Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 14:09:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A pri vas tudi dežuje????? Ja , sploh ne vem kaj si naj začnem, speglala sem, drugo pa se mi kaj ekstra ne da. Nia se je zbudila, zdaj pa z največjo metlo, kaj jih je pri bajti skače okrog, zraven pa kaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 14:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN vremenu primerno je tudi moje rapoloženje , AT se je celo noč prejokala, tako hudo še ni bilo, vsega skupaj bogica ni spala niti 10 minut , nimam pojma kaj ji je bilo, al so zobki al kaj , ob 3:30 sva jo hotla k dežurnemu peljat, ker se je tako drla da jo je cel blok slišal , pa vročino je fasala, obb 6:30 je moja mami prišla in je bila kot nova se igrala in čisto dobro razpoložena skratka: ŠTALAAAAAAA punce je katera že probala kapljice SONNO BIMBI GOCCE?? Jaz sem jih danes kupila, in upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 14:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!! A se me še spomnite? :) V glavnem da se na kratko javim....situacija pri nas je sledeča-jst že delam, Tjaša hodi v varstvo in tle se začnejo težave...odkar je v varstu je bolana,slabo prenaša vse skupaj,velik joče...odkar hodi k varuški je čist druga,ponoči po tri ure ne spimo,čim jo dam v avtosedež postane žalostna in narazpoložena...dva dni nazaj je dobila po celotni ustni votlini afte...pravijo da od stresa...v glavnem jst ne vem več kaj naj naredim...dejstvo je da slabo prenaša vse skupi...baje da se bo privadila...ne vem,muka je meni, mojmu in Tjaši...se mi zdi da smo vsi ful napsihirani zaradi tega.... No toliko zaenkrat...večkrat vas berem,sam se kr ne znam vklopit v debato.... Oh boga revica, eni zgleda rabijo več časa da se prilagodijo, verjamem pa da ti je težko. Nia HB ne rabi še it v vrtec ali varstvo, si sploh ne predstavljam kako bi mi bilo, če bi kr naprej jokala o jej Martina moja AT je v vrtcu že skoraj 1 mesec pa se še ni navadla Sej se bodo navadli, samo čas rabijo, verjamem pa da vam ni lahko, tudi meni se srce kar para ko jo moram v vrtcu oddat, ko se začne jokat.......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 14:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A pri vas tudi dežuje????? Ja , sploh ne vem kaj si naj začnem, speglala sem, drugo pa se mi kaj ekstra ne da. Nia se je zbudila, zdaj pa z največjo metlo, kaj jih je pri bajti skače okrog, zraven pa kaka temperatura mi kar ustreza, samo dež je odveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:09:41
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj! Kljub dežju ni nobene No, pri nas je nehalo deževati okoli 14h in se je pokazal sonček. Toplo res ni, samo meni kar paše, da je mal spremembe. Sem se danes lotila beljenja Andraževe sobe( barvanja modro zelene kombinacije) in sem z modro že končala, ju3 pa me čaka še zelena. MARTINA25: Sicer ne vem kako je ko si t taki situaciji kot ti, vendar se bo tudi pri vas porihtalo. Včasih se ti mesec ali dva zdita kot celo leto edinaos: no comment Grem malo še izkoristit čas ko Alja spi za pucanje a še to, da ne boste mislile, da pri nas ni težav. Že včeraj je Alči fasala drisko Rit vneta 100 na uro, tečna pa zaenkrat začuda še ni.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 20.6.2009 18:12:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:13:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A pri vas tudi dežuje????? Ja , sploh ne vem kaj si naj začnem, speglala sem, drugo pa se mi kaj ekstra ne da. Nia se je zbudila, zdaj pa z največjo metlo, kaj jih je pri bajti skače okrog, zraven pa kaka temperatura mi kar ustreza, samo dež je odveč edinaos, popravi ticker od AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:18:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!! A se me še spomnite? :) V glavnem da se na kratko javim....situacija pri nas je sledeča-jst že delam, Tjaša hodi v varstvo in tle se začnejo težave...odkar je v varstu je bolana,slabo prenaša vse skupaj,velik joče...odkar hodi k varuški je čist druga,ponoči po tri ure ne spimo,čim jo dam v avtosedež postane žalostna in narazpoložena...dva dni nazaj je dobila po celotni ustni votlini afte...pravijo da od stresa...v glavnem jst ne vem več kaj naj naredim...dejstvo je da slabo prenaša vse skupi...baje da se bo privadila...ne vem,muka je meni, mojmu in Tjaši...se mi zdi da smo vsi ful napsihirani zaradi tega.... No toliko zaenkrat...večkrat vas berem,sam se kr ne znam vklopit v debato.... O hoj! Ja bogica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:19:43
|
|
|
|
Estrella*
|
SG a si tudi ti po novem v ilegali???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:21:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Neki me zanima. Kako vas in ostale kličejo vaši otročki?Prej nas je Videk poklical: mama, ata, baba ali aba, dede,...zdej pa mami, ati, babi, dedi,....jeeeeee
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 20.6.2009 18:22:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:22:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SG a si tudi ti po novem v ilegali??? Prevod prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:24:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Neki me zanima. Kako vas in ostale kličejo vaši otročki?Prej nas je Videk poklical: mama, ata, baba ali aba, dede,...zdej pa mami, ati, babi, dedi,....jeeeeee Alja me sploh ne kliče Samo ata, Asja, Andraž( Daš..) Andraž me je na začetku mama, kdaj pa je začel z mami se pa ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:25:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SG a si tudi ti po novem v ilegali??? Prevod prosim Eh pomota..... ko si objavla post nisi bila več med prijavljenimi, pol čez kako minutko, se je pa tvoj nick izpisal zgoraj. Zato sem mislila, da si tudi ti postala ilegalka
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 20.6.2009 18:26:32 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:28:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SG a si tudi ti po novem v ilegali??? Prevod prosim Eh pomota..... ko si objavla post nisi bila več med prijavljenimi, pol čez kako minutko, se je pa tvoj nick izpisal zgoraj. Zato sem mislila, da si tudi ti postala ilegalka A ja . Ma jst sm več al manj prjavljena, pa sm al pa me ni gor. Pa tud včasih ga mal net biksa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:34:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SG a si tudi ti po novem v ilegali??? Prevod prosim Eh pomota..... ko si objavla post nisi bila več med prijavljenimi, pol čez kako minutko, se je pa tvoj nick izpisal zgoraj. Zato sem mislila, da si tudi ti postala ilegalka A ja . Ma jst sm več al manj prjavljena, pa sm al pa me ni gor. Pa tud včasih ga mal net biksa. To da ga net biksa vem, ker pri barbaw se je isto dogajalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:45:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Kljub dežju ni nobene No, pri nas je nehalo deževati okoli 14h in se je pokazal sonček. Toplo res ni, samo meni kar paše, da je mal spremembe. Sem se danes lotila beljenja Andraževe sobe( barvanja modro zelene kombinacije) in sem z modro že končala, ju3 pa me čaka še zelena. MARTINA25: Sicer ne vem kako je ko si t taki situaciji kot ti, vendar se bo tudi pri vas porihtalo. Včasih se ti mesec ali dva zdita kot celo leto edinaos: no comment Grem malo še izkoristit čas ko Alja spi za pucanje a še to, da ne boste mislile, da pri nas ni težav. Že včeraj je Alči fasala drisko Rit vneta 100 na uro, tečna pa zaenkrat začuda še ni. Tudi pri nas je popoldan nehalo deževat, vendar ni duha ne sluha o sončku. Ampak sma šle zdaj zvečer vseeno na sprehod, ker je bila tečna že, nama je obema pasalo Pa za Aljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:47:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Neki me zanima. Kako vas in ostale kličejo vaši otročki?Prej nas je Videk poklical: mama, ata, baba ali aba, dede,...zdej pa mami, ati, babi, dedi,....jeeeeee Zaenkrat smo še pri mama, baba, dada in ata ali tata, muce so ma, bratranec data...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 18:50:10
|
|
|
|
nia5
|
Počasi se grema rihtat za spat, po moje bo ob osmih že hrgolila, ker je od nekaj čez ena pokonci, pa saj mi paše, ker sma same in se pol v miru najem.... Upam le da ne bo spet kake uzbune
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 19:52:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!! A se me še spomnite? :) V glavnem da se na kratko javim....situacija pri nas je sledeča-jst že delam, Tjaša hodi v varstvo in tle se začnejo težave...odkar je v varstu je bolana,slabo prenaša vse skupaj,velik joče...odkar hodi k varuški je čist druga,ponoči po tri ure ne spimo,čim jo dam v avtosedež postane žalostna in narazpoložena...dva dni nazaj je dobila po celotni ustni votlini afte...pravijo da od stresa...v glavnem jst ne vem več kaj naj naredim...dejstvo je da slabo prenaša vse skupi...baje da se bo privadila...ne vem,muka je meni, mojmu in Tjaši...se mi zdi da smo vsi ful napsihirani zaradi tega.... No toliko zaenkrat...večkrat vas berem,sam se kr ne znam vklopit v debato.... Zgleda, da ne mara sprememb in se boš mogla žal pripravit, da to ne mine kar tako in lahko traja nekaj let. Mi smo imeli te težave ampak ne v takem obsegu pa je minilo malo pred 3. letom. Če boš težko shajala s tem ti priporočam kakšen svetovalni center za starše, kjer ti bodo v podporo. Znajo zelo dobro svetovat in ti dajo vedet, da nisi edina v tem "dreku".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 19:52:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A pri vas tudi dežuje????? Ja , sploh ne vem kaj si naj začnem, speglala sem, drugo pa se mi kaj ekstra ne da. Nia se je zbudila, zdaj pa z največjo metlo, kaj jih je pri bajti skače okrog, zraven pa kaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 19:55:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN vremenu primerno je tudi moje rapoloženje , AT se je celo noč prejokala, tako hudo še ni bilo, vsega skupaj bogica ni spala niti 10 minut , nimam pojma kaj ji je bilo, al so zobki al kaj , ob 3:30 sva jo hotla k dežurnemu peljat, ker se je tako drla da jo je cel blok slišal , pa vročino je fasala, obb 6:30 je moja mami prišla in je bila kot nova se igrala in čisto dobro razpoložena skratka: ŠTALAAAAAAA punce je katera že probala kapljice SONNO BIMBI GOCCE?? Jaz sem jih danes kupila, in upam na najboljše Te čisto razumem kako se počutiš. Meni se je hotelo zmešat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 19:59:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Kljub dežju ni nobene No, pri nas je nehalo deževati okoli 14h in se je pokazal sonček. Toplo res ni, samo meni kar paše, da je mal spremembe. Sem se danes lotila beljenja Andraževe sobe( barvanja modro zelene kombinacije) in sem z modro že končala, ju3 pa me čaka še zelena. MARTINA25: Sicer ne vem kako je ko si t taki situaciji kot ti, vendar se bo tudi pri vas porihtalo. Včasih se ti mesec ali dva zdita kot celo leto edinaos: no comment Grem malo še izkoristit čas ko Alja spi za pucanje a še to, da ne boste mislile, da pri nas ni težav. Že včeraj je Alči fasala drisko Rit vneta 100 na uro, tečna pa zaenkrat začuda še ni. Kaj samo me vedno nekaj delamo? Jaz sem tega že počasi sita. Saj rada delam, rada pa tudi vidim, da še drugi okrog mene kaj naredijo. V torek dobimo robo in pride 106 škatel. Prelaganja se ne veselim, se pa zelo veselim dela, ker je bilo na začetku kar malo dolgčas, ker ni bilo dela. za Alijno rito
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 19:59:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Neki me zanima. Kako vas in ostale kličejo vaši otročki?Prej nas je Videk poklical: mama, ata, baba ali aba, dede,...zdej pa mami, ati, babi, dedi,....jeeeeee isto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:00:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SG a si tudi ti po novem v ilegali??? Prevod prosim Eh pomota..... ko si objavla post nisi bila več med prijavljenimi, pol čez kako minutko, se je pa tvoj nick izpisal zgoraj. Zato sem mislila, da si tudi ti postala ilegalka A ja . Ma jst sm več al manj prjavljena, pa sm al pa me ni gor. Pa tud včasih ga mal net biksa. To da ga net biksa vem, ker pri barbaw se je isto dogajalo jaz še vmes preklapljam med stranmi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:00:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN vremenu primerno je tudi moje rapoloženje , AT se je celo noč prejokala, tako hudo še ni bilo, vsega skupaj bogica ni spala niti 10 minut , nimam pojma kaj ji je bilo, al so zobki al kaj , ob 3:30 sva jo hotla k dežurnemu peljat, ker se je tako drla da jo je cel blok slišal , pa vročino je fasala, obb 6:30 je moja mami prišla in je bila kot nova se igrala in čisto dobro razpoložena skratka: ŠTALAAAAAAA punce je katera že probala kapljice SONNO BIMBI GOCCE?? Jaz sem jih danes kupila, in upam na najboljše Te čisto razumem kako se počutiš. Meni se je hotelo zmešat. Kako pa sedaj spite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:02:18
|
|
|
|
barbaw
|
Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.