|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
18.6.2009 19:28:52   
bit
Miklarom.... tukaj imaš link kjer vse lepo piše o tvojem posegu.... baje da si en teden v bolnici
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/181/kaj_je_cerklaza.html

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 801
19.6.2009 6:12:03   
Reby
Jutro!
Tale tema je čisto zamrla, zgleda, da bom mogla začet zjutraj namesto kavice limat stimulaciijo user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 802
19.6.2009 7:38:50   
loremi
Dobro jutro,

Reby, čist lepe in fajn kavice nam strežeš, ampak punce so ušle na poletni odmor očitno.
No kake stimulacije se pa nebo nobena branila user posted image

Jst sem pa živčna k ps, še nikol nism bla tko, dans je 10. dan po ET, upam, da ne bo M, pa slabo sem spala dans, upam, da ne bom zarad tega preveč zdelana čez dan.

Lep pozdrav in lep dan vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 803
19.6.2009 8:04:29   
sonček33
Zarja vse tanartabol! Da bi ščo vse tako kot mora iti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 804
19.6.2009 8:22:42   
Reby
Zarja in T1979 (btw, kje se skrivaš?) - vse najboljše pupe in želim vama enega ali dva lepa zakladka user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 805
19.6.2009 8:28:39   
mismis
jutrčka, kako smo danes kaj?

vidim, da je naša Pujsa Pepa, pridna kot vedno. Lepo, lepo pohvaljena. Kako sta vidva, sta že kaj zrastla?

Lana70, danes te sicer ne čaka nič pretresljivega, ampak kljub vsemu dobro opravi user posted image

Loremi, držim pestke, da user posted image  ne bo, ter da končno dočakaš tudi ti dve lepi črtici.

Kimsy, dobro opravi danes pri dr. D-ju. Držim pestke, da bo s tvojo pikico vse v najlepšem redu

Pija, srce kje si mi ti, še vedno na morčku??? Zadnjič sem jih spila toliko na tvoje zdravje in na zdravje tvoje dece, da ma da tokrat rata user posted image user posted image user posted image

BEBIII, a se že veseliš ponedeljka, ko tudi ti štartaš s pingvinčki.

cukica, držim pestke, da te bodo jutri dobro pošlihtali in da bo tale operacija končno prinesla uspeh.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 806
19.6.2009 8:34:44   
mismis
Zarjaaaaaaaaaaaa, vse najboljše za te, vse najboljše za te...srce moje sexasto v mestu user posted image user posted image user posted image  upam, da si mi dobro. Današnjo 30-ko pa dobro zapij, zažuraj ga s prijateljicami, na splošno uživaj kakor se da, septembra pa naj te doleti največja sreča med srečami

Reby ti je postregla z plastičnimi balončki, jaz ti bom za pa mesenimi balončki ...

user posted image

T1979, tebe bom pa najprej za uhe, ker se toliko časa ne javiš, nič ne pišeš, nič ne kličeš, tudi na srečanje na prideš več. Upam, da je to povezano samo s pomanjkanjem časa, ker si ga namenila za lepše stvari kot je forum. Na sploh ti želim vse naj, naj, da te doleti sreča, da ostaneš zdrava, da se ti izpolnijo vse želje,...uglavnom vse vse vse...lepo praznuj danes

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 807
19.6.2009 8:49:41   
Anonimen
zarja in t1979, vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, držim pesti, da bo tvoje M ne bo!! user posted image user posted image user posted image

kimsy ima pa danes pregled!! user posted image user posted image

bebiii, v ponedeljek greš po user posted image ? Nisem vedela! user posted image  Lepo jih sprejmi..user posted image

misims, kako si ti? Pa kuža?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
19.6.2009 8:50:15   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Zarja in T1979 (btw, kje se skrivaš?) - vse najboljše pupe in želim vama enega ali dva lepa zakladka user posted image  

Zarja in T1979 tudi od mene vse najboljše! user posted image

mismis, skuštrana suzi hvala user posted image

kimsy, dobro opravi danes!

< Sporočilo je popravil loremi -- 19.6.2009 8:52:47 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 809
19.6.2009 8:51:41   
loremi
....

< Sporočilo je popravil loremi -- 19.6.2009 8:52:22 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 810
19.6.2009 9:07:26   
mala81
zarja vse najboljše tudi z moje strani. Naj se ti izpolnijo še vse tiste želje, ki so va "čakalni vrsti".

PA PA

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.6.2009 9:57:24   
zarja1
Srčice moje najlepša hvala......
sem v taki gužvi, da se mi user posted image user posted image user posted image ...bom pa vse nadoknadla na morju........

RADA VAS MAM!!!!!!!!!!! Prav vsako izmed vas. Lubčka!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.6.2009 10:17:29   
miklarom
Zarja in T1979 - vse najboljše user posted image  in naj se vama uresniči vse kar si same najbolj želita

Bit - hvala za info, sem ga prebrala , joj k'r en teden bom mogla bit noter pa še v tej vročniuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
19.6.2009 11:20:02   
gasilka
Pozdravljene!
Kako se držite? Jaz sem danes 7.dan po ET.
Za znoret,čas negre nikamor kadar hočeš, mislim na vse možno,...
Loremi kako se počutiš, te kaj špika v spodjem delu trebuščka? Te prsi kaj bolijo? Tudi jaz upam ,da nebova dobile user posted image . In da nama oz. nam ki smo v postopku uspe :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 814
19.6.2009 11:43:46   
lana08
Zarja vse naj naj naj, na darilo pa počakaj do septembra user posted image .

T1979 tudi tebi vse naj.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
19.6.2009 11:58:23   
loremi
Gasilka, mene prsi itak vedno bolijo in pri transferju in pred M, tko da zame to ni nek znak, le ko nehajo bolet, vem, da je tu M.
Včeraj sem si že rekla ... evo konec, nehalo je bolet, no pa me danes spet malo.
Imam pa krče in bolečine v jajčnikih in maternici, večkrat tako, kot ob M, tega pa do sedaj nisem imela oz. v zelo blagi obliki in me bega zdej to user posted image . user posted image  sem po transferjih ponavadi dobila 10. ali 11. dan, kako bo tokrat .... še nestrpno čakam, res me tokrat najbolj grizejo živci, še spat nisem mogla dobro, povrhu pa me je ponoči spet bolelo.
Upajva, da letos nebi več dobili user posted image , a ne user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 816
19.6.2009 12:15:42   
gasilka
Jaz sem prvič v postopku tko da mi ni še skoraj nč znano. Pa ti?
Ja upajva da nama bo uspelo bit user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
19.6.2009 12:24:07   
loremi
Jaz sem pa v postopku z zamrznjenčkom po drugem IVF-u.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
19.6.2009 12:26:37   
BarbiG
Zarja in T1979 vse tanartabolš vama želi. Zarja, naj se te septembra obišče sreča in se ti izpolni želja po user posted image .

Loremi in gasilka naj belina zdrži še 8,5 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Pija, želim da zagledaš en debel  user posted image  user posted image . Bi bil že čas, da tudi tebi posveti tale sreča. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
19.6.2009 12:39:38   
Pija76
Punce en pozdravček iz morja. Jaz tukaj zelo uživam, ampak bo treba počas prosti domu, menda bo slabo vreme user posted image .

Mismis zlata si ti, da takole zame skrbiš! Upam,da ni blo nasednji dan hudo!

BarbiG hvala za tako srčno navijanje, tud sama upam, da je sreča tokrat tudi na moji strani.

Loremi in Gasilka kdaj bosta lulali? Upam, da vama uspe!!!

Gigi kam si se skrila? Samo delaš?

Zarja in T1979 vse najboljše!! Lepo praznujta!

Pujsa Pepa tvoja kava je odlična tako da ne nehaj s tem. Kdaj imaš rok ti deklič??

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 820
19.6.2009 12:48:31   
gasilka
Loremi pri nama pa ni zamrznjenčkovuser posted image ,če nama neuspe bom ponovno na inekcijah in punkciji saj kaj pa čmo

BarbiG da bi te le bog uslišal:)

Pija76 jaz bom počakala do 27.6. ko bo ravno 15 dni če bom dočakala da nebo prej kakšnega presenečenja z user posted image ,drugače imam tako 29.6. kontrolo v lj. Hvala!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.6.2009 12:56:14   
loremi
BarbiG, hvala !!

Pija76, jaz še ne upam lulat, čeprav sem živčna k ps, ko je dans 10. dan po ET, me je pa tud strah, da nebi test napačno pozitivno pokazal, ker sem na dan ETZ dobila še eno injekcijo (zarad delovanja te injekcije) user posted image . Me pa matra, ful, še nikol me ni tolk, pa nonstop joške tipam, če še bolijo. Hvala!

Gasilka, meni pa sta ostala dva zamrznjenčka, en je še ostal v skrinji in res upam, da mi če ne sedaj, pa pri naslednjem uspe, ker me je strah novega IVF-ja ko hudič križa, zarad punkcije.
Dejva še mal pestke držat!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.6.2009 16:39:49   
zarja1
Srčice....hvala za telegram. Ste prave zlate opice navihane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skor me je kap!!!!!!! Še zdaj se mi smeji. Res najlepša hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RADA VAS MAM. zDAJ PA SE GREM MALO RAZVAJAT, JUTRI SPAKIRAMA IN helov lefkas moj!!!!!

PRIDNE BODITE.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 823
19.6.2009 16:52:48   
womanpolice

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Petek, 19.06.
Zarja
T1979

ISKRENE ČESTITKE OBEMA ZA VAJIN ROJSTNI DAN!!! VSE KAR SI SAMI NAJBOLJ ŽELITA... NAJ SE VAMA URESNIČI!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.6.2009 16:52:50   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravček vsem!

Jaz grem jutri na operacijo pregrade in,ker bom že tam mi bodo pogledal še maternico,...se vam kaj javim

Lp

Držim pesti, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?