Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 9:20:24
|
|
|
|
Tejchy25
|
Oooo. čestitke, spet nova nosečka!!! Misk2: kaj pa ti? Si lulala a še spiš? :) In kako ste vse ostale? Men so joškice tko zrasle, da mi je modrc končno prov :) k drugač mam kr mal praznine v njem, hehehehehe :))) Pa boliiiijooooo :) Pa mal so obliko spremenile, prej so ble lepo zaobljene, zj so pa pr bradavički oz. okol kolobarja kr mal stožčaste :))) Hehe, no navijam naprej za prav vseeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 9:30:30
|
|
|
|
majalina
|
ja, Tejchy to pa nekaj pomeni, a ne? lep dan vsem!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 9:35:31
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hehe, bomo vidl, a kej pomeni al nič...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 9:49:53
|
|
|
|
isabeaux
|
Lily čestitke Misk2...no daj še ti nam povej veselo novičko... Tejchy ja to bi pa lahko bilo to...a ne....kako pa sicer zgleda pr teb pms? Mene joškice bolijo od o dalje...sam pr men je to bolj negativen kot pozitiven znak...tako da se že pripravljam, da bo v juliju spet na veliko akcija ...pa čeprav je pol to že 16. krog... Upam da bo pr teb zdaj
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:02:23
|
|
|
|
Tejchy25
|
Pri meni pa tko...nekej časa ni blo nič, nobenga znaka o PMS...zdej zadnje mesece me pa joškice bolijo tut kr od ovulacije, ampak zmerno... Ta mesec me pa tok, da bog ne daj, da se jih dotakne...ga kr podim stran ves čas...kr mal skeli dotik... Drugač pa nikol nič drugega, mogoče na dan, ko priteče bolečine v križu...in to je to... Zdej me na zgaga peče že 2 dni, pa včer sm bla na plesnih mi je blo kr slabo k sm se vrtela...še nikol se mi ni... In ponavad kej popijemo na koncu, pa se mi je vse kr obračal... No, mogoče je vse v moji glavi, čeprav se mi zdi, da se ne obremenjujem s tem, ker imam tooolk dejavnosti, da če ne bo ta mesec, pa pa enkrat drugič...pa se bom loh ukvarjala še vedno aktivno z mojimi dejavnostmi...:) Bi blo pa zanimivo, da nama uspe po SS-u takoj naslednji mesec...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:05:22
|
|
|
|
Chi_Pita
|
jeee ... nosečka ... Lily čestitam Res mi je prav lepo, da se tale naš seznamček popravlja ... Tejchy in Misk2 držim pesti . OOOOO ... kmalu se pa nekdo poroči ... je pa hitro prišel ta dan ... Dini, ker te verjetno dan pred poroko ne bo na netu ... ti kr zdaj zaželim srečno in lepo praznovanje ... , , , , , , in (vse to ti želim) ... zdaj si pa zgodbico sestavi
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:13:45
|
|
|
|
isabeaux
|
Tejchy, vem kako je to...jaz sem imela 3 x ss pred hčerkico, pa 3x ss pred sinkom...pa sedaj spet že 3 x ss...tko da malo bedasto govorim, da zdaj pi pa že moglo spet ratat pa se obdržat... Sam men je to z joškicami tudi ful čudno...meni se namreč tole dogaja, da bolijo od o naprej po operativni hsc...prej se mi nikoli ni...in zato se mi zdi da je slab filing zame ker me v obeh nosečnostih ki sta uspeli joškice niso nikoli bolele prej kot v nekje 7., 8. tednu... Res pa imam drugače iste znake kot ti...ta mesec me noro bolijo...prej so me tudi sam ne takooo fejst....drugače pa so iste mehke, ...pa tudi križ me običajno pred m boli...ta mesec pa me kr neki boli pa neha...brezveze...kolk nas zafrkavajo ta naša telesca...a? ! Kdaj je ne pričakuješ tejchy?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:15:02
|
|
|
|
dini
|
Ojla čestitke vsem novim ostalim Chi_Pita- drug teden se poročim hvala ti ful
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:16:18
|
|
|
|
sunprincess
|
Evo še ena nova na vašem seznamčku. Prvič sem pričakovala 2.6., pa ni bilo nič, tako da upam,da bo 30.6.. sem pa imela prejšnji krog, vse znake nosečnosti, tako da sem bila 100%, da sem noseča. Kar ne morem verjet kaj psiha dela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:18:31
|
|
|
|
sunprincess
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Da vas malo pozdravim in sporočim, da me je včeraj zvečer obiskala . Sem jo že pričakovala, saj sem vedela da O ni bilo. Sedaj pa hitro v nove boje . Za tiste, ki nam še ni uspelo, se vidimo v juliju! Nisem spremljala cele teme, pa me zanim kako veš, da nisi imela O? Kaj si delala teste?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:21:11
|
|
|
|
Tejchy25
|
Isabeaux: js je ne pričakujem v nedeljo, 21.6. , ti pa vidim, 27.6. Ja kaj nj rečem, men je bla številka 13 zmer srečna, upam, da bo tut 13-i krog uspešen :) No, isabeaux, ti si pa pol tut že koooončno navrsti, še si mela že tolk ss-ov :( Navijam zate in za vse ostale!!! Aja, pa ni rečeno, da nisi , če te joškice bolijo...to je vse pozitivno... Ampak tale zgaga...to me pa že dolg ni tkole matral...:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:27:20
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Vsem nosečkam , drugim pa želim, da čimprej ugledajo ... isa samo verjemi in uspelo ti bo, boš videla....mene tudi prsa bolijo, nekako napestost čutim v njih, so se mi tud povečala glede na prejšnji teden, samo ne vem če je , ker imam še vedno samo rjav izcedek
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:29:50
|
|
|
|
isabeaux
|
Ja Tejchy saj vem...dokler se ne vlije je upanje Ja mene je zgaga mantrala res tudi od samega začetka nosečnosti pri sinku...pri hčerkici pa ne....tako da to je lahko res čuden znak Bomo vidli ja kako se bo ta junij razpletel...he he Držimo pesti za vse ki še čakamo...kaj bo...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:30:40
|
|
|
|
dini
|
Za vse držim pesti, od moje je 15 dni že pa imam tudi nekaj težka prsa.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:32:06
|
|
|
|
isabeaux
|
Nataša...daj naredi test da veš na čem si...ker mene takoj ko se vlije tudi nehajo prsi bolet...če pa te še zmeraj bolijo, pol se pa neki dogaja...in če bo kar ti močno želim...pol takoj na urgenco po utrogestan....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 10:36:05
|
|
|
|
isabeaux
|
dini...itak da je al pa bo zdaj o...tako da veselo pa bo Ok...tole glede znakov pms...al pa , ki so itak tako zgodaj enaki, je vzrok progesteron in pa hormon rumenega telesca...tako da včasih si rečem, če že ni pa se vsipa , da tako vsaj vem da mi telo hormonsko dela ok...in da bo lahko tako kar naenkrat tu...pa se sploh ne bom zavedla....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 11:18:57
|
|
|
|
lambada
|
Vsem novim nosečkam čestitke! in mirno nosečnost. Jaz na klomifen nisem odreagirala, bo pa mogoče drugi mesec boljše!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 11:36:17
|
|
|
|
misk2
|
ja .... test je bil negativen... razocaranje na obrazu moje ljubezni...je najhujse.... ampak se vedno je ni... in tudi ne sraufa me ne .... ne vem...a pride....al je prehitro test... tega ne morm vec... je ze skoraj 4 leta minilo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 11:47:22
|
|
|
|
miklarom
|
drugi teden se poročiš . a si dobila mojo pošto
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 11:50:27
|
|
|
|
Tejchy25
|
Misk2: Ampak če je ni, je mogoče še vseeno upanje, js bi na tvojem mestu še kak dan počakala...sej vem kako je...in da zdle nobena besedane pomaga...:((( Ampak me ostajamo s tabo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 12:17:26
|
|
|
|
dini
|
Miklarom sem dobila ja, ful je lepo, hvala vam res, beri zs
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 12:22:47
|
|
|
|
ziva1
|
misk2 , te razumem , ne izgubi upanja, čeprav vem da čas ubija Čestitke novim nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 13:40:22
|
|
|
|
majalina
|
a se ne poročiš v soboto?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 13:46:17
|
|
|
|
dini
|
Ne
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 18.6.2009 14:22:23
|
|
|
|
majalina
|
;-) ;-) ;-)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......