|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
18.6.2009 13:32:21   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy me pa res k 200 lezemo user posted image user posted image user posted image mogoče pa ta del do konca speleve pred morjemuser posted image

Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu user posted image kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna user posted image

mlekouser posted image
preke 200tki  gremo pa res čist na iziuser posted image user posted image user posted image user posted image

čist na izi pa res ne greste,  ker na zadnje ko sem brala sem bila na 168 strani. Res vas človek ne more dohajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
18.6.2009 13:34:24   
brkn83
tiste, ki greste v kratkem na morje, kaj vse boste sabo vzele za user posted image . No seveda voz, pa en bazenček, pa cote in kozmetiko, kaj pa kej od igrač????? In na čem boste imele otroke na plaži, seveda mislim v senci. Mi  zase imamo namreč ene ležalke, sam se mi zdi da bi za Nika to bilo mal pretrdo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
18.6.2009 13:35:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy me pa res k 200 lezemo user posted image user posted image user posted image mogoče pa ta del do konca speleve pred morjemuser posted image

Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu user posted image kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna user posted image

mlekouser posted image
preke 200tki  gremo pa res čist na iziuser posted image user posted image user posted image user posted image

čist na izi pa res ne greste,  ker na zadnje ko sem brala sem bila na 168 strani. Res vas človek ne more dohajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne smeš manjkati noben dan-jaz vas sploh ne bombrala za nazaj ko pridem z morja

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
18.6.2009 13:36:00   
Čebel@
urša......po pa ne vem kaj daj namesto smetane-soryuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
18.6.2009 13:37:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

tiste, ki greste v kratkem na morje, kaj vse boste sabo vzele za user posted image . No seveda voz, pa en bazenček, pa cote in kozmetiko, kaj pa kej od igrač????? In na čem boste imele otroke na plaži, seveda mislim v senci. Mi  zase imamo namreč ene ležalke, sam se mi zdi da bi za Nika to bilo mal pretrdo.
senčnik(kot šotor),pa armafeks za na ležalnik,drugače bom pa uzela igralni center in ropotuljice

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
18.6.2009 13:46:21   
Urša08
Brkn za Žiga bolj malo, ker po izkušnjah z Nejcem smo šli z vozkom na plažo, večkrat je kar spal v vozku, bil malo na ležalki, potem smo šli pa že iz plaže dol (mi smo na plaži zjutraj, pa potem okol petih). Bova pa igralno podlogo vzela, da se bo zamotil pred apartmajčkom, bazenček in čebriček.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
18.6.2009 13:47:11   
Urša08
aja Brkn mislim da je ležalka dovolj meha, sej na njej je še brisačka user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 14:06:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vandame)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
18.6.2009 14:22:22   
BarbaraGS

Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image

ja ja prav vidis. tole zebro bi jaz mela. pa me zanima kak se vam zdi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
18.6.2009 14:24:37   
vandame

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec user posted image meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo.

kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt

boš enkrat seznam vidla ko se bomo zbirale za izlet k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok kr začnite

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
18.6.2009 14:25:16   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec user posted image meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo.

kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt

zdej ni panike k so Garminiuser posted image

ja na to sm pa čist pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
18.6.2009 14:42:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image

ja ja prav vidis. tole zebro bi jaz mela. pa me zanima kak se vam zdi

kolk velika zadeva pa je to?men deluje tko da mora otrok že leti oz se na noge postavljati-zdej verjetno Elizabeti še ne bo nevem kako zanimivo.......ne vem kako lučka zgleda.....no jaz imam doma igralni center in tega nebi vzela,ker  če si si zamislila luč pol ti nej dajo luč ne pa igračo.....moje skromno mnenjeuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
18.6.2009 14:48:59   
MIHAILO
Pozdravljene...ne dohajam vassssssss cvekeuser posted image
Za obmesecnice vcerajsnje in danasnje vse najlepseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem zdaj kosilo naredila pa cakam da lubi pride...Mihailo pa spi...
SUNY uzivajte...in seveda vse tiste ,ki ze greste ali ste ze na dopustu...
TANCI MOJA-user posted image ta je zate in za Hano ,da danes to zdrzite...tocno vem kako ti je...sem v pon. nekaj podobnega dozivela...drzi se.....
Jaz sem pa danes sla z k p zaradi belih pikic v ustih in nam je dala kremo daktarin...sirupa nam ni treba vec piti,ker je izvid vreduuser posted image
Majchy a si dobila user posted image ?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
18.6.2009 14:50:26   
Urša08
Mihailo da ti mal obnove nardim. Majchy je dobla user posted image . Tanci so pa prestavili pregled na ponedeljek. user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
18.6.2009 14:50:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Majchy a si dobila user posted image ?
ja....pa ti?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
18.6.2009 14:56:12   
MIHAILO

Mihailo da ti mal obnove nardim. Majchy je dobla user posted image . Tanci so pa prestavili pregled na ponedeljek. user posted image

Hvala ursauser posted image sploh vas ne dohajam...ti in Majchy ste zdaj glavne cvekeuser posted image
Majchy tudi jaz sem dobila,meni je ok da sem,ker se nisem pripravljena zdaj za user posted image ...ko bo Mihailo vsaj eno leto star bom pa razm o tem...ti bos pa drugi mesec brez user posted image in bos user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
18.6.2009 15:04:10   
Čebel@

Hvala ursauser posted image sploh vas ne dohajam...ti in Majchy ste zdaj glavne cvekeuser posted image
Majchy tudi jaz sem dobila,meni je ok da sem,ker se nisem pripravljena zdaj za user posted image ...ko bo Mihailo vsaj eno leto star bom pa razm o tem...ti bos pa drugi mesec brez user posted image in bos user posted image user posted image
midva sva se odločila da ne bova načrtvovala(bo ko bo),ampak tudi mirkala ne bova 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
18.6.2009 15:06:39   
Čebel@
ena za lepši dan:

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok.
"Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
"Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda".
"Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka".
Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pejt Joško, greva domov !"

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
18.6.2009 15:07:59   
MIHAILO

midva sva se odločila da ne bova načrtvovala(bo ko bo),ampak tudi mirkala ne bova 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
18.6.2009 15:09:53   
simonakr

ena za lepši dan:

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok.
"Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
"Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda".
"Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka".
Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pejt Joško, greva domov !"

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
18.6.2009 15:15:49   
Urša08
majchy dober vic user posted image user posted image user posted image

mihailo sej imet kaki dve leti med otroci je super. Ta prvi je že dost samostojen (hodi, govori, ...) in kar lepo klapa. Je pa to moja izkušnja k mam jaz tok razlike, kera druga ma pa več in ji je to dobr kaka manj pa tud gre . Ma spet bluzim user posted image user posted image user posted image upam da me zastopiš

majchy tud vidva sta se dobr odločila, ko bo bouser posted image

simonakr kje je pa poročilo o nabavi user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
18.6.2009 15:16:05   
simonakr
Ohhh končno! Tamala spi! Že ene 2 dni je tko da popoldne po "kosilu" sploh noče it spat - mislim tud da bi počivala al pa samo ležala in se igrala ne. In se dere ker je zmatrana in hoče da jo imam v naročju. No ja nekaj časa še ne pa par ur! In sm jo prejle načrtno pustila da se je ene par minut drla ko user posted image - čist potna je bla tko se je drla - ampak je zaleglo ker ko sm jo vzela v naročje je zaspala v roku parih sekund! Mislim da je začela na polno izsiljevat, no ja pa zaspanost tud pomaga zraven!
Mislim zapop...user posted image

No zdej grem pa športni del vozička oprat do konca! user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
18.6.2009 15:17:13   
Urša08
Joj punce ka mam jest dons lenoritis, ma sej nism čist nč nardila razen kar sem se z mojima sončkoma dajala pa skuhala, še posode iz pomivalca nisem dala user posted image
Pa sem že sto krat rekla da se bom spravla delat pa nč od tega.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
18.6.2009 15:22:37   
simonakr
Aja poročilo o nabavi:
Muller - nabavla mleko, pa plenice pa ene par drobnarij in sladkarij user posted image zase.

Pikapolonca - Kupila une slinčke na ježka; se že perejo; aja pa grizalo. Fredov obroč bom probala dobit rabljen.

BC - niso imeli senčnika (takega ki se naveže na voziček in paše na vse sorte vozičkov) tle v Qulandiji, tko da morm it še v Kamnik pogledat

V C&A kupla majčko zase in 2 bodyja za malo

Aja pa kruh in sladoled sm tud uspela nabavit pa parfum za user posted image .

Uspešno sm zagonila kar precej ojrov! Pa še nism vsega kupla kar sm mela v planu! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 18.6.2009 15:24:32 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
18.6.2009 15:23:18   
simonakr

Joj punce ka mam jest dons lenoritis, ma sej nism čist nč nardila razen kar sem se z mojima sončkoma dajala pa skuhala, še posode iz pomivalca nisem dala user posted image
Pa sem že sto krat rekla da se bom spravla delat pa nč od tega.

Ne se sekirat sm jest že ene par dni ista!user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?