zirafa76
|
Pozdrav še od nas... Uf, sedaj zgleda da imam malo več časa....men se spet kaj dogaja, včasih se vprašam, kaj sem naredila onemu zgoraj, res Najprej.. Mama11...he, ne boš verjela, ampak tudi v prvi nosečnosti se mi je takoj v prvih tednih poznalo na bokih oz.pasu, ravnotoliko, da sem bolj na tesno zaprla kavbojke, pa čeprav sem imela enako težo...baje da so ene bolj občutljive na to, da se takoj začne akcija v telesu in seveda opaziš sam..saj drugje ne, niti trebuh ali kaj takšnega, ampak tale pas in boki..hecno, pa čeprav sem na isti kilaži Sonchek...hehe..kaj misliš, da gre mojemu skozi po glavi?? ne nosečnost, ampak dejstvo, da kaj če bodo dvojčki..hja, v družini jih imamo, prejšnji so bili enojajčni, torej naklučje..in pri moji sreči.... dvakrat ni za rečti Ninocka.... če bi bil fant..imamo težave in izgovor, da lahko gre mami v shooping No, sedaj pa k resnim stvarem...imeli smo prometno pred parimi dnevi, hvalabogu se nobenemu nič ni zgodilo, mene je malo bolj zadelo v hrbet..nekdo se nama je veliko hitrostjo zabil zadaj, ko je mož ustavil pred prehodom za pešce...seveda smo brez avta, takoj smo šli vsi na urgenco, Izabela je bila vredu--punce, za dober avtosedež je vredno zapraviti denar , kar sem videla, res jo je obdržalo pri mestu, nič bolečin..skratka, hvalabogu nič... edino ko sem jo vzela ven, je rekla bum bum...ubožica.. No, sem šla čez vse preglede, tudi ginekološki, kjer mi g.pove, da ne more potrditi ali gre za IMN ali ne, ker je vse skupaj še premalo..skoraj me je kap, pa seveda takoj na telefon in poklicati mojega g., ki mi je rekel, da pač v tem stadiju še res vse skupaj izgleda tako majhno, da se vidi v bistvu samo Gv in da ravno zaradi tega naročajo kasneje, ko se že vse vidi in da naj se ne obremenjujem.... In veste kaj..ni mi vseeno,ampak četudi se kaj zgodi, sem se odločila da to vzamem kot naravno selekcijo, ker je veliko lažje izgubiti zarodek kot pa že rojenega otroka...vem, da grdo zveni, ampak bolečina bo sigurno manjša. .v prvo sem neizmerno trpela, tega si ne želim ponoviti..če je tako usojeno, je tako usojeno.ne smem si dopustiti, da bo to spet obrnilo življenje na glavo. Ampak sem optimist, verjamem, da bo vse dobro, v sredo bom vedela kaj več..... Nič, pozdravček vsem, če greste na morej uživajte še za nas.mi verjetno šele konec avgusta... papa