|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
21.6.2009 19:47:53   
Teni_
Joj, kemo, lepo počivaj. Kolikor se da. Da bo vse lepo vredu.

Pri nas se že skupaj vleče za dež. Pa tak lep sonček je bil danes.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.6.2009 22:05:12   
Boka
hejla,

oh natasaxy, zal mi je user posted image vrni se čim prej med nas z lepo novičko user posted image

kemo, fajn, da počivaš, bo jutri ziher boljš. Pa še ena user posted image za srečo!

jaz sem danes cel dan pucala, me še jutri cunje čakajo ampak mi se mi je uspelo znebit veliko navlake user posted image

zdej grem pa kar na zaslužen počitek user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.6.2009 6:47:31   
grahek85
Živjo!

Me za vikend nič ni blo na rač., mi ni zneslo.

IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ojla punce
Grahek vidim, da imava na isti dan pregled nuhalne svetline 29. 6. Kje imaš pregled, če ni skrivnost?

Jaz imam v Dravljah pri Antonič Babnikovi, enkrat proti večeru. Sem brala same pohvale zanjo, tako da menda bo ok. Pa ti?

majčyca, pozdravljena nazaj! Super, da sta cela in predvsem zdravauser posted image

wa, blueeyes, zeloooooo lep bušiuser posted image user posted image user posted image Že čisto tapravuser posted image

natašaxy, šele zdaj sem videla - user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se. Se zdi nemogoče, samo boš videla, vsak dan bo malo malo boljše in kmalu se bo dalo tudi s tem živet. Prosim vseeno pa nam javi, ko boš spet zagledala plusek, ok? Držim pesti zateuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Jaz mislim, da je možno, da komaj na uz izveš in nič ne krvaviš. In to me najbolj skrbi.

Jop, pa lahko traja tudi kar nekaj časa. Po velikosti plodu se ve, kdaj je srček nehal biti in sem enkrat na RR brala, da je pri eni nehal že 3 tedne pred pregledom pa ni mela nobenih znakov, razen da so nosečniški znaki postopno postajali šibkejši, ampak je tudi to šele kasneje, za nazaj opazila. Ah ne mislit na to, večina nosečnosti (97%), kjer se srček enkrat zažene, se konča vredu.

kemo, upam, da je samo lažni alarm. Evo, za srečo:user posted image

Drugače pa zgleda, da mi2 letos ne bova šla na morjeuser posted image user posted image user posted image , ker se nama je sklopka pokvarla, pa je treba zamenjat tudi komplet bremze in amortizerje, tako da naju bo servis koštal nekje do 500€, pa še z bebiko na poti si nekako ne upava praskati po najinem finančnem dnu zaradi dopusta. Beda.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.6.2009 6:48:40   
grahek85
Uf, kaj sem jaz prvauser posted image Nisem mogla več zaspat nazaj, ko je moj šel v službo ob 6h. 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.6.2009 7:02:35   
Teni_
Dobro jutro!

grahek sploh ne govori o avtu. Mi2 sva imela brisalce pokvarjene. Je zgleda motorček zaštekal. To smo zdaj popravli, zdaj še pa olje, oljni filter, zračni filter,... Da ga porihtamo pred morjem, pol pa šus na morje.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.6.2009 8:00:43   
karolina*
Jutro punce!

natasaxy res mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image user posted image   pošiljam ti eno user posted image da čimprej spet zagledaš dve črtici in da se lepo in srečno izteče.

To vreme pa res ni normalno, no...Sploh nimam kaj obleči, ko je tako hladno...Hlače me v pasu že skoraj vse tiščijo, za poletne (na lastiko in vrvico user posted image ) je pa danes prehladno... Pa nič kaj lepše ne napovedujejo...MI smo pa hotli it ta podaljšan vikend malo na morje, pa dvomim, da bomo šli, glede na to, da vedno šotorimo...Ah, bomo pa doma počivali user posted image

Prestavili so mi datum NS, ker bi bila 10.07., ko sem imela najprej predvideno šele v dopolnjenem 11. tednu, pa so mi rekli, da je to malo prezgodaj. Tako imam NS 15.07. Aja, pa naslednji pregled imam 16.07.

Šibam zdaj, so že stranke na vratih

lep dan

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.6.2009 8:43:23   
MAŠKA
Natasaxy zal mi je zate.user posted image user posted image user posted image Vem, da je še toliko hujše, ker si pikico že videla. Ampak čas celi rane.

Tudi sama sem šla že dvakrat skozi to, zato vem, kako se počutiš. Drži se in pogumno naprej, bolečina bo najbolj zbledela takrat, ko boš pod srčkom nosila drugo pikico. Držim pesti, da bo to čimprejuser posted image user posted image user posted image .
In verjemi, da kljub temu, boš zanosila. Jaz sem po prvem ss zanosila v prvo, ko sva dobila zeleno luč, žal se je tudi slabo končalo, po drugem ss pa po treh mesecih in zaenkrat pravi G, da pikici dobro kaže.

Na Spontanem splavu imamo odprto temo ***v pričakovanju +*** kjer smo same takšne punce, ki smo okusile to bolečino. Lahko se nam pridružiš.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
22.6.2009 8:59:59   
kenya
Dobro jutro,

Mi se tudi nismo spravili na lošinj. Sem mojga user posted image  pregovorila, da je brezveze, da čepimo tam v apartmaju. Baje je hladno in piha ko vrag. Tko, da zdaj gremo v sredo.

Natasaxy, drži se  user posted image   user posted image   user posted image  . In da čimprej spet zagledaš plusek.
V bistvu je res smotano  najprej zagledamo plusek smo vsi srečni, potem se pa tistih prvih 12 tednov dogaja vse mogoče. Tudi sama sem še vedno v negotovosti, ampak saj pravzaprav nimam nobenega vpliva kaj bo.

Kemo, ti pa počivaj. Eno user posted image za srečo.

Teni, murphy ponavadi deluje ravno takrat ko nebi bilo treba. Tudi mi smo letos preden smo šli na dopust morali dati avto na servis, ker se je kar ena lučka pojavila da z motorjem nekaj ni v redu, potem so zamenjali vse živo, en dan preden smo šli se je pa še ena bula na gumi pojavla, pa je bilo treba še to menjat. Madonca, nas je udarlo po žepu user posted image .

Pajcevina, dobro opravi danes na pregledu user posted image  

Zdej grem pa pogledat, če je že kaj topleje, da greva z malo mal na zrak. Prekipeva od energije. Meni pa tud ne bo škodilo it malo ven. Sam še dolge gate prej oblečem user posted image .

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.6.2009 9:07:36   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Teni, murphy ponavadi deluje ravno takrat ko nebi bilo treba. Tudi mi smo letos preden smo šli na dopust morali dati avto na servis, ker se je kar ena lučka pojavila da z motorjem nekaj ni v redu, potem so zamenjali vse živo, en dan preden smo šli se je pa še ena bula na gumi pojavla, pa je bilo treba še to menjat. Madonca, nas je udarlo po žepu user posted image .

Ja, vedno je tako. Dobro, mi2 dava vedno pred dopustom avto na servis, da ga pregledajo, da ne bi bilo kaj po poti narobe, pa še vedno nikoli ne veš kaj pride, ko si že na poti. Sicer pa, če bo vse gladko potekalo in ne bo večjih gneč mislim, da bi morali bit v 5 urah na morju. Pot mi je izračunalo 4H20MIN, pa če še malo računaš za kak postanek, če bosta mali2 budni, pa še malo čakanja na meji in na cestninski. Štartali bomo pa verjetno kar okoli pol 3. Se po navadi na tak način izognemo največji gneči, pa sem raje prej doli. SE sparkiramo, prijavimo in v tem časku, ko čakamo  na sobo, malo teren raziščemo.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.6.2009 9:34:50   
kenya
Pri nas vedno računamo, pa nam znese ponavadi kaki 2 uri več od predvidenega user posted image   Ta mala je čist nesrečna v avtosedežu, pa imamo ponavadi dosti več postankov. Mi se vozimo mimo Paklenice, kadar gremo na Murter al pa v Sukošan, pa se včasih en del peljemo po Jadranski magistrali. Lep konec ste si izbrali.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.6.2009 9:42:24   
pajcevina
Sem nazaj s pregleda. Zaenkrat je z našim user posted image vse uredu. Sama nisem takoj zagledala srčka in sem bla čist trda, no pol pa je G rekla, da je živ, pa sem mogla še enkrat vprašat, da se prepričam. To sem pač jaz.

Mi je pa že sedaj dala glukozni test (jutri zjutraj moram it tisto pit - bljek), ker imamo veliko sladkorne v družini. Pa prvič ni nič komplicirala in tudi jaz sem jo odnesla brez sladkorne. Ne vem zakaj zdaj.

Pa še napotnico za UZ trebuha - pred časom sem imela povečane jetrne encime, pa me je kar malo grdo pogledala, zakaj nisem šla naprej na preiskave.

Za seznam: naslednji pregled imam 3.8.2009

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.6.2009 9:44:37   
grahek85
Ja ob magistrali je zdaj kar fino, ko gre večina prometa po notranjosti po avtocesti. Drugače se pa še spomnim, ko sem potovala še s svojo familijo, smo se zmeraj zmenili, da gremo najkasneje ob 4h, šli nismo nikoli pred 7h, pa smo vseeno prišli dol celi in zdravi, vseh pet, brez klimeuser posted image Sam pa res ni blo najbolj lepo, to je pa res. Tako da sem si takrat obljubila, da ko bom potovala v svoji režiji, bom šla ponoči pa magari ob 2h! Pa nama je do zdaj kar uspelo in je res vredno... Ker sva še vedno brez klimeuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.6.2009 9:45:28   
grahek85
Juhu pajčevinauser posted image user posted image user posted image user posted image Super!!!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.6.2009 9:48:10   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Sem nazaj s pregleda. Zaenkrat je z našim user posted image vse uredu. Sama nisem takoj zagledala srčka in sem bla čist trda, no pol pa je G rekla, da je živ, pa sem mogla še enkrat vprašat, da se prepričam. To sem pač jaz.

Super za pregled. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.6.2009 10:21:47   
Žaži
Kemo ,kako je danes?

Pajčevina, super za pregleduser posted image .

No, mi pa gremo na morje (iz morjauser posted image ) avgusta, moja starša sta si včeraj rezervirala apartma, kamor moji preostali člani družine hodijo zadnjih 14 let in sta vzela dvosobnega, tako da sta rekla da lahko en teden prideta brat in sestra s fantom, drug teden na mi trije. Tako, da če se bomo dogovorili bomo šli takrat na mini oddih, mislim pa da hodijo v Trogir, to je malo naprej od Splita. Do takrat se bomo pa doma v Strunjanu namakali, ko bo konec te zimeuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.6.2009 10:26:01   
Teni_
Trogir je meni full všeč. Sploh mesto. Ulice full zanimive. Lahko hodiš in se na obeh straneh dotikaš stavb. Res lepo za pogledat. Mi smo bili ene 3X v hotelu Medena. Mi je bila tudi plaža všeč in zanimiva družba.user posted image  Samo takrat sem bila stara okoli 15 let in sem bila v najbolj lepih, norih letih.user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.6.2009 10:45:27   
kenya
Pajcevina, super za pregled user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.6.2009 10:45:29   
kemo
pozdravljene no js sm danes boljš nč ne krvavim pa tud nobenga izcedka nimam več sam še vseen lepo počivam da bo vse ok 

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.6.2009 11:17:28   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Trogir je meni full všeč. Sploh mesto. Ulice full zanimive. Lahko hodiš in se na obeh straneh dotikaš stavb. Res lepo za pogledat. Mi smo bili ene 3X v hotelu Medena. Mi je bila tudi plaža všeč in zanimiva družba.user posted image  Samo takrat sem bila stara okoli 15 let in sem bila v najbolj lepih, norih letih.user posted image

A res? Meni je prav hecno, oni hodijo od mojega 16 leta tja, samo jaz seveda takrat več nisem z njimi in majhnimi brati in sestrami hodila, ker bi se mi samo zmešalo zraven, itak sem veliko starejša od vseh in sem jih pol morala vedno nekaj pazit, pa mami pomagat kosilo kuhat, pa vso posodo za 7 člani na roke pomivat 3x na dan, ni čudno, da čim so mi dali izbiro če grem ali ne grem, da sem slednjo ubralauser posted image .
Sam pol pa vedno sanjajo kako je pri teh gazdah fajn, da je hiša tik ob morju in ne rabiš bit nekje na plaži, si lepo tam na terasi in ko ti je se greš v vodo vreči, pa da gazde vedno vabijo na kako domačo hrano.......no, pa recimo da jim damo letos priložnost in se uštulimo zraven na gratis počitniceuser posted image . Pa da so nekje v zalivu in je ful čista in topla voda......

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.6.2009 11:18:31   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

pozdravljene no js sm danes boljš nč ne krvavim pa tud nobenga izcedka nimam več sam še vseen lepo počivam da bo vse ok 

Pri meni se je rjavkast izcedek pojavil trikrat prvič nekje v šestem sedmem tednu, drugič v desetem tretjič v dvanajstem. Gin. je rekel da ni panike dokler izcedek ni obilen in ni sveža kri. Jaz sem naredila enako kot ti, počivala nekaj dni in stvar se je uredila. Sedaj sem noseča 12t 4dni in upam da sem z izcedki opravila do konca decembra in bo moj dragi zlati, mali.... user posted image ostal v mojem trebuščku tako dolgo kot mora.

Držim pesti tudi zate, da ta izcedek ne pomeni nič slabega.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.6.2009 11:23:31   
nincrli
Js sem se odločla, da vas kake 5 strani od tu naprej sploh nem prebirala, ker se sam o morju menite pa sn favš user posted image user posted image

Fajn vsem, ki greste, upam da se boste imele super!!

kemo pomoje ni kaj hujšega, tak da kr lepo počivaj in bo user posted image

pajcevina čestitke za pregled!

Jaz pa še tot in naslednji teden v lj potem pa počitniceeee...wiii... Komaj čakam user posted image user posted image

Dans bom zgleda kar na suhi hrani, ker imam tak cajt faks, da bo kosilo šlo mimo pa še nč se mi ne lušta, mi je dans zjutr blo slabo (v 12t2duser posted image ), kr neki...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.6.2009 11:28:55   
Teni_
Jaz pa razmišljam kaj naj naredim za kosilo, pa mi sploh ni za kuhat. Po moje dobijo danes kar pečen krompir in safalade. Mali2 tak jesta v vrtcu, doma pa samo, če jima je, oz. je kaj po njunem okusu. user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.6.2009 11:39:41   
Žaži
Jaz pa samo o mladem krompirčku iz pečice razmišljam, pa mi pečica ne dela in si ga lahko samo narišem........slabo mi je pa še vedno, morda za odtenek boljše, mesa še vedno videti ne morem, nekako se mi sadje pogosto lušta.....pa ful imam občutek da sem se zredila, pa sem se danes po 3 tednih prvič vagala in imam kilo in pol manjuser posted image . Verjetno zaradi trebuščka, ki kar sili na plano..........Samo kaj ,ko mi pa nosečniške hlače kar dol lezejo in si jih pol ves čas gor vlečem.......

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.6.2009 11:40:47   
ellie
Jaz sem pa danes končno mal k sebi prišla. Včeraj sem imela tak migrenski glavobol, da sem morala vzet 2 lekadola, ker sem mislila, da bom umrla. Ful mi je bad, ko posežem po tabletah...ampak res več nisem zdržalauser posted image

Sem se pa danes naročila na nuhalno, imam 15.7., naslednji pregled pa 17.7. Že komaj čakamuser posted image

Midva pa sva se zdaj odločila, da greva v četrtek na Visuser posted image  in ostaneva do ponedeljka...če bo le vreme.

Zdaj pa šibam pod tuš pa delat...se mi tak ne da...pa še vreme je tako smotano.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.6.2009 11:45:23   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Jaz pa samo o mladem krompirčku iz pečice razmišljam, pa mi pečica ne dela in si ga lahko samo narišem........

Meni tudi pečica ne dela, ga zdaj po novem pečem v tiste picapan ali karkoli že je, ko bi naj bil za pizzo, pa edino tega tam ne morem normalno spečt.user posted image

Ellie - mene je tudi včeraj nenormalno glava bolela. Sem mislila, da bom znorela. Zjutraj sem vstala z obupnim glavobolom. Sem šla popoldan spat in sem mislila, da bo boljše, pa je bilo samo še slabše. Po dveh lekadolih je bilo zvečer ok. Na srečo.

Pri kom boš imela nuhalno. Jaz sem se navsezadnje odločila za dr. Pelkičevo in imam tudi 15.7. ob 17. uri.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?