|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
18.6.2009 13:55:43   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

ja, baje naj bi otročki res imeli takšen ritem spanja pa norenja user posted image  kot ga imajo v trebuhu, moja bo učitno prav živahna, saj zadnje čase kar skoz brca pa neke akrobacije dela v trebuhu user posted image user posted image ..ima prav posebne ure in sicer od 6 zjutraj pa do kake 8 ure brca, pa obvezno zvečer med 23 in 24 urouser posted image , a zdaj 2 dni pa že kar čez dan opozarja nase user posted image

tea85 najina sta pa usklajena pr men je blo čist isto učer pa dons pa kr tko čez dan si da kr duška in se zarbrca user posted image user posted image  upam da drži ker pol bova ponoč spale user posted image user posted image  vsaj neki

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.6.2009 14:33:36   
HelloKitty1
Ojla,

naš pa ponoči spančka, no vsaj zaenkrat me še ni zbudil sredi noči, je pa čez dan vedno bolj aktiven user posted image , včasih sem čutila brcike samo zjutraj in zvečer, ko sem se umirila, sedaj pa tudi že čez dan izvaja akrobacije. Nina bova videle kakšni bodo te naši fanjte a ne ...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.6.2009 14:44:15   
*chance*
Vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.6.2009 15:05:17   
tea85
ja upam da bo tako tudi ko bodo že med nami, da bomo lahko mamice ajale, sicer pa bomo vidli kako bo user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.6.2009 15:09:25   
Crystall
maj09 ... VSE NAJBOLJŠE user posted image  ... upam, da je tale tortica dobra.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.6.2009 15:48:33   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

ja upam da bo tako tudi ko bodo že med nami, da bomo lahko mamice ajale, sicer pa bomo vidli kako bo user posted image

čene pa punce moje izčrpamo mleko damo v hladilnik in pol naše bolše polovice poskrbijo za bebyje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.6.2009 15:51:50   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Če bi šla katera rada brezplačno v ZOO 25.6., potem se čimprej prijavite

http://www.superdan.si/content.html

a je to slučajno samo v primeru če imaš že otroke al lahko tud recimo grem jst z svojim user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.6.2009 19:13:29   
tršica
Pozdravljene!

Jaz se vam javljam po zares dolgem času. Ja, v šoli je prav pestro. Zdaj se zadeve malo umirjajo, pa sem vas prišla malo pogledat. Nazadnje smo napisale 116 strani, zdaj jih je pa 156. Seveda nisem uspela vse prebrat.

Samo zadnje dve strani sem preletela. Glede spanja...
Jaz soim kot ubita. Zadnje čase me še popoldne zmanjka za 2 uri in pol in to tako konkretno, da me ne zbudi niti telefon. Mali ali mala pridno brca. Navadno ima nek svoj ritem. V ponedeljek imam šele morfologijo in test za tokso. Upam, da bo vse ok, saj je splošno počutje prav dobro. Zadnja dva dni sicer opažam bolečine čez pleča. Po moje je to zaradi preveč sedenja za računalnikom. Pa tudi pod prsmi me tišči, če veliko sedim. Kot da mi stiska želodec ali kaj. No, pa menda je to normalno :)

Komaj čakam, da bo zares konec šole, tudi za nas učitelje. Si bova privoščila 10 dni dopusta na morju, potem pa mislim, da bo čas za materinsko šolo, avgusta pa urejanje prostorčka za najinega dojenčka. Se že veseliva :)

In kako ste kaj ve? Saj pravim. Sem mogoče lena, ampak res nisem še uspela prebrati 40 strani nazaj. Lepo bodite, pozdrav morbitnim novim ion vse najboljše tistim z rojstnimi dnevi!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.6.2009 19:19:41   
rozilu
Danes pa niste bile preveč klepetave ;)

Ena tortica user posted image za maj2009, pa vse lepo praznovanje user posted image

Moja bebica je tudi veeedno bolj aktivna, je pa bolj popoldan oz. zvečer. Med službo pa se tudi kaj oglasi, samo hitro neha. Po mojem sem jaz zvečer še najbolj na miru pa jo dobro čutim...zjutraj je pa oo mojem še prezgodaj za njo, tako da samo malo pobrca pol pa spi naprej user posted image . Zaspanka kot mama in tata, hehe.

Grem zdaj še malo ven na vročino user posted image . Na gugalnik pa noge v luft, da ne bojo zatečene ;)

Mi pa ni jasno kako lahko nekatere nosite najlonke user posted image ... pri nas v službi je sicer klima, ampak jo sploh ne vžgemo v pisarnah (samo 1x letos smo jo), v laboratoriju pa je itak skoz laufa, samo je še vedno precej toplo. No potem je imam še unih 10 min do parkirišča, 20 min v pregretem avtu, pa malica zunaj... zgorela bi kot user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
18.6.2009 21:47:15   
tea85
saj vem da ste že pisale kak se slika naloži sem gor ampak jaz to nikjer ne najdem...prosim če še enkrat poveste...user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
18.6.2009 22:04:02   
ninasiki
čau bejbe

evo mene iz lj sm bla v h&m-u na rudniku in sm si kupla ene lanene hlače za 9eur (znižane iz 29.90 eur) in 2 majčke za 5 eur ( znižane iz 12.90 eur) pol sm pa še najsla tok lepo miniko iz jeansa za 29.90 eur tko da sm zdej pa dost obložena user posted image user posted image user posted image user posted image  

drgač pa umiram od vročine user posted image user posted image  pop****** bom pa še z taščo sm mela spet probleme ker mi je obarvala edin modrc k je biu tko lep pa da mi je še prou in kiklo mi je uničlo sm se tok zjokala že tko nimam nčč za oblečt pol mi pa še ona uničuje in neglede na to da sm ji že 100x rekla naj pusti perilo od mene in mojga namuru jst ne vem a francosk govorim user posted image user posted image user posted image user posted image

maj2009 sory za zamudo vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
19.6.2009 7:05:07   
gorenka
Jutro vsem!

Se vam včerej nism nič več javila...morm se takoj pohvalit da sva bla z mojim na MF. In je vse ok, me je konkretno pregledala in rekla da se ne vidi nobenih posledic kakšne okužbe s toxo (zato sem tut imela UZ v LJ). Sem bla tkoooo veselauser posted image  K odkar so mi odkrili sum na toxo sem bla skoz mal v skrbeh kaj če...no pa je zaenkrat vse ok, user posted image  razvit tko k treba... Pol sem ji pa še omenila moj problem glede ledvic in to da so me dali delat in kaj ona misli in je rekla da konkretno odsvetuje kakšnokoli delo v mojem stanju ker riskiram da se mi zaradi tega še pritisk dvigne in pol bo hudo. Pa da me prave težave zdej šele čakajo, tako in da mi pravzaprav svetuje da svojo kartoteko za čas nosečnosti kar prenesem na patološko ambulanto v LJ zaradi strožje kontrole mojega stanja. No iz  tega lahko sklepam samo da al moja g. ne zna napisat zadeve tko k treba al so pa v komisiji sami user posted image .
Je bil pa moj user posted image  tko živ da sploh ni hotel pokazat katerega spola je (in to že drugič!). Se kr skriva naprejuser posted image user posted image user posted image  No bova pač mogla do naslednjega pregleda počakat...pa po vseh teh problemih nama sploh ni spol važen...itak: Kar sva naredla sva naredlauser posted image

Pa lepo da ste omenile razprodaje v H&M - hvala!...sem bla tam včerej po pregledu (k sm bla tko dobre volje je blo treba kuj u šopinguser posted image ). Nabavla 2 kratke hlače, 1 tričetrt in 2 kiklce na elastiko (bombaž, lan), in dala za vse skupej 30€! Se res splača! Zdej mam vsaj kej v garderobi za čez poletjeuser posted image  Sem prav zadovoljna ker drugač mi je hlače/krila groza kupovat...

Vam želim en lep dan! In vikend! Jst se javim spet tam v ponedeljek...k bo moj user posted image  doma bom bolj malo za računalnikomuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
19.6.2009 8:57:42   
Crystall
Gorenka ... super, da je vse ok user posted image

Juhuhu, spet petek in vikend, ki bo zabavno-delavni user posted image . Danes bo v Brežicah BFM. Pa greva zvečer z mojim pogledat ... se veselim, da bo spet en kup kolegov tam. Jupiiiiiiii. Jutri grem pa na fešto ob 10-letnici OŠ - jp, že 10 let je minil, kar smo končal osnovno šolo ... kak čas beži user posted image . Sicer bo pa vikend v ustvarjalnem smislu, saj bom delala darilca za moje učence ter za sodelavke. Bom pa iz gipsa vlila za otročke ribice, školjke ... nalepila na karton in zraven še nekaj napisala; sodelavkam bom pa vlila vozel iz gipsa, zraven pa dala dve misli in še sama sem nekaj napisala. Komi čakam, da bom spet ustvarjala user posted image user posted image user posted image . Poletje bo pa itak minilo v ustvarjanju in pripravi na našega fantička. Mi je teta obljubila, da me nauči štrikat. Wiiiiiiiiiiiiiiiii.

Ufff, kako je danes dober dan. Hitim v službo. Danes sem otročkom obljubila, da bomo naredili Robin Hoodu skrivališče (šotor iz vej, pokrit s kopreno, gor bomo pa z lesnim lepilom nalepili motive iz prtičkov). To bo spet veselo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
19.6.2009 9:03:50   
majakla
DOBRO JUTRO!

Baje, da bo le še danes taaak vroče, nad 30 stopinj,
a mislim, da vseeno bolj paše to (slikica) kot user posted image .

user posted image

UŽIVAJTE!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
19.6.2009 9:11:06   
Crystall
Hvala majakla ... pr men že vsi sklepi sanjajo o morju, ne sam glava. Rey čutim morje prav v kosteh. Komi čakam, da ga mal potipam. Ne verjamem več, da je slano user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
19.6.2009 10:09:22   
mateja8
Dobo jutro punce.....

danes pa niste klepetave. No, jaz sem zdej nardila torto Nutello in upam, da bo dobra, tako da vabljene.

Zdej grem pa pospravljat, ker imam tako kot bi bomba treščla.

Se javim kaj, ko boste bolj zgovorne.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
19.6.2009 10:13:20   
ninasiki
dobro jutroo

evo komi ustala je bla ta noč kr tko mal prstra sm se ene 4x zbudila pol pa nikakor nataj zaspat vse živo me mot user posted image user posted image  

ja majči so rekl ja da bo vikend grd sam jst sm optimist in še kr upam na najbolje user posted image

se še slišmo bodte pridne

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
19.6.2009 10:34:51   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

Midva sva se ponoč menjavala na vc-ju ker sva budale jedla lubenico zvečeruser posted image user posted image tako da je bla noč bolj tko, tko. Pa še moj me je zjutraj ustrašu da mu srce neki čudno bije (je mel že problemeuser posted image ) in si je navsezgodaj pritisk meril, meni pa ni upal povedatuser posted image zdaj me še to skrbiuser posted image no upam da bo vse ok.
Zdaj počivam, imam mal miru, potem pa počas kaj skuhat.

Uživajte v petku, danes se mormo še naužit sončka, potem bo pa mrazzzzzzzzzzzzzuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.6.2009 11:09:46   
majakla

Opažate kakšne spremembe na sebi?

Danes sem napolnila 25 tednov (JUHU)
in že dva dni opažam, da imam trebuh
bolj kosmat user posted image  in lase temnejše in mi
skoraj nič ne izpadajo user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.6.2009 11:19:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

itak, na koncu prejšnje user posted image sem bla prava kosmatinka user posted image user posted image zdaj sem pa tud že bolj kosmatauser posted image lasje mi pa že nekaj časa ne izpadajouser posted image user posted image user posted image po porodu še nekaj časa ne bojo, potem bo pa tušuser posted image prav grozno je gledat, kako ti grejo ven. Jaz sem resno mislila da bom plešasta ratalauser posted image sem hotla bit user posted image samo zaradi lasuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.6.2009 11:20:28   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Meni tudi lasje več ne izpadajo, nohte imam take, da francoske manikure ne rabim, konice so bele ko sneg in zdrave. Sploh ne lomijo ali cepijo, kot so se mi prej. Zdaj se mi je končno tudi malo koža na obrazu popravla - ni več mozoljčkov user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.6.2009 11:22:00   
malaMravljica
ja Majakla, jutri zacneva 26 teden user posted image user posted image user posted image user posted image  

jaz pa sam opazam, da moj popek ni vec tako globoko notri kot prej. Mi ne bi bilo lepo, ce se mi bo vn izbocil. Kdaj se pa to ponavadi zgodi? Drugace pa nic kaj posebnega, trebuh raste, to je to. Bejbi tudi, vceraj je take akrobacije delal, ko sem drzala roko na trebuhu se mi zdi, da je sel ravno z glavico mimo in je bil tak poseben obcutek, se mi je zdelo, da je tako velik ze.

Kaj pa strije? Jih katera ze ima? Teh se tudi takooo bojim.

Uff se nekaj. Kupila sem Weledino olje za mazanje presledka. pa pise, da se zacne sele tam 34 ali celo sele 36 teden. Tako pozno??

Lep dan vam zelim. Pri nas je ze oblacno, dezevno in mrzlo. Poletje pa tako.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 19.6.2009 11:24:50 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.6.2009 11:22:00   
mateja8
Majakla.....danes sem noseča 23t 2d pa sem opazila da imam po rokah in obrazu, nekakšne lise (baje temu pravijo nosečniška rjavina). Niso pege ampak takšne malo bolj temne lise (majhne), kot bi mela rjo po rokah in obrazu. Baje izgine po končani nosečnosti....
Lase mi pa še izpadajo. Sam veš kolk so mi prvič po porodu izpadale? Sem misla da bom plešasta....sem kar jokala, ko sem se česala, ker so kar kupi stran padal. Pa dolge lase imam in to jih potem še več zgleda. Grozno mi je blo. Upam da bo zdej bolš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.6.2009 11:28:40   
mateja8
Joj, meni se tut grozno zdi, če se popek izboči....sam glede na to da nimam velik trebuha upam da se mi ne bo, pa tut prvič se mi ni.
Strij nimam - ne še, počakajmo da mi začne trebuh rast. Se tut mažem še nič.

Kaj pa keglove vaje, katera kaj dela na tem?

Malamravljica s kje si, da mate tako vreme, pri nas na dolenjskem ga sonce žge da ni za zunaj bit.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.6.2009 11:35:24   
Februarka08
Meni se tudi ni popek izbočil prvič in upam da se mi tud zdaj ne bo. Se mi je pa pojavila linea negra od popka navzdol v 1.user posted image zdaj je še ni vidt, oz. je malo svetla še od prej. Strij nisem dobila, zdaj nisem tako prepričana, ker tak trebuh kot ga mam zdaj, sem mela prej na koncuuser posted image user posted image user posted image

Malamravljica, ja, mazanje presredka se začne bolj na koncu da kaj ne pospešiš. Vsaj meni so tko rekliuser posted image tud malinov čaj al ker že se pije na koncu...

Keglove vaje - ja, če se ravno spomnimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 19.6.2009 11:36:07 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?