|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
19.6.2009 20:29:44   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dan punce!!
Evo mene tukaj po enem tednu user posted image v Egiptu je bilo noro dobro, ful sma uživala, videla sma tudi ful stvari, jahala kamele, vglavnem ful sma uživala user posted image user posted image edino nad hrano nisva bila najbolj navdušena - povsod imajo tiste neke njihove začimbe gor, ampak lačna vseeno nisva bila. Pa ful sem vesela, da so se mi slabosti končale še preden sva šla na dopust, da tam nisem imela problemov.

Vidim, da ste bile ful pridne glede pisanja, tako, da vas ne bom brala za nazaj, ker je res preveč, sem pa zdaj spet na polno z vami user posted image

Dobrodošla nazaj. Super, da sta uživala.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.6.2009 21:55:58   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Aja pa prej, ko smo imele temo user posted image , me zanima kakšne poze uporabljate oz. so priporočljive, da ne bi bilo kaj narobe, če je sploh lahko kaj narobe zaradi poz... Jaz mojega ne pustim odzgoraj, ker se bojim, da mi bo trebuh preveč stiskal user posted image

Do user posted image nisem vedela, da zhnam biti tako zakomplicirano bitje user posted image

Sedaj ti pa res nič ne more stisniti, pa kasneje tudi ne, ker je user posted image v vodi in plava in se samo prijetno ziba med tem. Tako da delajta kar želita in kar vama paše, tudi orgazem ne bo user posted image čisto nič škodiluser posted image . Potem kasneje v nosečnosti bosta pa verjetno morala malo prešaltati na pasji položajuser posted image , ali pa da ti fejst rit podloži in je zgoraj, ker drugače še zraven ne bo prišeluser posted image user posted image . Da bi bila takrat še ti gori pa kar pozabi, ker bomo tako nerodne da se bomo lahko samo še dol prevrgleuser posted image .

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.6.2009 22:07:03   
Boka

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Da bi bila takrat še ti gori pa kar pozabi, ker bomo tako nerodne da se bomo lahko samo še dol prevrgleuser posted image .

user posted image
user posted image user posted image to sem si pa tako živo predstavljala user posted image

nincrli, mi2 sva probala kar misjonarca takrat pa se mi je tudi zdelo, da mi ful na trebuh pritiska (sem vedela, da jenčiju nima kej bit, samo motilo me je user posted image )

Majcyca welcome back user posted image user posted image super, da ste se imeli lepo user posted image Ziher je tudi mali ful norel po tvojem buščku od veselja user posted image

zdaj pa ajat, sem že čist preč

1+1=5 :)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.6.2009 22:43:50   
marijaa
Joj punce kako ste zgovorne. Sploh vam ne morem sledit. Danes smo po službi šli še malo borovnice nabirat, a k sm bla sklonjena mi je kr slabo začelo spet postajat. Mi je sicer že mnogo majn slabo kot mi je bilo. Zlo veliko nismo nabrali, Patrik tudi ni imel potrplenja. Za 1 štrudel bo. Gob za 1 juho  in še 1 porcijo za v skrinjo tudi bo.
mayčica lepo, da sta uživala na dopustu.
Mi bi pa naj 8.7. šli na Djerbo, zdej sem pa v dilemi kej narst, kr takrat, ko sem rezervirala še nisem bila niti user posted image , o dvojčkih se mi pa še sanjalo ni. Bom počakala do naslednjega pregleda. Odpovedni riziko pa imamo vplačan.
user posted image  v prvi user posted image  sva še 3 dni pred porodom, pa celo nosečnost sva se. Od 4.-7. meseca sem imela tako obdobje, ko bi se tudi 2 krat na dan. Tokrat mi prepovedala ginekologinja ni, a velike želje nimam, od kar vem za dvojčke sva  2 krat imela aerobiko.
Zdaj grem pa spat, čeprav bi se mogla it še učit.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.6.2009 7:11:46   
Zala01
Dobro jutro, spet sem prvauser posted image ,
danes pa je tako fajn hladno zunaj....joj kolk paše po včerajšnji vročini, ko se niti dihat ni dalo. Fajn ste se razpisale včeraj, jaz sem imela tolk opravkov, da nisem sfolgala biti kaj dosti na reačunalniku, pa še popoldan sva bila s sinčkom v ZOO-ju, kjer je bilo prav fajn hladno.
Trebušček se mi že kar pozna, bom šla danes na Rudnik pogledat še za kakšne hlače...jaz bi imela take krajše za na morje, ker kapri imam že dvoje. A katera kaj ve, če imajo v H&M-u tudi tako ponudbo?

Aja Marijaa, v katerem gozdu ste pa nabirali gobice, če ni skrivnost? Jaz jih že 2 vikenda iščem, pa nimam srečeuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.6.2009 7:41:49   
Teni_
Dobro jutro, v deževno jutro!

Zala, jaz sem v H&M videla kratke hlače, samo semxsamo na daleč pogledala, ker ne nosim takih kratkihuser posted image .

Danes se bo lažje dihalo.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.6.2009 7:52:36   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Zala, jaz sem v H&M videla kratke hlače, samo semxsamo na daleč pogledala, ker ne nosim takih kratkihuser posted image .

No, pol bom šla pa pogledat. Ma jaz jih pa nosim, kaj me briga, kaj si drugi mislijo, važno, da se jaz fajn in komot počutimuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.6.2009 7:57:14   
Teni_
Ja itak, samo jaz se potem ne počutim fajn in komotuser posted image user posted image user posted image .
Upam, da kaj najdeš.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.6.2009 10:24:45   
tuliipa
živijo so-user posted image ..

danes sem kar malo potegnila spanje, mi se nikakor ne da vn iz pojstle, ko vidim tako vreme.. ma naša hiša je tako hladna, da imam še v najhujši vročini oblečeno treniko, potem si lahko mislite kakšna sem danes user posted image user posted image najraje bi se u pirnico zavila in na kavču obležala... lije in grmi.. brrrrrr.. sovražim to vreme!!

drugače sem na bolniški še do srede, potem pa 2 tedna na dopustu.

učeraj me je tako okrog trebuha bolelo, pa tudi zjutraj se nisem najboljše počutla. sem še vedno vsa neka panična, čeprav sem že v 11. tednu in mi je ginekologinja v 9. tednu rekla, da je vse v najlepšem redu. user posted image
pa se mi zdi kot, da mi je trebušček nekam skopnel (mogoče se je pa salo stopilo, ker zadnje dni nisem ulih ješča?!) nič mi se ne je....

aja glede dlak.. Žaži jst sm tudi kot medved! ko sem bila majhna sem govorila, da sem takšna ker sem spala zraven tate. user posted image v srednji šoli sem se voskala tudi po rokah, zdej mi je pa nekako postalo vseeno. sem se pa zdej parkrat zaporedoma z mašinco po nogah, pa se mi zdi da so mi dosti redkeje postale.
mama je rekla, da ko je bila noseča zame sploh ni imela dlak. zato so menda vse name prišle.. user posted image user posted image

zdej grem pa zajtrkovat - sem si naredila veliko skledo sadne solate.. njammmmi...
moj je šu spet pomagat prijatlu tako, da ne vem kdaj bo kosilo. mi je pa včeraj prinesel cel zaboj breskev, pa bom poskusila kako pito naredit...

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.6.2009 10:53:11   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Boka
Majcyca welcome back user posted image user posted image super, da ste se imeli lepo user posted image Ziher je tudi mali ful norel po tvojem buščku od veselja user posted image

Jutro punce!
Ja mislim, da je moral mali kar noret po bušiju, ker se mi je ob večerih zdelo, kot da čutim nekakšen utrip (kar ni možno, ampak meni se je vseeno tako zdelo, ko sem roko položila na bušija) user posted image user posted image Tako, da je tudi zanj/zanjo moralo biti vse skupaj zanimivo user posted image

Pri nas je danes tudi tako zamorjeno vreme, pa še piknik imamo s sestričnami in bratranci pri nas doma in smo se odločili, da bomo kar noter, ker je zunaj prehladno in še tu in tam dežuje. Pa veliko malih otrok je zraven, tako, da bo najboljše, da bomo noter.
Jaz sem tudi razmišljala, da bi šla drug teden po kakšne hlače, ker kavbojk sploh ne nosim več (že nekaj časa), ker mi niso udobne. Zaprem še jih sicer lahko (se mi nič kaj še ne vidi buši), ampak se pa ful neudobno počutim v njih.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.6.2009 11:13:52   
nincrli
Lep pozdrav souser posted image !

Jaz zaenkrat še nosim kavbojke, itak imam vse raztegljive pa vse so mi bile rahlo prevelike, pa niti se mi ne pozna še fuuul, se vidi, da je prva user posted image pa da mam mal več zalog user posted image

Jupiii danes pa že 12 teden, ja in tupiipa te razumem kako ti je, jaz sem bila v 10t pri gin. pa je bilo vse kul, ampak ko me spodaj kaj boli ali špika sem vedno v paniki...

Do kdaj se sploh maternica razteza pa da to čutiš?

majčyca men se tudi včasih zdi kot nek utrip, potem pa sem mislila, da pač moje srce utripa pa tgam tud čutim tak, da ne vem a bi to bilo od premikov user posted image
Komaj čakam, da ga bom čutila!!

Mi2 sva prej bila v merkator centru in je blo prav smešno, ko smo vsi lavfali z dežniki, ker fuuuul lije pri nas. user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.6.2009 13:12:43   
Boka
dan,

danes pa sem tko zanič, vreme me je čist sesulo. Samo spala bi, prej me je še glava bolela, zdaj je na srečo popustilo. Tako da danes bom očitno lenarila, čeprav bi mogla pospravljat.

Jaz bom nekaj oblek dobila od prijateljice, kar bom pa še rabila, bom dokupila. Me tudi že vse hlače nekam tiščijo.

Uau nincrli, že 12 tednov? kaj smo mi sploh isti mesec? user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.6.2009 15:12:10   
tweety83
Hej bejbe,
a vse spite in počivate ob takem vremenu?

No mi2 oz.mi3 pa smo bili pri moji mami na kosilu. Je blo zelo fino. Sedaj pa moram počistiti stanovanje, potem pa bom še spekla en dober jabolčni štrudl.....

Njammmmm

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.6.2009 15:19:36   
Žaži
Kakšna beda od dneva, zjutraj sem komaj vstala, tamali je na srečo tudi spal ko top do 9h, samo meni še vseeno ni bilo za iz postelje. Sem kar mižala dalje in se delala, da ga ne vidimuser posted image .
Sedaj spi, jaz preklinjam, ker smo se danes ful hoteli it kopat vsi trije, tako sva pa ostala sama doma, ker je mož izkoristil priliko in šel nekaj na avtu popravit. Tokrat izjemoma celo na mojem, pa vseeno moram malo pihati od jeze, da ga ni domauser posted image .

Bučkino omako sem skuhala, en lonecuser posted image , tako da bo še za jutri, široke rezance bom zraven skuhala in spekla meso, za sladko pa žal nisem za pečt, ponavadi pol kar kak kos v slaščičarni kupimuser posted image .

Sedaj se pa na kavč vržem in vreme preklinjamuser posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.6.2009 15:45:00   
nincrli
Uau nincrli, že 12 tednov? kaj smo mi sploh isti mesec? user posted image

user posted image Ja eni smo čist na začetku.

Tečno vreme, ne počnem nč prduktivngea, zdaj sva mal počivala po kosilu, skoraj trdo zaspala sam sma se odločila raje vstati user posted image
In valda sem prvo lavfala za računalnik glet, če ja kaj novegauser posted image

Ma menda bo do srede takšno vreme

Optimism always works!!!

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.6.2009 15:50:21   
tuliipa
mi tudi od kosila...
sem govejo juhico skuhala, pa hvalabogu je moj nor na kuhano meso in tašča mi je prinesla palačinke z blitvo. user posted image tako, da juhe pa mesa je še za jutri in sem rešena.
pite pa mi ni uspelo spečt, ker sem imela obiske. sem jih samo narezala in s cukrčkom posula. njamsi, njamsi.

zadnje čase se mi sploh ne da po kosilu z mize pospravit. grem kar malček na kavč pa potem počistim kuhinjo.

in isto bo danes... šibam u horizontalo user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.6.2009 17:38:29   
Boka
ja nincrli, samo meni se zdi, da je še cela večnost dokler bom jaz 12t user posted image

zdaj se počasi spravljam malo ven, ker že cel dan poležavam in spim user posted image

moram pa mal mojga lubija pohvalt, ko skuham, on vedno potem pomije posodo in vse zglanca, no pa še pomaga solato narest in take stvari, res je priden user posted image

Žaži pri vas je tudi slabo? Upam, da se morje ne bo preveč ohladilo.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.6.2009 18:36:50   
Teni_
Danes je res taki čuden dan.

Mene je danes čakalo kup perila, pa ravno danes ni sončka, pralni stroj pa laufa že 5. rundo in nimam več kam obešat.

Zjutraj sva še malo spremebo delala v najini spalnici, ki je full mala in je bilo treba posteljo obrnit postrani, da bo, kasneje prostor za otroško posteljico, Joj, kaj smo vse imeli pod posteljo. Ajoj.user posted image   

Vmes sem še bila pri babici, ki je danes izvedela, da bo že 3. prababica in jo je itak skoraj kap, ampak vesela pa je tudi bilauser posted image .

Zdaj pa še samo posteljo vidim.

Boka - meni se tudi zdi, da je 12. teden še daleč, ampak sem pa danes razmišljala, da se mi zdi, da sem včeraj delala test, zdaj sem pa že v 10. tednu. Je full hitro minilo.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.6.2009 19:10:23   
Boka
O teni, ti pa si pridna user posted image Uau že 3. pravnuček, čeprav si pa ti tudi mlada, moj mali škratek bo imel tudi 3 prababice user posted image

aha tako se torej šteje, jaz sem pa mislila, da sem zdaj v 9. tednu, uh že 10 user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.6.2009 19:13:21   
nincrli
Tolk sem se najedla, da z odprtim gumbom skačem naokoli... Imam fuuul apetituser posted image še dobro, da je bilo kosilo bolj malo user posted image

Drugače pa čas ful mine ja, tudi jaz sem komaj čakala, da pridem do 12t, zdaj pa komaj čakam na 13 user posted image mislim, da se to ne bo nikoli spremnilouser posted image
Amapak kar naenkrat bo pa januar user posted image

Zdaj pa ne vem kaj naj počnem, upam da bo po tv kaj pametnega ( čeprav se že dolgo ni naredlo user posted image )

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.6.2009 19:13:32   
Kika99
Ojla user posted image

Jaz sem danes vstopila v 12. teden user posted image in komaj čakam na nuhalno. Midva drugače cel vikend uživava na štajerskem in se prav razvajava user posted image . Pri nas je dež ponehal in tudi jutri bi naj bil sonček brez dežja jupi ker mamo eno fešto.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.6.2009 19:22:11   
marijaa
Zala Nabirala sem jih pri Logatcu. Moj tam dokaj pozna teren. Še več pa naberem kadar grem k mami na Kozjansko, ker točno pznam mesta kjer so. Bom šla jutri zjutraj iskat Bomo danes prespali pri njej.
Smo bili danes na krstu od nečakinje. Joj kako je bil Patrik tečen v cerkvi, v gostilni pa tako divji kot, da bi ga iz džungle spustila. Je pa preveč lili, da bi lahko šla z njim ven. Jao meni, če bosta druga 2 tudi tako živa.
Puince meni se pa zdi, da imam prehitro NS, bom takrat šele v 11 tednu, sem gledala na seznamu datume NS od tiste, ki imate tudi datume konec januarja in jo imate vse kasneje. Prvič sem jo imela v 13 tednu. Se bojim, da se bo še preslabo videlo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.6.2009 19:24:29   
Teni_

O teni, ti pa si pridna user posted image Uau že 3. pravnuček, čeprav si pa ti tudi mlada, moj mali škratek bo imel tudi 3 prababice user posted image

aha tako se torej šteje, jaz sem pa mislila, da sem zdaj v 9. tednu, uh že 10 user posted image

Ja smo kar pridni.user posted image Naši dve sta po atijevi strani imeli še praprababico,ki pa je pred 2. letoma urla, stara 93 let. Drugače pa imata 3 prababice (pa še eno, ki je od tašče mačeha), 2 pradedka, pa 4 babice in dedke.

Ja, ti si zdaj tudi v 10. tednu, ker si noseča polnih 9tednov in 3 dni.

nincrli - jaz sem že gledala, če je po tv kaj pametnega, pa nič ne kaže na to. user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.6.2009 19:37:12   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Zala Nabirala sem jih pri Logatcu. Moj tam dokaj pozna teren. Še več pa naberem kadar grem k mami na Kozjansko, ker točno pznam mesta kjer so.

Hvala za info. Bomo šli jutri zjutraj malo pogledat, glede na to da je danes deževalo, zna biti kaj več srečeuser posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.6.2009 19:47:25   
blueeyes*
Ojla user posted image . Predobre čveke ste in vam sploh ne sledimuser posted image

Mi smo super. V sredo imamo NS in že komaj čakam!
Ve ki imate že otročke doma, bodo šli z vami na pregled??? Jaz sem v dilemi ali naj gre Val z namauser posted image

Kar se user posted image  je pri nam ostalo nespremenjenouser posted image  Še vedno 3×-4× na teden. user posted image  Mogoče mi 1teden ni pasalo, zdaj pa so mi hormoni podivjaliuser posted image

In evo moj trebušček z user posted image user posted image  pri 12t
user posted image

Na poti sta kar dva razgrajača!
PDP 2.1.2010

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?