skačica
|
čer! Se še jaz malo oglašam, je šel danes mož z Izo spat. To je pa redkost, ker je mala navajena, da greva midve skupaj, da še malo počvekava, prelistava kakšno knjigico ali revijo, se stisneva in zaspiva. Tole glede komisij je pa res bedno. Jaz kar ne morem verjeti, da imate takšne probleme in da vam kar ne podaljšajo. Jaz sem bila v prvi nosečnosti od 22. tedna na bolniški zaradi prezgodnjih krčev trebuha in predvsem zaradi zelo dolge vožnje v službo (75 km v eno smer, dokler se nismo preselili). Podaljšali so mi 2x in to brez težav. Morda je moj os. zdr. dobro napisal predlog al kaj? Sem imela pa obakrat napisano, da nimam nobenih izhodov, razen do zdravnika. Mater, je bilo smotano skoz čepeti doma, čeprav sva z mojim vseeeno zvečer šla kdaj na večerjo ali pa kakšno soboto v šoping. Če bi bila skoz doma bi se mi skisalo. Kontrole nikoli nisem imela. Zdaj še nisem bila na bolniški, čeprav bi najraje šla za kak teden, dva, ker sem utrujena in še enkrat utrujena. V službi delo na nogah, doma pa dveletnica, ki nima obstanka v stanovanju in smo nonstop zunaj. No, zdaj delam še 2 tedna, potem imam dva tedna dopusta, potem pa naj bi delala še 4 tedne in šla na dopust pred porodniško. Mislim, da tistih 4 tednov ne bom celih oddelala. Včeraj sem v BC nakupila prve bodije za malo princeso. Tiste, ki so bili v akciji, ampak 56 ni bilo več, vse pobrano. Samo 62 sem vzela. Mah, do oktobra bom že še par bodijev kupila. Sva se pa z možem odločila in kupila kar voziček marelo, ker je bil hudo znižan. In sicer Moon fit iz 169 na 99 eurov, je pa podoben kot zapp, samo naslon se da regulirati in otrok lahko v njem tudi spi. Začetni voziček tja do šestih mesecev že imava od Ize in sicer traxxa jaguar 3. Je še kot nov. Danes sem v službi dobila ene vitaminčke Centrum Materna, ker je poškodovana embalaža in niso za v prodajo pa Gengigel Baby za bebico pa en Vichy tonik za odstranjevanje make upa. Sem bila prav vesela. Že prej sem pa dobila toto krpice za umivanje otr. ritke pa en kup vložkov pa Vichy kremo,niveino fiziološko za spiranje noska.... Se embalaže malo poškodujejo in niso za prodajo, jih dajo na odpis, artikle si pa lahko mi vzamemo, kar je bolje kot pa da grejo na uničenje. Glede naših - no, tudi jaz nimam težav z njim. Že prej je bil ok, od prve nosečnosti in poroke dalje je pa sploh super. Ves prosti čas je z nama, redko gre kam na pijačo, če že pa gre recimo da 2x na mesec, ampak za urico ali dve. Zelo veliko pohajamo po Sloveniji in bližnji tujini in tako preživimo vse vikende skupaj. Luštno nam je. Mi je všeč tudi to, da imava res veliko skupnega, enake ideje in načrte za prihodnost. Zdej sem pa naložila, da me imate za dva dni dost. No, če se še kaj spomnim, se pa še javim.
|