|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
18.6.2009 14:27:16   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: dini

< Sporočilo je popravil nikolinca -- 18.6.2009 14:32:09 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.6.2009 17:06:18   
Tejchy25
Hojla!
Hmmmm...a veste kej? Js grem dons zvečer s sodelavci ven...za moj rd...
In ker so vsi bolj kot ne žejne sorte, je treba tut pit...obiajno pivo pa jegra...
No, in ker me skrbi, koko nj jih razložim, brez da bi kej posuml da je kej možn (k gre direktor pa šefica tut sm razmišljala...in se odločila za predčasni test.
In sm ga zdle nardila (FS) in sta se pokazali 2 črtici (druga sicer rahla, bl v ozadju, ampak cela in debela, svetla).
Zdej pa mam :)
Kaj zdej, koko nj spelem zadevo...
A mislte da je to to???
Bom probala še ne vem, jutr al pa pojutršnjim? Kdaj?Mam pa CB doma...
Ajoooj :)

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.6.2009 17:38:09   
D0aisy
O super!!
Čestitke Tejchy25! To je pa res kočljiva zadeva. Izgovori se na kakšno bolezen, glavobol, antibiotike,...Ali pa rečeš, da ti danes preprosto ni za pit, bodo že morali razumeti.
Verjamem, da se boš izmazala. Sploh pa saj ni važno, važno je le, da si noseča.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.6.2009 17:46:44   
miklarom
hej, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa si srečkauser posted image , kolk sem vesela za vsako od vasuser posted image , ti jim kar reči, da imaš težave z želodcem in ti ne paše pitiuser posted image , saj ni treba da takoj izvedo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 954
18.6.2009 18:35:39   
MiniMiska
Tejchy, supercaaaaaa, izgovori se nekaj, da ne boš pila :) upam, da uspe ;) pa čestitke za nosečnost!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.6.2009 19:35:19   
Lily86
Hvala vsem soborkam in navijačicam za čestitke! user posted image  Počasi vas zapuščam in se selim na forum nosečnost... Smešno se to sliši - še kr ne dojemam da se res nosečka... Noro dober filing...
Vas pa ziher pridem kaj pogledat pa navijat! Vse ki še čakate na pluske - močno,močno držim pesti, tiste ki se selite v julij pa - naj bo julij vaš mesec!!  user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 956
18.6.2009 19:46:41   
sarar
tejči čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 957
18.6.2009 23:40:32   
misk2
pa je pritekla tecka smotana.... pa boli me tud.... joj kere solze tecejo...panc ne morm... se selim v julij....

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.6.2009 4:43:41   
sarar
misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej bove pa obe drug mesec vidle user posted image user posted image , boš vidla!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.6.2009 7:42:36   
miklarom
sarar -  madonca ti pa si zgodnja, kaj pa delaš če ne spišuser posted image

user posted image

evo danes pa si lahko izberete vsaka svojo kavico po izbiriuser posted image

misk2 -user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.6.2009 8:17:08   
Tejchy25
Hoj! :)

Ne mi še čestitat, k ne zaupam več predčasnim testom...ja sej vem, pa jih kr delam :)

Jutr zjutrej bom ponovila, pa da vidmo, kaj je...

Uuupaaammmm da je to to, ampak...nikol se ne ve...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.6.2009 9:56:00   
Chi_Pita
Babence dobro jutro ... user posted image

Tejchy
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to ... jeee user posted image  user posted image  user posted image

misk2  user posted image   user posted image   user posted image

Uživajte pupe ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.6.2009 10:16:19   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj....

misk2user posted image user posted image user posted image tud meni se je danes vlilo kot iz škafa, pa napestost v prsih je malo popustila, čeprav so še vedno napete...mogoče pa se nama v juliju nasmehne srečauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.6.2009 10:47:29   
majalina
a tebe je tecka ze obiskala, sarar?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.6.2009 12:12:01   
Anonimen
Tejchy upam da nisi tako kot jaz , ko me hormoni čist morijo, in mi je samo fs  duo vedno 2 dni pred user posted image  pokazal dve močni črtici, pol pa se je vseeno vlilo...pušenjak mi je v ta odgovor napisal, da je to možno, ker se pred user posted image  neki hormoni dvignejo - porast hormonov in je zato lahko test lažno +.....tako da sem jaz nehala delat predčasne teste, sploh pa več ne dela fs duo...ker mi običajno naslednji dan bc mini ni pokazal nič...pa reagira na bistveno manj hormona...user posted image

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
19.6.2009 12:46:41   
Tejchy25
Ajaaa?! To pa prvič slišim...ja še to...:)

Joooj, upam, da ni to to...in da bo jutr spet pozitiven testek...

Držte pesti, js pa javim...jutr al pa v nedeljo bom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 966
19.6.2009 13:23:49   
Tejchy25
....nikogar ni nikjer......user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 967
19.6.2009 13:25:45   
NATAŠA35
tejchy25 držim pesti, da vama je uspelo, čeprav mislim, da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 968
19.6.2009 14:42:10   
sarar
ojla punce! user posted image user posted image user posted image  vikend je pred nami, jz ma drug teden dopust in sem nenormalno dobre volje user posted image

miklarom, vstanem  tako zgodaj, ker moram bit na šihtu že ob 5,40, čeprav odpremo šele ob osmih. joj, kok dela sem mela danes, sem vesela da je konc delavnika user posted image

majalina, ni me še obiskala. sem gledala na seznamček, pa te ne najdem? kdaj imaš a ti test za delat?
punce, a veste, da me vsak mesec šravfa po jajčnikih že teden pred user posted image , ta mesec pa nič od nič. a mislte da zato k kao nisem imela ovulacije?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.6.2009 14:42:47   
sarar
tejči, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate da bo tudi jutri ali nedeljo testek pozitiven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.6.2009 15:04:41   
dini
Ojla punce, kako ste?  Tejchy25 držim pesti da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image
Ostalim ki je prišla user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jst odštevam dneveuser posted image user posted image user posted image  in sem pridna na vseh področjihuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.6.2009 15:48:40   
pilotina
evo punce

včeraj so mi potrdili izvenmaternično nosečnost
hormon počasi narašča, včeraj je bil 81
v ponedeljek grem spet na odvzem krvi in če bo hormon še narastel grem na laparoskopsko operacijo

čestitam vsem novim noseščkam
vam, ki se je prikazala tečka user posted image
za ostale, ki pa še čakate pluska, pa močno stiskam pestke

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.6.2009 15:56:01   
dini
pilotina use mislimo nate, sam še optimizem poznamo, pesimizma je že preveč na televiziji.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.6.2009 20:58:17   
Nalina
Pilotina, ti pošiljam veliko angelčkov, da te bodo čuvali in mislim nate! 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.6.2009 21:47:14   
majalina
helllllllllllllo!!!

na seznamu me ni, ker itak ni nekih realnih moznosti, da bi se karkoli zgodilo... vseeno, je moj dan d jutri.... ampak, kot pravim... moznosti ni, do laparo septembra...

in sem prvic cisto skulirana in se ne obremenjujem, upam, da bom istega mnenja tudi jutri.. :-)

lep večer vsem!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......