tea85
|
hej punce. se malo javljam kaj se tiče pritiska, tudi sama mam bolj nizkiga oz. občasno in me kar polije in s temni. no, kaj se tiče mojega problema, da še malo pojamram in objasnim situacijo. z fantom sma se 2 dni pogovarjala oz bolj v ponedeljek. sicer nisma v ponedeljek kaj dorekla, ker si nekaterih stvari kar ni dal dopovedat, tako da sem že skoraj popiz****. na kar me je seveda presenetlo, da odhaja službeno za 6 tednov (dela v tujini), ponavadi je hodil vsak teden domov. včeraj sma se dobila in tako, sma se odločla da boma si dala še možnost, ker si zelo prizadeva za otroka in učitno ne želi , da njegov otrok živi brez očeta, kakor je on. tako da bomo vidli, kako bo, sama imam časa kar nekaj časa za razmislek, ostala še bom pri starših,se ne misliim nazaj v stanovanje selit. pač sem v dvomih zaradi tega, ker n9i nevem kak čustven človek, iz njega morem dobesedno vlečti nekatere stvari, kaj se tiče ljubezni , saj sam ni mel lahkega otroštva, jaz pa sem tega vajena(ljubezni) in zdaj še tlko bolj ko nosim . sem mu tudi povedla, tako da upam na koncu za srečen konec in da bo tudi on v tem času malo razmislil o vsem . drugače zaradi otroka samo z njim ne bom, to sem mu dala vedet, če se nebo potrudil malo za zvezo. bomo vidli ... danes teden imam pregled in že komaj čakam da vidim kako je z mojim bebekom, če je vse v redu, saj mislim da bo pregled malo bolj natančen, saj bom takrat že v 22 tednu zdaj pa malo migat