|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
19.6.2009 12:44:00   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ma sem jezna sama nase! user posted image  v sredo moram it na izpit, jst pa zapiskov ne najdem. sem si jih včeraj zjutraj nekam založla in jih nikjer ni!

Upsss, saj če si jih še včeraj videla potem ni hudič, da jih ne bi kmalu našla.user posted image

upam, sreda bo kmalu tu!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.6.2009 13:54:33   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Včeraj je user posted image  praznoval rojstni dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pred štirimi leti sem  mu ravno na ta dan prinesla najlepše darilo-Nejca

Danes pa praznujejo Gregi,Omar,Eva in moj Tilenček svoj 13. mesec user posted image user posted image user posted image

vse najboljše tvojemu user posted image , nejcu in vsem obmesečnikom!
user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.6.2009 13:56:27   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutrouser posted image

Kako ste spale? Mi še kar dobro zato se ne bom pritoževala.

Vreme je danes še lepo, jutri pa baje user posted image user posted image user posted image

Ma naj gre nekam to vreme, pa glih jutri ima moj user posted image zunanjo prireditev in je dež napovedan user posted image

Kakšno prireditev pa, če nisem preveč firbčna?user posted image user posted image

V Razkrižju (kako se imenuje prireditev ne vem) je neka fešta in ima user posted image gostinstvo prek, tako da ga v soboto ne bo od sedmih zjutraj in do nedelje dopoldan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.6.2009 13:59:21   
nia5

ma sem jezna sama nase! user posted image  v sredo moram it na izpit, jst pa zapiskov ne najdem. sem si jih včeraj zjutraj nekam založla in jih nikjer ni!

Ko kaj rabiš, pol ne nejdeš.
Jaz pa sem našla osebno, ko se je Nia igrala z mojo denarnico, ji je padla pod eno betonsko ploščo.
Sem ugotovila, da ko kaj ne najdem, dobim čez par dni preblisk, kje bi lahko bilo in do zdaj je še vedno bilo na tem mestu, ful zanimivo. Ampak indeksa pa še kar nisem našla user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.6.2009 14:57:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ko kaj rabiš, pol ne nejdeš.
Jaz pa sem našla osebno, ko se je Nia igrala z mojo denarnico, ji je padla pod eno betonsko ploščo.
Sem ugotovila, da ko kaj ne najdem, dobim čez par dni preblisk, kje bi lahko bilo in do zdaj je še vedno bilo na tem mestu, ful zanimivo. Ampak indeksa pa še kar nisem našla user posted image

no, sem ravno našla zapiske. med user posted image stvarmi! pa jst jih ziher nisem dala tja! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.6.2009 17:26:40   
Anonimen
Še mal še mal pa gremouser posted image . spakiran mam že skor vse, pol je treba še v avto naložit pa mal spat it pol pa šibamouser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.6.2009 18:29:39   
barbaw
Bom probala kasneje kaj prebrat. Zdaj sem prebrala le to o čenčah. NI se šlo za čenče ampak za pogovor med vodilnimi. Na čenče se pa jaz požvižgam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.6.2009 21:19:55   
Estrella*
A smo se slučajno kam drugam selile, pa jaz ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.6.2009 21:21:12   
hijenca
Dober večer

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.6.2009 21:21:38   
hijenca
A bomo kako rekle, ali bom mogla it peglat?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.6.2009 21:22:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A smo se slučajno kam drugam selile, pa jaz ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

To se tudi jaz sprašujem. Se vidi da je špelin@ na morju, da ni nobene debate.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.6.2009 21:24:14   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Bom probala kasneje kaj prebrat. Zdaj sem prebrala le to o čenčah. NI se šlo za čenče ampak za pogovor med vodilnimi. Na čenče se pa jaz požvižgam.

Ko bi ti vedla, kako se naše vodstvo pogovarja. Kozliš. En dan te hvalijo, drugi dan ne znaš po njihovem nič. Še plače mi niso znali zračunat za 14 dni, so me za 150 € hoteli nagnit. Ampak hijenca ni po župi priplavala. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.6.2009 21:25:41   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Še mal še mal pa gremouser posted image . spakiran mam že skor vse, pol je treba še v avto naložit pa mal spat it pol pa šibamouser posted image

Joj kak sem ti fauš. Jaz imam dopust konec avgusta, 6 dni skupaj, 2 dni pa imam sedaj konec junija. Več pa mi ga niso hoteli dat. Jaz bom celo poletje gnilila v službi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.6.2009 21:32:39   
hijenca

Čeruser posted image user posted image

Kaj dogaja?user posted image user posted image

Hijenca
- zanimajo me tvoje sankcije, da se vem pripraviti za novo šol. leto. Lahko preko ZSuser posted image . Moram priznati, da me je kar strah septembra spet v službo, ker se iz leta v leto spreminjajo stvari tudi v vrtcih (letni načrti, priprave...) Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za šipo.

SS in Barbaw pa tudi ostale - a pri vas so že kar zdajle sestanki v vrtcih za novo šol. leto?user posted image

Nia tvoj je pa pridenuser posted image user posted image

Aurora lepo te je brati po dolgem času.user posted image

Barbaw dobro se spočij in ne se sekirat preveč.user posted image user posted image user posted image

Moje sankcije. Hmmm, npr. če kdo res ne da miru, tudi po petem opozorilu, sedenje na stolu (katastrofa, sledi jok, ampak naslednje pol ure je mir). Ali pa, sedenje v kopalnici, tu je šele jok, pomaga pa. Najhuje pa je to, ko se nočejo obut, vsi ki so obuti grejo ven, oni pa sedijo v garderobi tako dolgo, dokler se ne obujejo. Seveda ena straži za vogalom, ampak ponavadi se naenkrat v dveh minutah vsi obujejo in ga že šibamo. V moji skupini pali tudi grožnja, da gredo v drugo skupino k hudi vzgojiteljici, kaki mir je to. Ko pa gremo počivat, pa hodi po igralnici huda teta.

Moram rečt, da so se otroci dokaj porihtali, so vsakdan bolj pridni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.6.2009 21:35:07   
hijenca
OK, OK, OK, pa grem PEGLAT.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.6.2009 21:40:14   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A bomo kako rekle, ali bom mogla it peglat?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.6.2009 21:41:02   
nia5

Zgleda da res, mogoče pa bo jutri bolj pestro, ker bo slabo vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.6.2009 21:42:03   
nia5

OK, OK, OK, pa grem PEGLAT.

Jaz pa sem zaključla za danes, zdaj sem še spucala kuhinjo, torej grem jest in ležat.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.6.2009 21:42:51   
nia5

Uživajte!! In upam, da bo Gaja pridno spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.6.2009 21:48:51   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne ne, nam je bilo danes prevroooooooooooče. Jutri bo več časa, ker bo dežuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.6.2009 21:49:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Prav je tako.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.6.2009 21:49:57   
Anitka

Uuuuuuuuuuuuuuuuživajte in srečno pot seveda.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.6.2009 21:51:23   
Anitka

Moje sankcije. Hmmm, npr. če kdo res ne da miru, tudi po petem opozorilu, sedenje na stolu (katastrofa, sledi jok, ampak naslednje pol ure je mir). Ali pa, sedenje v kopalnici, tu je šele jok, pomaga pa. Najhuje pa je to, ko se nočejo obut, vsi ki so obuti grejo ven, oni pa sedijo v garderobi tako dolgo, dokler se ne obujejo. Seveda ena straži za vogalom, ampak ponavadi se naenkrat v dveh minutah vsi obujejo in ga že šibamo. V moji skupini pali tudi grožnja, da gredo v drugo skupino k hudi vzgojiteljici, kaki mir je to. Ko pa gremo počivat, pa hodi po igralnici huda teta.

Moram rečt, da so se otroci dokaj porihtali, so vsakdan bolj pridni user posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovor in super, da so se porihtali. Podobne sankcije poznam tudi jazuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.6.2009 21:51:32   
nia5
Je že bil alarm user posted image

Danes je bilo pri nas tako peklensko vroče, da je Nia bila le v plenički, ker ko je imela body gor, je bila tako tečna, kak pa sem ji ga slekla, pa je bilo ok. Smo pa bili v senci seveda, drugače bi nas lahko spekli na žaru user posted image

Ok, zdaj pa grem, lepo spite in mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.6.2009 21:51:59   
Anitka
A je še katera na broju?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.