|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
19.6.2009 9:58:25   
manca
mklks, na zs mi kar napiši svojo novo tel pa ti potem v četrtek javim kako in kaj. Ampak predvidevam da bomo pred drugo uro tam.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.6.2009 12:39:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
gremo 1.avgusta na pašman...sem prav vesela, ker smo dobili ful ugodno varianto brez posredovanja agencijeuser posted image user posted image
ema je pa včeraj zvečer spet tako padla po asfaltu,da ima vse koleno obšlajsano,

Super za dopust. Bolj kot gledam cene za Hrvaško, bolj se ogrevam za kakšno Tunizijo septembra. Pred 2 tednoma je šla kolegica z možem in hčerko za 1 teden na all inclusive za 750 evrov - pokrito vse, vse, vse - letališke takse, viza, itd.

Ema je očitno kot Tamara. Jaz ji poskušam dajati 3/4 hlače, pa ima vsa obšlesana meča user posted image

Sicer pa govorno ful napreduje - brez problema kombinira 2 besedi - "stric poje", "oči dela", "stroj pere", "manca (sosedova punčka) aja", itd. Danes sem jo na poti v trgovino hecala, da reče "mami vozi avto" in je rekla... sicer je avto "apa", pa "r" in "l" še ne reče, ampak se jo da razumeti.

Trenutno sem ultra jeznauser posted image na UE Vič-Rudnik - že 3 dni kličem in se živa duša ne javi ali je pa zasedeno... pa kličem cifro, ki so jo objavili na spletni strani... Sva prejšni mesec vložila za gradbeno dovoljenje user posted image , samo če delajo s tako hitrostjo, kot se javljajo na telefon, bova imela srečo, če bodo odgovorili preden vpiševa mularijo v šolo user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.6.2009 16:36:51   
mama11
No, smo imeli alarm, zdaj pa spet spita.

No - kaj še reče - zna povedati cel kup imen, zna odgovoriti, če jo vprašaš po imenu mamice, očija, sestrice, babice in dedka, ali če jo vprašaš po imenu mamice in očija od bratranca in sestrične. Pove tudi svoj priimek, a ga tako zmaliči (če je pa ful dolg), da komaj uganeš. Zna povedati, čigavo je kaj - najbolj ponosna je na očijev štirikolesnik (moški in njihove igračke), vsak, ki gre slučajno mimo, mora izvedeti, da je to od "očija, očija".

Danes je spet takšna savna, da ne morem verjeti, da naj bi jutri bilo 12 stopinjuser posted image .

Šibam še poslat en telegram. Včeraj se je enemu sorodstvu rodila Sara user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.6.2009 17:57:35   
sonchek
Hoj...
..evo jaz sem v polnem zagonu pri pakiranju za na morje in to zimskih in poletnih oblačil... user posted image user posted image user posted image

Vreme.. WTF???

No ja bomo pa samo uživali v morskem zraku..jah tud to je neki...haha..

Nič..grem naprej iskat stvari..user posted image

Lepo se imejte in se vidimo..
pa pa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.6.2009 6:27:58   
ajtak
Dobro jutro in eno lepo nedeljo vsem!

user posted image user posted image  jaz bi tud sla v zoo, smo se meli lani res full fajn! Mama11 a se hecas? Ja a se ne uporabljate 5ke? A je blo to lani tud med tednom? Js tud ce bi dobla karte ne morem jit ker delam user posted image .

Joj, tok mi je zal, da ni blo zadnjic Tamare doma ko sva bla pri Juliji na obisku, me prav zanima kako bi blo ko bi oba cvekala user posted image .

Komaj cakam 4.!! Res, bo pomoje full fino, sam upam da se vrne poletje do takrat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.6.2009 15:26:13   
mama11
Sonchek, tudi morski zrak je kul, ampak glede na današnje vreme mislim, da vam hudega ne bo.

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Mama11 a se hecas? Ja a se ne uporabljate 5ke? A je blo to lani tud med tednom?

Ne, nismo še na 5, uporablja še 4+. Saj po moje ne bo dolgo. Hmmm, mislim, da je bilo tudi lani med tednom, ampak nisem čisto zih.

Mi smo pa danes pri kosilu imeli borovničevo tortico - za Julijin prvi mesec user posted image . Jo je imela za 1. mesec že Tamara, pa tudi mlajša ne more biti brez user posted image . Bom obesila kakšno fotko, ko jih snamem z aparata.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.6.2009 22:36:09   
scubadiver
Čeeer,

Sem cel dan mislila na ninocko.. A ima katera kakšno novičko? Verjetno je že postala ponosna frišna mamica a ne?

Mi smo se cel vikend potepali po gorenjski. Včeraj smo bili v kranjski gori na enem pikniku, danes pa pri sorodnikih od mojega. Je blo prav luštno, edin da je Lana včeraj pridelala par prask po obrazu ker se je skotalila po enem bregu in presekano ustnico, ker jo je ponesreči kresnila ena 4 letna punčka. Danes pa je pridelala eno krasno veliko buško na bučki, ker je prav skočila s postelje direkt na glavo. Pa še kamagela nisem mela sabo. Smo potem hladili z maslom. Ma pa zdej čist črno buško. A katera kaj ve a se tele palčke tud lahko maže s kremo Hepan, ki je za potplube?

A je blo lani na ta zastonjski dan ful gužve? ker smo se danes menili s teto od mojega da bi v četrtek prišla v ljubljano in bi šli v ZOO?

Mama11 a se hecas? Ja a se ne uporabljate 5ke? A je blo to lani tud med tednom? J

Ajtak sej celo mi še nismo na 5ki. Lana ima tudi 4+.

Nočko vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.6.2009 9:02:50   
mklks
hej hej!

en pozdravček iz deževnega novega mesta:)

ne morem verjet, da se je tko hitro ohladilouser posted image

ema je danes že v vrtcu....upam, da bo zdržala neki časa...baje po mestu razsajajo norice, tko da..upam da jih k nam še nekaj časa ne bo...vsaj do jeseni:)

je pa tko kot je napisala že mama11, tudi ema zadnje dni zelo napredovala z govorom...treba je res pazit, kaj se govori pred njo, ker ponovi čisto vsako besedo....po dve skupaj sicer bolj malo kombinira, ampak bo že..počasi:)

komej čakam četrtek v zoo, samo upam, da ne bo kako nikakvo vreme:)

ninočka..kje is, kako je?? a že ve katera kaj se dogaja??

sonchek....lepo se mejte na morju, uživejte na max.user posted image

ajdi, se še kasneje kaj javim:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
22.6.2009 12:01:18   
Mamathea
Lepo pozdravljene novembrke

Jah zadnje dneve imam bolj malo časa, saj se kar naprej nekje potepamo in sploh ne supem priti do računalnika. Mi smo ok, Leja ima tudi krčke in Mama 11 meni se zdi, da ji vse te žaubice za milejše krčke pomagajo, če jih malo med sabo zmešam, včasih ji dam Antiflat kapljice iz Avstrije, pa potem še koroške vetrone kapljice in masažno olje od Weldee... pa je potem le malo boljše, sicer pa krčki pač so in treba se je z njimi sprijazniti, ker pač črevesje še ni dozorelo. Naša jih ima največ zjutraj in zvečer, sicer pa ravnokar ugotavljam, da bi morda to utegnilo biti tudi od prenajedanja in nepodrianja kupčkov. Naša deklica je tako navezana na "joškico", da bi gor visela vsakih 20 minut, pa ji zato malo dudko ponujamo, ker če ne bi bila skoz "on the zizika".
Tijan se je počasi navadil, da ima sestrico in je tudi zelo, zelo ponosen nanjo. Za tiste, ki niste na FB sem prilepila še nekaj slikic v RR.
Lejo smo danes prvič kopali, ko jo je patronažka milila na previjalni mizi je jokala, ko pa smo jo namočili v banjico pa je bila zelo navdušena.
Počasi imam alarm, zato se na hitrco poslavljam.
Upam, da se vidimo 4.7. na srečanju, kje pa bo to srečanje, sem morda spregledala, ali še ni dorečeno?
Lep dan želim vsem.
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14152&hash=2425fafea187f9b377c24a1bba9b790d

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
22.6.2009 13:52:14   
Tanayya29
Čao,

no pa je res ena beda od vremena...grrrrrr...kr neki.

sonchek,upam,da boste imel srečo.

ninočka.pa res nedelja je mimo..........upam,da bojo kmalu kašne novičke...

jaz sem doma,imam že dopust,oz. zdj še bolniško,4.7..,gremo na morje,tko da me glih ne bo......škoda.....

pleničke št.5,mam od lumpija,drugače pa mam 4 plus.....

taj je prebolel norice...user posted image ,je mel prav šolski primer noric....ne pretirano velik pikic,nč vročine,claritin mu dam še zvečer,se pa izteka prvi teden,tko da tut se počas zaključuje...
HB mava to mimo...............

nč,lepo vas pozdravljam,šibam kuhat.........

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
22.6.2009 13:55:23   
Tanayya29
user posted image Točno ob 12.00 sem na svet prijokal 3150g težek in 51 cm velik junak.Ime pa mi je Lian Neo! user posted image user posted image

sem kopirala iz rodili smo......

Čestitke NINOCKI
in njeni družinici..........

bravo!!!!!

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 22.6.2009 13:57:36 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.6.2009 14:25:00   
Mamathea
Ninočki, bratcema in seveda tudi očiju iskrene čestitke od rojstvu korenjačka. Bravo, bravo, tudi tokrat zelo izvirno in lepo ime. Krasno. Lepo se cartajte in imejte se radi.
Glede pleničk mi za Tijana uporabljamo še vedno 4+ saj ima itak komaj 11kg, v vrtcu mu dajo št. 5, ki pa mu je malo prevelika in kaj hitro kakšna kapljica skoz pride.
Moja mala sončica lepo spančka, saj jo je prvo kopanje zelo utrudilo. Jaz pa sem si skuhala mal nekaj za pod zob in zdaj že veselo čakam "ta velikega", da pride iz vrtca.
Lep dan še naprej.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.6.2009 15:20:58   
manca
ČESTITKE ZA NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA NINOČKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.6.2009 16:06:12   
mama11
user posted image  Čestitke Ninočka, lepo se crkljajte in čim prej se kaj javi s kakšno fotko user posted image

Mamathea, ful je luštno, ko starejši takole crklja mlajšega, kajne. Ful sta cortka user posted image . Shit tole s krči, ampak jaz vse skupaj jemljem zelo filozofsko (kar sploh ni težko, ker so trenutno krči precej blagi in jih tudi nima ravno vsak dan). Ampak tole Weleda olje je pa ful fina zadeva (hvala še 1x Manca), moji kar pomaga.

Tanayya, samo da so norice za vami. Pri nas bo verjetno ob noricah "noro", saj jih moram poleg obeh pup preboleti tudi jaz...

Meni se je pa danes na poti domov pokvaril avto user posted image , pa bodo spet stroški... Sreča v nesreči, da je Julija notri trdno spala, da je moj ravno danes delal v delavnici in da se je to zgodilo kakšen kilometer od doma... Kaj hočemo, tudi to bo minilo...

Seznam za srečanje 4.7. v Tivoliju (igrišče za otroke) pri bajerju ob 10h:
mama 11 + Tamara + Julija
Mamathea + Tijan + Leja
Mklks + Ema
Tanayya + Taj
nicolina + Tin
sonchek + Neli
Ajtak + Tjaš
Martita + Maja?
Oranža + Timon

Nosečke, če imate kakšne dodatne info za seznamček, kar javite!

srečka user posted image     PDP     pričakujemo   prihod                        ime
mama11      20.5.     user posted image                     21.5. user posted image  (3.730, 53) Julija
mamathea   30.5.     user posted image                    30.5. user posted image  (4.020, 53) Leja
ninočka        11.7.     user posted image                     21.6. user posted image   (3.150, 51) Lian Neo   
barika          2. 9       user posted image                                                       Matej
sonchek       27.9.     user posted image
manca          26.10.   user posted image                                                                                              
zirafa76       02/2010 user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.6.2009 19:59:14   
barika
Ninočka čestitke!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
22.6.2009 20:27:06   
ajtak
user posted image Imam en problem, a slučajno obstaja kaka varianta da bi srečanje prestavile na 5.7.??? 4. sem namreč dežurna in cel dan delam user posted image user posted image

No pleničke mamo mi 5ko že prav lep čas in se po pravici povedano že spogledujemo s 6ko. 5ko moramo porabit se ene 2 jumbo paketa pol gremo pa na 6ko. V vrtcu so pa za našega Tjaša in še za enega fantka že nabavili 6ke, ker so jima tiste ki jih majo ostali premajhne.

Aha lahko napišem še, da me je zadnjič skoraj kap, ko sem odvila pleničko in zagledala kri user posted image . Sem pol mojega sprasevala ce je kej fejst kožico vleku, pa je reku, da mal jo je ko je čistil... No takrat nisem pol neke velike panike delala, pol sem pa zvecer jaz Tjasa previjala in ni bil niti rdeč, zjutraj ga pa odvijem in spet kri user posted image - sem mojga k je mel dopust kr poslala s tamalim v ZD! No, k sreči ni blo nič takega. Imamo zelo ozko kožico, ki še ne gre preko glavice in ko med spanjem prihaja do spontanih erekcij se kožica natrga, posledično je mal krvi, pa vidim da ga mal peče ko gre lulat.

So pa rekli da tam nekje do 3jega leta ta kožica še ni nič alarmantna, če pa potem še ne bo šla dol bo treba pa operirat user posted image

Nč, grem počivat sem danes že cel dan toook fuč...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
22.6.2009 20:28:20   
ajtak
Sem vedla da bom neki pozabla:
Ninočka iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.6.2009 20:52:04   
Dajica
Ninočka-čestitke tebi, tvojemu sinku, bratcema in seveda tudi očiju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
22.6.2009 21:12:49   
tabi
čer

Ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke bratcema in seveda očijuuser posted image user posted image

Za 4.7 se bi medve z Niko pridružile pa ne vem če bo mogoče ker so dopusti in imam vse sobote delavneuser posted image

V petek sva imele z Niko v vrtcu zaključnega in sem dobila cel paket kaj vse je naša mala čmrla ustvarjala,pa pokazali so kako znajo plesat,pa malo smo dobili za prigritnit in kozarček sokeca,full dobr.No danes pa z Nejcem pa je žal zaradi slabega vremena odpadel piknik v Mostecu,tako da smo mal zaključnega imeli kr v sobici.mamice ledeno kavo,otroci sladoled očiji pa piškoteuser posted image
Mene se pa komaj še glava skup držiuser posted image sploh ne vem več kdaj se dan obrne,bi ga podaljšala za vsaj 6uruser posted image

Skubi če mene spomin ne vara ti delaš na Brodu ali v okoliciuser posted image pa se lahk kdaj ustaviš na kavo ali kak sladoled smo končno odprli tudi kavarno.

Ajtak ja s kožico se res čaka do 3let.Tudi naš je imel ful zaraščeno pa je po drugem letu začel ful vlečt lulčka,sploh ko je bil v banji in je kr naenkrat jo spravil čes in zdej laufauser posted image Zdej ma pa že druge probleme:Mami meni pa lulček gaja.user posted image lej kok velik jeuser posted image

Nika je pa potanovm ena pretepačica postala,če ji kdo nagaja ga kr pritisneuser posted image Oči prav da ji je lulček pozabil zrastuser posted image ,ampak važno da je njegova lubicauser posted image

Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.6.2009 10:02:18   
mklks
ninočka...iskrene čestitke tudi iz naše strani...lepo se cartejte vsi skupaj:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.6.2009 10:15:44   
mama11
user posted image Imam en problem, a slučajno obstaja kaka varianta da bi srečanje prestavile na 5.7.??? 4. sem namreč dežurna in cel dan delam user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Za 4.7 se bi medve z Niko pridružile pa ne vem če bo mogoče ker so dopusti in imam vse sobote delavneuser posted image

Ajtak in Tabi, če lahko prideta v nedeljo, pa prestavimo: Seznam za srečanje 5.7. v Tivoliju (igrišče za otroke) pri bajerju ob 10h:
mama 11 + Tamara + Julija
Mamathea + Tijan + Leja
Mklks + Ema
Tanayya + Taj
nicolina + Tin
sonchek + Neli
Ajtak + Tjaš
Martita + Maja?
Oranža + Timon

Ajtak, upam, da se bo kožica sama od sebe poštimala user posted image

Tabi, naša je tudi od aprila postala bolj agresivna - gre mimo kakšnega otročka in ga kar porine. Včasih je to delala le s tistimi, ki so jo pretirano grabili za rokice ali objemali, zdaj pa to naredi kar tako. Pa tako nežna je bila doslej - se spomnim, kako jo je njena 2,5 meseca mlajša sestrična okoli prvega rojstnega dne opraskala ali udarila, naša je pa samo gledala. Skratka, jaz ji vztrajno govorim, da se to ne dela, se mora opravičiti in objeti/poljubiti oškodovanca, samo se je zaenkrat nič ne prime user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.6.2009 10:42:58   
nicolina
Ojla,
mi imamo že danes konec pouka in so otroci že odšli domov, je tak lep mir....
Jaz še delam do 3.7., potem pa do 17.8. dopust. user posted image user posted image

Ninočka iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , ful lepo ime.

Tudi danes zjutraj je moja sestrična rodila fantka Aljaža.

Ne vem, če se ravno s kožico čaka do 3 let,  ker gremo mi že jeseni na operacijo, tako nam je svetoval zelo dober urolog, ker je kasneje lahko še hujše in še bolj se zaveda.

Nas na srečanje žal ne bo user posted image , ker smo ta dan zasedeni.

Gremo pa v četrtek za 3 dni v Kranjsko goro, upam da se vreme kaj zrihta. user posted image

Lep dan vam želim...kjub dežju

< Sporočilo je popravil nicolina -- 23.6.2009 10:43:27 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.6.2009 15:00:32   
Mamathea
Pozdravček

Joj to deževno vreme je pa tudi prav aprilsko in čisto nič podobno poletnemu. No mi smo zaradi tega bolj noter v stanovanju, saj je naš velik otorček pravi specialist za luže... pa ne vem kako bi hga še oblekla, da ne bi bil do kože moker. Sicer je ful rad zunaj, ampak stalno je premočen kot spužva in potem noče noter, da bi ga preoblekli, kaj pa sledi pa itak ne rabim pisat... Torej a ste vi vvašim nadobudnežem in nadobudnicam kupili pelerine in kje se to da dobiti? Resno razmišljam, da bi to zadevo nabavili, da se bomo lahko tudi v dežju sprehajali, za Lejo itak ni problema, ker je v vozičku in je čez folija.
"Mama 11" res je super lepo videt, ko večji otorček "carta" manjšega, meni vedno kr solzice na učke pridejo, ko to gledam. Kako je pa kaj vaša Tamara do Julije, je vedno nežna do nje, ali jo je kdaj že bolj grobo zagrabila. Naš Tijan je bil tudi do nedavnega zelo miren, nežen, sedaj ima pa tudi to fazo, da kakšnega otročka odrine, ugrizne, upraska in tudi jaz vedno zahtevam, da se potem nekako opraviči, sicer ne z besedami, ker tega še ne zna, ampak, da potem poboža tistega /tisto...pa se kr obnese, sam dvakrat se je tudi že zgodilo, da je Lejo popraskal, ker je bil ful nervozen, ko sva se dojili. Sej je ni fejst, hvala bogu, sem mu pravočasno odstranila rokico, ampak vseeno me skrbi, da bi se to še kdaj ponovilo, sej mi je jasno, da se bosta še "ravsala"... , ampak vseeno je pa zdej pikica še premajhna. Drugače je do nje večinoma zelo nežen, ima pač kdaj tudi svoje izpade.
Za srečanje je nam načeloma vseeno, tudi, če bo v nedeljo 5.7. pridemo. Joj kako sem jaz blesava, ko sem spraševala kje bo, šele zdaj sem videla, kje in se opravičujem za nadležna vprašanja.
Ajtak za kožico se ne preveč sekirat, mojima dvema bratrancema so jo operirali pri treh letih in eden je zdej že orng najstnik pa nima nič več problemov s tem. Hvala bogu našemu Tijanu kožica "deluje" kot je treba in sama zahvala atiju, ki to pridno izvaja, saj je meni to obupno težko, se mi zdi, da ga boli.... pa potem raje možu prepustim to nalogo.
Grem zdej js mal na net brskat, kje bi se dalo kakšno pelerinco dobit, pa škorenjčke za dež tudi.
Lep dan želim vsem in lepo se imejte.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.6.2009 18:22:44   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Torej a ste vi vvašim nadobudnežem in nadobudnicam kupili pelerine in kje se to da dobiti?

"Mama 11" res je super lepo videt, ko večji otorček "carta" manjšega, meni vedno kr solzice na učke pridejo, ko to gledam. Kako je pa kaj vaša Tamara do Julije, je vedno nežna do nje, ali jo je kdaj že bolj grobo zagrabila.

Škorenjčke in pelerino v kompletu z nepremočljivimi hlačami sem pred kakšnima 2-3 meseci kupila v Hoferju - ampak je bila akcija - oni žal nimajo stalne ponudbe za otročke. Je pa super. Ko ji navlečem hlače (so na naramnice), pelerino in škorenjčke, je praktično nepremočljiva. Se kar splača nabaviti, ker se potem lahko vleče tudi po mokrih igralih (tobogan, ipd) brez hude škode.

Zdajle trikrat trkam, ampak Tamara je zelo zaščitniška do Julije, samo poljublja in boža jo, pa po nogicah jo žgečka. Jo pa v Tamarini prisotnosti dojim samo v sede, ker če ležim na postelji, zleze Tamara gor in se meče kot nora (to dela kadarkoli je v najini sobi), pa bi mimogrede padla na naju. Mi je pa jasno, da jo bo kdaj tudi poskusila opraskati ali kaj podobnega, samo upam, da ko bo Julija nekaj mesecev starejša....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.6.2009 9:11:35   
mklks

hej punce....glede srečanja...nama je načeloma lažje 4.7., ker ima moj na ta dan zvečer zabavo za RD in bomo verjetno šli spat šele proti jutru tako da nam v nedeljo ne bo uspelo, ampak če boste pa prestavle, se bova pa vseeno potrudile prit:)

mamathea....jst sem kupila emi palerino v pikapolonici, pa sem vzela kar št. večjo in je res lažje, sploh zdej v teh mrzlih dneh, ko jo lahko spodaj tudi malo bolj oblečem....škorenčke pa sem vzela kar v tušu, so imeli take pisane pa sem vzela zase in zanjo, navadne gumijaste škornje in jh ful rada nosi po dežju:)

manca...glede jutri, a boste vi šli v zoo, čeprav je tako smotano vreme, jst sm malo skeptična, če bo dež??

včeraj sem vidla, ko je prišel reklamni katalog iz baby centra, da imajo tak senčnik za na plažo v akciji, a mogoče katera ve, če je sploh v redu??

pa tobogan imajo tudi v akciji...ga grem verjetno kar kupit, ker ga še nimamo, pa je vsa vesela, ko gremo na igrala, bi se skos drsala:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......