|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
16.6.2009 21:34:01   
eee35
opatija: ja, saj vem, da se splača, da bi vidla, kakšno stanovanje je ostalo po staršeh eno leto nazaj, kakšno pa je zdaj! Pa sva ga odkupila, tako, da nimava glih ne vem kok keša, pa skoraj vse sama delava, samo tal nisva mogla, no pa ta kuhinja tudi ostane zaradi tega, ker je največji finančni zalogaj. Drugače je stanovanje lepo, pa svetlo, pa veliko - 83 m2, tako, da za dva, pol pa tri bo kar kul za nekaj časa. Moj seveda sanja, da čez kakšnih 12 let bi on še večjeuser posted image Bova vidla.
Kako je začelo deževat. Končno. Mogoče se bo malenkost shladilo, v službi tako skačem, tok dela imam, da me malo matra ta vročina, ampak HB ni nobenega zatekanja, nogice kot v najstniških letihuser posted image
Punce, ki greste na počitnice, na morje: lepo se imejte, uživajte maksimalno, jaz bi tudi nekam skočila, ampak še delam, pa moj dragi nekako ni navdušen....

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.6.2009 22:00:30   
aprilčica07
Sem nazaj. Sem dala malemu čaj, pa knjigice sva čitala, zdaj je pa lepo zaspančkal. Moj še dela, tako, da sem sama samcata in mi pašeeeeeeeeeeeeeee.

opatija: ti si privošči sladoled, jst pa sem ravnokar požrla en obstgarden ali kako se že napiše.. ful mi je dober....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image una vprašanja, a bo kmalu?? ježeš, kr naježim semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: lepo si poštimajta stanovanje.. joj, kolko dela še naju čaka, ampak saj pravim, bo tudi to enkrat v planu, bistveno je, da bomo zdravi in se imeli radiuser posted image user posted image user posted image user posted image   Ma veš, da tudi meni noge ne zatekajo več. Zdaj nevem ali je to od tega, ker se malo pogledam kaj pojem in ne lih solim dosti, ali je ta hudo minilo, nimam pojma, ampak noge so kot od menekenke (no, malo pretiravam, ampak vseenoo)user posted image user posted image
He ga: super za Pag...  no, moj oziroma naš dopust je še kr daleč, ampak pride.. lih prej sva se z kolegico pogovarjali, da bi zdaj, ko  bom jst doma ona je pa brezposelna (žal) lahko šle skupaj z mularijo do Sesljana se kopat... To je eno nam najbližjih kopališč, je sicer v Italiji, ampak od naše hiše do tja je  približno 15 minut z avtom in sva se pogovarjali, da bi lahko to izvedli...

Jutri je moja zadnja sreda. Pol moram pridirkat domov in kaj našimta za moje pupe za v četrtek, ker je zadnji dan. Imamo navado, da se  malo pocrtamo ob takih trenutkih, pa moram kaj spečt in kaj malega naštimat. Malo mi bo mama pomagala, je že obljubla,  neki bom jst nardila, moj bo pa tastu vzel malo  muškata, da bojo moje babe res kontente.

Tako, zdaj grem malo okna odpret, pol se umit in naštimat, pol pa počasi počivat. KOmaj čakam četrtek, da grem na pregled in vidim našo bejbo. Vsakokrat znova me je strah pregleda ma ravno tolko kot me je strah se ga tudi veselim...

Lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.6.2009 7:37:33   
hel32
Dobro jutro
Sem prva danes user posted image , joj tolk ste načvekale, da vas nisem uspela prebrat, sem sam malo preletela.
Blanč, čestitke ob rojstvu dveh sončkov, veliko zdravja sreče in da boste čimprej doma.
Za porodniško nevem, meni so povedali, da dobim toliko kot zdaj bolniške, pa sem tudi na zavodu od februarja.
V ponedeljek je bila sestrica iz zagreba na obisku, ni bilo časa nič, nečak je pravi mali srček, včeraj sem bila v bolnici na pregledu za sladkorno
imam pregled 7.7. bom v 33 tednu, slad.pod nadzorom, ostajam na dieti. Danes pa imam pregled popoldan pri G, nič druga verjetno običajen pregled.
Imam taaaaaaaaaak kup perila, da se ti zmeša, moram likat, še položnice moram plačat, ker nisem utegnila prej, še kuhala nisem 2 dni
je dragi user posted image user posted image
Nič, grem likat, ker več nimamo nič za oblečt, se še javim in komentiram kaj.
Aja pa še to sem si kupila spodnjice za 1x uporabo in cel paket bombažnih vložkov za čiščo v Sanolaborju imajo kr v takem paketu, stanejo pa 40€,
pa nove Kopitarnine natikače sem si privoščila, ker mi noge v vročini zelo zaotekajo, no k sreči imam doma klimo, pa sem kolk se da v hiši na hladnem,
zjutraj prezračim hišo potem pa klima laufa.
Lep dan
Helena v 30 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.6.2009 8:57:32   
*anč*
oj!

najprej čestitke blanč za rojstvo dveh sončkov!! lepo se rihtajte in pridite čimprej domov!
user posted image user posted image

jst sm še vedno bizi, tko da se še nisem spravla k pripravam na user posted image , mam namen po 7.7.,ko odpišem zadnji izpit pred rojstvom naše punce. lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.6.2009 9:01:58   
go_ta
tanchy,na pagu je super,micken prevroce,voda mal premrzla,ampak uzivam:)sem pa v 34 t.voznjo do paga sm pa kr dobr prenesla,ce mas klimo,je super:)drug tedn pa ne vem,kak vreme bo? Lepo morske pozdravcke,uf najin fantek je pa cist podivjal,tko razgraja..:)zj izbirava ime:)

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.6.2009 9:03:16   
baby blue
go_ta uživaj še naprej... user posted image user posted image pozdravčke 

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.6.2009 9:20:27   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zaposlena sem bila od oktobra 2007 do februarja 2009.od letosnjega februarja sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje. za 3 mesece sem dobivala nadomestilo, zdaj pa se mi je izteklo.
porodnisko nastopim 23.7.
zaj pa me zanima, ali mi pripada porodniska(pac povprecje zadnjih 12 mesecev, ali mi porodniska ne pripada ampak samo 55% zajamcene plače.
hvala za odgovore.
sem brala na straneh socialne sluzbe, pa se nic kaj ne znajdem

Prosim ne me držat za besedo..ampak nekje sem zasledila finto , da se zaposliš kot gospodinja. Ker na dan nastopa porodniške imaš status zaposlene ti se za porodniško štejejo prihodki zadnjih 12 mesecev. Če za kakšen mesec nisi imela plače se šteje pol minimalne plače v sloveniji za navedeno leto. Prosim preveri to finto kar na zavodu za zaposlovanje....ali vprašaj nekoga , ki se boljše zastopi v te zadeve.
lp Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
17.6.2009 9:56:46   
Anonimen
ja, sanikaaa....ravnokar me je klicala prijateljica, ki se je pozanimala pri kolegici, ki dela na socialni. in je tako kot ti pravis....
to bo treba u akcijo v ponedeljek!

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
17.6.2009 10:27:22   
Anonimen
pa tud mislim, da ni nujno da se ravno kot gospodinja zaposlis...samo , da se nekje!
tko, da ce poznas koga, ki ima s.p. in je pripravljen pomagat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
17.6.2009 15:07:39   
aprilčica07
Ojla

danes je pa zatišje tle goriuser posted image user posted image user posted image ste vse na lepšem? no, jst odštevam res že skoraj minutke do odhoda domov. Bom šla malo prej, ker imam plus urce, pa bom malo izkoristila, da pridem prej domov in kaj naštimam za moj zadnji delovni dan. Kako se mi fanj sliši..user posted image user posted image user posted image V prvo, ko sem zaključila mi je blo kr malo težko in tečno in taki čuden občutek me je lovil, tokrat pa ni tako.. Se pozna, da sem malo bolj izkušena ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska: ja, provaj kaj zrihtat, bi blo res škoda, da ostaneš brez vsega..
go ta: tudi ti na pagu? ma super... ste izbrali ime?
hel32: si zlikala vse? prideš še k nam?user posted image
anč: a ti pa še kr izpite pišeš? pridna pupa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ful smešno, da grem jutri na seminar. Saj dejansko ni smešno, ampak kaj vem no... Vem, da bom panična ko bom mogla delat ta izpit, ma mislim, da bi blo bolj smiselno, da grem na seminar drugo leto, kot pa lih zdaj. Tik pred zdajci. Ampak ok, bom šla, in provala čim več odnest od tega vsega skupaj.

Zdaj bom skočila še do trgovine, bom neki stvari kr kupla, ne bom dosti pekla danes, ker sem lena ko gnoj. Pa spi se mi ful. NIzek pritisk.

Jutri pa pregled.

čau.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.6.2009 15:37:20   
Anonimen
aprilcica, ves da bom dala vse od sebe....pa lih pase mi zdaj okol letat pa stimat papirjem. samo se je kaj haska....
ne bom ostala brez vsega. edino, ce ne ustimam bom imela 240€ na mesec prb, ce pa kaj rata pa 540€...to pa je kar razlika!!!!
ok punce, danes sem oprala prevleko za na kosekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
17.6.2009 18:01:15   
Lorian
BLANČ user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA DVA user posted image user posted image  ŠE OD MENE!!!

miska_mccute sigurno ti porodniška pripada, ti kar v akcijo na socialni ti morejo točno svetovat. Če je katera odsotna predvidevam, da mora imeti nadomeščanje, kar zagnjavi jih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.6.2009 20:43:54   
Muca83
O danes pa začuda ni bilo tako zelo veliko za prebrat user posted image

Midva sva šla pa danes na CSD. Sva uredila priznanje očetovstva in papirje sva dobila. Tudi meni bo omogočeno tako, da se mi bo še julijska plača štela in se mi bo ful poznalo user posted image Tako, da papirje prinesem nekaj dni pred začetkom porodniške.

Pa voziček je prispel!!! user posted image Je pisalo dobavni rok 3-4 tedne (naročila iz Nemčije), so ga imeli pa v 1 tednu že tam, potem je pa v 3 dneh prispel v Slo. Zdaj imam pa res že večino stvari. user posted image

No pa še v šoli za starše sva bila danes. Je bilo kar zanimivo, mislim pa, da bodo naslednja predavanja še bolj. Mi je pa hecno, da so dali predavanje o avtosedežih na datum 18.8. To je en dan pred mojim PDP, tako da mislim, da bom to predavanje pa izpustila user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.6.2009 21:00:18   
Reby
Čer! Sporočam še podatke od Blanč user posted image

Bernard 43 cm, 2.020 g
Lara 42 cm, 1.600 g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.6.2009 21:22:46   
Joob
Blanč, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Punce, ali ste imele vse Uz kontrolo rasti? mene še kar matra,ker mi na prejšnjem pregledu ni naredila tega pregleda...nikjer na netu pa ne najdem od katerega do katerega tedna se dela ta pregled...da ni kaj omejeno tako kot pri NS, ali morfologiji??? Se opravičujem, ker vam morim, sam kar nisem mirna zaradi tega. pardon.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.6.2009 21:27:00   
Reby
Joob - jaz imam naslednji UZ šele 22.7., to je manj kot mesec pred rokom. Mi je tud tak čudn. Nazadnje mi je na hitrco samo srček pogledu in izmeru obseg trebuščka.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.6.2009 21:44:06   
aprilčica07
Joob: ma jst imam jutri pregled in baje mi bo delala tudi uz, samo nimam pojma, če bo to kontrola rsti, od prve nosečnosti se pa ne spomnim več.. bom poročala jutri kako in kaj.....
muca83: evo, to na csd. ju nas še čaka.... ampak ker delam v birokraciji mi je to tako mučno, da odlašam do skrajne meje... v prvo sem tako motovilila in bluzila z temi kartami, da sem poslala uni papir za drug del porodniške, ko mi je ta prvi del dejansko že potekel in so me iz csd-ja klicali da kaj pa zdaj? lepo, ne? škoda, ker sem sama iz podobnih sfer, ma ne morem pomagat... mrzim to birokracijo!user posted image user posted image

No, moja dedca spita. Jst bom zdaj še neki malga naštimala za jutri, da pocrtkam moje babe. Jutri pol seminar, popoldan pregled, zvečer se pa kaj javim:):):) Upam, da bo na pregledu vse ok.

sams: si dobila paketič? oziroma kuvertko? jst sem tvojo namreč že dobila, tako, da hvala:)user posted image

Se beremo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.6.2009 22:24:46   
Sisy
hojla punce

da se vam po dooolgem času malo javimuser posted image  Priznam, mal sem zapustila tole svojo odvisnost od neta....Pa ker so lepi dnevi jih več ali manj preživimo s tamalo kar zunaj....

V glavnem mi smo ok, buši raste, kar ne morem verjet kako čas beži...da sem že v 34 tednuuser posted image  Na zadnjem pregledu mi je naredila UZ in nama povedala da imava nadpovprečno velikega fanta, ...baje po njenih izračunih težkega kar že 2300g....Čeprav jst tem UZ-jem nič ne verjamem..Za tamalo so mi podobno rekli pa se je rodila čez rok pa še to ultra lahka-2850g je bila težka...No se pustim presenetituser posted image

aja-Ime za tamalega imava tudi že izbranega...user posted image

No tkole nekako je pri nas...

Drugače pa smo precej pogumni ker tudi mi ta ponedeljek, ko bom že v 35.tednu šibamo na Pag-v Novaljo, kapirat s prikolo. Berem da nisem edina ki bom z bušijem bluzila po Paguuser posted image  V glavnem, za vsak slučaj sem se že pozanimala in je najbližja porodnišnica...in ta je baje v Zadru pa še epiduralno dobiš lahko, zakonuser posted image  tko da grem zdej z lažjo vestjo uživat na morčka...še posebej zato ker bomo dol več kot 14 dni....Vseeno pa upam da bo tudi naš fantič počakal na dan D...in da bom prišla pravočasno do deželo Postojnauser posted image

Glede pripravljenosti-imam pa že vse cunjice,plenice, prevleko za košaro,lupinico,posteljnino-popolnoma vse oprano in zlikanouser posted image  sem bila prejšnji teden pridna in vse to lepo poštimala ter zložila v vreče....tako da ko pridemo z morja nabavim samo še stvari ki jih rabim zase za v porodnišnicouser posted image -...

no toliko zaenkrat od mene...

če se ne javim prej pa z morja, bova imela prenosnik s sebojuser posted image

uživajte papa

< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.6.2009 22:25:46 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.6.2009 22:25:00   
modrasmotka
blanč čestitkeuser posted image user posted image
jaz sem pa danes posteljico za našega sončka prebarvala.
pa me tk na desni strani križa boli,pa sm presledke umes delala da sem se malo usedla.komi se premikam.
a je morda katera od vas zasledila na sebi da bi jo krč grabu v nogi??mene dostkrat v bedri krč grabi pa samo v desni.pol pa mal šepam pa spusti.
le kaj bi to pomenilouser posted image user posted image češnje slučajno?
joj ko smo pri teh češnjah.noben let jih nisem jedla niti poskusla,letost ko pa vem da ni dobro da jih jem jih pa kr naprej.katastrofa sem.
kavo sem nehala piti mi pa zelo paše kakav.obvezno zjutri in zvečer po pol litra.
pa še ena zanimivost.tale nosečnost ma tut neko pozitivno stran.nehala sem nohte grizituser posted image user posted image pa mi je le nekak ratal se odvadit pa še bolj trdne mam ko so vedno bili tako mehki in lomljivi.
zj grem pa ajat ko sm zelo utrujena
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 519
17.6.2009 22:29:26   
Sisy
malce pozno a iz srca.... bi rada čestitala še novopečenima mamicama Blanč in Sulfiniji! VSE LEPO,UŽIVAJTA V MATERINSTVU!

< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.6.2009 22:33:50 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.6.2009 23:06:20   
Muca83
modrasmotka, krči ponavadi pomenijo preprosto pomanjkanje magnezija. Mene je do sedaj 1x orenk usekal v gleženj in zato vsak dan vzamem magnezij. Enkrat mi ga je pa vmes zmanjkalo in sem bila 3 dni brez in me je čist skoz hotelo v nogo zagrabit. Magnezij res pomaga user posted image Češenj sem pa tudi jaz kar nekaj pojedla, pa me niso nič matrale. Zdej imam pa novo ljubezen - borovnice, samo kaj ko sem jih dobila pa samo za ene 3x. 

Sisy, lepo te je bilo po dolgem času malo prebrat. Pogumna si, da greš tako daleč na dopust, mene pa moj ne pusti čez mejo. user posted image Uživaj na dopustu in upam, da bo malček res počakal do roka. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.6.2009 7:04:17   
šivilja
Sisy - lepo pozdravljena spet malo med nami. na trenutke nas je kar malo zaskrbelo. te pa popolnoma razumem kako je to s časom, jaz se še obrenm ne dobro pa je že konec tedna.

Mi grem tudi na dopust, samo ne tako daleč. jutri peljeva z mojo mami otroke na slovensko obalo za vikend, po porazniku pa gremo za 14 dni na vikend - vrnemo se 14 dni pred PDP. je pa Ljubljana samo dobro uro daleč (preverjeno sem lani peljela tavečjega na urgenco).

Pripravljeno še ni čisto vse, upam da mi še uspe, drugače bojo pa mami in sestre poprijele in oprale kar še manjka (večina pa je ). Pa še voziček in lupinco je treba iz podstrehe potegnit in košarco it iskat k sodelavki.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.6.2009 7:46:54   
hel32
Jutro
Včeraj smo bili brez neta zvečer in je bilo žal malo počitka.
Aprilčica, vse sem zlikala, dobro uro in pol sem rabila, da sem se znebila kupa, pa kaj ko se že novi dela,user posted image ,želim ti lepo poslovilno zabavo za odhod v porodniško!
ste pa pridne z pripravami za user posted image , mi zaenkrat še nič nismo začeli, no pa sem tudi nekaj tednov za vami, sem namreč v 30 tednu,
večina vas je pa že v 34t.
Pa saj še imam časuser posted image .
Drugače pa iz pregleda  včeraj podatki; vse je BP, srček lepo bije, migamo zelo, maternica lepo raste, MV še zaprt, dolg, kg+ 0,20,
pritisk OK., edino malo mi zaotekajo gležnji, malo!!! Naslednji pregled imam 1.7.2009.
Zdaj pa grem malo v šoping.
Lep dan
Helena v 30 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.6.2009 7:49:37   
Anonimen
jutro!!!
jaz sem vseraj spalnico generalno pospravila, oprala itison in tako lepoooo disi po vanishu!!!!
pol pa sem sla na podstreho in oskopala kosarico za naso bebiko... danes jo postimamuser posted image user posted image user posted image user posted image
hel, tudi jaz zaostajam. sem sele v 31. tednu....
si dobila ZS zadnjic? je bilo vse nakazano, izgleda, da je bankomat nekaj strajkal!

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
18.6.2009 7:50:13   
Anonimen
aja, pregled pa imam u ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj cakam!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?