|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
18.6.2009 22:43:11   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image

ja ja prav vidis. tole zebro bi jaz mela. pa me zanima kak se vam zdi

kolk velika zadeva pa je to?men deluje tko da mora otrok že leti oz se na noge postavljati-zdej verjetno Elizabeti še ne bo nevem kako zanimivo.......ne vem kako lučka zgleda.....no jaz imam doma igralni center in tega nebi vzela,ker  če si si zamislila luč pol ti nej dajo luč ne pa igračo.....moje skromno mnenjeuser posted image

ne ne sem mal zmedeno napisala :) sem bla prevec jezna hehe. Lucko ze imam, sem jo preplacala ampak ne mores drugace. Ni vec da ne gres na posto in ne dvignes, ker te ta fedex kontaktira na tel...
V glavnem gledam tole zebro igralni center, ki bo za naso Eli ko se zacne plazit in seveda hodit itd. Itak prden bi ga dobila bo minilo cajta, ker ga posiljajo samo v UK in preden mi ga sestricna od tam poslje ali prinese, bo cajta minilo (konc poletja verjetno) se pa se. Sam zanima me ce vam je vsec igracka: ima full didakticnih for gor in otrok lahko jaha to stvarco in mehka je in.... jaz bi jo mela hehe ne vem pa kolko bi Eli interesirala. Zato me zanima vase mnenje. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 22:43:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4927
18.6.2009 22:44:41   
Urša08
dobr večer

Jaz sem čist hin user posted image . Morje bomo nejbrž za en dan prestavili, sva pa že last minute variante začela gledat user posted image user posted image user posted image .

KOLUMBO glede plenic je blo mene tud ful strah kako bom začela odvajat, pa da ne bo vse polulano, pa sedežna user posted image v glavnem komplicirala sto na uro in potem se moj tri tedne nazaj odloč da bi lahko probali. No ta prvi teden smo mel po par lužic za pobrisat, ta drug teden samo ene dvakrat, ko se je zaigral, no ta teden pa nesreče še ni bilo in tudi sam že pove da ga lulat in kakatuser posted image Jaz mislim da ko je otrok pripravljen gre lahko. Se mu je pa ful dopadl k sva mu "gatke " kupla in sedaj plenice kej preveč noče, žereče dej dol to.user posted image No sedaj smo čez dan čist brez tud med vožnjo, samo za spanje mu jo dam še gor. Sem mu dala pa tako pleničko kot hlačke gor v torek ko sva šla k zdravniku in ni lulal v plenico ampak je povedal in sva ga na wc mogla pelat.  Jaz ti predlagam da probaš. Sedaj je poletje in je najlažje. Ga pa mal "podkupte" s kako igračo - midva sva mu vlakca Tomažka kupla ker je tokkk priden in ne rabi več plenice.user posted image Joj sm ti čist zabluzila. Ti kr probej user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
18.6.2009 22:45:47   
Urša08
Katjuša držim pesti za tvojga atija user posted image

Barbarags
sedaj pa zastopim zakaj lučke nismo vidle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
18.6.2009 22:46:46   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ohhh končno! Tamala spi! Že ene 2 dni je tko da popoldne po "kosilu" sploh noče it spat - mislim tud da bi počivala al pa samo ležala in se igrala ne. In se dere ker je zmatrana in hoče da jo imam v naročju. No ja nekaj časa še ne pa par ur! In sm jo prejle načrtno pustila da se je ene par minut drla ko user posted image - čist potna je bla tko se je drla - ampak je zaleglo ker ko sm jo vzela v naročje je zaspala v roku parih sekund! Mislim da je začela na polno izsiljevat, no ja pa zaspanost tud pomaga zraven!
Mislim zapop...user posted image

No zdej grem pa športni del vozička oprat do konca! user posted image user posted image

Ja poznam to ja. Nasa se ze krega in dere ko jesihar ce ni po njeno. Te dneve ima iste fore kot tvoja. Nebi jedla, nebi se igrala, nebi lezala, se nosila se nebi, ce ne menjas polozajev in je ne zabavas. Pa vidi se da je utrujena, sam se upira ko nora. Danes se mi je drla in izsiljevala vec kot 1 uro in ko nisem vec vedla kaj naj, sem ji zacela pet in je zaspala v sekundi.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
18.6.2009 22:46:55   
Urša08
joj sem prehitr potrdi pritisnila user posted image user posted image user posted image v glavnem Barbarags men osebno je igračka všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
18.6.2009 22:52:45   
Urša08
Jaz čakam da bo ura enajst da dam Nejcu antibiotik in grem spatuser posted image . Sva pa dons letela v trgovino, tako da sva nakupla vse za na morje. O vremenu sploh ne bi govorila sem se sprijaznila da bomo mel spomladanski oddih na morju in ne poletni user posted image user posted image user posted image ma sej samo da bomo skupaj pa bo luštnouser posted image

punce lahko nočko, pa se jutri tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
18.6.2009 22:52:49   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILO TO JE SVETOVNA STVAR....pri nas je še vedno v uporabi, kadar Majkla napadejo vročine in mu je treba nalit vodo do pazduhe....tko da priporočam 10000krat...mislm d je do 16 kil, Majkl jih pri 2h letih še nima tok.

no tole je ta lučka o kateri sm prej pisala:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159760

Kolumbo vidis na to z vrocino pa nisem pomislila...kaj pa ceber je podobno? Ker pol bi jaz raje ceber.

Moja lucka pa je to
http://www.amazon.com/Lullaby-Light-Show-by-Tomy/dp/B00000IT4G/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1245358302&sr=1-3
je zgledlo boljse preden sem jo tolko preplacala hehehe ;) pa se navijat jo moras rocno  in ne mores nastavit casa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
18.6.2009 22:53:03   
Onasiss
ODVAJANJE OD PLENIC: Najboljši čas je poletje, torej sedaj. Gate spodnje gor, plenice dol pa ven igrat. Ko se polula ene petič bo ugotovu, da je verjetno treba kej povedat ker mu ne bo všeč, ker bo imel mokre spodnje gate.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
18.6.2009 22:55:14   
Onasiss
BarbaraGS-jaz imam enako lučko kot Kolumbo in sta oba noro navdušena. Ta mal jo hoče celo pojest.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
18.6.2009 22:55:15   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Sem našla nekaj- nisem pa še prebrala user posted image

Kreme za sončenje:

http://www2.cudovita.si/tabla/index.php?showtopic=9842

In tukaj si lahko preberete:

http://24ur.com/novice/slovenija/najboljsa-je-najcenejsa-krema-za-soncenje.html

Smo pa bli danes v posvetovalnici. "to pa je ded" je rekel P ko nas je pogledal user posted image

Nove mere

Rene, 4,5 m:
7930g in 73 cm

In ko vas bom jutri spet iskala boste že na četrtem delu user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes gremo na eno mini zabavo- ma sestrin fant RD

To pa je res dec heheheh. Super super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
18.6.2009 23:06:08   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

joj sem prehitr potrdi pritisnila user posted image user posted image user posted image v glavnem Barbarags men osebno je igračka všeč user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mlea thanks...pol se splaca pogledat se za to stvarco - kako deluje? Si jo mora sam prizgat al kako... Pa kaksne slikice so?

Pijama: joj nasa je najbolj toplo oblecena - pijama dolgi rokavi in dolge hlacke pa se zavita v flanela rjuhco ko bubica, ker ce ne nam ne spi in se non stop prebuja. Ima nemiren spanec in ce ni zavita se zbudi od premetavanja, na drugem koncu. user posted image

Kopanje: vsak dan...se spoti in se lize in pol se gor lepi vse mogoce. Pa se kljub kopanju mi vcasih uspe presvercat kaksno umazanijo za naslednji dan med gubicami. Je trma in ce ne premakne glave sama, ne pridem do vseh gub, pol pa ona not zaloge umazanije za hude case zbira user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
18.6.2009 23:06:23   
Onasiss
Jaz grem tud spat......Lahko noč.

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
18.6.2009 23:08:28   
Onasiss
Barbara-neki liki iz risanke medvedek PU so, pa baloni. Je narejena na senzor in sicer, ko neha igrat in se dojenček zajoka se zopet prižge. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 23:08:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4940
18.6.2009 23:08:58   
Onasiss
Aja pa ena melodija igra, taka ki zelo uspava.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
18.6.2009 23:10:21   
Onasiss
O DJ KOLUMBA je počela, da svira......user posted image . Grem sam stroj prklopit pridem nazaj......

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 23:11:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4943
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 23:12:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4944
18.6.2009 23:15:35   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja pa ena melodija igra, taka ki zelo uspava.

mene pa ob živce sprav, če jo zaslišm sredi nočiuser posted image , drugač je pa res luštna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4945
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 23:27:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4946
19.6.2009 6:32:13   
Čebel@
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4947
19.6.2009 6:34:24   
Čebel@
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
19.6.2009 6:41:27   
Čebel@
nočka prespanauser posted image user posted image user posted image user posted image samo 1x se je obrnila na hrbet in me klicala da jo dam nazaj na bokuser posted image user posted image user posted image

črticaa.......jaz jo kopam vsak dan,na morju jo pa ne verjamem da bom vsak dan-bomo videli
katjuša........user posted image

tale je za tvojga atija

kako ste spale???????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
19.6.2009 7:09:26   
Onasiss
Dobro jutro....

Naša nočka, ma sej ne vem kaj naj rečem.... Tokrat so otroci lepo spal, Onasisa tudi ni nič bolel, se je pa stroju utrgaluser posted image  Sem dala cunje prat ponoč in je ob ene enih začel tko ropotat......Je Onasisa u luft vrglo pa je šel u kopalnico, kje imamo stroj in ga je držu pa tulu KAJ NAJ NAREDIM????'user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja bumbar izklop ga....Matr saj ne vem kaj naj rečem....Nije tehnika za seljake.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?