Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 7:11:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobro jutro.... Naša nočka, ma sej ne vem kaj naj rečem.... Tokrat so otroci lepo spal, Onasisa tudi ni nič bolel, se je pa stroju utrgal Sem dala cunje prat ponoč in je ob ene enih začel tko ropotat......Je Onasisa u luft vrglo pa je šel u kopalnico, kje imamo stroj in ga je držu pa tulu KAJ NAJ NAREDIM????' . Ja bumbar izklop ga....Matr saj ne vem kaj naj rečem....Nije tehnika za seljake.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 7:36:04
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz pa čakam Hano da se zbudi,da pičiva v ZD po njeno kartoteko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 7:50:06
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Moja mala spi - ponovno, jest kofetkam! Mlea - ah ti dedci! Sej moj je čist isti! Samo on ne izklapla pomivalca, on izklaplja uno proti komarjem - ker ga sliši in ker ga potem ta zvok moti . Sem ga že ene parkrat vprašala če ima prisluhe! Katjuša - za atija! Majchy - zakaj pa rabiš kartoteko? Ja naša se pa ponoč pa zvečer preden zaspi sama obrne na bok, pa ene parkrat zamenja položaj ( da ima glavo tam ko bi mogla imet rit in podobno) ! Barbara GS - jest upam da bo tale trma ali kar koli že pač je kmalu minila pri tebi in pri meni! Jest kopam vsak dan, samo ne z milom. Zdej grem pa še malo po netu brskat pol pa na sprehod da ne bo prej prevroče! Upam da bo spala, ker zdele že ene par dni sploh noče bit v vozičku če ne vid ven, pol jo pa sonce mot ... Tko da bomo pop športni del gor namontiral!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 7:59:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - zakaj pa rabiš kartoteko? zamenjali sva pediatra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:00:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Majchy hvala za kofico Naša nočka, kaj pa vem , sej sploh ne vem a sem enkrat hranla Žiga al dvakrat ma sem čist skurjena. Sploh ne vem kaj mi je. Pa še malo sem slabe volje glede morja gremo zdej v nedeljo, ma jaz upam da ne bomo mel cel teden dežja. Ma po pravic povedan me je minila vsa volja do pakiranja. Otroka sta oba že zrihtana, sita zadovolna vsak na svojem mestu en je v ležalniku, en pa traktorja fura Jaz si grem pa eno kofico narest da se mal k seb spravim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:11:14
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......jaz tudi v spanju grem k njej in jo dajem na bok mi gremo verjetno v ponedeljek(še nisva čist ziher)........vsa druga leta je bilo precelj boljše ker sva šla zmeraj kam v tujino(tunizija,egipt,rodos...)in tam je vedno lepo vreme
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:16:27
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - zakaj pa rabiš kartoteko? zamenjali sva pediatra A tako!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:16:35
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem prišla do svoje kavice, jo mam kar pred sabo Žiga je zaspančkal nazaj za kako urco, Nejc ma še vedno delo s traktorji majchy joj tale morje, ma zmer je blo junuja lepo sedaj pa takle drek ma sej nimamo kej bo že. Se bomo pa sprehajali. V tujini (Egipt, Djerba, Grčija)sva mela pa tud midva zmer lepo, pa ni važn kdaj sva šla. No sej letos tud planirava en teden tujine septembra ali oktobra.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:17:54
|
|
|
|
simonakr
|
Nč midve šibava na sprehod zdele ko je še sveže!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:19:50
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr ja pri nam je podobno v vozičku, on hoče gledat , no pa včasih se tud tega naveliča in bi se poba nosil, joj kok je men vse to poznano od Nejca itak je pa od vsega kengurujček zakon, tako da ga mam že na seznamu za na morje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:21:38
|
|
|
|
Urša08
|
simona kr lepo vozičkajta pa se potem tipkamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:22:00
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....meni je mož za drugo leto obljubil tujino(verjetno grčijo).....mah prav smotan je ker danes je še lep dan,drug teden pa sranje od vremena simona.....uživajta na sprehodu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:29:00
|
|
|
|
Urša08
|
majchy drugo leto bo Hana ful uživala v Grčiji bosta vidla Mi smo šli z Nejcem , ko je bil star 9 mesecev na Djerbo in je blo super in lani v Grčijo. obakrat čudoviti spomini Sploh pa uživanje na mivki, to ga nisi stran spravil. Zato pa tud letos neki planiram samo me je mal strah k zdej sta pa dva in ne vem kako bo z dvena na avionu, pa v hotelu oz. apartmaju karkoli bomo že našli. A Hana še spančka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:33:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy drugo leto bo Hana ful uživala v Grčiji bosta vidla Mi smo šli z Nejcem , ko je bil star 9 mesecev na Djerbo in je blo super in lani v Grčijo. obakrat čudoviti spomini Sploh pa uživanje na mivki, to ga nisi stran spravil. Zato pa tud letos neki planiram samo me je mal strah k zdej sta pa dva in ne vem kako bo z dvena na avionu, pa v hotelu oz. apartmaju karkoli bomo že našli. A Hana še spančka? bo šlo tudi z dvema-boš videla......sej konec koncev boš imela moža s sabo,ne? ja Hana še spančka......jaz bi šla na sprehod, mala pa drnjoha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:38:12
|
|
|
|
Urša08
|
majchy kaj ko bi medve za en dan zamenjali najina sončka ti bi se nahodila, jaz pa naspala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:42:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy kaj ko bi medve za en dan zamenjali najina sončka ti bi se nahodila, jaz pa naspala po moje bi Hana ven padla ko me en čas nebi vidla-bi bilo pa luštno......imava pa eno oviro-ti dojiš,moje so pa prazne sej boš spala ko bojo otroci odrasli če ti ne bojo vnuki skakali po glavi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:46:41
|
|
|
|
tanci29
|
jutro a ste čist nore....a vidim da smo že na 200tki hana se dere ker je na igralnem centru...zdržala je cele 3 minute .... ajde vas pridem kaseje prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:48:31
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....dobro jutro.......a hana ne mara igralnega centra?a je erik v varstvu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 8:49:27
|
|
|
|
Urša08
|
tanci tebe pa zadnje dni pogrešam a se samo vozte z novim avtom okoli Kako ste zadovolni? Je dost placa?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:07:18
|
|
|
|
Čebel@
|
ste že vse šle na sončka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:13:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Ah dopust............. mi gremo na Cres in komi čakam. Bomo vmes še skočili na Lošinj delfine pogledat, pa ne vem kdo se bolj veseli tega Vito al jaz. Drugače pa mene ne vleče kam v Turčijo al pa dolj, sploh zdele k so otroc majhni. Imam pa v načrtu ko bo Evita stara kake 4. leta, da bi šli v Novo Zelandijo za kake 3-4 tedne, tam najeli kamper in pičimo. Me pokrajina noro primamlja, se mi zdi, da celo bolj kot kaka Grčija, čeprav ne rečem, da tja pa ne bom šla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:13:41
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dobro jutro :) no nase bolj neprespano, ampak kaj cmo...ni blo eo tahujsih hehe :) Morje pa sva midva sla vedno v tujino. Razen mogoce Dalmacije, mi hrvaska ni vsec. Lani pa sva se odlocila, da ker bo veliko novih stroskov za selitev, dojencka, pa kuza gre lahko z nama....in imava moznost bit na Krku skoro zastojn, da greva kar tja za en teden. Nikoli vec Hrvaska kot glavne pocitnice - NIKOLI. Tako se mi je vse skupaj zagabilo, da ne vem kje zacet z razlago: vsak dan dez, morje mrzlo, guzva na plazi, kot noseca sem se bolj vohala cigarete na tleh in umazanijo po plazi ki je ne cisti nihce, da o tem, da so zraven naju, ki sva se skrivala zraven grmickov vozili lulat in kakat otroke (zraven pa wc za placat), nic ni zastojn se tus in wc ne in vse je ultra drago. Raje malo potrpim in gremo vsi skupaj na Djerbo ali kam AI in imam vse prineseno k riti, cisto je in ce je morje preumazano ali premrzlo, imam fajn bazene in zabavo. Zveni mal razvajeno ampak ko se enkrat navadis tega, je vse slabse skoroda nesprejemljivo. Zame je tisti teden morja res uzivancija in sprostitev, ne pa da placam in se skrivam v sobi zaradi mraza in grdega vremena. To lahko pocnem tudi doma :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:15:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne Majchy jaz sem še tle..... Evita spi, sploh pa se mi ne da z vozičkom okol letat čez dan zdaj ko imam atrij, prov paše. Ko smo vzunaj je kar v prenosni postelji in se vrti in kotali. Ji rečem kar Tyson, ker hoče tisto mrežo dol strgat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:17:49
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva do sedaj hodila v hotele s 4 ali pa 5 in sem se razvadila.....ampak če bo normalno vreme bomo tudi na kampiranju uživali........pred parimi leti sva šla za par dni in sva se imela res fajn(s šotor sva šla)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 19.6.2009 9:18:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne Majchy jaz sem še tle..... Evita spi, sploh pa se mi ne da z vozičkom okol letat čez dan zdaj ko imam atrij, prov paše. Ko smo vzunaj je kar v prenosni postelji in se vrti in kotali. Ji rečem kar Tyson, ker hoče tisto mrežo dol strgat. jaz pa moram do ZD in vem da nama bo vroče ko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!