Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:51:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
pozdravljene se na hitro malce javim. enostavno mi ne znese do računalnika več priti. smo cele dneve zunaj ali pa imamo obveznosti. jutri imam sestanek na zavodu in mi je že kar nocoj slabo, ko vidim uno kokoš tam kako bo pametna popldan pa imamo prvi sestanek v vrtcu za september: kako in kaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:51:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke, včeraj sem skočla pogledat malo... vas res pogrešam ampak, vedno nekaj... Zdaj grem pa pakirat, gremo ponoči V Nemčijo na poroko ...se ženi brat od mojga lubija... Držte pesti, da bo s Tajo čim lažje šlo po poti, prosim Ene pet ur vožnje nas čaka. srečno pot in lepo poroko Podpišem! podpišem! Tudi jaz se podpišem Hvala za podpise! kmalu bo dovolj za referendum... se še jaz podpišem, da bo referendum zagotovo uspel
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:52:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jana: tudi vam srečno pot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:53:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
tko, med pogrešanimi nisem več , zdej pa lahko grem mirne vesti spat zadnje čase spet spimo zelo slabo, tako da se poslavljam in grem posteljo merkat, dokler e še mir v hiši lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 22:02:30
|
|
|
|
nia5
|
Tako, Nia spi, jaz grem pa pred tv, ker se mi absolutno nič več ne da, sma bile same z pikico skor cel dan in me je namučila Moj kuha sok iz črnega ribeza, jaz mu grem pa lušte na kavč delat Mirno nočko želim vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 22:04:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene se na hitro malce javim. enostavno mi ne znese do računalnika več priti. smo cele dneve zunaj ali pa imamo obveznosti. jutri imam sestanek na zavodu in mi je že kar nocoj slabo, ko vidim uno kokoš tam kako bo pametna popldan pa imamo prvi sestanek v vrtcu za september: kako in kaj Mi imamo tudi sestanek, samo moj z 2 otrokoma glih ne more it, jaz pa bom v službi. Moram poklicat pa se zmenit kako in kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 22:30:22
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Kaj dogaja? Hijenca - zanimajo me tvoje sankcije, da se vem pripraviti za novo šol. leto. Lahko preko ZS . Moram priznati, da me je kar strah septembra spet v službo, ker se iz leta v leto spreminjajo stvari tudi v vrtcih (letni načrti, priprave...) Pa za šipo. SS in Barbaw pa tudi ostale - a pri vas so že kar zdajle sestanki v vrtcih za novo šol. leto? Nia tvoj je pa priden Aurora lepo te je brati po dolgem času. Barbaw dobro se spočij in ne se sekirat preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 22:44:40
|
|
|
|
Anitka
|
Nič bejbe in hroščeki gremo spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 7:51:43
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro Kako ste spale? Mi še kar dobro zato se ne bom pritoževala. Vreme je danes še lepo, jutri pa baje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 7:55:03
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje pri nas je bilo spet ,saj mu spodnje štirice lezejo ven.Je pa Tilen začel konkretno hoditi .Pa pleza,kjer ima šanso.Sem morala tamale stolčke skriti,ker drugače zleze gor in se lahko zvrne.Stopnice tudi niso ovira. Vežo sem pobarvala,jutri bova z sestavila omaro.Še prej pa gremo verjetno po klimo,ker sem zasledila ugodno ponudbo. V službi vse po starem.Za dopust še nič ne vem,ker ne vidim šefinje .Mogoče naslednjo soboto. Sem ga pa nameravala imeti konec avgusta,začetek septembra,pa me tašča zaj ,ker gre po 15. avgustu za en mesec na morje ,psice pa nimamo kam dati Bomo videli,se bo že uredilo. Jana..lep dopust in previdno vožnjo do Hvara Čmrlika...tudi tebi previdno do nemčije Anitka...mi smo imeli že maja sestanek v vrtcu za naslednje šolsko leto Barbaw...ne sekiraj se zaradi službe.jaz se tudi včasih poslušala čenče,sedaj pa se brigam zase in se ne obremenjujem še s tem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 7:58:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje pri nas je bilo spet ,saj mu spodnje štirice lezejo ven. Je pa Tilen začel konkretno hoditi .Pa pleza,kjer ima šanso.Sem morala tamale stolčke skriti,ker drugače zleze gor in se lahko zvrne.Stopnice tudi niso ovira. za hojo. Vežo sem pobarvala,jutri bova z sestavila omaro.Še prej pa gremo verjetno po klimo,ker sem zasledila ugodno ponudbo. Ja super Pridni ste. V službi vse po starem.Za dopust še nič ne vem,ker ne vidim šefinje .Mogoče naslednjo soboto. Sem ga pa nameravala imeti konec avgusta,začetek septembra,pa me tašča zaj ,ker gre po 15. avgustu za en mesec na morje ,psice pa nimamo kam dati Bomo videli,se bo že uredilo. Upam, da boste dobro zrihtali s terminom morja. Jana..lep dopust in previdno vožnjo do Hvara Čmrlika...tudi tebi previdno do nemčije Anitka...mi smo imeli že maja sestanek v vrtcu za naslednje šolsko leto A res? Mi imamo pa sestanke vedno v avgustu oz. včasih celo v septembru. Barbaw...ne sekiraj se zaradi službe.jaz se tudi včasih poslušala čenče,sedaj pa se brigam zase in se ne obremenjujem še s tem. Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 8:00:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Anitka...mi smo imeli že maja sestanek v vrtcu za naslednje šolsko leto A res? Mi imamo pa sestanke vedno v avgustu oz. včasih celo v septembru. V avgustu nas bodo obvestili,v kateri skupini je,31. avgusta pa imamo spoznavni dan z vzgojiteljicami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 8:02:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Anitka...mi smo imeli že maja sestanek v vrtcu za naslednje šolsko leto A res? Mi imamo pa sestanke vedno v avgustu oz. včasih celo v septembru. V avgustu nas bodo obvestili,v kateri skupini je,31. avgusta pa imamo spoznavni dan z vzgojiteljicami A tako. Pri nas pa smo ta teden izvedeli v kateri skupini je otrok, potem enkrat pa bo sestanek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 8:03:28
|
|
|
|
tilči
|
Včeraj je praznoval rojstni dan vse najboljše! Pred štirimi leti sem mu ravno na ta dan prinesla najlepše darilo-Nejca Danes pa praznujejo Gregi,Omar,Eva in moj Tilenček svoj 13. mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 8:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr jutro , evo jest se že bašem s palačinkami . Gremo zdej mal nabavt za na morje pol pa pakirat, jeeejjjjjjj še mal pa gremo. Anitka mi smo tud mel sestanek, pol avgusta mamo pa še individualnega. Šibam zdej pa se pridm še zvečer poslovit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 10:46:09
|
|
|
|
suzy85
|
jana, nina prijetno pakiranje in lepo preživet dopust! tilči kaj pa pasji hotel? upam, da boste našli primeren datum za dopust! barbaw najhuje je, če slišiš kaj o sebi, ne veš pa celotne zgodbe! če bo kaj, bojo že prišli do tebe včeraj je eva spala od 17.-18.30 ure. sem jo mogla it zbudit upam, da bo danes tudi spala popoldne, ker mamo pol v Konjicah fešto, pa mamo namen it mal pogledat. včeraj sma s barvala stebre za gugalnico, tako da jo bomo kmalu tudi postavili, pol se bo pa lahko miška lepo gugala. bom pokazala slikce, ko bo fertik tašča je tudi že doma. zdej je naročena na gin.pregled, pol bojo pa naprej rihtali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 10:52:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj je praznoval rojstni dan vse najboljše! Pred štirimi leti sem mu ravno na ta dan prinesla najlepše darilo-Nejca Danes pa praznujejo Gregi,Omar,Eva in moj Tilenček svoj 13. mesec vse najboljše tvojemu , nejcu in vsem obmesečnikom!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:11:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nia tvoj je pa priden Vem ja, pa kuha tudi rad in dobro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:13:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro Kako ste spale? Mi še kar dobro zato se ne bom pritoževala. Vreme je danes še lepo, jutri pa baje Ma naj gre nekam to vreme, pa glih jutri ima moj zunanjo prireditev in je dež napovedan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:15:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Jutro Spanje pri nas je bilo spet ,saj mu spodnje štirice lezejo ven.Je pa Tilen začel konkretno hoditi .Pa pleza,kjer ima šanso.Sem morala tamale stolčke skriti,ker drugače zleze gor in se lahko zvrne.Stopnice tudi niso ovira. Joj teh malih stolčkov je mene tudi strah, zdaj je celo na dvoseda na terasi začela plezat Vežo sem pobarvala,jutri bova z sestavila omaro.Še prej pa gremo verjetno po klimo,ker sem zasledila ugodno ponudbo. V službi vse po starem.Za dopust še nič ne vem,ker ne vidim šefinje .Mogoče naslednjo soboto. Sem ga pa nameravala imeti konec avgusta,začetek septembra,pa me tašča zaj ,ker gre po 15. avgustu za en mesec na morje ,psice pa nimamo kam dati Bomo videli,se bo že uredilo. Upam, da najdete pravo rešitev Jana..lep dopust in previdno vožnjo do Hvara Čmrlika...tudi tebi previdno do nemčije Anitka...mi smo imeli že maja sestanek v vrtcu za naslednje šolsko leto Barbaw...ne sekiraj se zaradi službe.jaz se tudi včasih poslušala čenče,sedaj pa se brigam zase in se ne obremenjujem še s tem. Podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:19:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro Kako ste spale? Mi še kar dobro zato se ne bom pritoževala. Vreme je danes še lepo, jutri pa baje Ma naj gre nekam to vreme, pa glih jutri ima moj zunanjo prireditev in je dež napovedan Kakšno prireditev pa, če nisem preveč firbčna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:20:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nia tvoj je pa priden Vem ja, pa kuha tudi rad in dobro Ja super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:21:11
|
|
|
|
Anitka
|
Katy a si zadnjič dobila po mailu link za senčnik na vozičku?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:40:42
|
|
|
|
suzy85
|
ma sem jezna sama nase! v sredo moram it na izpit, jst pa zapiskov ne najdem. sem si jih včeraj zjutraj nekam založla in jih nikjer ni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.6.2009 12:42:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ma sem jezna sama nase! v sredo moram it na izpit, jst pa zapiskov ne najdem. sem si jih včeraj zjutraj nekam založla in jih nikjer ni! Upsss, saj če si jih še včeraj videla potem ni hudič, da jih ne bi kmalu našla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?