|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
17.6.2009 22:13:54   
Aniiita
Punce, jaz sem danes v H & M nekaj kupovala in v kabini videla (verjento zaradi drugačne svetlobe), da mi je ful kapilaric popokalo!! user posted image Sem si šla takoj dns kremo kupit..pa tiste štunfe bedne sem se odločila nosit user posted image Upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.6.2009 22:32:33   
skačica
čer!

Se še jaz malo oglašam, je šel danes mož z Izo spat. To je pa redkost, ker je mala navajena, da greva midve skupaj, da še malo počvekava, prelistava kakšno knjigico ali revijo, se stisneva in zaspiva.

Tole glede komisij je pa res bedno. Jaz kar ne morem verjeti, da imate takšne probleme in da vam kar ne podaljšajo. Jaz sem bila v prvi nosečnosti od 22. tedna na bolniški zaradi prezgodnjih krčev trebuha in predvsem zaradi zelo dolge vožnje v službo (75 km v eno smer, dokler se nismo preselili). Podaljšali so mi 2x in to brez težav. Morda je moj os. zdr. dobro napisal predlog al kaj?
Sem imela pa obakrat napisano, da nimam nobenih izhodov, razen do zdravnika. Mater, je bilo smotano skoz čepeti doma, čeprav sva z mojim vseeeno zvečer šla kdaj na večerjo ali pa kakšno soboto v šoping. Če bi bila skoz doma bi se mi skisalo. Kontrole nikoli nisem imela.
Zdaj še nisem bila na bolniški, čeprav bi najraje šla za kak teden, dva, ker sem utrujena in še enkrat utrujena. V službi delo na nogah, doma pa dveletnica, ki nima obstanka v stanovanju in smo nonstop zunaj.
No, zdaj delam še 2 tedna, potem imam dva tedna dopusta, potem pa naj bi delala še 4 tedne in šla na dopust pred porodniško. Mislim, da tistih 4 tednov ne bom celih oddelala.

Včeraj sem v BC nakupila prve bodije za malo princeso. Tiste, ki so bili v akciji, ampak 56 ni bilo več, vse pobrano. Samo 62 sem vzela. Mah, do oktobra bom že še par bodijev kupila. Sva se pa z možem odločila in kupila kar voziček marelo, ker je bil hudo znižan. In sicer Moon fit iz 169 na 99 eurov, je pa podoben kot zapp, samo naslon se da regulirati in otrok lahko v njem tudi spi.
Začetni voziček tja do šestih mesecev že imava od Ize in sicer traxxa jaguar 3. Je še kot nov.

Danes sem v službi dobila ene vitaminčke Centrum Materna, ker je poškodovana embalaža in niso za v prodajo pa Gengigel Baby za bebico pa en Vichy tonik za odstranjevanje make upa. Sem bila prav vesela. Že prej sem pa dobila toto krpice za umivanje otr. ritke pa en kup vložkov pa Vichy kremo,niveino fiziološko za spiranje noska.... Se embalaže malo poškodujejo in niso za prodajo, jih dajo na odpis, artikle si pa lahko mi vzamemo, kar je bolje kot pa da grejo na uničenje.

Glede naših user posted image - no, tudi jaz nimam težav z njim. Že prej je bil ok, od prve nosečnosti in poroke dalje je pa sploh super. Ves prosti čas je z nama, redko gre kam na pijačo, če že pa gre recimo da 2x na mesec, ampak za urico ali dve. Zelo veliko pohajamo po Sloveniji in bližnji tujini in tako preživimo vse vikende skupaj. Luštno nam je. Mi je všeč tudi to, da imava res veliko skupnega, enake ideje in načrte za prihodnost.

Zdej sem pa naložila, da me imate za dva dni dost.
No, če se še kaj spomnim, se pa še javim.user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.6.2009 23:11:00   
rozilu
Drage user posted image , na koncu dneva vas spet malo preberem in zaželim lahko noč :)

Danes sem imela fuuul probleme z oteklimi in bolečimi nogami... tu pri nas se ni nič shladilo (neke nevihte kao user posted image ), zato sem na sprehodu še malo počofotala v morju (ma samo do kolen, ob 8h zvečer je blo že preveč hladno, da bi se kopala...). So mi bili gležnji kar hvaležni, samo zdaj je že isto kot prej... Jutri bom pa spet cel dan na nogah v laboratoriju...

Na srečo mi ni treba biti na bolniški, čeprav je prejšnji teden kar pasalo (zaradi "prehlada" in kašlja). Pa OK, sem delala vse drugo kot pa lepo notri počivala. Mi je pa tudi G rekla, da naj bom (kljub "nedolžnemu" virusu) raje malo dlje na bolniški... da je to vseeno lahko škodljivo za user posted image . In evo, še vedno nisem zdrava in občasno kašljam ko nora... Nasl. teden pa na Češko... upam da ne izzivam usode preveč user posted image

Se še kaj javim pred tem, nočko

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
18.6.2009 6:43:30   
gorenka
Jutro punce!!

Jst že pokonci...greva dons z user posted image  na MF, tko da ne morm več spat. Sem preveč "na trnih" kako bo in da spet vidva najinega user posted image . Komej čakam...upam da bo vse ok...

Sem pa ponoč dežurala...hja sm tut jst zmazala četrt lubenice zvečeruser posted image  požeruh! Ampak kaj ko se ji ne morm upret, pa še srečo sm imela da je bla res slaaaadka...tko da namen da jo pojem samo pol kupljene je splaval po želodcu kuj ko sm jo nesla v ustauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa da počakam da še moj user posted image  ustane, pol pa zajtrk...user posted image  pa zaenkrat še spi, kr nej, sej se mu bo pol UZ po glavi voziluser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
18.6.2009 7:28:55   
maj2009
dobro jutro tudi od mene!!!se že doug nism javla!!!
pr ns je vse ok, dete brca, učeri sva šla  z možm na prvo predavanje v mš v domžale.

dons je moj dan in ga bom izkoristl za razvajanje!! (sm starejša za eno leto)user posted image user posted image .

gorenka! želim ti da bo s tvojimuser posted image vse ok! pregled je res dobr, moj je biu čist raznežn!!! držim pesti, potem pa le poročaj kako je blo! kje je že moja morgologija?24.5. sm jo mela, zdej mam pa 24.6. pregled.

Lep dan vam želim vsem!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
18.6.2009 7:48:52   
Crystall
Februarka08 ... kazen je 120eur, če plačaš v 8 dneh je 60eur. Nepotreben strošek v glavnem. Tak sem se že veselila tega meseca, kak bom super skoz prišla ... no se bojo dinarčki kmal zmanjšali na računu user posted image .

Kak dnevi bežijo .. še malo, pa bomo imeli naše štručke v naročjih user posted image  Wiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Jaz oblekce od malega non stop gledam. Res se veselim, da ga bom lahko stisnila k sebi!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.6.2009 8:29:44   
LINDI
MAJ2009 POTEM PA ISKRENE ČESTITKE IN LE IZKORISTITE LEPO TVOJ DAN,NAJ BO ČIMBOLJ MIREN.A MOGOČE VEŠ KDAJ SE ZAČNE M.Š. AVGUSTA,SEM NAMREČ TUDI IZ DOMŽAL,OK NO,IZ VIRAuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
18.6.2009 8:36:05   
manca
Dobro jutro

Ena doza user posted image oz čaja za vse.
Se po dolgem času malo oglašam. Smo si vmes privoščili 10 dni dopusta in je bilo res super. Bili smo pa cca. 15 km ven iz Vrsarja, tako da smo se kopat hodili kar v Vrsar. Vreme prve štiri dni bolj slabo (burja, dež), vendar potem se je pa otoplilo in je bilo en teden prav prijetno čofotati v vodi. Hčerkica je bila naspidirana od jutra do večera, vmes je odspala le kakšno urico do dve.

Danes sva imeli zadnje cepljenje pri pediatru. Je pa velika 86,5 cm, težka 13.355 g, ta teden je pa dopolnila 18m.

MF imam pa v sredo 24.6., tako kot še nekaj oktobrk

maj2009: vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa lepo praznuj

Vse tiste, ki imate že otroke: mi lahko katera pove, katero knjigo s pravljicami pa imate doma? Ker pri nas nimamo še nobene knjige s pravljicami, bi pa rada kakšno kupila, samo ne vem katera je ok (zaenkrat pa tudi gledala nisem še nič naokrog).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.6.2009 8:44:08   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

JAZ,SAFIJA JE ful dobra knjiga prebrano...

Evo,včeraj sem si jo prinesla in jo že prebrala!!!!!!!!! Nisem mogla vstran! Res je dobra knjiga!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.6.2009 8:59:48   
lindi1
 SUZIKAAuser posted image user posted image user posted image pridna

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.6.2009 9:04:16   
gorenka
maj2009 - user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse najboljše!!!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.6.2009 9:10:58   
boob
maj2009 vse naj bolše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.6.2009 9:16:27   
mateja8
Aniiita a niso štunfi bol za krčne žile, kot pa za kapilare? Drugač pa sem od drugih punc zvedla, da štunfi za krčne žile niso čist nč o.k., ker se noga razvad in se navad da ji štunf stiska žile, zato žile ratajo ohlapne in ko štunfe nehaš nost ti žile rade vn stopjo - se pokažejo.

Maj2009 - vse naj naj user posted image user posted image user posted image .

Joj punce ste tolk pridne da berete, jaz v knjižnici delam, pa full malo berem. Sramota kaj? Sicer pa pravijo da je kovačeva kobila zmeraj bosa. user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.6.2009 9:28:58   
manca
Če bi šla katera rada brezplačno v ZOO 25.6., potem se čimprej prijavite

http://www.superdan.si/content.html

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.6.2009 9:33:30   
pinky girll

MAJ2009 vse nasjboljše in najslajše....

user posted image

mal tortice za posladkat...

Mi pa danes dobimo voziček jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.6.2009 9:33:49   
majakla
Pozdravček vsem, kak´ ste kaj?

Da malo vidite kako je bilo okrog MBja
v torek, tudi na mojem najljubšem
kmečkem turizmu (bolj proti koncu prispevka).

www.rtvslo.si/okolje/toca-unicevala-poljščine-veter-odkrival-strehe/205504

Poglej video: Neurje za seboj pustilo v…

Maj2009: izkoristi dan! user posted image  Želim ti veliko user posted image .

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.6.2009 9:48:41   
didikaa
lenika83 moj pa je dr. Lukman...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.6.2009 9:51:26   
Aniiita
mateja8, kaj res? Si od večih to slišala? Imamogoče še katera izkušnje z temi nogavicami? sedaj pa spet nevem al naj jih kupim ali ne..user posted image Se mi zdi pa logična razlaga, ja..da se noge navadijo.

Maj09, vse vse najboljše za tvoj dan user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.6.2009 10:11:42   
Februarka08
Jutro, user posted image

Maj2009 iskrene čestitke in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Crystall, ja res je nepotreben strošekuser posted image
Kako kaj spite ponoči? Jaz ne ravno... danes sem sploh spala zelo malouser posted image 2x me je moj ustrašu ker je začel govorit v spanjuuser posted image user posted image user posted image kar neki, sem mislila da bom u luft skočila... pol sem bla itak zbujena, se je še pes začel dret kot nor, sem mogla vstat in ji it zabičat da naj bo tih. Pol je blo mir, sem 1 uro v luft gledala in se premetavala s tem trebuhom da je še user posted image fuzbal začel špilat... jaz spet ne spatuser posted image pol je spet pes znoru, sem jaz pop***** v postli, jo je šel moj mirit. No, ko je blo vse tiho, je pa men ratal slabo, tako da spet ne spatuser posted image eh, je blo bolj malo noči, ampak dobro, mala je spala potem vsaj do 8h, tako da sem vsaj par uric na koncu spala. Uf, sem se pa razpisalauser posted image

Se javim še potem kaj, grem spit tist nagravžen Mg, potem pa mal ležečki.

Lep dan in srečno na pregledih!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.6.2009 10:30:37   
muca*maca
Jutro!

Jaz sem pa danes super spala user posted image , sicer sem bila pa spanca tudi nujno potrebna, ker sem imela včeraj eno tako bolj prekrokano noč.
Danes greva z dragim še enkrat mal jogije pogledat, potem pa ga kupiva. user posted image Danes!!! Ker mene že toook ramena od tega najinega starga dotrajanega bolijo, da je joj. Se ful veselim nove mehke posteljice user posted image user posted image . Pa še za user posted image  bo bolš, ker se mi zdi, da ga zdej včasih pomečkam na trebuh, ko iščem en udoben položaj. Se začne takoj pritoževatuser posted image

Maj 2009 Vse naj, naj za RDuser posted image user posted image user posted image

Mogoče še glede partnerjev user posted image : sem kar upoštevala nasvet, ki ga je nekaj punc tule napisalo. Ne preveč težit, ker pol še bolj čutijo potrebo po tem pivu. Ta občutek, da je ogrožena njegova svoboda ga bo pa tudi že minil. Če pa ne, ga tudi jaz ne morem prisilit, konec koncev bo moral sam premagat te strahove, jaz lahko samo ponudim svojo pomoč. In sem se prisilila, da sem se lepo malo skulirala (kar je BDW dobro tudi za otročka, da ne bi o mojih živcih) in je zadeva veliko bolj enostavna. Naj se malo trudi okrog mene in jaz potem z veseljem sprejmem njegovo pozornost, sama pa ne bezam vanj. Zaenkrat deluje user posted image user posted image  Ah, moškiiii... Pa pravijo, da smo ženske zakomplicirana bitja.

Itak sem napisala že cel roman, uživajte še v teh dveh dneh topote in sončka, za vikend bo bednoooo vremeeeee.

LP
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.6.2009 10:47:39   
Anonimen
JUTRO MUCA*MACA!
Jazt tudi zadnje čase slabo spim,ker iščem pravi položaj,da se počutim udobno.Mi pa smo že kupili jogi za našega user posted image ,ki upajmo,da bo prišel kmali med nami.PDP imam 4.7.!!!Kdaj pa imaš ti rok???Ali že veš kaj bo??? user posted image ali user posted image ????

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.6.2009 10:54:50   
ninasiki
čau punce

evo mene po dveh dneh sm bla učer pr mami je kupla 6 litrou boronic in je hotla da ji štrudl nardim tko da sm se učer lepo poslatkala pred tem spa pa še pr mojmu k fuša v gostilni 2 palačinke z nutelo pojedla in goro  smetane tko da je dost cukra za dons v tork sm bla pa v kitajski in je blo tok dobr da smo vsi popokal od sitosti user posted image  uglaunem ta tedn sm z hrano dobr začela

spanje mene včasih daje vročina drgač se pa zbudim 1 sigurno za wc al pa kdaj tko in opazm da spim skor na trebuhu seveda mi pol ni nč jasno i hop nazaj na bok user posted image  mam pa tud kako noč k bi pop****** ampak bomo že

punce eno uprašanje a katere že spremljate kdaj naši user posted image  aktivno brcajo ker sm slišala in prebrala da kokr se v trebuščkih obnašajo tko bo ko se rodijo user posted image  in jst ga tko učas ponoč čutm učer je pa ceu dan sam skaku neki pa brcu tko da sva se z mojim pogovarjala da če bo tko ostalo bi bilo zelo lepouser posted image

nč bodte pridne pa se še javim papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.6.2009 11:27:24   
katrin***
Evo mene po dolgem cajtuuser posted image ,

spanje... odlično že kar nekaj časa z izjemo lulanja, ki pride sigurno enkrat okoli 1h na vrsto in potem že ene tri dni tudi ob 6h, drugače pa bp.

Aniiita... jaz tele štunfe (žabe za krčne žile) nosim in so mi kul, ker so mi že pred časom malo začele noge zatekati zaradi sedenja. Razn ko je vroče pač potrpim kaj pa čem, sicer mam pa klimo v službi tako da ni panike. Nosim jih samo v času službe, ker večinoma sedim, potem ko pa pridem domov pa jih takoj vržem dol in noge še ene pol urce držim v luft, da mi ne zatečejo pol je pa kul. Potem pa sem doma brez njih. Če sem kakšen dan doma jih ne nosim, ker šibam okol in jih ne rabim. Upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

maj2009... vse najboljše!!!user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.6.2009 12:54:03   
Februarka08
Evo mene.... ravn sm pojedla cel krožnik lubeniceuser posted image zdaj pa lulanjeuser posted image ampak je pasala. Spet se kratkočasim mal pred tv in računalnikom, tamala je ravno zaspala tako da je vse tiho.
Zdaj se grem pa mal trebuščku posvetituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.6.2009 13:39:36   
tea85
dan user posted image

maj2009 VSE NAJBOLJŠE, jaz bom svoj dan imela v soboto, ko bom leto starejša user posted image

ja, baje naj bi otročki res imeli takšen ritem spanja pa norenja user posted image  kot ga imajo v trebuhu, moja bo učitno prav živahna, saj zadnje čase kar skoz brca pa neke akrobacije dela v trebuhu user posted image user posted image ..ima prav posebne ure in sicer od 6 zjutraj pa do kake 8 ure brca, pa obvezno zvečer med 23 in 24 urouser posted image , a zdaj 2 dni pa že kar čez dan opozarja nase user posted image

midva sma včeraj prek interneta se pogovoarjala o vozičku, čeprav sma imela enega nagledanega od pre-pregro,kateri ima vse, ampak sem dobila info.da ni ravno vredu, ker se čez čas začne celi majatuser posted image  meni pa je bil tako všeč, a še pozna katera ta voziček?cena je zdaj nekje 436 eu.
sicer pa je reko da bo ga najvjetneje kupil v nemčiji, samo jaz bi še rajši vidla da bi to skupaj opravla, saj se le malo bolj spoznam na to kot on user posted image user posted image

kaj se naju z user posted image  tiče, je zaenkrat še vredu, ampak bomo vidli kako bo ko se bo vrnil iz tujine, baje boma šla za kak teden na dopustuser posted image user posted image že 3 leta nisma bila nikjer, zdaj pa bi rada šla še enkrat v dvoje ker drugo leto bomo 3 user posted image   ( no to še bomo vidli )

se pa danes počutim zelo neaktvno, ful mi ni za nič, bi kar prespala dan pa ne morem,sem obljubla mami da ji bom v službi pomagala nekakšne razgovore vodit in morem biti v pisarniuser posted image

jutri pa že priprave za soboto, in kot ponavadi bom za svoj praznik imela spet dežuser posted image , morem še pospravit pa mogoče celo kakšno pecivo spečt pa sem pri tem bolj nerodna, a ma katera kakšni enostavni recept user posted image

lep dan...

< Sporočilo je popravil tea85 -- 18.6.2009 13:41:48 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?