|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
17.6.2009 9:01:47   
miklarom
Dini - ooo, te dni imaš O, ravno prav pred poroko in to ti bo ziher preneslouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.6.2009 9:03:13   
dini
Mnjammmm, hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.6.2009 9:03:44   
dini
Ja midva sva pridna zeloooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.6.2009 9:31:15   
miklarom
ja,ja kar bodita, da se vama bo potem fajn obrestovalouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.6.2009 9:31:38   
sarar
ojla bejbe! kako ste kaj? sem vas prišla na hitrco pozdravit, pol pa mal pospravt po stanovanju pa na šiht. a je blo kej neurja pri vas? pr nas je ful lil, toče pa hvala bogu nič user posted image
tejči, mogoče ti bo to pomagal da navš prehitr delala testa, al pa ne-ne ga delat, k se itak prej ne bo vidl kot pa dan po zaostali user posted image , škoda denarja. raje se pusti presenetiti. čeprav si tud jaz to govorim, pa nikol ne zdržim user posted image
nalina, hvala bogu da veš kaj je bil razlog, zdaj ko ga boš odstranila, pa verjamem, da ti bo hitr uspel user posted image user posted image  videt, ena moja kolegica je prvi mesec po odstranitvi pregrade zanosila. tako da kar pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image

no, lepo se imejte še naprej pa pridne bodite user posted image
čawčaw

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.6.2009 9:33:09   
sarar
aja, jaz sem si naredila klikerček, pa mi kaže da test kao delam čez dva dni, čeprav bi naj tečka prišla šele v soboto... user posted image a mi zna kera to pojasniti? no, fajn bodite user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.6.2009 9:33:25   
dini
Ja, julij je naš, julij je našuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.6.2009 9:36:25   
majalina
oznacila si, da imas ciklus na 28 dni... tako,da je tako prav, ni?

ugibam ;-)

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.6.2009 9:38:27   
miklarom
sarar - oj, žal jest ne vem kak je to s temi tikerčki, če je ti ne pričakuješ v soboto, pol bi jaz na tvojem mestu raje počakala do takrat in v nedeljo ali ponedeljek delala test. odloči pa se sama.
aja, pa ne preveč danes delatuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.6.2009 10:37:48   
isabeaux
sarar...sicer ne vem katera stran je to..pa kakšne podatke vse vneseč...če si vnesla dan ovulacije pol ti je ziher prištelo 14 dni in ti da takrat za delat test....lahko tudi če je  uk stran...da imajo varijanto, da že pred izostankom user posted image  delaš test...ker je mišljeno on občutljivi test, ki zazna 10 ium/mmol...beta hcg - ja.....in ta ti bi znal res kak dan pred user posted image  pokazat +...

Tko da držim pestke.....da ti je uspelo user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.6.2009 10:39:21   
sarar
ja, sem ga označila da ga imam na 28 dni, kar je res in mi tako pokaže user posted image . saj sem se odločila, da če bi se zgodil čudež, bi ga itaq delala v nedeljo, sam pri meni je tako skoraj nemogoče, če je pa na pregledu rekla, da nise, imela ovulacije. tako da me niti ne matra a sem al nisem, sam čudn mi je kako odšteva. no, punčke moje, pridne bodite, zdaj grem pa res pospravljat user posted image
miklarom, brez skrbi, ne bom se pretegnila od dela user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.6.2009 13:21:25   
Tejchy25
Ja kje pa ste vse? Zadnje čase pa kadar pogledam, ni nobene nikjer :(

Js delam, pa ke pa sm skočim pogledat na RR, tle pa vse mirno...

No, kkšno lepo novičko sporočite!!! :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.6.2009 14:30:16   
LUNA83
user posted image user posted image JADA82 uaauuu čestitke!!!!! Kako sem vesela zate!!!! Zdaj pa nehaj mislit na tečko in uživaj v nosečnosti!!! Juhuhu res sem vesela zate!

Za vse ostale srečke nosečke čestitke,čestitke!!!! Juhuhuhu

Za vse ki vas jeobiskala user posted image pa vas pričakujemo v juliju,kjer bomo skupaj dočakale pluske! Saj je julij naš mesec.

Te dneve pričakujem ovulacijo zato pridno user posted image skoraj vsak dan,..tako da bom julija tudi jaz srečka,.. haha sem začela mislit full pozitivno in se ne obremenjujem več. Sedaj mi je full lažje,..

Čakamo +

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.6.2009 17:44:05   
barvar
Da vas malo pozdravim in sporočim, da me je včeraj zvečer obiskala user posted image . Sem jo že pričakovala, saj sem vedela da O ni bilo. Sedaj pa hitro v nove boje user posted image . Za tiste, ki nam še ni uspelo, se vidimo v juliju!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.6.2009 19:28:11   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Wiii, koliko novih bodočih veliiikih bušijev user posted image ! Čestitke vsem! Sem ful vesela za vas! Jaz bi tuuudi... Ampak ta mesec nič dobro ne kaže... Že ene 3 dni me zvija pa krči po trebuhu, tako da vsakih 10 minut tečem na wc oborožena s tamponom v roki...

In nove nosečke - kakšen je občutek zagledati +? Ste same delale testek, ali je bil dragi zraven? Malo sem firbčna... user posted image

točno to jaz počnem še vedno.

29.6.  imam prvi UZ, da vidimo kako bo.

Test sem delala čisto sama doma takoj zjutraj, da bi bila samo jaz tisti trenutek razočarana, če ne bi ratalo.
Pa poglej kako so bile stvari čisto drugačne, me je test povsem presenetil, čeprav sem nekje v sebi čutila, da se nekaj spreminja.
Pa saj same vsete, da je tako vsaki mesec. :S

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.6.2009 22:22:21   
Kliki
pozdrav še od mene!
Pri meni je zadnjih par dni pestro me šravfa pa spet ne in spet ja.
Še malo pa bom vedla kaj to pomeni.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.6.2009 22:36:56   
misk2
hej...mi se nic nimamo.... tako da sva se odlocila da jutr delava test... jutr bo 34.dan... pa bomo vidli...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.6.2009 6:11:10   
Lily86
Jutro babe! Samo da vam na hitro javim še čisto svežo novičko - tudi midva sva tudi v juniju nekaj pridelala. Danes je CB pokazal en veeeelik, močen +!!! user posted image  Sem kr malo pijana od sreče... user posted image  pa tudi...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 918
18.6.2009 6:30:32   
sarar
user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiii, čestitke lili86! lepo, mirno in zdravo nosečnost ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 919
18.6.2009 8:11:34   
MiniMiska
lily86, čestitke!user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 920
18.6.2009 8:20:58   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

lily86, čestitke!user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost

user posted image   user posted image   user posted image

misk2 kaj si pa ti nalulala??

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 921
18.6.2009 8:32:34   
miklarom
user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
18.6.2009 8:33:00   
miklarom
vsem novim nosečkam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 923
18.6.2009 8:50:10   
sarar
oj miklarom, hvala za kavico!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 924
18.6.2009 8:50:41   
sarar
no, zgleda da se ta naš nsrečni junij malo popravlja user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......