|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.6.2009 21:33:01   
Bethany
Čer,

GH: ja, pa Tjaša, kaj ti je?? user posted image user posted image Zgleda, da ima pač neko čudno obdobje, da noče jesti. Katja, nič se ne sekiraj, ti kuhaj za vaju, pa ji daj vsakič malo za probat, če ne bo, pač nej je sadje, pa riževe in žitne kašice. Sej teh otroških zadev je dosti v ponudbi... Enkrat si bo že premislila. Tak bi js naredila na tvojem mestu. Veliko otrok ima neko obdobje, ko jih nekaj "pikne" in ne jejo več tistega, kar so še pred časom radi jedli...

Levičnost: js sem levičarka in v celem življenju nisem niti enkrat naletela na negativnost glede tega. Pravzaprav mi je bila ta "leva roka" privzgojena tako, da niti ne opazim, da sem kaj "drugačna", če lahk tako rečem. Ok, včasih so mi delali določeni predmeti, ki so narejeni za desne roke, malo problemov, ampak sem se jih nekak naučila uporabljati z levo roko. Miško pa recimo komot upravljam z desno, pa je z levo sploh ne bi znala, hehe.... Ok, tak da: nič sekirat, če otrok kaže bolj zanimanje za določeno roko. Se nekje do treh let še ful spreminja.

Joj, Lolita, kaj že vi greste na morje?? Pa sej bo Blue eye že kmalu nazaj... Joj, gre hitro....user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.6.2009 23:05:41   
_kathy_
Ojla, spet sm tko busy, da vas niti prebrat nimam časa. Te dneve sem se na polno učila, danes sem spet šla spat šele ob 3 h (beri:današnji izpit), zbudila pa že ob 6 h, pa še Gal se je umes zbudil. Tko da sm en drek spala.

Jst sem mu že tudi večkrat dala kuhan korenček pa krompirček. Pa je ful rad jedel. Najprej se je zmrdoval, potem je pa po eni 4. žlički že sam usta odpiral. Tudi iz zelenjavne juhice je že dobil zelenjavo, pa špinačo in pire ... Vse.
Glede levičarstva ... tudi jst sem levičarka. En hura za levičarje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zato mi je zdj kr malo težk Galu dajat stvari v kontra roko. Drugače pa ogromno stvari delam tudi z desno roko. Kar se pa športa tiče ... sem pa 100 % desničar. Tak da ... sem nek mix. Pa je super, nič se sekirat!user posted image Midve s sestro sva obe levičarki, pa noben drug v ožji žlahti.

Nič, grem Galu malo omarico pospravit, potem pa v postlo. Bo prav pasalo po par neprespanih nočeh.
Nočko

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.6.2009 9:04:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

...Glede levičarstva ... tudi jst sem levičarka. En hura za levičarje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zato mi je zdj kr malo težk Galu dajat stvari v kontra roko. Drugače pa ogromno stvari delam tudi z desno roko. Kar se pa športa tiče ... sem pa 100 % desničar. Tak da ... sem nek mix. Pa je super, nič se sekirat!user posted image Midve s sestro sva obe levičarki, pa noben drug v ožji žlahti.
...

user posted image user posted image
no, evo! kamorkoli se obrnem, najdem kakega levičarja... sploh nas ni tako malo, kot se sliši v procentih (10% na celem svetu) user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.6.2009 9:10:19   
Bethany
Sicer pa: Dobro jutro! In ker je že zgodaj zjutraj precej toplo (kaj šele bo), danes častim kar z ledeno kavico:

user posted image

Danes smo vredu spali. Sicer jo je nekaj prebudilo že ob polnoči, sma malo jedle, pa je samo po eni zizi zaspala nazaj do šestih oz. pol sedmih, ko se ornk oglasi, da hoče iz postelje. user posted image

Nujno moram v trgovino. Zmanjkuje mi že osnovnih stvari, kot so moka in sladkor... user posted image user posted image In danes je zadnji dan, ko imam svoj avtek doma, jutri gre že k novemu lastniku... Tak, da. Ko se Elina naspi in se najema, grema kr do Planeta Tuš, da izkoristim popust, pa še avto je v senci v garažni hiši. Katja, gresta vi2 zraven? user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.6.2009 10:41:08   
Lolita23
Živjo!!!

Jaz sem spala slabo, najprej sem generalno čistila kuhinji do polnoči, potem ko mi je Tjaša zaspala, zdaj me še čaka ostalo, mi se kar ne da sam hočem popucat ta teden, da drug teden sam zlikam pa pakiram.user posted image

ja Bethany, se kar bliža še dober teden dni, kdaj pa pride Blueye bi še ribe jedla mogoče prejuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.6.2009 12:27:37   
martka
hoj...
kako kaj?

mi smo pridni in veseli...

upam, da je tako povsod.

GH
ob 10h - 120 sadja
ob 16h - 120 zelenjave
ob 19h - 100 riževih kosmičev

ziza
od 9h, ob 13h, ob 17h ob 20h, pa med 13h in 15h spi in če se vmes zbudi, jo priklopim in spi dalje in med 17h in 18h spi, pa zvečer gre ob 20h spat.
zbudi se med 3h in 4h in potem se miceno priklopi in spi do 7h.

čao!

ostanite v cvetju!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.6.2009 18:31:35   
katja_p
Js nimam dans nč časa pisat, tk sm zaposlena!

Sm dopoldne češnje obirala, zdle me čaka razkoščičevanje ... pa v trgovino skočim še zdle hitro - kupit testo za štrudl.

Tjaša se je spet začela zbujat 2x na noč: oko 1.30 in okol 5. Vstanemo nekje med 7 in 8.

Zelenjava še vedno ne gre, ima pa rada sveže višnje z drevesa - si je dans kr sama trgala jih dol in jedla - očitno ji paše kislo.

Sadje je lepo, čist vse, ni problemov, tud kašice gredo lepo dol.

Pit pa noče ... se prav matram, da kaj tekočine spravim v njo.

Bethany: nisma imele časa, sej sm ti napisala. Sta vse zrihtale?

kathy: ful si pridna! user posted image  Lolita: ti pa tud! Men se pa kr ne da čistit ...

martka: vidim, da ima Gaja zlo lep ritem.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.6.2009 20:33:39   
Lolita23
Živjo!!

Evo men je ratal vse generalano počistit, je ljubi popazil tjašo, jaz pa akcijauser posted image user posted image user posted image

katja_p ti si šele pridna s temi češnjami, jaz pa sploh se jih nisem najedla letosuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.6.2009 20:36:58   
Bethany
hojla!

Jap, danes pa ni neke živahne debate tle gor... se vidi, da se je Dali nekam zgubila, pa Katja nima časa... user posted image user posted image

Z Elino sma se po njenem dopoldanskem spancu in malci odpravile v šoping. Sem jo namontirala kar v sling in sma šle, najprej v BC, sem kupila par sadnih kašic, ko so znižane, pol pa še v tuš trgovino po malo fasunge. Ja, fajn sma zrihtale, je bila pridna... itak, ko pa je velik zanimivih stvari za videt. user posted image user posted image Js pa sem spet po butastem kupla namesto bele mehke moke ostro... user posted image user posted image To se mi je že drugič zgodil, pa ko nimam z ostro kaj počet... user posted image user posted image A rabi kira?? user posted image

Jedilnik danes:
ponoči in zgodaj zjutraj: ziza
zajtrk ob 9ih: žitna kašica z zmečkano banano (polovičko) pa ziza
malica #1 ob pol 12ih: par žličk zelenjavnega Frutka in kuhan korenček s svežo japko + ziza
malica #2 ob 14ih: flaška + ziza
malica #3 ob 16:30: gris kuhan v vodi, zmešan z malo aptamila in polovico kuhane japke. Ker to ni šlo pretirano v slast, sem ji dodala še hruško - kašico iz kozarčka, pol pa je veselo jedla.
večerja ob 19ih: riževa sadna kašica od Milupe za lahko noč, ziza in flaška.

... madonca, kr velik naša dečva poje... pa se ji nikjer ne vidi, hehe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.6.2009 20:37:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Evo men je ratal vse generalano počistit, je ljubi popazil tjašo, jaz pa akcijauser posted image user posted image user posted image
...

Pridna!! user posted image user posted image user posted image Daj pošlji še malo volje do pucanja v CE. user posted image user posted image Na morju je itak ne boš rabla... hehe!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.6.2009 22:19:26   
katja_p
Ja, Dali se je dans zgubila v šopingu in pr men na sladoledu - je prišla po kapljice in mi prnesla sandalček iz Pikapoke za Tjašo.

Lolita: ti kr k men prit na češnje user posted image

Madonca se je ulilo zdle!

Naša je pa dans jedla ... hmmm ... poleg zize (ne da se mi študirat o urah) dve sadni kašici: dopoldan doma narejeno: breskev, češnje, jabolka, mal riževih kosmičev s keksi, popoldne pa je Frutek skuhal breskev in riž. Zjutraj je pojedla nekaj žlic riževe kašice s keksi od Bebivite, zvečer pa mešanico Milupinih kosmičev riž in banana ter Bebivitino riževo s keksi.

Kk bi zgledal mlečni riž, če ga skuhaš na vodi? A naj dam pol mal AM zraven, ko bo že kuhan? Pa mal jabčka not naribanga ...

Dans sm govorila z eno znanko, ki je patronažna o Tjašinem nejedenju zelenjave. Pa mi je rekla, da naj ji nardim krompirjev pire. Lepo solim, dam notr maslo in kislo smetano. Tk, kot bi nardila za sebe in da bi sama tud to jedla - naj bo okusno. Pol pač neki časa jeva samo to. Dokler ne bo pojedla nekaj žlic. Ne smem je pa silit, ker pol bo začela hrano povezovat z nekim siljenjem in se bo vedno jokala. Pač, ko bo zavračala, naj ji dam zizo. Sčasoma naj bi se unesla ... Lahk ji pa menda že dam mal navadnega jogurta, pa pol čez čas mal sadja not narezanga ... pa seveda meso, pa kako žlico goveje juhe, če bi htela. Aja, pa dopoldan ji morm dat zelenjavo, ker pop ve, da se lahk mal prešlepa, ker bodo kmal kosmiči za večerjo user posted image

No, češenj imam še ful za razkoščičit ... sem delala zdle zvečer, pa gre tk počas ... joj ... poln ceker mam pe v kleti.

Pa sm šla v Lidl po testo in skuto in je vse zmanjkalo ... morm ju3 še 1x.

Zdaj pa spat!

Nočko babe!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.6.2009 22:20:37   
katja_p
Drug teden bo pa po napovedi sodeč dokaj deževen in zeeeelllooo hladen!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.6.2009 22:46:24   
sahary
joj ne me strašit z nizkimi temperaturami drug teden, mi gremo namreč na morje kakor hitro naš prvošolček dobi spričevalo v roke ojej upam da bo lepo vreme ker drugače je na morju res žalostno...
midve sva tudi začel uvajati GH, v nedeljo je čez cel dan pojedla polovico korenčkove kašice, včeraj in danes pa sem ji dala en obrok sadne ampak se mi nekako ne zdi da bi ji dolgo držala??? to je ta od hippa nekak bolj vodna se mi zdi

a majo vaši malčki kaj spuščajev pod brado al pa na ličeku zdaj od te vročine? naša je danes bla na eni strani čisto pikčasta prejle pa sva se tako lepo načofotale ko sva se kopale, pa še zdaj spi zavita v kovter mal na njemu mal pokrita zgleda da že kar nočnega spi

grem še jaz zdaj ne vem če ne bom mogla izklopit vse skup...je začelo sumljivo grmet ojojuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.6.2009 23:06:21   
_kathy_
Ojla!
Naš Galči je pa danes jedel za kosilo krompir ter ribico. Mu je bilo zelo všeč.
Drugače pa ravno pospravlam, delam generalko v Galovi omari, kuhinji ... naštimat morem par strojev, ker ju3 pride serviser ponj, ker je še vedno nekaj narobe.user posted image
Potem si grem printat snov za naslednji izpit, pakirat ... namreč, ju3 gremo na morje! Jupiuser posted image user posted image

Od bratranca sin je pred dvema dnevoma dobil stisko. Kar naenkrat ni mogel več dihati, pa samo botrca in boter (dedi in babi) sta bila doma. Nič ni pomagalo, trepljanje po hrbtu, nič! Sta kar rešilca poklicala in so ga takoj dali na kisik in hitro v bolnico. Je bil en dan noter, pa so ga odpustili, ugotovili pa nič. No, danes je pa dobil vročino in spet težave z dihanjem. In je spet noter. Revček!user posted image V soboto bi pa naj upihnil 1. svečko ... pa tako čago pripravljajo.user posted image

No, pridne bit!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.6.2009 8:15:12   
mbd0411
Jutro!

Da vas po dolgem času spet malo pozdravim.
Smo super.Nik raste in pridno je.Najraje zelenjavo,pa seveda obvezno žemlja v trgoviniuser posted image .Lepo sedi in in se igra.Zelo rad posluša pesmice in se ziblje po taktuuser posted image .Zna že razmontirat kako igračo..Na noge se še ne postavlja,kar je ok,saj nekateri to čist prekmalu delajo.
Bethany,ostro moko pa lahko porabiš za paniranje,če to seveda jeste.,kake palaačinke(pol/pol),peciva razna...
Malo se je ohladilo,kar paše.
Lepo se imejte...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.6.2009 9:02:24   
Bethany
Jutro,

Z Elino sma že bile danes na češnji, jih je ful jedla, komaj sem "folgala" iskat in nabirat take res temne in sladke. user posted image user posted image Pa malo sma se igrale v njenem novem čolničku. Jedle zajtrk, no bolj sem ga js jedla, ker je spravila vase glih kakih pet žličk kašice. No ja, že ni bila lačna... Pa enga baceka sma uspele pogledat, pol je bilo pa tečkanje že konkretno in postelja neizbežna. Zdele se pa še pogovarja s pajaci in medvedkom.

Zelenjava: ja, se strinjam s tem, da je bolje NE SILITI. Na silo se nikoli nič ne obnese. Sam še bolj se ji lahk zameri in ti bo pol vedno jokala, ko ji boš hotla dat jest. Tak da, počakaj malo, pa postopoma probuj, počasi se bo že unesla. Js je tud ne silim več, če noče pač noče. Bo pač sadje pa žitarice zdele jedla. Ko bo pa še meso zraven, bo pa vse bolj okusno. Pa kaka skuta, jogurt ali kisla smetana. Sej to pomoje že pomalem lahko, ane? Se ne spomnem od kirga meseca je rekla sestra na posvetovalnici, da naj začnem devat skute in jogurte, polnomastne...

Mbd, ti bi lahk kej povedala, kako kuhaš Nikecu zelenjavo, da mu tako tekne. Kuhaš enako kot za ostale? Al za njega posebej (brez oz. z manj soli, začimb...)

Ostra moka: hmmmm, paniram nič ne, za kake knedelčke jo še lahk ponucam, sam tak velik je tud ne gre... Jo bom mogla mal pokombinirat z belo, ki pa jo moram najprej sploh nabaviti.

Zdej si grem pa glavo pobarvat... narastek je že neizbežen in grd... user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.6.2009 9:04:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Drug teden bo pa po napovedi sodeč dokaj deževen in zeeeelllooo hladen!

user posted image user posted image user posted image ko vsaj deževalo ne bi... bi lahko spet dolge sprehode delale. Vsaj do mesta ali CC, recimo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.6.2009 9:04:20   
katja_p
mbd: lepo, da si se še oglasila. Si očitno čist zaposlena, ker te nč ni tu user posted image

Ja, sfrišalo se je pa res ... ne bo glih za kratke hlače. Sicer se neki sonček kaže zunaj ... bova s Tjašo skočle dans do Eline na kavico - ko odspi prvo dopoldansko rundo in ko poskusiva spravit dol vsak kako žličko pireja. user posted image  me je že kr zdaj groza ...

Joj, kathy, vi2 pa hitita ... še naša ne je tolk stvari ... o ribi sploh še ne razmišljam ... kvečjemu o meseku.

sahary: sej lahk, da bo na morju lepo. Js sm gledla za tu. Ampak js še vedno mislim, da si bodo do konc tedna še premislili. 24.6. naj bi se začelo nazaj gret. Tk da nč panike user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.6.2009 9:08:22   
katja_p
Jogurti, skute ... men je rekla včeri patronažna (sam ne tista najina), da ji že lahk začnem. Kao od 7m naprej lahk to že jejo. Tk da kamot. Js bom še počakala mal, da probama vsaj kako zelenjavo dol spravit, ker drgač ji bodo te skutke še bolj všeč, pol bo šele user posted image

mbd: ja, kak recept bi nam prav prišel ...
A ni tu na RR tud nek forum z recepti za malčke?

Vreme: zaenkrat ne kaže na kak dež - no, mogoč kako pršenje, nč hudega.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.6.2009 9:09:45   
katja_p
Iz sobe je tišina, je čitno zaspala. Grem hitr lase si umit, neki pojest in pol ... ne boste verjele user posted image  češnje razkoščičevat user posted image

Pa krompirček bom dala kuhat za Tjašin pire. Za naju pa še ne vem, kaj bi dans blo ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.6.2009 9:10:53   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...
Ja, sfrišalo se je pa res ... ne bo glih za kratke hlače. Sicer se neki sonček kaže zunaj ... bova s Tjašo skočle dans do Eline na kavico - ko odspi prvo dopoldansko rundo in ko poskusiva spravit dol vsak kako žličko pireja. user posted image  me je že kr zdaj groza ...

...

Je kr prijetna temp. zunaj. user posted image user posted image

Katja, ti se čist skuliraj pa nič ne obremenjuj, ali bo jedla ali ne, najboljš da bi ti bilo čist vseeno (ja, to je ful težko!!). Ker če si pa že ti znervirana in napeta, je pa Tjaša tudi posredno. Martka mi je enkrat tak fajn sms napisala glede tega, da ko se ne obremenjuje s tem, ali bo jedla ali ne, potem lepo je, ko pa se sekira, pol ne je... Ziher je nekaj tudi na psihi mamic. Tako da, kr pogumno! V najslabšem primeru boš opoldne jedla pire (naredi res okusnega, hehe!, Tjaša pa sadje. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.6.2009 10:23:51   
Lolita23
Živjo!!!

Jah rade volje pridem pomagat čistit, sam zdej moram še tašči pomagat, ker ima hišo kot da bi bomba padla notuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa tale napoved slabega vremena user posted image upam, da neuser posted image user posted image Jaz komaj čakam, da grem, da ne bi rada ravno v prikolici ždela.

Gh jaz upam, da ne bom imela toliko problemov, sam bom kar kuhala, kot se bo pač meni zdelouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.6.2009 10:48:58   
tinca84
Pozdravljene mamice!

Sem tinca84 mogoče se me še spomnite, bila sem pri user posted image Celjankah, sedaj se vam bom pa pridružila. Sicer sem bolj malo na netu, berem bolj redno kot pa pišem.

Od 21.5. sem tudi jaz mamica malemu Niku. Prva dva tedna sta bila kar naporna (sva bila na pediatrični v LJ, ker je Nik bruhal) sedaj pa sem se že ulavfala in je vse v najlepšem redu.

No lepo preživite dan s svojimi zakladki in se slišmo kaj, pa pa

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.6.2009 12:21:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Pozdravljene mamice!

Sem tinca84 mogoče se me še spomnite, bila sem pri user posted image Celjankah, sedaj se vam bom pa pridružila. Sicer sem bolj malo na netu, berem bolj redno kot pa pišem.

Od 21.5. sem tudi jaz mamica malemu Niku. Prva dva tedna sta bila kar naporna (sva bila na pediatrični v LJ, ker je Nik bruhal) sedaj pa sem se že ulavfala in je vse v najlepšem redu.

DOBRODOŠLA Tinca!! user posted image user posted image

In čestitke za Nika! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.6.2009 14:27:27   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Pozdravljene mamice!

DOBRODOŠLA Tinca!! user posted image user posted image

In čestitke za Nika! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!