ninocka
|
Dober dan... cakam, da mi pomivalc opere posodo, da potem not zlozim salcke in pribor, ker se mi ne da na roke prat...jp, pucam kuhinjske omarice in vso posodo. Sem se pa mal pri pucanju raztegovala (spucala sem 3 police drugac, so ble pa res cist zgoraj) in me je vse zacel bolet in dol pritiskat, tko da sem odnehala. Mal pocivam Jutri imam G, upam, da bom kaj vec zvedla, kdaj bomo delali CR. Po eni strani si zelim cimprej, po drugi me pa mal panika daje, da mi ne rece naslednji teden, ker nimam za nasega malega se nic pripravljeno in oprano. Imam v planu naslednji teden. Sicer s mo pa mi OK, Ruben je ful navezan na mojega, jst sploh nisme vec dobra , je pa zato Evan v fazi mami, mami... Vceraj sem mela roditeljski sestanek za Rubna in potem se ene hitre govorilne ure. Na sestanku je vzgojiteljica samo povedala, kaj so poceli letos, kaj so se naucili, kaj delajo zdaj. Zmenili smo se, da naj bodo ob vrocini otroci bosi in da se kupi ena soncna krema, s katero se jih maze, ko gredo ven. Povedala je, da se malo grizejo (menda tudi nas ), da vsi ze sami jedo, da pijejo po kozarcih, da lezejo vsepovsod, da so najboljsa igraca stolcki... in da hodijo na sprehode z bibo okrog vrtca. Potem sem mela pa se jst ene par stvari za povedat glede sestankov sveta starsev. Za Rubna mi je pa potem rekla, da je OK, da sploh ne more verjet, kako z veseljem hodi v vrtec (ce se samo spomneva 3 tedenskega uvajanja), pa da ma ful rad eno puncko in je do nje izredno nezen in pozoren (sta se takrat skupaj uvajala in jokala). Pa da ful pleza vsepovsod, pa da se na lezalniku blazno razivi in razgovori in da ma se zmeraj tiste svoje "ocarljive" poglede Vprasala sem jo, ce se tudi v vrtcu kaj mece po tleh (ihta), pa je rekla da ne...joj, lump, en... sam doma ma zgleda tole taktiko, ki pa itak ne pali Pa da ful rad plese in da vcasih pride po njo in jo prime za roko in morata plesat al pa kaksno drugo puncko Potem pa pridem k mojim (so ga cuvali) in ga dvignem v narocje in mu recem: Ruben, sem slisal, da imas lubico v vrtcu Mali me pa pogleda in tko ful resno pokima z glavo. Mene in mojo mami je skor polozilo do smeha. Pol mu pa recem: A je Kaja tvoja lubica? Mas rad Kajo? Ruben pa ful resno kima: Ja, ja Za crknit K bi lahko mel v ucku kamero in to posnel, pol pa samo shranil kaksne take dogodke Se pa ful rad lupcka - ko sva sla od mojih, prav tece in da lupcka dediju in babi in potem lahko to se ene parkrat ponovi. Pa maha jima in govori papa. Pol greva pa po plocniku do avta in med drevesi mu pokazem bab in dedija na balkonu, da jima pomaha. Me je pa potem skoz nazaj vlekel, ker ce sva se premaknila naprej, jih zarad dreves ni videl in sva potem se ene 5x sla nazaj jih pogledat in pomahat Moja dva sta se pa ful rezala Dons zjutraj pa mu hocem obut sandalcke, on jih pa odrine in odkima in pokaze krokse. Zadnje dni jih ma se za v vrtec, ker bi itak samo v njih okrog hodil...pepelka Na vratih mi da pa tazga mokrga lupcka in mi pomaha in gre v avto Joj, so sladki tile nasi mali mama11, hvala za predloge, ampak imamo ime izbrano ze kaksnen mesec. dojencek v pogovori ni vec bratec la pa dojencke, ampak ga klicemo kar po imenu (doma). sme se pa dens pri maoji mami zagovorila in izdala ime Ko sem bla noseca z Rubnom, sem se pa pri tasci zagovorila in povedala, da bomo meli se enega fantka Joj, mi te mozganske celice ne delajo vcasih tko kot bi mogle nicolina, mamathea...dejta kaksne slikce se na RR. Jst nisem na FB, pol pa nic ne vidim in ne morem vzdihovat Sonchek, kolk dolg si cakala?? Upam, da ne vsisi se zmeraj tam scuba, dej veckrat se oglasi in napisi kako je kaj z vami...pa ostale tud - jooly, pa oranza, pa gruska, pa kanarka, nanaliza, rozika, ilije, soni... Tko zdej mi je pa stroj opral, grem novo posodo not nalozit in naprej pospravljat... lep in zaljubljen dan IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Mi2 s TT jem šibava v Idrijo,samo ga čakam,da se zbudi.... joj, k sem na hitrco prebrala, sem mislila, da si si nabavla Audija TT Drugače pa hodm vsa zmedena okol,ampak res...men je full smešn,sm k ena utrgana najstnica..haha...Pa vsa neprespana,...:)) pa full je fajn,res!! ti kar uzivaj v ljubezni in zaljubljenosti...sej si zasluzis V torek mamo zaključek v vrtcu,bojo igrali tamali na male inštrumente...komaj čakam,da vidim to .Pol gremo pa še v ZOO....;) Kako je blo?