Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.6.2009 19:34:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy miklarom - jst sm kar fajn. Prejšni tedn mi je blo skoz po malo slabo in sm mogla kar naprej jest. Ta tedn me je dva dni ponioči full želodec bolel, zdaj pa sm super. Nimam čist nobenega znaka. Tok da komaj čakam petek, da mam pregled pri svojem G. da vidim, da je vse ok. Pa ti? Se maš fajn? ooo, super, kimsy, da boš poročala. Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.6.2009 21:29:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
O Lana70 koga se vidi Kaj mi počneš lepega?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 6:05:49
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 6:56:17
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro, predvsem tebi Reby . Blančica, naj vam bosta mala Lara in Bernard v veselje in ponos .
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 8:11:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Danes se pa kar malo lažje diha, ko se je ponoči ozračje malo prevetrilo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 9:08:02
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Mlinčka a ti pa s5 doma? Ja super, no! Sem tolk vesela, da boste še malo zdržale 3v1. Se mi zdi, da prav vsak dan šteje. Objemčke vsej družinici Jaz sem danes dobila M. Boli k . No, saj sem kar vesela, da je tukaj. Sem se malo bala, da me bo zaradi Estrofema kaj zezala. Danes pokličem ata in se naročim za posvet, ko pride z dopusta, da vidimo kako naprej. Lep dan vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 9:48:25
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! mlinčka - še tukaj lepo da si še 3V1 , počakajte še malo pol pa bo gigi1 - joj, hudiča si jo mogla dobit, pa jaz res ne vem kaj je tio za ena , da se je ne da nikakor znebiti, tak je potrucana da za znoret. evo od mene en veli in pika poke za naprej mišk73 - kako se kaj ti držiš, vse naj danes na pregledu soseda držim pesti Reby - kavica, njama, hvala vsem ostalim mojim pupam pa lep dan in čimbolj ga uživajte
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 9:53:30
|
|
|
|
BarbiG
|
Mlinčka sem prebrala na dvojčkih, pa moram rečt, da je tale naše zdravstvo res v podnu. Ampak sem pa vesela, da je z vami tremi vse v redu.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 12:23:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 mišmiš in žiži, domača naloga je narejena super, hvala ti, najboljša si. Samo še sporoči koliko soldov in kam ti jih nakazati.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.6.2009 22:50:03
|
|
|
|
spelka12
|
Samo polubčkam vas vse in lepo pozdravim - CMOOOOOK in HELOOOOW, zdej pa šibam dalje.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 7:54:23
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! A sem spet prva?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 8:16:00
|
|
|
|
palcica_
|
Pozdravljene! Po zelo dolgem času se spet javljam :) S soprogom sva se odločila da se bova podala v nove boje. mpak šele tam avgusta oz. septembra. A mogoče katera ve, kako bojo meli dopuste v PO?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 8:24:07
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Reby, spet prva in spet pridna in nam postreže s prvo jutranjo kavico . Mene pa še kar dajejo neki krči, zdej že živci tud delajo, se bliža tisti deseti dan, ko ponavadi pride M, nej je vsej enkrat ne bo no. Neki se vreme kisa za vikend, pa ko je najlepš, če so vikendi sončni. Punce, kej veste, kje boste na poletnem dopustu? Boste šle? Midva še nič ne veva. Sigurno bo pa spet hrvaška obala. Pozdravček.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 8:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. O madona kakšna tuga je tle.. Ste vse na morju? loremi, midva greva, ampak tud ne veva kam niti kdaj. Vem samo, da greva na Hrvaško. Držim pesti, da ne bo prišla in bo testek pokazal .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 9:33:00
|
|
|
|
kimsy
|
Jutro! Vidim, da ste vse na off. loremi - mene je od 4. dne po ET,ju zvijalo kot pred M, sm dva paketa vložkov porabila , če se bo slučajno vlilo, pa se do danes še ni! suzi - midva bova tud na Hrvaško skočila, pa še ne veva kam. Najraje grem kam v okolico Zadra, pa brez trajekta, ker nisem rada vezana na nobeno stvar! Reby - vedno prva!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 10:28:52
|
|
|
|
loremi
|
Ja, ma postopkov je malo in grejo proti koncu, pa je potem tudi tema vedno nižje na seznamu. suzi in kimsy hvala, ma mene zvija že v bistvu od prvega dne ET, me bega tole, ker me še nikol ni po ET-ju tkole, me je, sam ne tolk. Uporabljam pa kr dnevne vložke, če me glih kej preseneti. Midva sva pa nudista in iščeva potem bolj možnosti, ali skritih skal, da naju nebi kdo preganjal, ali pa še raje prav plaž namenjenih temu, moj ima sicer željo enkrat iti na Mljet, ampak za letos se mi zdi, da sva že kr pozna, bo vse zasedeno. Drugače pa meni diši Rab (ponovno), lani sva bila na pa Lošinju, pa so obnovili hotel in je letos za dobroh sto evrov dražje vse skup, eh, mogoče pa čez par let spet. Pa lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 11:03:21
|
|
|
|
Reby
|
loremi - si omenila Lošinj, ne mi luštov delat, upam, da gremo drugo leto z našim tamalim škratom, letos žal odpade Držim pesti, da ne pride kimsy - ti pa nas nič na nosečkah ne obiščeš, nismo na tekočem, kaj se dogaja s tabo, ti ti ...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 12:52:23
|
|
|
|
kimsy
|
Reby - jst nisem še pr vas nosečkah zato, ker čakam prvi pregled pr mojmu G dr.D-ju. Ta pa je jutri. Upam, da bo reku, da je vse ok in se vam pridružim. Sm ziheraš. Me je pa kar mal strah, k nimam nobenih nosečniških tegob. Včasih bi si jih prav želela, da bi bla bolj sigurna. Sej vem, da sm smotana, sam kaj čmo... Ampak me res nekam dolgo niso naročili a ne?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 13:13:33
|
|
|
|
Reby
|
kimsy - super, da imaš pregled že jutri, bomo držale pesti in navijale. Nosečniških znakov pa tud jaz nisem imela nobenih, tako da se glede tega nič ne sekiraj
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 13:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kimsy, bom držala pesti za jutri, ampak itak bo vse ok, tako, da se ti kar lepo počasi preseli na nosečnice!! Sam glej, da se tukaj še tudi kaj oglasiš!! loremi, verjemi, vedno se najde kaj frej. Midva v 5 letih nisva niti enkrat rezervirala, pa sva bla skoraj vsak drug vikend na morju. Pa takoj dobiš frej! Midva greva vedno kar od hiše do hiše in vprašama.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 15:53:33
|
|
|
|
Pija76
|
Mlinčka ksihtek lepo da si doma. Uživajte še malo 3v1!!! Miška73 še meni sporoči za solde! Sonček33 riti baje ne smem namakat, tko da jo kar na skalah tiščim, me pa mika fulll veš. WP jaz te že dolgo nisem nič vidla v naših koncih, no sej ne vem ktera si, ampak ni bilo nobene punce. Vsem en vroč pozdravček, vreme je krasno, morje baje toplo ( ne vem ), drugač pa sama penzija
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 15:53:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, lepo opravi jutri, pa javi kako je bilo Vsem skupaj veeeeeelik pozdrav, šibaaam.....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 18:05:13
|
|
|
|
miklarom
|
Kimsy - srečno jutri na pregledu, ja itak da bo vse vredu nič bati, držim pestke, potem pa le pridi kaj na nosečke lana - dobro opravi jutri in čimprej po pingvinčke BEBIII - kako si mi ti kaj, tudi ti greš kmalu po pingvinčke, jeeeeee, kolk se vesela za vsako posebej SS - pupa , kako si ti meni
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 18:12:42
|
|
|
|
cukica
|
Pozdravček vsem! Jaz grem jutri na operacijo pregrade in,ker bom že tam mi bodo pogledal še maternico,...se vam kaj javim Lp
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.6.2009 19:21:10
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Pozdravljene! Po zelo dolgem času se spet javljam :) S soprogom sva se odločila da se bova podala v nove boje. mpak šele tam avgusta oz. septembra. A mogoče katera ve, kako bojo meli dopuste v PO? V juliju imajo zaprto...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?