|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
19.6.2009 21:56:08   
lambada
Dajte mi prosim pomagat.
Nikakor ne morem prit v svoj profil. Kaj naj naredim?
Ko kliknem na ime, se mi samo pojavi tista ikona, ki pokaže katere teme sem pisala nazadnje. Jaz pa bi rada vidla če mam slučajno kaki zs...

Mi ve kdo ppomagat?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 976
20.6.2009 7:31:45   
sarar
dobro jutro punce!!! kako ste?
aja, majalina, sori nisem vedela zakaj te ni na seznamu user posted image

lambada zgoraj na ekranu imaš napisano MOJA RINGARAJA. klikni tja in probaj,jaz vedno tam pridem do zs.

drugače pa pri meni nič novega.
a bo kera kavo skuhala? miklarom, kje si!!!user posted image

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.6.2009 7:31:48   
miklarom
jutro babe žabe!user posted image user posted image

evo vam koffe in malo sladkega.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.6.2009 7:35:02   
miklarom
pilotina - user posted image user posted image user posted image user posted image od mene in mučo mislim nate

sarar - evo ti kavico, naužij se jouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.6.2009 7:36:41   
sarar
uuuuuuuuu, miklarom, pa ti si zlata user posted image  kako se počutiš bejba?

minimiška, kako pa kaj tebi kaže?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.6.2009 8:42:01   
miklarom
full dober se počutim, upam da tako ostane do konca. pa ti kaj novega?

danes se pa naša dini poroči, madonca bo pa bogata k dežujeuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.6.2009 8:44:50   
S*
Jutrčka!

Hvala za kavico, še posebej sladko je teknilo user posted image   user posted image   user posted image

Pri nas je prava katastrofa od vremena, dežuje in piha za vse odnest. Sem si obljubila, da grem malo na orbitrek, potem pa veselo na delo.

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.6.2009 8:52:22   
miklarom
S* - jutro , si se le zbudilauser posted image , glede na to da praviš da pri vas full piha, se pazi na orbitreku, da te dol ne odneseuser posted image user posted image , je zelo nevarno.

no tudi pri nas dežuje, je precej hladno, piha pa zaenkrat še samo za vzorec, je bolj mirenuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.6.2009 8:56:51   
S*

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO JUNIJA 2009   

XX.06. - S* (10. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. - soncek_25 (2. krog po SS)
XX.06. - tecnobica
XX.06. - Nalina
XX.06. - aqua77
XX.06. - lambada user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. -veolia
01.06. - CJ user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.06. - amii (14. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.06. - domišljava srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
03.06. - pilotina (9. krog po SS) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - Anonimnauser posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - mokca ( 4.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.06. - Nattasha srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image  
05.06. - SIS4 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.06. - Chi_Pita (6. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.06. - Arual (20. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - ursap (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - milabe (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - Klavirka
11.06. - bellissima srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
11.06. - neodkrita user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.06. - Lily86 ( 2.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
12.06. - BEBIII user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.06. - Buska
13.06. - misk2 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.06. - julieb srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.06. - cofk
16.06. - Jada82 (7. krog) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
16.06. - barvar (13. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.06. - anonimna V (1. krog po ss) srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
17.06. - ziva1 ( 4. krog po lap. in hist. ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.06. - gapii27 (10 krog in 1. IUI (prehod na IVF))
19.06. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image V NOVE BOJE
20.06. - MiniMiska user posted image   user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.06. - sarar (4.krog ) 
21.06. - Kliki (8. krog po lap. )
21.06. - Tejchy25 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
22.06. - ninama (1.krog )
23.06. - tropcal (15. krog (7. krog po ss))
22.06. - Tiki55
24.06. - D0aisy ( 9.krog )
24.06. - Tinkarčica (7.krog )
26.06. - ljupka
26.06. - zebra (17.krog)
27.06. - isabeaux (15. krog)
28.06. - pižmovka
30.06. - sunprincess

JUNIjK 2009 nas je: 48

Modrih : 18 
Roza   :  8
Skupaj : 26

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*** toba ***
*** giotti ***
*** tinncyka ***
*** larilu ***
*** Tiki55 ***
*** Tanja_Jes ***
***Maisha***
***miklarom***
***Nončika***
***pikica36***
***Majalina***
***ursa30***
***pilotina***
***Hana76***
***sonček85***

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,00% SREČK NOSEČKuser posted image
JUNIJ........................................................................28,57SREČK NOSEČK
  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.6.2009 8:58:05   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - jutro , si se le zbudilauser posted image , glede na to da praviš da pri vas full piha, se pazi na orbitreku, da te dol ne odneseuser posted image user posted image , je zelo nevarno.

Pri moji kilaži, bimoral že hurikan bit, da me premakne user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.6.2009 9:10:29   
miklarom
a mislišuser posted image . sam je pa včasih k'r dober da mamo malo več kilaže, da smo dlje časa na trdih tlehuser posted image , pol se tud jest nimam kaj bati da bi me odneslouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.6.2009 10:13:21   
sarar
jz sm tud dobr miklarom sam mal zamorjena-sej veš, vreme pa to. kdaj sem pa zgrešla minimiško da jo je tečka dubla? matr, mam pa tud slab spomin. jz je zaenkrat še nimam, zgleda da se mi je cikel premaknil zarad tega k nisem O mela. joj, zdj pa spet grmi, moram ugasn rač. se beremo, čawčaw

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.6.2009 10:39:57   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

jz sm tud dobr miklarom sam mal zamorjena-sej veš, vreme pa to. kdaj sem pa zgrešla minimiško da jo je tečka dubla? matr, mam pa tud slab spomin. jz je zaenkrat še nimam, zgleda da se mi je cikel premaknil zarad tega k nisem O mela. joj, zdj pa spet grmi, moram ugasn rač. se beremo, čawčaw

hej, sarar, ja si me zgrešila, tečka je prehitevala po desni in me obiskala že v torek z napovedjo (izcedkom), včeraj se je ulila kot ... tko da grem preverit v temo julij :):) in v nove zmage.

vsem user posted image seveda čestitke in zdravo nosečnost, kmalu se vam pridružim ;)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.6.2009 14:01:20   
zebra
Pozdravljene .....

Vsem srečkam user posted image  ČESTITKE in zdravih in lepih user posted image ...

Jaz pa sem danes predčasno dobilauser posted image  in se tako selim v julij...naš 18 kroguser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.6.2009 15:34:55   
sarar
oj zebra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš v juliju videla user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.6.2009 16:59:22   
Tejchy25
Hojla! A mene ste pa kr v roza pobarvale? Ne vem, če bo...jutr nardim CB...
Dons zjutrej sm BC in je bla druga črtica še bl nežna k 2 dni nazaj pri FS...tko da močno dvomim...
Tok nena je bla, da če slikam se ne vidi...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.6.2009 17:01:38   
dini
Ojla punce, kako ste? Vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim user posted image user posted image user posted image

Jst se čudno počutim od učeraj zvečer. Kar s čistega mira me je začelo bolet v trebuhu.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.6.2009 17:13:04   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla punce, kako ste? Vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim user posted image user posted image user posted image

Jst se čudno počutim od učeraj zvečer. Kar s čistega mira me je začelo bolet v trebuhu.user posted image

Dini  a nisi na poroki user posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.6.2009 17:15:52   
dini
Ne, drug teden je porokauser posted image

Punce a je imela kera v nosečnosti drisko?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.6.2009 17:22:08   
sarar
menda so tudi taki primeri. nekatere ratajo ful zaprte, ene pa ravno obratno. zakaj?
mene je pa tud mal po jajčnikih začel špikat, zgleda da jo bom ponoči dobilauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.6.2009 17:24:07   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hojla! A mene ste pa kr v roza pobarvale? Ne vem, če bo...jutr nardim CB...
Dons zjutrej sm BC in je bla druga črtica še bl nežna k 2 dni nazaj pri FS...tko da močno dvomim...
Tok nena je bla, da če slikam se ne vidi...

sej bo... eni testi so pač bolj občutljivi kot drugi

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.6.2009 17:26:38   
dini
Ma 17 dni je že od user posted image , učeri zunaj me je začel bolet trebuh in kot da bi imela kamne noter pol sm pa ful dostkrat na wcju pristala, prebavne motnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 997
20.6.2009 17:27:39   
sarar
a test si delala?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 998
20.6.2009 17:28:39   
dini
Ne, to je sigurno od kakšne hrane, šele 17 dni od user posted image in ne more bit še nč.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.6.2009 17:30:09   
sarar
aja, jz pa od ovulacije študiram.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......