|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
16.6.2009 19:34:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

miklarom - jst sm kar fajn. Prejšni tedn mi je blo skoz po malo slabo in sm mogla kar naprej jest. user posted image  Ta tedn me je dva dni ponioči full želodec bolel, zdaj pa sm super. Nimam čist nobenega znaka. Tok da komaj čakam petek, da mam pregled pri svojem G. da vidim, da je vse ok.
Pa ti? Se maš fajn?

ooo, super, kimsy, da boš poročala. Držim pesti!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.6.2009 21:29:45   
Rakica_80
O Lana70 koga se vidiuser posted image
Kaj mi počneš lepega?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.6.2009 6:05:49   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.6.2009 6:56:17   
arneja
Dobro jutro, predvsem tebi Reby user posted image .

Blančica, naj vam bosta mala Lara in Bernard v veselje in ponos user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.6.2009 8:11:33   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj. Danes se pa kar malo lažje diha, ko se je ponoči ozračje malo prevetrilo. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.6.2009 9:08:02   
gigi1
Dobro jutro

Mlinčka a ti pa s5 doma? Ja super, no! Sem tolk vesela, da boste še malo zdržale 3v1. Se mi zdi, da prav vsak dan šteje. Objemčke vsej družinici user posted image

Jaz sem danes dobila M. Boli k user posted image . No, saj sem kar vesela, da je tukaj. Sem se malo bala, da me bo zaradi Estrofema kaj zezala. Danes pokličem ata in se naročim za posvet, ko pride z dopusta, da vidimo kako naprej.

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.6.2009 9:48:25   
miklarom
jutro!

mlinčka - še tukaj lepo da si še 3V1 , počakajte še malo pol pa bouser posted image user posted image user posted image

gigi1 -  joj, hudiča si jo mogla dobit, pa jaz res ne vem kaj je tio za enauser posted image , da se je ne da nikakor znebiti, tak je potrucana da za znoret. evo od mene en veliuser posted image user posted image user posted image  in pika poke za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišk73 - kako se kaj ti držiš, vse naj danes na pregledu soseda držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Reby - kavica, njama, hvalauser posted image

vsem ostalim mojim pupam pa lep dan in čimbolj ga uživajte

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.6.2009 9:53:30   
BarbiG
Mlinčka sem prebrala na dvojčkih, pa moram rečt, da je tale naše zdravstvo res v podnu. Ampak sem pa vesela, da je z vami tremi vse v redu. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.6.2009 12:23:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

mišmiš in žiži, domača naloga je narejena

super, hvala ti, najboljša si.
Samo še sporoči koliko soldov in kam ti jih nakazati.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.6.2009 22:50:03   
spelka12
Samo polubčkam vas vse in lepo pozdravim - CMOOOOOK in HELOOOOW, zdej pa šibam dalje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.6.2009 7:54:23   
Reby
Jutro! A sem spet prva? user posted image
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.6.2009 8:16:00   
palcica_
Pozdravljene!

Po zelo dolgem času se spet javljam :)

S soprogom sva se odločila da se bova podala v nove boje. mpak šele tam avgusta oz. septembra. A mogoče katera ve, kako bojo meli dopuste v PO?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.6.2009 8:24:07   
loremi
Dobro jutro,

Reby, spet prva in spet pridna in nam postreže s prvo jutranjo kavico user posted image .

Mene pa še kar dajejo neki krči, zdej že živci tud delajo, se bliža tisti deseti dan, ko ponavadi pride M, nej je vsej enkrat ne bo no.

Neki se vreme kisa za vikend, pa ko je najlepš, če so vikendi sončni.

Punce, kej veste, kje boste na poletnem dopustu? Boste šle?
Midva še nič ne veva. Sigurno bo pa spet hrvaška obala.

Pozdravček.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.6.2009 8:57:05   
Anonimen
Jutro.user posted image

O madona kakšna tuga je tle..user posted image   user posted image  Ste vse na morju?

loremi, midva greva, ampak tud ne veva kam niti kdaj. Vem samo, da greva na Hrvaško. Držim pesti, da user posted image  ne bo prišla in bo testek pokazal user posted image .

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
18.6.2009 9:33:00   
kimsy
Jutro! user posted image

Vidim, da ste vse na off.
loremi - mene je od 4. dne po ET,ju zvijalo kot pred M, sm dva paketa vložkov porabila user posted image , če se bo slučajno vlilo, pa se do danes še ni!
suzi - midva bova tud na Hrvaško skočila, pa še ne veva kam. Najraje grem kam v okolico Zadra, pa brez trajekta, ker nisem rada vezana na nobeno stvar!
Reby - vedno prva!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.6.2009 10:28:52   
loremi
Ja, ma postopkov je malo in grejo proti koncu, pa je potem tudi tema vedno nižje na seznamu.

suzi in kimsy hvala, ma mene zvija že v bistvu od prvega dne ET, me bega tole, ker me še nikol ni po ET-ju tkole, me je, sam ne tolk. Uporabljam pa kr dnevne vložke, če me glih kej preseneti.

Midva sva pa nudista in iščeva potem bolj možnosti, ali skritih skal, da naju nebi kdo preganjal, ali pa še raje prav plaž namenjenih temu, moj ima sicer željo enkrat iti na Mljet, ampak za letos se mi zdi, da sva že kr pozna, bo vse zasedeno. Drugače pa meni diši Rab (ponovno), lani sva bila na pa Lošinju, pa so obnovili hotel in je letos za dobroh sto evrov dražje vse skup, eh, mogoče pa čez par let spet.

Pa lep pozdravček!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.6.2009 11:03:21   
Reby
loremi - si omenila Lošinj, ne mi luštov delat, upam, da gremo drugo leto z našim tamalim škratom, letos žal odpade user posted image  Držim pesti, da user posted image  ne pride user posted image
kimsy - ti pa nas nič na nosečkah ne obiščeš, nismo na tekočem, kaj se dogaja s tabo, ti ti ...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.6.2009 12:52:23   
kimsy
Reby - jst nisem še pr vas nosečkah zato, ker čakam prvi pregled pr mojmu G dr.D-ju. Ta pa je jutri. Upam, da bo reku, da je vse ok in se vam pridružim. user posted image  Sm ziheraš. Me je pa kar mal strah, k nimam nobenih nosečniških tegob. user posted image  Včasih bi si jih prav želela, da bi bla bolj sigurna. user posted image  user posted image  user posted image  Sej vem, da sm smotana, sam kaj čmo... Ampak me res nekam dolgo niso naročili a ne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.6.2009 13:13:33   
Reby
kimsy - super, da imaš pregled že jutri, bomo držale pesti in navijale. Nosečniških znakov pa tud jaz nisem imela nobenih, tako da se glede tega nič ne sekiraj user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.6.2009 13:25:45   
Anonimen
kimsy, bom držala pesti za jutri, ampak itak bo vse ok, tako, da se ti kar lepo počasi preseli na nosečnice!! Sam glej, da se tukaj še tudi kaj oglasiš!! user posted image user posted image

loremi, verjemi, vedno se najde kaj frej. Midva v 5 letih nisva niti enkrat rezervirala, pa sva bla skoraj vsak drug vikend na morju. Pa takoj dobiš frej! Midva greva vedno kar od hiše do hiše in vprašama. user posted image  

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
18.6.2009 15:53:33   
Pija76
Mlinčka ksihtek lepo da si doma. Uživajte še malo 3v1!!!

Miška73 še meni sporoči za solde!

Sonček33 riti baje ne smem namakat, tko da jo kar na skalah tiščim, me pa mika fulll veš.

WP jaz te že dolgo nisem nič vidla v naših koncih, no sej ne vem ktera si, ampak ni bilo nobene punce.

Vsem en vroč pozdravček, vreme je krasno, morje baje toplo ( ne vem user posted image ), drugač pa sama penzija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.6.2009 15:53:38   
Rakica_80
Lana70, lepo opravi jutri, pa javi kako je bilouser posted image
Vsem skupaj veeeeeelik pozdrav, šibaaam.....user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.6.2009 18:05:13   
miklarom
Kimsy - srečno jutri na pregledu, ja itak da bo vse vredu nič bati, držim pestke, potem pa le pridi kaj na nosečke

lana - dobro opravi jutri in čimprej po pingvinčke

BEBIII - kako si mi ti kaj, tudi ti greš kmalu po pingvinčke, jeeeeee, kolk se vesela za vsako posebej

SS - pupauser posted image , kako si ti meni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.6.2009 18:12:42   
cukica
Pozdravček vsem!

Jaz grem jutri na operacijo pregrade in,ker bom že tam mi bodo pogledal še maternico,...se vam kaj javim

Lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.6.2009 19:21:10   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene!

Po zelo dolgem času se spet javljam :)

S soprogom sva se odločila da se bova podala v nove boje. mpak šele tam avgusta oz. septembra. A mogoče katera ve, kako bojo meli dopuste v PO?

V juliju imajo zaprto...

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?