|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
17.6.2009 12:33:56   
boob
hey punce,

jst sm tud bla na bolniški prek komisije, pa tud nism dala za podalšat. . zdej imam 14 dni dopusta pol bom šla pa spet na bolniško, sicer mi v službi neki komplicirajo, ampak... upam da nebo hujšga.
Ve imate probleme z visokim pritiskom jst pa z nizkim pritiskom in komi žvim. Pa nikakor ga nemorem zvišat, tud moj mi ga nemore :)
Učerej sm bla ponovno na pregledu pa naj bi bla plodovnica zdaj ok, vodo imam pa spet slabo . . pa dete je hiperaktivno, to mi reče vsako krat, pa ne samo ona tud druga gin mi je to rekla, tako da me je kar strah kako bo oktobra :)
Naslednji pregled imam pa 21.7.

lep dan še naprej

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.6.2009 12:34:12   
majakla
Aha, hvala za odgovor.
Jaz ga imam pri G tudi čez 140
ali 150, kak kdaj, zato pa si ga moram
doma merit, doma pa je vedno pod
130/90.

Koristna povezava:

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/uploads/3_Pripomocki.pdf

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.6.2009 12:34:20   
mateja8
Joj te bolniške so res ubibože. Jst mam zdej odločbo do 30.6. pa kar mal cvikam kaj jim bo v rit stopilo in kaj mi bojo napisal.
Drugač pa niso normalni, da tut sprehoda ne priporočijo, kako bom pa rodila, če bom čist zakrnela in brez vsakršnega razgibavanja?? Ne vem no, čist so mim. Saj res kako pa greš potem v materinsko šolo??? Jst bom svojo osebno zdravnico zdej prosila naj komisiji napiše, da so sprehodi potrebni. Ne morem samo ležat no, kako pa naj?

Majakla moj pritisk je od 140/87 - tam okol je najnižji, pa do 160/105 - tam nekje je najvišji, mi pa v zadnjih treh tednih kar narašča, tako da grem kar zmer proti zgornjemu napisanemu.

Izabela išias tut mene daje in to tako boli, da je za znoret.....mene leva noga v dimljah boli in pod kolenom, pa mi je G rekla da je to od hrbtenice, oz. da mi nekaj pritiska na hrbtenico.

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.6.2009 12:36:25   
lindi1
Ornk pestro je to,ja s temi pritiski,potem se ti verjetno ful vrti a ne,boob
MATEJA8 kdaj imaš pa ti pdp

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.6.2009 12:40:22   
boob
ja sam spala bi, hodim okol k mumja :) pa podočnjake imam tud k da me je kdo pretepu. . .jooj punce jst še zgornjega nimam tok k mate ve spodnjega . . jst če imam dober dan je 100/60, drgač pa vedno njižjega. . .si morem spet dat mal ščitnico pregledat.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.6.2009 12:40:42   
mateja8
Ja pritiski so šmorn, pa naj bojo nizki ali visoki. Lindi sem prebrala, da imaš tablete....jst jih pe nimam, ker se jim zdi, da sem čis na meji, pa tut vse ostalo je brez težav (urin) tako da hodm v APN na 14 dni in zmeraj prav da je prav mejno.
PDP pa imam 16.10.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.6.2009 12:46:21   
gorenka
Ja lindi, jst tut ne zastopim. Kot berem od tvoje sestrične ima isto zadevo kot jst. Tko da očitno je že druga komisija...

Boob - vem kako zgleda z nizkim pritiskom. Sm tut jst ena taka...če podnevi ne zaleknem sem čist mim. Je pa res da mi zadnje 2dni ni do spanja tut podnevi ne, zgleda mi je komisija pritisk ornk zvišala...Tko da veš kater user posted image  pomaga poleg tablet.

< Sporočilo je popravil gorenka -- 17.6.2009 12:50:44 >

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.6.2009 13:08:19   
mateja8
Punce jst sm čist brez ideje, kaj naj danes skuham.....najraje ne bi nič.
Kaj boste ve?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.6.2009 13:12:16   
Februarka08
No pa sem se končno spet mal ulegla... sem bla pridna, sem končno pospravila stanovanje, zdaj pa relax, če ne mi bo križ ven vrglouser posted image je prav fino zdaj ležat ko diši po čistiluuser posted image
Pritisk - jaz sem ga mogla 1.user posted image skoz merit, ker sem mela vedno povišanega pri G, ampak imam ˝sindrom bele halje˝ in mam pri zdravnikih vedno visokega. To jim tudi vedno povem, doma ko ga merim je čisto ok.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.6.2009 13:15:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Punce jst sm čist brez ideje, kaj naj danes skuham.....najraje ne bi nič.
Kaj boste ve?

jaz tud ničuser posted image ne, danes kuha tašča, ker sem mela jaz včer za vse golaž pa polento, danes bo pa ona nardila zrezke v omaki, zraven pa makarone in solatouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.6.2009 13:25:59   
tea85
hej punce.

se malo javljamuser posted image

kaj se tiče pritiska, tudi sama mam bolj nizkiga oz. občasno in me kar polije in s temni.

no, kaj se tiče mojega problema, da še malo pojamram in objasnim situacijo. z fantom sma se 2 dni pogovarjala oz bolj v ponedeljek. sicer nisma v ponedeljek kaj dorekla, ker si nekaterih stvari kar ni dal dopovedat, tako da sem že skoraj popiz****.
na kar me je seveda presenetlo, da odhaja službeno za 6 tednov (dela v tujini), ponavadi je hodil vsak teden domov. včeraj sma se dobila in tako, sma se odločla da boma si dala še možnost, ker si zelo prizadeva za otroka in učitno ne želi , da njegov otrok živi brez očeta, kakor je on. tako da bomo vidli, kako bo, sama imam časa kar nekaj časa za razmislek, ostala še bom pri starših,se ne misliim nazaj v stanovanje selit.
pač sem v dvomih zaradi tega, ker n9i nevem kak čustven človek, iz njega morem dobesedno vlečti nekatere stvari, kaj se tiče ljubezni user posted image , saj sam ni mel lahkega otroštva, jaz pa sem tega vajena(ljubezni) in zdaj še tlko bolj ko nosim user posted image . sem mu tudi povedla, tako da upam na koncu za srečen konec in da bo tudi on v tem času malo razmislil o vsem . drugače zaradi otroka samo z njim ne bom, to sem mu dala vedet, če se nebo potrudil malo za zvezo. bomo vidli ...

danes teden imam pregled in že komaj čakam da vidim kako je z mojim bebekom, če je vse v redu, saj mislim da bo pregled malo bolj natančen, saj bom takrat že v 22 tednu user posted image user posted image

zdaj pa malo migat user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.6.2009 13:31:47   
Februarka08
Tea85 upam da se situacija kaj spremeni in da bo na koncu še vse lepo. Če bo pa ostalo tako, boš mela pa dosti ljudi okoli sebe, ki te bojo imeli radi, sploh pa svojega sončka, ki ga nosiš pod srcemuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.6.2009 13:45:35   
tea85
ja hvala, jaz tudi upam na najboljše.

bomo vidliuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.6.2009 14:47:57   
stuhica
ja punce tele komisije so za en k..... Tud jaz mam kranjsko...

Je pa tako jaz sem 4-ič user posted image  2x imn, težave z zanositvijo, pritisk včasih povečan in p seveda sladkorna skor na meji da dobim inzulin...user posted image user posted image user posted image   In morm rečt da me tud zelo skrbi ker jaz imam pa do 01.07. potrjeno, drug teden imam še G na Jesenicah- od diabetologa imam že izvid, še od gineka dam in morm čakat na ogdgovor me pa tud že kar fajn skrbi  glede tega, saj imam tak občutek d ame bodo tud vrgl delat...

In če me dajo delat vam povem da bo moj user posted image cuker zrastu na 20 ker imamo tako dobre šefe in tako urejene odnose in tako urejeno prehrano da je joj....  pa še poletje pa našo cesto delajo od radolce od kranja fajn tak da rabš skor eno uro...  Včash mi je prav fajn slabo tako da skup padem, sem že dvakrat.. zadnič skor v trgovini in h sreči je trgovka  v tušu to opazla in mi pomagala,, mi dala dva kozarčka vode za spit, mal tamalga pomerkala, da sem mal k seb pršla pol sva šla pa s tamalim dam ... sem pol sosedo fehtala da mi je šla še ostale stvari v štacuno iskat...   Ja pol se pa pejd... 

tea85 maš očitno desca kot jaz tud z težkim otroštvom, pa tud vsako stvar z njega ven zvlečt je bila kar dostkart težava s epogovort z njim ampak saj sčasom as e zadeve spremnijo gre pa to blazno blazno počasi... tako da če boš potrpežljiva ti morda uspe... ....
Je pa tako dobro premisli tudi sama kaj bi rada in kako, da ti ne bo kasneje morda žal... pa če ne gre pač ne gre... dane sni potrebe sesiliti biti z nekom samo zato ker bi bilo fajn da ima otrok očeta.... Nisi in ne boš edina ki bi bila ločena...   

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.6.2009 14:50:01   
lindi1
 TEA 85 tudi jaz upam,da se vse uredi,tako,kot je treba   upam na najboljše zate in za otročka

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.6.2009 14:53:13   
lindi1
MI smo kuhali rižoto,oziroma mami jo jeuser posted image se crkljamo, MATEJA8,ja zato te verjetno malo bolj gledajo,meni so takoj dali tablete,verjetno da jih bom imela kar do konca,drugače če le ni treba jih ne dajo radi,pa čimveč stresov,ker to poviša pritisk,še dobro,da imam  tableteuser posted image k je tok noro

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.6.2009 15:35:37   
Crystall
Tea85 .... JUPIIII ... DRŽIM PESTI IN VAMA POŠILJAM 1000 POLJUBČKOV, DA VAJINA LJUBEZEN MOČNOOOOO ZAGORI!!! user posted image user posted image user posted image

Gorenka ... Prav razočarana sem nad komisijo! user posted image  A se more vedno nekaj zgodit, da lahko potem dajo drugačno odločitev. Držim pesti, da bo tvoja pritožba uspešna in da boš varno in s čim manj bolečinami doma pričakala oktober in s tem malo bitjece v rokah user posted image user posted image user posted image .

Sicer sem pa tudi jaz danes imela smolo. Oziroma kar pravilno, da sem jo dobila. Nisem prav nič ponosna na to, da sem telefonirala v avtomobilu. Seveda so me ustavili policisti in sem pokasirala kazen. Nikoli ne divjam in tudi tale klic je bil nujen - zato sem ga opravila med potjo, ker se mi sodelavka ni javila takoj. Ker delam na podružnični šoli, sem zjutraj morala nujno v matično šolo po ene dokumente - in ker sem zamujala, sem klicala sodelavko naj da moje otročke samo na malico. In ravno takrat so me ustavili. Sem pa jezna nase in na njih, ker nikoli ne delam prekrškov, nikoli ne norim, nikoli ne pijem ... medtem ko vidiš en kup voznikov, ki prehitevajo cele kolone, norijo in ne vem kaj še vse user posted image  Sem čisto jezna prišla v šolo, ampak so me kmalu otročki razveselili, tako da sem zdaj že ok!

MalaMravljica ... vidim, da imava midve kar podobna partnerja. Zelo se imava rada in res sva rada v družbi drug drugega. Eno leto bo kar živima skupaj in prav uživava.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.6.2009 15:38:09   
Crystall
Pa še moje kosilo: v šoli sem jedla pire krompir, omaka iz kumar, mesna štruca user posted image  NJAMI!!! Doma pa med tednom kuha mami - in danes si je vzela frej in šla kupit za naju sirov burek. Midva z mojim ponavadi kuhava zvečer, ker moj je športnik in mu pašejo obilne večerje - tako, da okoli 6h ponavadi kuhava user posted image  Danes najbrž bojo testenine z zelenjavno omako!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.6.2009 16:28:51   
Suzikaa
Meni se pa bere!! Sem šla danes v knjižnico in si vzela 3 knjige. Nazadnje sem prebrala od Sabine Kuegler Otrok džungle, bi rada prebrala še drugi del Klic džungle, pa je danes niso imeliuser posted image .  Zdaj pa sem si vzela Jaz, Safiya, pa od  Ishmael Beah Daleč stran (spomini malega vojaka) in od Rise Green Zapiski iz trebuščka.
Zelo rada berem knjige, ki govorijo o resničnih dogodkih. Kaj pa ve rade berete?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.6.2009 17:19:59   
Crystall
Jz sm prebrala že vse od Daniele Steel, Sidney Sheldon ... super knjiga mi je Zimska vrtnica ... ufff, milijon knjig je, katere obožujem. Drugače pa obožujem pravljice. Obožujem tudi branje pravljic.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.6.2009 17:45:07   
LINDI
JAZ,SAFIJA JE ful dobra knjiga prebrano...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.6.2009 18:05:01   
malaMravljica
Crystall user posted image  ma midva sva k v eni pocukrani roza pravljici. Zadnjic je moj reku, da ce  naju bi kdo gledal bi rekel, da sva ravno 2 tedna skupaj. Pa meni je prav lepo tako, upam, da bo trajalo se leta in leta.

Tea, sem rekla da pusti casu cas, ker nobena juha se ne je tako vroca kot se skuha. Me veseli, da se premika. Ves, ce bosta ostala skupaj mora zadeva funkcionirati in se bo moral kar malo potrúditi, ce kaze sedaj interes ni tako slabo. Ce bi pa sama ostala pa, mogoce se slisi kruto, samo ne bi bila ne prva ne zadnja in nikoli ne ves kje te sreca caka.

Lindi, sedaj si mi pa luste po rizoti anredila. Jaz bi jo lahko vsak dan jedla.

Sicer pa grem ob 8h na zmenek user posted image  praznujeva 2 leti zivljenja skupaj, pa je klicala se ena kolegica kaj delamo in sem jo povabila zraven, tako da bomo 2 para. Ne vem nisem mogla ne rect, ceprav je ona rekla, da ce praznujeva rabiva romantiko. Saj bo fajn, sam tolk idej imam kaj bi jedla user posted image  

Punce, nasla sem eno stran, kjer imajo bugabooja po nekako zmerni ceni ( ce lahko tako recem). ga bo katera kupovala? Jaz sem nad rabljenim obupala, prevec drzi ceno.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.6.2009 18:51:14   
boob
malaMravljica, moj kolega mi ponuja bugabooja (cameleon)sam sem se odločla da ga nebom vzela, lahk se pa za ceno pozanimam pa ti sporočim. . je pa v rdeče-črni kombinaciji.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.6.2009 20:07:46   
najčka
Ojla. no pa je še en dan minil, sem vesela da brezuser posted image drugače pa imam jaz tudi zelo nizek pritisk. GORENKA glede komisije pa tko, odgovor na pritožbo sem dobila v približno 14 dneh prejšni teden v četrtek. tja se moram javit pa 23.6 zjutri pa sem mojmu G rekla naj mi lepo skopira vse tist kar ma v kartonu, da jim vržem pod nos. Jaz mislim, pa moj G je isto reku da poleg drugih težav ki jih imam, bi bilo lahko dovolj že to da sem imela umetno oploditev. Ker menda pri drugih ne rabi pisat nič drugega in so na bolniški, in da ne razume kaj se grejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.6.2009 21:12:40   
Februarka08
Stuhica upam da ti podaljšajo bolniško user posted image user posted image user posted image joj, tele komisije user posted image user posted image
Crystall res se ti lahko mal zamalo zdi, da ravno tebe kaznujejo user posted image tud men bi seuser posted image ampak kaj morš, pol je itak prepoznouser posted image če ni skrivnost, kolko pa pride zdej za plačat, če te dobijo s telefonom v avtuuser posted image
Malamravljica uživaj na večerjiuser posted image

Jaz sem končno prišla do lubeniceuser posted image user posted image in bom pomoje pol noči hodila lulatuser posted image itak pa že cel dan nekaj meljem, ampak bom drugo leto hujšalauser posted image
Prej ko sem nehala pospravljat opoldne, mi je blo tako vroče, da sem samo v modrcu okrog letala. In se uležem na kavč in opazujem mal trebuh. Kaj takegauser posted image prav videlo se je kako se user posted image obrača, mal pobrca in se nagužva čisto v eno stran. Tako da je bil moj trebuh čist asimetričenuser posted image sem hotla slikat, pa se ni ravno dobro videlo, ma sem prav uživalauser posted image

Zdaj pa še mal pogledam tv, čeprav ni nič pametnega, potem pa pančkat.
Nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.