grahek85
|
Živjo! Me za vikend nič ni blo na rač., mi ni zneslo. IZVIRNO SPOROČILO: kejti Ojla punce Grahek vidim, da imava na isti dan pregled nuhalne svetline 29. 6. Kje imaš pregled, če ni skrivnost? Jaz imam v Dravljah pri Antonič Babnikovi, enkrat proti večeru. Sem brala same pohvale zanjo, tako da menda bo ok. Pa ti? majčyca, pozdravljena nazaj! Super, da sta cela in predvsem zdrava wa, blueeyes, zeloooooo lep buši Že čisto taprav natašaxy, šele zdaj sem videla - Drži se. Se zdi nemogoče, samo boš videla, vsak dan bo malo malo boljše in kmalu se bo dalo tudi s tem živet. Prosim vseeno pa nam javi, ko boš spet zagledala plusek, ok? Držim pesti zate IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jaz mislim, da je možno, da komaj na uz izveš in nič ne krvaviš. In to me najbolj skrbi. Jop, pa lahko traja tudi kar nekaj časa. Po velikosti plodu se ve, kdaj je srček nehal biti in sem enkrat na RR brala, da je pri eni nehal že 3 tedne pred pregledom pa ni mela nobenih znakov, razen da so nosečniški znaki postopno postajali šibkejši, ampak je tudi to šele kasneje, za nazaj opazila. Ah ne mislit na to, večina nosečnosti (97%), kjer se srček enkrat zažene, se konča vredu. kemo, upam, da je samo lažni alarm. Evo, za srečo: Drugače pa zgleda, da mi2 letos ne bova šla na morje , ker se nama je sklopka pokvarla, pa je treba zamenjat tudi komplet bremze in amortizerje, tako da naju bo servis koštal nekje do 500€, pa še z bebiko na poti si nekako ne upava praskati po najinem finančnem dnu zaradi dopusta. Beda.