Bethany
|
Kje pa ste vse? ... Katja, že štrudelj pečeš? Včeraj pa me je Elina presenetila, ko je z veseljem jedla brokolijevo juho. Naredla pa sem jo čist tako kot za naju, z izjemo, da nisem dala nič kocke not. Solila sem normalno, čeprav potem ni bila slana, bi kako zrno še pasalo, pa dodala sem tri žlice kisle smetane, v cel lonec, pa zakuhala testeninske zvezdice. In je jedla!!! skupaj z zvezdicami. Potem pa sma midva jedla še pz palačinke pa sem ji take nenamazane male koščke trgala stran in jih je tudi z veseljem cmokala! Danes pa dobi piščančka. Sam še ne vem kak ga bom pripravla za njo, pa s čim... Zvečer pa sma šla v Kranj na otvoritev novega BMW salona. V bistvu sma šla zarad Minijev, ki jih bodo tudi prodajali (do sedaj jih je imela samo ena avtohiša v slo), ampak je blo brez veze, ker niso dali skor nobenga povdarka na Minije, BMWji pa mene ne pritegnejo, predvsem so za to krivi vozniki, ki jih je 90% bedakov (sori, Katja, prisotni seveda izvzeti, hehe!! ) No, in jaz po dooooolgem času obujem pete, stojim v njih kakih 15 min in še kakih 15 min hodim, danes imam pa musklfiber v nogah!! Kot da bi laufala ali kolesarla! Madonca, ha?? No, ponoči so mi pa še skor zize eksplodirale... Ker sem, preden sem šla, pozabila, da bi bilo fajn mal Elino podojit, ker pred njenim spanjem je seveda nisem mogla... Nazadnje pa sma se dojile včeraj okoli 12ih! Sem se zbudila ob treh ponoči s ful toplimi in trdimi, pa se poskušam pritihotapit v Elinino sobico po črpalko, ampak se je zbudila. Kar je bilo seveda še boljše kot pa pumpanje sredi noči. Evo, dost sem se razgovorila... grem mal pred tv... papa
|