|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
18.6.2009 9:20:24   
Tejchy25
Oooo. čestitke, spet nova nosečka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Misk2: kaj pa ti? Si lulala a še spiš? :)

In kako ste vse ostale? Men so joškice tko zrasle, da mi je modrc končno prov :) k drugač mam kr mal praznine v njem, hehehehehe :))) Pa boliiiijooooo :) Pa mal so obliko spremenile, prej so ble lepo zaobljene, zj so pa pr bradavički oz. okol kolobarja kr mal stožčaste :)))

Hehe, no navijam naprej za prav vseeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.6.2009 9:30:30   
majalina
ja, Tejchy to pa nekaj pomeni, a ne?

lep dan vsem!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.6.2009 9:35:31   
Tejchy25
Hehe, bomo vidl, a kej pomeni al nič...:)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.6.2009 9:49:53   
isabeaux
Lily čestitke   user posted image user posted image user posted image user posted image

Misk2...no daj še ti nam povej veselo novičko...user posted image

Tejchy ja to bi pa lahko bilo to...a ne....kako pa sicer zgleda pr teb pms? Mene joškice bolijo od o dalje...sam pr men je to bolj negativen kot pozitiven znak...tako da se že pripravljam, da bo v juliju spet na veliko akcija user posted image user posted image user posted image ...pa čeprav je pol to že 16. krog...user posted image

Upam da bo pr teb zdaj user posted image  user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.6.2009 10:02:23   
Tejchy25
Pri meni pa tko...nekej časa ni blo nič, nobenga znaka o PMS...zdej zadnje mesece me pa joškice bolijo tut kr od ovulacije, ampak zmerno...
Ta mesec me pa tok, da bog ne daj, da se jih user posted image dotakne...ga kr podim stran ves čas...kr mal skeli dotik...
Drugač pa nikol nič drugega, mogoče na dan, ko priteče user posted image bolečine v križu...in to je to...
Zdej me na zgaga peče že 2 dni, pa včer sm bla na plesnih mi je blo kr slabo k sm se vrtela...še nikol se mi ni...
In ponavad kej popijemo na koncu, pa se mi je vse kr obračal...
No, mogoče je vse v moji glavi, čeprav se mi zdi, da se ne obremenjujem s tem, ker imam tooolk dejavnosti, da če ne bo ta mesec, pa pa enkrat drugič...pa se bom loh ukvarjala še vedno aktivno z mojimi dejavnostmi...:)
Bi blo pa zanimivo, da nama uspe po SS-u takoj naslednji mesec...:)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.6.2009 10:05:22   
Chi_Pita
jeee ... nosečka ... Lily čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res mi je prav lepo, da se tale naš seznamček popravlja ... Tejchy in Misk2 držim pesti user posted image .

OOOOO ... kmalu se pa nekdo poroči ... je pa hitro prišel ta dan ... Dini, ker te verjetno dan pred poroko ne bo na netu ... ti kr zdaj zaželim srečno in lepo praznovanje ... user posted image , , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image in user posted image (vse to ti želim) ... zdaj si pa zgodbico sestavi user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 931
18.6.2009 10:13:45   
isabeaux
Tejchy, vem kako je to...jaz sem imela 3 x ss pred hčerkico, pa 3x ss pred sinkom...pa sedaj spet že 3 x ss...tko da malo bedasto govorim, da zdaj pi pa že moglo spet ratat pa se obdržat...

Sam men je to z joškicami tudi ful čudno...meni se namreč tole dogaja, da bolijo od o naprej po operativni hsc...prej se mi nikoli ni...in zato se mi zdi da je slab filing zame ker me v obeh nosečnostih ki sta uspeli joškice niso nikoli bolele prej kot v nekje 7., 8. tednu...user posted image

Res pa imam drugače iste znake kot ti...ta mesec me noro bolijo...prej so me tudi sam ne takooo fejst....drugače pa so iste mehke, ...pa tudi križ me običajno pred m boli...ta mesec pa me kr neki boli pa neha...brezveze...kolk nas zafrkavajo ta naša telesca...a? ! user posted image

Kdaj je ne pričakuješ tejchy? 

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.6.2009 10:15:02   
dini
Ojla čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim user posted image user posted image user posted image
Chi_Pita- drug teden se poročimuser posted image user posted image user posted image hvala ti fuluser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.6.2009 10:16:18   
sunprincess
Evo še ena nova na vašem seznamčku. Prvič sem pričakovalauser posted image  2.6., pa ni bilo nič, tako da upam,da bo 30.6.. sem pa imela prejšnji krog, vse znake nosečnosti, tako da sem bila 100%, da sem noseča. Kar ne morem verjet kaj psiha delauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.6.2009 10:18:31   
sunprincess
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Da vas malo pozdravim in sporočim, da me je včeraj zvečer obiskala user posted image . Sem jo že pričakovala, saj sem vedela da O ni bilo. Sedaj pa hitro v nove boje user posted image . Za tiste, ki nam še ni uspelo, se vidimo v juliju!

Nisem spremljala cele teme, pa me zanim kako veš, da nisi imela O? Kaj si delala teste?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.6.2009 10:21:11   
Tejchy25
Isabeaux: js je ne pričakujem v nedeljo, 21.6. , ti pa vidim, 27.6.

Ja kaj nj rečem, men je bla številka 13 zmer srečna, upam, da bo tut 13-i krog uspešen :)

No, isabeaux, ti si pa pol tut že koooončno navrsti, še si mela že tolk ss-ov :(

Navijam zate in za vse ostale!!!

Aja, pa ni rečeno, da nisi user posted image , če te joškice bolijo...to je vse pozitivno...
Ampak tale zgaga...to me pa že dolg ni tkole matral...:(

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.6.2009 10:27:20   
NATAŠA35
Vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image , drugim pa želim, da čimprej ugledajouser posted image ...

isa samo verjemi in uspelo ti bo, boš videla....mene tudi prsa bolijo, nekako napestost čutim v njih, so se mi tud povečala glede na prejšnji teden, samo ne vem če je user posted image , ker imam še vedno samo rjav izcedekuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.6.2009 10:29:50   
isabeaux
Ja Tejchy saj vem...dokler se ne vlije je upanjeuser posted image  Ja mene je zgaga mantrala res tudi od samega začetka nosečnosti pri sinku...pri hčerkici pa ne....tako da to je lahko res čuden znakuser posted image

Bomo vidli ja kako se bo ta junij razpletel...he he user posted image

Držimo pesti za vse ki še čakamo...kaj bo...user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.6.2009 10:30:40   
dini
Za vse držim pesti, od moje user posted image je 15 dni že pa imam tudi nekaj težka prsa.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.6.2009 10:32:06   
isabeaux
Nataša...daj naredi test da veš na čem si...ker mene takoj ko se vlije tudi nehajo prsi bolet...če pa te še zmeraj bolijo, pol se pa neki dogaja...in če bo user posted image  kar ti močno želim...pol takoj na urgenco po utrogestan....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.6.2009 10:36:05   
isabeaux
dini...itak da je al pa bo zdaj o...tako da veselo user posted image  pa bo user posted image  

Ok...tole glede znakov pms...al pa user posted image  , ki so itak tako zgodaj enaki, je vzrok progesteron in pa hormon rumenega telesca...tako da včasih si rečem, če že ni user posted image  pa se vsipauser posted image , da tako vsaj vem da mi telo hormonsko dela ok...in da bo lahko tako kar naenkrat user posted image  tu...pa se sploh ne bom zavedla....user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.6.2009 11:18:57   
lambada
Vsem novim nosečkam čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in mirno nosečnost.

Jaz na klomifen nisem odreagirala, bo pa mogoče drugi mesec boljše!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.6.2009 11:36:17   
misk2
ja ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test je bil negativen... razocaranje na obrazu moje ljubezni...je najhujse.... ampak se vedno je ni... in tudi ne sraufa me ne .... ne vem...a pride....al je prehitro test... tega ne morm vec... je ze skoraj 4 leta minilo.... 

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.6.2009 11:47:22   
miklarom
drugi teden se poročišuser posted image . a si dobila mojo pošto

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.6.2009 11:50:27   
Tejchy25
Misk2: user posted image user posted image user posted image Ampak če je ni, je mogoče še vseeno upanje, js bi na tvojem mestu še kak dan počakala...sej vem kako je...in da zdle nobena besedane pomaga...:(((
Ampak me ostajamo s tabo!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.6.2009 12:17:26   
dini
Miklarom sem dobila ja, ful je lepo, hvala vam res, beri zsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.6.2009 12:22:47   
ziva1
misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image ,  te razumem user posted image , ne izgubi upanja, čeprav vem da čas ubija

Čestitke novim nosečkam

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.6.2009 13:40:22   
majalina
a se ne poročiš v soboto?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.6.2009 13:46:17   
dini
Neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.6.2009 14:22:23   
majalina
;-) ;-) ;-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......