|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
15.6.2009 9:24:11   
sonchek
Aja..še to..:

user posted image user posted image user posted image Kateri (kakšen) nastavek pa uporabljate??? al je to čist vseeno???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.6.2009 12:55:43   
mama11
Super Ninočka, potem bomo imeli pa še enega dvojčka user posted image . Čeprav je bil meni tudi 24.6. kul (moj RD user posted image ). Ampak to bo pa 3 tedne pred PDP - ali je tvoj fantič velik?

srečka user posted image     PDP     pričakujemo   prihod                        ime
mama11      20.5.     user posted image                     21.5. user posted image  (3.730, 53) Julija
mamathea   30.5.     user posted image                    30.5. user posted image  (4.020, 53) Leja
ninočka        11.7.     user posted image                      21.6. (CR)                 izbrano   
barika          2. 9       user posted image                                                       Matej
sonchek       27.9.     user posted image
manca          26.10.   user posted image                                                                                              
zirafa76       02/2010 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
TI,TI..pa nič ne pokličaš da si na naših koncih in da se kej vidimo...

Saj sem 1x, ko sem bila še 2v1 predlagala, pa si očitno spregledala. Ali ti ustreza kakšno popoldne med tednom?

user posted image user posted image user posted image Kateri (kakšen) nastavek pa uporabljate??? al je to čist vseeno???

Imajo ful različnih. Po moje je malčku vseeno, pač na katerega ga navadiš. Sicer imajo pa oblazinjene, zložljive, takšne, ki se dajo pod straniščni sedež, takšne ki gredo na sedež, pa ene z nastavki za velikost sedeža, pa ene, ki imajo med nogami glavico od živalce... vse od 4-25 evrov. Jaz sem vzela čisto enostavnega od Bebe Conforta za 7,29 evra - položi se na sedež in to je to. Pa tisti od Tjaša tudi deluje ful OK, samo ne vem, od katere firme je, mislim, da takšnega v BabyCentru nisem videla - Ajtak, kje si ga kupila?

Razmišljam, da bi vzela še enega za v avto - da ga lahko uporabimo, če bomo kje zdoma...

Grem kaj pojest, dokler dekleti še spita.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.6.2009 13:44:17   
ninocka

Aja..še to..:

Pomoje je vseeno, vazno da ti pase na skoljko. Mi smo kupili Evanu enega, ki ne pase - pokrov skoljke ne gre do konca dol. Ampak glede na to, da nima neke kilaze, se lih ne sekiram.
Mi je pa mami tud kupila enega drugega, pa tud ni OK.
Zgleda imamo glupo skoljko user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Super Ninočka, potem bomo imeli pa še enega dvojčka . Čeprav je bil meni tudi 24.6. kul (moj RD ). Ampak to bo pa 3 tedne pred PDP - ali je tvoj fantič velik?

Na prejsnjem pregledu je imel  cca. 2300 g. Kolk dejansko je to res, pa ne vem. 3 tedne pred PDP - vem, ampak boljs to, kot da dobim popadke in mi maternica poci. Tega se G boji, zato pa tudi tolk "hitimo".
Sej, ko se je Ruben rodil (CR 1 teden pred uradnim PDPjem), so pol ugotovili, da je 3 tedne prezgodnji - to pomeni, da tud, ce bi ga na rok rodila, bi se se zmeraj 2 tedna prehitro rodil, pa je mel kar konkretnih 3360g user posted image
Proti Evanu (2690, 1 mesec prezgodaj) je bil pravi miselinko in velikan user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.6.2009 16:58:02   
zirafa76
Pozdrav še od nas...

Uf, sedaj zgleda da imam malo več časa....men se spet kaj dogaja, včasih se vprašam, kaj sem naredila onemu zgoraj, resuser posted image

Najprej..

Mama11...he, ne boš verjela, ampak tudi v prvi nosečnosti se mi je takoj v prvih tednih poznalo na bokih oz.pasu, ravnotoliko, da sem bolj na tesno zaprla kavbojke, pa čeprav sem imela enako težo...baje da so ene bolj občutljive na to, da se takoj začne akcija v telesu in seveda opaziš sam..saj drugje ne, niti trebuh ali kaj takšnega, ampak tale pas in boki..hecno, pa čeprav sem na isti kilažiuser posted image

Sonchek...hehe..kaj misliš, da gre mojemu skozi po glavi?? ne nosečnost, ampak dejstvo, da kaj če bodo dvojčki..hja, v družini jih imamo, prejšnji so bili enojajčni, torej naklučje..in pri moji sreči....user posted image user posted image dvakrat ni za rečtiuser posted image

Ninocka....user posted image če bi bil fant..imamo težave in izgovor, da lahko gre mami v shoopinguser posted image

No, sedaj pa k resnim stvarem...imeli smo prometno pred parimi dnevi, hvalabogu se nobenemu nič ni zgodilo, mene je malo bolj zadelo v hrbet..nekdo se nama je veliko hitrostjo zabil zadaj, ko je mož ustavil pred prehodom za pešce...seveda smo brez avta, takoj smo šli vsi na urgenco, Izabela je bila vredu--punce, za dober avtosedež je vredno zapraviti denaruser posted image , kar sem videla, res jo je obdržalo pri mestu, nič bolečin..skratka, hvalabogu nič...user posted image edino ko sem jo vzela ven, je rekla bum bum...ubožica..user posted image
No, sem šla čez vse preglede, tudi ginekološki, kjer mi g.pove, da ne more potrditi ali gre za IMN ali ne, ker je vse skupaj še premalo..skoraj me je kap, user posted image pa seveda takoj na telefon in poklicati mojega g., ki mi je rekel, da pač v tem stadiju še res vse skupaj izgleda tako majhno, da se vidi v bistvu samo Gv in da ravno zaradi tega naročajo kasneje, ko se že vse vidi in da naj se ne obremenjujem....

In veste kaj..ni mi vseeno,ampak četudi se kaj zgodi, sem se odločila da to vzamem kot naravno selekcijo, ker je veliko lažje izgubiti zarodek kot pa že rojenega otroka...vem, da grdo zveni, ampak bolečina bo sigurno manjša.user posted image .v prvo sem neizmerno trpela, tega si ne želim ponoviti..če je tako usojeno, je tako usojeno.ne smem si dopustiti, da bo to spet obrnilo življenje na glavo.

Ampak sem optimist, verjamem, da bo vse dobro, v sredo bom vedela kaj več.....user posted image

Nič, pozdravček vsem, če greste na morej uživajte še za nas.mi verjetno šele konec avgusta...user posted image user posted image

user posted image papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.6.2009 20:18:54   
ajtak
user posted image
Samo na brzino....
tole je nas podstavek:
http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/nega-malcka/vecji-pripomocki/okt-nastavek-za-wc-disney-815/159874001515815987
vsec mi je ker se ga da NA desko in oblika prakticno ni vazna.

ninocka, kako si pa Evana naucila stoje v kahlico lulat?? Pa pri koliko mesecih??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.6.2009 22:36:06   
tintin
Samo da pozdravim.

Grem spat, jutri odpotujemo na Sardinijo. Upam, da bo fajn. Čaka nas dolga pot, upam da bo sine fajn prenesel.
Uživajte in upam da se vidimo 4.7.

LP!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.6.2009 22:38:10   
tintin
ninocka Good luck!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.6.2009 7:49:40   
ninocka
Dobro jutro,

lih zajtrkujem in imam cas za RR novicke user posted image

Zirafa user posted image user posted image user posted image samo da ste vsi OK, pleh se da zmeraj popravit...
Glede nosecnosti bo pa vse OK, bos vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image   In bos februarja crkljala malega zirafkota user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
ninocka, kako si pa Evana naucila stoje v kahlico lulat?? Pa pri koliko mesecih??

Sploh ga nisem ucila. Vsakic, kos mo sli lulat, je on kar stoje lulal (tudi predno smo zaceli z uvajnajem na kahlico), na kahlo se pa ni hotel usesti. Pomoje je videl od mojga user posted image
Tale tvoj nastavek pa zgleda kul user posted image user posted image . Mogoce bom sla se jst enga tazga kupit, ker ce bo se Ruben zacel kaj kmalu na WC hodit, pa ne vem, ce bo pokrov zdrzal, da se ne bo polomil. Upam, da bo ta pasal na skoljko.

Tintin, uzivajte na sardiniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca WB!!! super, da ste se meli lepo na dopustu user posted image user posted image user posted image

Mi gremo na morje zadnji teden avgusta/ prvi teden septembra. Pa se to ne vem, kako bomo sli, ker bomo imeli samo Puntota, pa 3 otroc, pa prtljaga user posted image Bomo pa potovali lagano - mi2 bova cimvec nase navlekla, tamaladva rabta samo kopalke in komplet kratke hlace+majcko, edino  za Lokija bomo pa mogli spakirat eno veliko potovalko user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.6.2009 10:27:40   
Tanayya29
hojla,

joj sploh nimam časa nič več napisat......;))
v službi je noro stanje,zaključek leta in td......

Ninočka,uuuuu držim pestiuser posted image .

Žirafa,no sam da ste uredu,no.....mislm,kaj vse se nam ne zgodi,pravzares

Vzadnjič sem v okaiduju v sparu srečala Roziko,je rekla,da nima nič več časa za RR.

Joj,sem v službi,pa me delo spet priganja.....

lepo se mejte........

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.6.2009 15:42:24   
mama11
Danes pa ni dober dan. Mislim, da smo imeli okoli 13h prvi napad krčev. Če je res to to, se je pa kmalu začelo, Tamara jih je dobila šele okoli petega tedna. Upam, upam, da niso, ampak je jokala kot dež, se je ni dalo umiriti drugače, kot da sem jo razvila, pomasirala trebušček, potem sem se pa dala na pol v sede, si jo položila na trebuh in je zaspala. Revček mali. Takoj sem poklicala očeta, ki živi blizu meje, da gre po tiste italijanske kapljice Mylicon gocce. Zdaj pa še vprašanje - slišala sem za eno kremo, ki naj bi jo prodajali v Avstriji - za masažo trebuščka, ki naj bi tudi precej pomagala pri krčih. Ali je katera že slišala zanjo oz. ve, kako se ji reče?

Nič, se grem malo ven igrat s Tamaro, dokler Julija še pančka.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.6.2009 15:54:04   
manca
mama11, jaz sem pri naši uporabljala olje za masažo trebuščka, je pa od Welede. Sem ga kupila v lekarni, saj je naša imela zgodaj krče in sem takrat za nasvet vprašala kar farmacevtko. A imaš morda kakšno prazno embalažico pa bi ti ga lahko dala za probo če vam odgovarja?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.6.2009 9:21:28   
mklks
hej!

sem končno uspela se dokopat do RR-ja:)

pri nas je kriza že od sobote popoldan....oz. danes je že fuuuul bolš...v soboto je ema zakuhala in kuhala na polno dva dni....sva šle k dežurnemu v nedeljo  je rekla, da to je sam prehlad, da se bo že pocajtalauser posted image
...nakar v ponedeljek zjutraj dobi po celem telesu take male pikice...noge, stopala ima čist zatečena in koprivasta, po ustih razjede, dlani grozne...HB vsaj vročine nima več.....diagnoza...neka bolezen stopal, dlani...kr nekiuser posted image

v glavnem, ful noče jest....logično, če jo vse peče po ustih, HB mi vsaj pije ogromno....njena skupina v vrtcu je kompletno zbolela za isto bolezen....očitno epidemijauser posted image user posted image
mah, sej bo...sem kupla včerej neko mazilo v lekarni za zdravljenje ustnih razjed in je ful boljše, ko jo s tistim namažem, se orngi naje, potem je pa v reduuser posted image

mama11....upam, da bodo krči minili v čim milejši oblikiuser posted image user posted image user posted image

tanayya...sem vidla na FB da mate norice....bogi, ampak res bolš zdej kot pa čez par let....upam da čimprej mineuser posted image user posted image user posted image

žirafa...važno, da je z vami vse v redu...pleh je pleh....glede user posted image se pa ne sekirej, vse bo v redu, boš vidla

tintin....imejte se fajn na dopustu

komaj čakam 4.7., da se malo vidimo in pokofetkamo, kolkr bomo mele časa, da ne bomo letale za našimi brnekiuser posted image user posted image

fajn se mejte...čau

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.6.2009 18:15:22   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
mama11, jaz sem pri naši uporabljala olje za masažo trebuščka, je pa od Welede. Sem ga kupila v lekarni, saj je naša imela zgodaj krče in sem takrat za nasvet vprašala kar farmacevtko. A imaš morda kakšno prazno embalažico pa bi ti ga lahko dala za probo če vam odgovarja?

Manca, hvala, od Welede stvari so mi ful dobre (sem uporabljala njihovo olje za masažo prsi med dojenjem, pa otroško kremo za ritko in za sončenje). Sploh nisem vedela, da imajo tudi olje za masažo trebuščka. Hvala za ponudbo, ampak bom šla kar nabavit, če sem bila zadovoljna z ostalimi zadevami, bom gotovo tudi s to kremo.

Žirafa user posted image , samo da ste vsi OK.

Mklks, a je to slinavka? Moj nečak je isto zadevo staknil v vrtcu. Pa še dan ali dva preden mu je ven udarilo so bili na obisku pri Juliji - HB ne starejši ne mlajši ni nič.

Včeraj popoldne sem na Trubarjevini srečala Martito in Majo. Kakšna mala gospodična je Maja. Ful frizurca in oblekica... moja pupa pa kot en razbojnik user posted image . Sva se z mojim impulzivno odločila, da gremo na kavo in sva samo popokala mularijo - Tamara je pa že pol dneva harala po peskovniku, pa risala s kredo,... Skratka obe sta OK in se nam mogoče pridružita 4.7. user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.6.2009 5:57:52   
nicolina
Dobor jutro,
po dolgem času kuham kavicouser posted image

Zadnje čase imam tako gužvo  vlsužbi, ocene spričecala, dokumentacijo....sem že sita računalinik, še malo, potem pa relaksacija. Tud otroci so ko male čebelice user posted image user posted image , nič se jim ne da.

Tjaš user posted image user posted image  za lulanje

Scuba, ko se Tinu ftl dogaja, tud ne bi zaspal, za nč n asvetiu, pol pa sm dol pade.

Ninočka, čakamo lepo novičko, drži se user posted image

Žirafa, sm da je vse ok z vami. user posted image

Titntin uživajte na dopustu, manca WB. user posted image

Mama11, upam da Julijo čimprej minejo krčki.

Mi smo dobro, v pon. smo bili na ponovnem testiranju za alergijo in se je ful drl, sm ko ga je že zdravnica pregledovala. Niso mu delali kožne, ker sploh ni pustil, ampak krvne in čakamo izvide. Upam, da se je kaj stanje popravilo.
Ponavlja besede, čeblja user posted image

Upam,da se vidimo 4.7....... lep dan

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.6.2009 8:07:04   
manca
Dobro jutro

najprej vsem skupaj ena velika doza user posted image . Sva bili z Majo že pred sedmo uro zjutraj v ZD, saj je imela danes cepljenje. Vse je ok, teža 13.355 g, višina pa 86,5 cm.

Včeraj sem pa zvečer imela že prvi uvodni sestanek za vrtec, na individualni pogovor z vzgojiteljico pa nas bodo vabili od 25-28.8. Se že veselim uvajanja v vrtec in upam, da ne bo večjih težav.
Izvedeli smo tudi, da se takrat ko ima otrok rd ne nosi nobenih sladkarij, pač pa otrok ki praznuje prinese v vrtec knjigico, ki potem ostane v vrtcu.

lp, manca

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.6.2009 9:18:06   
manca

http://www.superdan.si/content.html

Evo, dajte se prijavit za ZOO za prost vstop 25.6. Mi trije smo že prijavljeni in gremo.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.6.2009 10:13:27   
mklks
oj!

manca...jst sem se registrirala tudi....a to, kar sm dobila po mailu si morm sprintat, al samo pridem tja in povem številko kupona...?? mi ni čist jasno?? :=)

mama11....ne, to baje ni slinavka, ampak se prou reče tko...bolezen stopal, dlani in ust..neki tazga

dons je že čist v redu, sicer izpuščaje ima še zmerej, ampak se sušilo tko da....je že dobra, stara ema....ima čmrlje v ritiuser posted image user posted image user posted image

drugače pa....medve tudi greva 25. v zoo pa če gre še katera se lahko dobimo na kaki kavi?? manca??

ajdi, uživajte

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.6.2009 10:55:47   
manca
mklks, direkt z neta sprintaš - tam kjer si se prijavila imaš možnost pritisnit natisni kupon, ga sprintaš in ga imaš. S tem kuponom greš potem tja.  S tistim, kar dobiš na mail se ne obremenjuj in ne printaj.

A ni tole bolezen stopal, dlani in rok imel tudi Vasja od Tintin kakšen mesec, dva nazaj?

Zoo in kava pa komot lahko, samo se moramo potem za okvirno uro zmenitiuser posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.6.2009 10:58:46   
mklks
ja, sem šla zdej prou brat nazaj in sta res mela to isto bolezen:)

ja, za kavo bi se pa res mogle za eno uro zmenit:) sej do takrat se še slišmo pa se zmenimo....:)

fajn se mejte:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.6.2009 20:43:38   
Oranža
Čer

Samo na brzino....4.7. še naju prštejte....upam da ne zgrešim kje in kdaj....
Žirafa vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost želim
Šibam.....
Pogrešam vas........pa čvek....pa..........

Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.6.2009 21:57:26   
Ilije
Čer!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Zirafa user posted image user posted image user posted image samo da ste vsi OK, pleh se da zmeraj popravit...
Glede nosecnosti bo pa vse OK, bos vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image   In bos februarja crkljala malega zirafkota user posted image

Se kar podpišem pod tole...

manca hvala za info glede ZOOja. če bo moj frej pridemo tudi mi, ker jima že celo pomlad obljubljam živalski vrt. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.6.2009 23:10:31   
scubadiver
Manca sem se probala registrirat za ZOO pa so vavčerji že oddani, tako da nas ne bo. Ker če kupim vstopnico, jo pa raje takrat ko bo manj gužve user posted image

Pri nas je bil pa danes prvi pravi izpad trme. Nekaj je hotla s pulta - pa sploh ne vem niti kaj in ker tega takoj ni dobila je tulila eno uro skupaj in sploh je nič ni moglo pomiriti. sva jo vmes totalno ignorirala, pa se potem spet ukvarjala z njo, pa v nobenem primeru nič bolš. POtem sem ji pa prižgala Baby TV in ga dala bolj naglas kot je ona tulila, se je pa počasi umirila. Upam da ne bo tole preveč pogosto, ker je blo res naporno user posted image .

Ninocka v  nedeljo potem držimo pestke?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.6.2009 8:10:59   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Sej, ko se je Ruben rodil (CR 1 teden pred uradnim PDPjem), so pol ugotovili, da je 3 tedne prezgodnji -

Kako pa to ugotovijo? Tamara se je rodila 9 dni čez rok, pa so na popisni list napisali, da ni prenošena - pri tem, da je imela zabarvane rokice od zapestij in nogice od gležnjev še nekaj dni po rojstvu... Meni je bilo jasno, da je prenošena - je bila ful bolj "zrela" od Julije - gledala je kot zajček in par dni po rojstvu že sledila z očmi, na trebušku je pri enem tednu obračala glavo kot profesor, itd...

Anyway, bom ful držala pesti v nedeljo, pa javi nam, ko boš lahko user posted image

Žirafa, se ful strinjam s teboj - izgubiti otročka - ni primerjave, potem, ko si ga enkrat videl, božal, držal v naročju. Ampak, odslej samo dobre misli, srečka user posted image . Brcike, brcike, jaz jih že pogrešam.

Tintin, uživajte!

Nicolina, upam, da so alergije izginile user posted image

Manca, bravo za težo/višino. Jaz komaj čakam na naslednji petek, ko ima tudi Tamara končno pregled. Kako je bilo pa s cepljenjem? Po moje bo naša tulila kot indijanec... Za superdan sem se pa hotela prijaviti včeraj ob 15h, pa ni bilo več voucherjev. Mi je ful žal, lani je bilo super (Ajtak, veš, da imam še vedno tiste plenice št. 5 user posted image ).

Seznam za srečanje 4.7. v Tivoliju (igrišče za otroke) pri bajerju ob 10h:
mama 11 + Tamara + Julija
Mamathea + Tijan + Leja
Mklks + Ema
Tanayya + Taj
nicolina + Tin
sonchek + Neli
Ajtak + Tjaš
Martita + Maja?
Oranža + Timon

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.6.2009 8:34:12   
manca
Maja je imela ob rojstvu na rok tako dolge nohte, da so mi rekli, da bi se komot lahko rodila kakšne 14 dni do tri tedne prej.

mama11
, ko jo je cepila se je malo zakremžila, potem je bilo pa vse ok. Sem jo še vprašala če je bilo fino pri zdravniku pa je rekla da jauser posted image Imamo res prijazno pediatrinjo + sestro in se jima tamala kar nasmiha in ju tako lepo gleda. Čez dan je bila pa malo bolj sitna zaradi cepljenja. Pa noč je bila tudi grozna. Sem bila kar naprej pri njej, vmes sem imela sama še težave z slabostjo in bruhanjem, tako da praktično nisem kaj preveč spala. Ampak bom pa probala it danes kaj prej spat.

Mklks, kdaj si pa mislila ti v ZOO? Ker moj me je včeraj opomnil, da ni variante, da gremo že zgodaj dopoldne, saj gresta en večer prej z bratrancem poslušat enega DJ-ja, tako da bo v četrtek malo bolj potegnil s spancem.

Scubadiver: škoda, ker niste dobili več vavčerjev. No pa bo šansa spet prihodnje leto.

Popoldne bo potrebno narest še nekaj peciva in piškotov, saj ima jutri tast žurko, saj od srede koristi dopust, nato pa ga čaka penzija, tako da ne gre več v službo. Bomo imeli kar piknik.

Pa še pohvalit moram Majo..namreč končno je punca dobila zanimanje za žlico in se začenja hranit samauser posted image Sem res zelo vesela, da ji tako dobro gre in da jo bomo lahko do septembra, ko gre v vrtec že dovolj zdresirali, da bo lahko tam sama jedla.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.6.2009 9:47:26   
mklks
dobro jutro vsem skupaj!

danes sem prav dobre volje...morje imamo končno rezervirano...gremo 1.avgusta na pašman...sem prav vesela, ker smo dobili ful ugodno varianto brez posredovanja agencijeuser posted image user posted image

ninočka...bomo držale pesti v nedeljo...drži se pa sporoči ko boš lahko...user posted image user posted image user posted image user posted image

manca.....me bova verjetno šle od doma že zjutraj, malo zaradi vročine, pa tudi zato, ker sva popoldne zmenjeni v ljubljani še z eno mojo kolegico, ki je diplomirala tko da....gremo mal proslavit:)
bova pa v zoo sigurno tam do ene 14, da se bo v vozičku uspela tudi naspat, tko da če boste do takrat uspeli, mi pa le sporoči...lahko ti po ZS pošljem tel., ker tista moja, če jo še imaš ni več v veljavi :)

ema je pa včeraj zvečer spet tako padla po asfaltu,da ima vse koleno obšlajsano, sem ji samo umila, potem pa sploh ni pustila da ji malo zavijem, da bo lahko spala, se je prav histerično drla skoraj eno urouser posted image user posted image ....ko je končno zaspala, se bla že čist nakonc z živci...pa nimamo kej, zdej poleti, ko nosi kratke hlače lahko pričakujem dosti takih nezgod...sploh zato, ker naša ne zna hodit počasi ampak skoraj skos samo teče :)user posted image user posted image

nič, uživajte pa se tipkamo kej:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......