Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:13:45
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mal že pogrešam BF k je šla na irsk,..tko do konc septembra punce v kaj oblačite naše sončke,..za pančkat Kdo pa je BF????????????????????? Moja spi v bodiju brez rokavov in bombažni body, pa ni nič pokrita, potem pa ko se shladi odprem malce okno (prej tud ne ker z mojim vzunaj nergava) in jo pokrijem. BF-NAJBOLJŠA PRIJATELJICA(PO ANGLEŠK)ah sj ne kričim sam ne da se mi pretipkat evo našga vraga,..zgleda da kaša deluje kot kofein,...je tok trmast k ga nisva hotla iz pojstlce uzel, da si je roko ne vem kok globok u usta porinu sam da je bruhal inj da sva ga pobrala,..in poj se on na široko smeji in podobno,..spet ga davav pjsteljico in zdj kiha,..gleda zvezdico k mu poje,.kašlja, pogovarja se,...vse sam da nebi spal aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:15:57
|
|
|
|
brkn83
|
čer čveke, ka še niste na novem delu. Js sem zdele nika spravila v postlo, zdej grem pa še js pod tuš, potem pa se grem mal stisnit k mojmu.,
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:16:23
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a bste še kr tuki? kdaj se selite na novo temo.... mene je zmučlo ne folgam več.... ati je ful bogi, ga ful boli ju3 bo mogoče premeščen iz šok sobe v navadno kar je dobro je to da je bla operacija uspešna in je dons že bil na kratko na nogah je pa zdravnik reku, da je vedu da je slabo sma da je pa tak slabo upam, da bo kmalu doma in da bo čim boljše.... katjuša zele neki dni nism spremljala,..kaj pa je blo, a je vse ok,... evo za možka majči in ostale kokrat vi kopate malčke tko na teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:17:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a bste še kr tuki? kdaj se selite na novo temo.... mene je zmučlo ne folgam več.... ati je ful bogi, ga ful boli ju3 bo mogoče premeščen iz šok sobe v navadno kar je dobro je to da je bla operacija uspešna in je dons že bil na kratko na nogah je pa zdravnik reku, da je vedu da je slabo sma da je pa tak slabo upam, da bo kmalu doma in da bo čim boljše.... katjuša zele neki dni nism spremljala,..kaj pa je blo, a je vse ok,... evo za možka majči in ostale kokrat vi kopate malčke tko na teden ne ne moj oče torej naš dedi je šel na operacijo hrbtenice ker je imel živc vkleščen..... mi se v tej vročini kr vsak dan kopamo, če je pa kak danj manj vroče pa tud spustimo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:20:45
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a bste še kr tuki? kdaj se selite na novo temo.... mene je zmučlo ne folgam več.... ati je ful bogi, ga ful boli ju3 bo mogoče premeščen iz šok sobe v navadno kar je dobro je to da je bla operacija uspešna in je dons že bil na kratko na nogah je pa zdravnik reku, da je vedu da je slabo sma da je pa tak slabo upam, da bo kmalu doma in da bo čim boljše.... držim pesti, da bo s tvojim atijem vse uredu, in da kmalu pride domov smo te pa res že imele za pogrešano. Še dobr, da si se javla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:21:54
|
|
|
|
brkn83
|
mi se zvečer kopamo vsak drugi dan, drugače se pa čez dan itak še zunaj v bazenu kopa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:21:58
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a bste še kr tuki? kdaj se selite na novo temo.... mene je zmučlo ne folgam več.... ati je ful bogi, ga ful boli ju3 bo mogoče premeščen iz šok sobe v navadno kar je dobro je to da je bla operacija uspešna in je dons že bil na kratko na nogah je pa zdravnik reku, da je vedu da je slabo sma da je pa tak slabo upam, da bo kmalu doma in da bo čim boljše.... katjuša zele neki dni nism spremljala,..kaj pa je blo, a je vse ok,... evo za možka majči in ostale kokrat vi kopate malčke tko na teden ne ne moj oče torej naš dedi je šel na operacijo hrbtenice ker je imel živc vkleščen..... mi se v tej vročini kr vsak dan kopamo, če je pa kak danj manj vroče pa tud spustimo.... a ok,..no poj pa za dedija vi pa fajn čofotejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:22:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-tudi z moje strani . Dej mi nekaj povej, sem vidla da se Florjan rad u bazenu kopa, a mu nalijete hladno vodo in potem pustite na soncu, da se segreje? A vodo vsak dan menjate v bazenčku
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:23:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 mi se zvečer kopamo vsak drugi dan, drugače se pa čez dan itak še zunaj v bazenu kopa Kakšnega pa imate?????????'
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:23:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 mi se zvečer kopamo vsak drugi dan, drugače se pa čez dan itak še zunaj v bazenu kopa opa že bezen zunaj.... kaj to imate kako večjo zadevo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:25:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-tudi z moje strani . Dej mi nekaj povej, sem vidla da se Florjan rad u bazenu kopa, a mu nalijete hladno vodo in potem pustite na soncu, da se segreje? A vodo vsak dan menjate v bazenčku ja zjutraj nalijem hladno pols e pa ogreje in potem če je še mal prehladna nesem še ene 10 litrov vroče not pa je tipi topi...... za drug dan pa na žalost ni primerne ker nonstop hodi ven in not in nosi smeti not.... ko je bil bolj mali smeimela vodo za več dni..... pa ponavad smo mel še on mal večji bezen z napihljivim robom in smo se tam not namakal sam letos ga najbrž ne bm postavljala ker je pol vsako leto tok slabo vreme in se mi še voda pokvari pa še težko je vedno oba not vlačt.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:27:33
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn ste že nabavli šotor in če ste kaka slikica? kdaj greste na morje? jst bi ful rada šla pa nimam koga za zreven.... ne vem če res nobenmu ni z mano za bit al s evsi tak kampiranja bojijo? drgač bo pač treba počakat na 26.7. ki je še juhuhu daleč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 22:29:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:30:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-jaz bi šla s tabo. Res se bojim kampiranja, pa bom enkrat vseeno poskusila, sam ne upam pa z dvema mulcema, predvsem ker je Evi še tako majhna.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:31:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea Uh, grem golaž kuhat............. A JE POL ZAJTRK JUTR ZUTRI PRI TEBI Ne sem se premislila, gledam film na POP Tv. Kuhanje prestavljeno na jutri zvečer.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:32:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea Uh, grem golaž kuhat............. A JE POL ZAJTRK JUTR ZUTRI PRI TEBI Ne sem se premislila, gledam film na POP Tv. Kuhanje prestavljeno na jutri zvečer. mmmmm jst bi tud golaž jedla takega z velikimi kosi mesa in zraven kak domač kuruzni kruh seveda čist svež
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:32:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo-lohk pa vseen prideš na jutranje kopanje, se bomo kopali s kakimi desetimi fejst, lepimi, suhimi in z dolgimi.................................
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 22:33:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 22:34:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:35:31
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a bste še kr tuki? kdaj se selite na novo temo.... mene je zmučlo ne folgam več.... ati je ful bogi, ga ful boli ju3 bo mogoče premeščen iz šok sobe v navadno kar je dobro je to da je bla operacija uspešna in je dons že bil na kratko na nogah je pa zdravnik reku, da je vedu da je slabo sma da je pa tak slabo upam, da bo kmalu doma in da bo čim boljše.... no želim vam čimprejšnje okravanje in vrnitev domov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:38:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Zdele grem pa še u Millerja po plenice... pa mogoče se še kaj najde. Se tipkamo pol..... Majchy, hitr 4 del odpret, dons dogaja, bo fešta..... DJ KOLUMBO NARODNJAKE SVIRA..... mene pa zanima, kako si zadovoljna s temi plenicami? hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:39:57
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala vam vsem za pike-poke in lepe želje.... to vedno prav pride grem počasi otroc že spijo, moj še daje inštrukcije iz matematike jst se grem pa mal zrihtat za današnjo akcijo M se je izlila in sem mojmu rekla, da boma pridna in boma vsak 2 dan no pa se je strinjal tak, da upam, da bo še pred dopustom .....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:40:50
|
|
|
|
Onasiss
|
boma2-uporabljam Pamperske, so njihove puščale.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:42:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce hvala vam vsem za pike-poke in lepe želje.... to vedno prav pride grem počasi otroc že spijo, moj še daje inštrukcije iz matematike jst se grem pa mal zrihtat za današnjo akcijo M se je izlila in sem mojmu rekla, da boma pridna in boma vsak 2 dan no pa se je strinjal tak, da upam, da bo še pred dopustom ..... evo za
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 22:43:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea boma2-uporabljam Pamperske, so njihove puščale. ena je rakla do so full fobre... :) jaz imam tudi pamperske..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?