanj zakaj jaz,.....kaj če mi kaj zašuštrajo, da ne bom mogla več zanositi,........SKRATKA to je to. Treba bo iti naprej,.......čeprav bo težko. ŽELIM VAM LEPO IN MIRNO NOSEČNOST PA SEVEDA ZDRAVE SRČKE, SONČKE!! SREČNO PUNCE!
|