|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
16.6.2009 21:44:58   
katrin***
ojla čvekice,

danes sem bolj pozna kot ponavadi, ker sem bila do 17h na predavanjih in potem doma še pisala dopolnitve za projekt ter ravnokar končala z vsem skupaj hvala boguuser posted image user posted image user posted image

mateja8...o katerem bušiju že ti govorišuser posted image user posted image  Joj si luštna pa čeprav se ti še vedno skoraj nič ne pozna oziroma zelo malo. Pa saj ni važno kakšni so naši bušiji a ne, ker so vsi lepi zaradi njihove vsebine.user posted image

Naš user posted image  je pa že dva dni tako miren da me že skrbi če ni kaj narobe. Včasih me tako zagrabi, kot bi imela krče, vendar sem ugotovila, da se takrat naš user posted image  guzi v meni in mam zaradi tega tak občutek kot bi imela krčeuser posted image  Se mi trebuh tako obrača, da prov vidim na kateri strani je, ker je prov izbočeno. Zarad tega se mal tolažim da ni nič narobe, samo verjetno se je tako obrnil, da ga pač ne čutim toliko ko brca. Sm pa danes čutila brce pod želodcem, k jih ponavadi v trebuhu. Kaj menite ve? Nej kam grem al je to čist o.k.  Kolk pa je sploh velika maternica v 23t?

lepo nočko vsem pa božajte svoje čudovite bušije user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.6.2009 21:54:49   
rozilu
Lindi, ja mislim da če si na bolniški dobivaš toliko manj - pač povprečje od tega kar si dobivala v zadnjih 12m.

Lindi1 - zate in za tvoje drage držimo pesti, da se bo vse uredilo. Vem da je težko in da te skrbi, sploh ker gre za družino, samo res se ne smeš preveč obremenjevat zaradi drugih v tem trenutku...

muca*maca - midve pa morva kdaj na kavo, user posted image . Jaooo, te tipi se tako oklepajo tega "ENEGA PIVA", da so že kar smešni ;) No saj mene ne moti preveč, da gre ven s prijatelji... ZA ZDAJ. Problem bo, če me bo to motilo potem... user posted image (kar me sigurno bo, če bo prepogosto).

Pa  midva se ne vidiva prav dosti, ko pa se, se imava fino, na srečo imava lep krog skupnih prijateljev parčkov z ali brez otrok s katerimi se druživa... Imava pa oba cel kup prijateljev, ki jih videvava posamično - on na pivu ali dveh, treh itd.... jaz pa na sprehodih, kavah, sladoledih, torticah pa tko naprej. Po mojem se bo z user posted image obema življenje kar spremenilo, se niti še ne zavedava kako, samo pač tako je... Verjetno pa se bo on težje sprijaznil s tem (če sploh), samo upam da mu ne bom preveč težila...

Ja ti samski prijatelji pa... upam da bojo razumeli, da ima človek družino... če ne jih bomo pa povabli na obisk, pa bojo mal pomagali previt pokakano rito pa tko, hihi user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.6.2009 8:34:30   
LINDI
jA SAJ SE TRUDIM DA SE NEBI SEKIRALA,ZARADIuser posted image KOLIKOR SE DA...ME SPRAVI V DOBRO VOLJO,KO IMA ŽURKO V TREBUŠČKU,SEM V 21 TIN5 DNEVU,PA SE MI ŽE VIDI,DA KO BRCA,SE TAM KAR TREBUŠČEK DVIGNE...TO JE TOK LUŠTN...
MATEJA8 FUL IMAŠ LEP BUHI,MOJ JE BIL PO MOJEM TAK PREDEN SEM ZANOSILA 
ZDAJ SEM SE PA ZREDILA3KG,UPAM DA NE PREVEČ,JE REKLA,DA JE MALO VEČJI OTROK,SAJ NČ ČUDNGA MOJ JE TUDI FUL VELIKuser posted image
UPAM,DA VAM DAN ČIMPREJ MINE,DA SE ČIMVEČ CRKLJATE IN BOŽATE BUHIJE .
MENI JE MOJ BRATEC ŽE TAKOJ,KO JE ZVEDEL,DA BO FANTEK KUPIL DARILO ZA MOJO PIKICO ,ZA NA POSTELJICO USPAVANKO,NA NJEJ SE PA 4 MEDVEDKI VRTIJO,FUL HUDOuser posted image user posted image user posted image MAMI PA 2 DUDI,PRAVI ,DA SE NE BO PREVEČ DRLuser posted image UPAJMO,DA NEuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.6.2009 9:26:51   
mateja8
Dobro jutro pnce...

LINDI, če si na bolniški je nadomestila za porodniški dopust res malo manj, ker se izračuna glede na povprečno neto plačo zadnjih 12 mesecev. Sam še zmeraj pa dobiš 100% plače. Jaz sem tut na bolniški od začetka aprila, tako da bo porodniška mal nižja, ampak me ne gane. Glavno da sem zdaj lepo doma in da bo z našim bebijem vse o.k.

Punce upam, da vas ni prizadelo kako neurje. Pri nas na dolenskem je ponoči padal dež, hujšega pa ni bilo.

Danes se mi neki v glavi vrti.....ko bi se ga včer napila.

Pazite nase.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.6.2009 9:40:43   
LINDI
jA,SAJ MENI JE TUDI BOLJŠE,DA SEM DOMA,zaradi povišanega pritiska,pa moram tudi reči,da mi pašeuser posted image lepo,ali pa grdo.
Jaz sem pa doma zdaj od junija,a kaj veš kako je kaj s komisijami v bolniški,meni je moja ginekologinja rekla,da pridejo od zzzs le,če te kdo prijavi sosed ali kaj takega,ali pa,če imajo v firmi tako navado,da pošiljajo,drugače pa ne,pa me zanima,če katera kaj več ve o tem,ali je to res ali ne.Je pa mlada ginekologinja,tako,da ne vem,če ima že izkušnje s tem...user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.6.2009 9:41:31   
LINDI
MATEJA8zaradi česa si pa ti na bolniški,če ni skrivnost

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.6.2009 9:48:09   
HelloKitty1
Katrin - maternica naj bi bila v 23 t velika, prav toliko cm, merjeno od sramne kosti navzgor, baje da se nekako enakomerno veča s tedni..

A mogoče še katero boli v nožnici, mene zdele že kak teden zvečer in pa zjutraj . A je to normalno?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.6.2009 10:14:17   
Februarka08
Jutro.

Ja, tele porodniške... jaz sem bila v 1.user posted image tud več ali manj na bolniški, zato je bla porodniška tud bolj za user posted image ampak nič ne gre, mormo potrpet za naše sončke... letos bo pa pomoje še bolj klavrno vse skupuser posted image

Zdaj se grem pa prisilit nekaj pojest. Ker mi nič ne paše, slabo mi je, popila sem že en kup tekočine, zdele ko bom pojedla vem da mi bo slabo za bruhatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.6.2009 10:15:28   
mateja8
LINDi jaz sem doma zaradi visokega pritiska - tako kot ti.

Komisije......joj kako sem jaz zarad tega jezna. V odločbi ZZZS-ja mi piše da sem doma in počivam. Odhod od doma pa je dovoljen le v primeru obiska pri zdravniku.
No in ker moram počivat vsako jutro peljem 5-letnega sina v vrtec, moj dragi pa ga gre potem iskat. In zdaj je moja direktorca izvedla, da hodm v vrtec in iz tega dela celo štalo. Vrtec mam pa 1,5 km od doma. Teži računovodkinji v službi in ne vem kaj, pa čeprav sem na bolniški na breme zdravstva.
Zavedam se da lahko komisija pride in si je tut želim, ker sem skos doma, le v vrtec skočim zjutraj za 6 minut vsega skupaj. Ja, baje so te komisije več ali manj naročene, drugeg pa ne vem. Če jo bo men kdo naroču bo to direktorca.

Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.6.2009 10:34:31   
Aniiita
Živjo so user posted image

končno mi je uspelo vas prebrat user posted image

Sem nazaj z dopusta in že v starih tirih. Res je prijal ta oddih in predvsem to, da sva bila z mojim user posted image veliko sama skupaj, saj je bil zadnji mesec bolj nabasan z vsem.. Se mi zdi, da sva se še bolj povezala, najbolj pa on z najino pikico (ki ni več samo pika :)), saj je bilo namenjeno veliko pozornosti brcanju in premikanju trebuščka user posted image

Sem brala, da ste imele debato o letalih. Sama nisem imela čisto nobenih težav o letenju, pa ene 5 user posted image nas je bilo gor. Se mi zdi, da če bi bilo vse skupaj res tako nevarno, bi G bolj opozarjali na to.. nekaj sevanja pa zagotovo zna bit..sem se pa rentgena izogibala čimbolj..
Torej, zame že konec dopusta. user posted image Vsem ki še greste- UŽIVAJTE 100 NA URO user posted image .

Danes sem imela tudi MF in je vse ok. Da malo popravimo statistiko, bo pri naju user posted image . user posted image Joj, sem tako vesela. Pupiko bomo imeli user posted image .
Ji ni bil všeč UZ, tako da je z rokicami zakrivala obraz z začetka, pa na koncu je jeziček pokazala user posted image . Je pa vse ok, vsi organi in vse. težka je 540 g baje. Tako lepo jo je bilo videt.  Z user posted image sva bila čisto raznežena..
Naslednji pregled imam 8.7.

Zredila pa sem se do sedaj 5 kg. Sem bila skoraj gotova, da sem na dopustu pridelala en cel kg, pa sem samo pol. user posted image

MalaMravljica, čestitam za odločitev user posted image Ti želim, da gre vse po vajinih planih in samo še boljše user posted image

Suzikaa, ful hvala za te podatke o kremah.. torej se dobi nekaj. Bom šla tudi jaz nabavit, saj sem že opazila nekaj novih zemljevidkov user posted image

Danes imam še zobarja spet. Držte pesti, jaz jih na stolu gotovo bom user posted image

Lupinica, midva tudi razmišljava o Maxi cosi, pa skoraj gotovo bova kar rabljeno vzela.. Prav tako voziček Mutsy, 4 rider..Je bilo že skoraj vse dogovorjeno za enega, pa je padlo v vodo (bo sestri posodila kao user posted image ), tako da zdaj malo brskam naprej..

Brcike oz. premikanje je tudi pri meni skoraj vseskozi prisotno.. Nevem kdaj to bitje kaj spi. Jih je pa res lepo začutiti vsakič znova user posted image

Zdaj pa kaj pojest, ker potem skoraj gotovo še dve uri ne bom smela..

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.6.2009 10:41:02   
gorenka
No te komisije so za moje pojme za en kuser posted image  Sem včerej cel dan user posted image  k sm dobila odločbo da morm it jutr za en teden po 4h delat, pol po enmu tednu pa za polni delovni čas. Do zdej sem mela v odločbi isto kot mateja napisano - biti doma razen obiska pri zdravniku. Tko da sem to tut upoštevala, pa še k zdravniku me je moj user posted image  vozil, ker imam grozen strah pred vožnjo ker mi trebuh otrdi in slabo mi je (gotov zarad strahu). No in zdej nej bi se od dons na jutri u službo začela vozit (LJ-NM) vsak dan v tej vročini več kot eno uro... Sem bla včerej čist preč. Je pa moj osebni zdravnik ta teden na dopustu, da bi ga vsaj vprašala če vožnje nič ne upoštevajo oz. če to ni blo na njegovi obrazložitvi nč naveden... Sem pa doma zato k sm ledvični bolnik (mi dela sam ena ledvica) in me že od začetka skoz križ boli, tko da morm skoz položaje (sedenje, stanje, hoja) menjat...in moja g. je rekla da mi  bo komisija pritožbo zavrnila ker kao nimam nobenega dokazila da me križ boli oz. da je stanje kej slabše?? A to pol pomen da nej se fizično tolk cajta matram da mi še ta druga ledvica odpove al kaj? Nč več ne zastopim...
Ja, tut moja porodniška bo zarad te bolniške od aprila tolk nižja, ampak če se gre za zdravje user posted image  in mene jo ni cene...

Sem se mogla mal user posted image  zdej vam ker sem res še čist adijo od včerej...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.6.2009 10:58:59   
Februarka08
Gorenka pa saj niso normalniuser posted image user posted image user posted image men tud nič jasnouser posted image čaki, a maš to KR komisijo al LJ? Ker KR je baje najbolj pasjauser posted image mislm, sploh nimam besed. Pojdi za 1 dan na šiht, potem pa do os. zdravnice da ne morš, da te vožnja ubija ipd... itak te more dat potem na bolniško!!! Mislm, ena ledvica, boleč križ, nosečka, pa še ni dovolj? Res morš bit zdaj že v bolnici da ti sploh kaj podaljšajo... uf, se bom še jaz razburilauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.6.2009 11:00:52   
malaMravljica
o ne gorenka, se mi tako smislis. Ves, tebe bi morali na bolniski obdrzat sam ves kaj, nasrdate tiste, ki ne bi smele, zato ker ene to izkoriscajo. Je tako, pa tudi ce bo katera jezna name. Poznam primer, ko je bila dvakrat celo nosecnost doma, zdrava kot ribica v vodi, delala zunaj okoli in to dola, ki niti slucajno ne sodijo k noseci zenski. Kje je bila pa tam komisija? Me pogreje ko preberem, da tiste, ki pa res rabite morete pa nazaj delat it. Sam pravice itak se nikoli ni bilo.

Aniiiita, super za dopust. Pa se pupo boste dobili. Iiiiiiiiiii se  veselis a ne.

Pa ti nasi partnerji. Moj mi dela pa drugacne probleme kot nakaterim od vas. Moj bi me povsod s sabo vzel in pol mu tolkokrat recem,da naj naredi moski vecer, pa bi me se na moski vecer s sabo zvleku. Sicer pa sta vceraj minili tocno 2 leti odkar ziviva skupaj. Se se spomnim tistega dne, ko sem se peljala k njemu, jokala sem celo pot, ki pa niti ni bila tako kratka. Danes me na ta racun vabi na vecerjo. Ah ja, pa ime imava izbrano in pol vsi sprasujejo kaj bo in za ime, pol pove cel kup enih imen in zraven se pravo. Grrrrrr... sem mu danes naredila pridigo in dala popolno prepoved uporabe izbranega imena v javnosti. Mah, saj sem itak vedela, da ne bo mogu bit tiho. IN on se je zame bal, da bom zblebetala user posted image user posted image user posted image  

Katera je sprasevala, ce je kaj narobe ker ne cuti brcik vsak dan? Ne, po moje ni narobe, pri meni je bilo tudi tako, enkrat se tudi poveca kolicina plodovnice in to ublazi brce pol, pa verjetno je odvisno kako lezi. Moj bejbi je ta vikend en dan cel dans strajkal, me je bilo tako strah, pol zvecer sem se vlegla cist zravnana, da sem ga mal cutila, je pa imel zurko pol ponoci. Prej so pa tud bili dnevi, ko ni brcal vsak dan.

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.6.2009 11:13:01   
gorenka
Ja, Februarka, glih KR komisijo mam! Zgleda so več kot pasji...pa še napisano so imeli (ko sem jim poslala kopijo knjižice) da imam jutri MF pregled v LJ glih zato k imam sum na toxo (ja tut to še zravn), pa nej bi bla od jutri naprej že u službi! Sej pravim pa pop.... tko vidiš da je vse po tekočem traku in da si samo primer št. xxxx...

In ja vem da nekatere to izkoriščajo. Poznam osebno eno ki je bla celo porodniško doma, od tega tedensko 3xu LJ v šopingu (imava pač iste kolegice in se je k eni po šopingu vozila na kofe)...pa je bla na rizični in je iz NM! Sam je že njen oče obšel podobna pota in je šel predhodno invalidsko v penzijo, čeprav mu nč ni (no njega pa jst poznam ker je delal v naši firmi). Zgleda dobre veze al pa dobr dohtaruser posted image  

Pol smo pa mi revčki tle k že več kot desetletje delamo, večkrat si z vročino na šihtu kot doma, pol k pa res nucaš bolniško (bolj zaradi user posted image  kot zase) se ti pa tkole nardi....user posted image

Bom pa vzela dopust ta teden (jutri mam itak MF) in pol v pondelk do osebnega...s pripravljeno pritožbo za zzzs...

Se morm prav sestavt, čene bo moj user posted image  jutri čist znerviran na MF..

Hvala vam za podporo!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.6.2009 11:13:20   
najčka
Oj čveke kako ste kaj? Sem danes skoraj doktorat nardila, da sem se naročila na MF. Telefon je skoz zaseden al pa zvoni v prazno. potem sem pa poklicala info, sem dobila kar eno cifro od Porodnišnice, tam pa so mi dali cifro od ene sobe poleg tega naročanja. sem klicala, in povedala da že včeraj in danes ne dobim nikogar na uni cifri, in mi je prav prijazno povedala da majo ful dela in naj kar vztrajam. No pa res vztrajam in takoj naslednjo sekundo pokličem in se mi javi zoprna teta ki sem skoraj 100% da je bil isti glas kot pred 10sek. Glavno da sem se lahko naročila. user posted image Glede komisije pa sem se jaz pritožila, ker mu niso podaljšali bolniške, in zdaj me kličejo na pogovor in da jim prinesem vso potrebno dokumentacijo. Prav norca se delajo res. Uf danes mam pa že cel roman napisan no LP  Za tabelo: Naslednji pregled imam 14.7 Morfologijo pa 23.6.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.6.2009 11:18:49   
*chance*
Auuu...sem od zobarja, ker sem mislila, da mi bo modrostnega izpulil, pa mi ga je šel popravljat na živo in me sedaj cela stran boli kot user posted image user posted image user posted image
ojojoj...groza...
grem počivat ker za drugo nisem user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.6.2009 11:33:02   
Izabela_
Gorenka, ja, pritožbo nujno oddaj, drugače pa za kakšen dan v službo in spet na bolniško. Saj je bilo že vse napisano, kar sem hotela tudi jaz povedati. Tole izkoriščanje bolniških v Sloveniji je res katastrofalno, potem pa ne pridejo na bolniško tisti, ki bi res morali. Meni se je ravno včeraj izteklo tri mesece bolniške (2x mi je podaljšala komisija), danes sem pa v službi. Ampak jaz sem ful vesela, ker sem zdaj okej, rada delam in sem tako hotela, niti nisem dala vloge za ponovno podaljšanje. Čeprav me boli križ in mi gre v nogo, očitno išias, ampak bom že preživela. Že gledam masaže za nosečnice... No, sem skrenila s teme! Narede nekaj od zgornjega in se bo nekako uredilo! Držim pesti.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.6.2009 11:33:24   
gorenka
najčka - kolk cajta je pa trajal da so ti odgovoril na pritožbo? In kdaj morš pridt? Pa ok izvidi, kaj pa tisto kar ima g. v kartonu napisanega...od pregledov...sej pol bi moral tut to zraven prinest...al to direkt od dohtarja zahtevajo?

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.6.2009 11:45:29   
Nea_teja_
No pa smo še mi dali čez morfologijo vse je ok.Veliki smo 28cm in težki pol kile.Pravi velikan.Naslednji pregled je 5.8 ker smo prej na dop cel mesec in nas nebo.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.6.2009 12:06:28   
lindi1
mateja8,fino,potem se bova lahko kaj pogovorile,mene je na 1 pregledu ginekologinja čisto prestrašila,je rekla,joj visok pritisk a veste,da lahko otrok in vi umrete,sem bla čist zelena,pa tok prestrašena,da jo tud nič vprašala nisem,ja tud to je meni mimo,da tako napiše komisija...samo do zdravnika...a potem imaš družaben dan,če si pri zdravnikuuser posted image noro,pa bom imela jaz tudi verjetno tako,in mi ni jasno,kako greš potem v m.š.ker itak še nisem bilauser posted image namesto,da bi bile vesele nosečke bomo pa nosečke v zaporu,saj jaz nebi letala okrog,kakšen sprehod bi mi pasal,pa verjetno,če imamouser posted image rabimo tudi kaj za njih kupiti,čisto so nori ratali s tem.Jaz bi tudi delala,mi ni bilo panike,ampak,če pe s tem ogrožam sebe inuser posted image potem sem pa rajši doma

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.6.2009 12:06:53   
HelloKitty1
Ojla,

kar se tiče protožbe na odločbo komisije meni ni nič pomagala, poleg tega sem čakala 1 mesec da so sploh odgovorili, da je pritožba zavrnjena. Ko sem čakala na odgovor komisije so se stavrin zakomplicirale in sem šla zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha v bolnico. S tem pa se mi je zopet avtomatsko odprla nova bolniška. V pritožbi sem navedla mnenja 3 reazličnih ginekologov, ki so bili vsi mnenja da nisem sposobna za delo in da moram počivat, pa me je komisija dala kljub temu delat, podpisna je bila neka dr. alenka... priimka se ne spomnim.. Sedaj pa imam podaljšano bolniško od konca konca aprila pa do sredine julija, pol pa ne vem kako bo, verjetno me bodo spet poslal delat, al kaj. A more človek res v bolnico, ,da vidjo da ni ok..

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.6.2009 12:07:59   
HelloKitty1
Aja , pa ko oddaš pritožbo moraš priložit vse papirje sam +  skopirana materinska knjižica...

Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.6.2009 12:11:13   
lindi1
GORENKA,tega pa res ne razumem,moja sestrična je bila celo nosečnost doma,ker ima eno ledvico zakrnelo,in samo druga dela,pa še fino so jo pregledovali,ker to za sabo potegne cel kup problemov,ona jih je imela največ z zatekanjem in z bolečinami v ledvicah,je komaj hodila,tako je bila zatekla in zadihana,tako da res ne razumem,ne vem pa kateero komisijo imamo v domžalah,predvidevam,da ljubljansko,nisem pa ziheruser posted image  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.6.2009 12:14:44   
majakla

Zdravo.

Zanima me samo, ve, ki imate visok pritisk, kakšnega pa imate?

Lp, Maja

Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.6.2009 12:27:16   
lindi1
JAZ SEM GA IMELA ENEPARKRAT OKROG 160,100....POD 140 ZGORNJI NI ŠEL,SPODNJI SE MI PA TUDI GIBLJE OD 90 DO 100 ,ampak sedaj imam itak tablete metildopa 2x dnevno,ne smem nič pametnega počet je rekla nobenih obremenitev,še sprehod bolj tko na izi,nič mastnega jest,nič suhega,slanega čim manj,aja tablete znižajo pritisk,če pa se mi zviša in je 3 dni zapovrstjo 150,95,moram takoj v lj .k internistki,potem pa verjetno v bolnico,tko nekako je rekla inče so beljakovine v urinu tudi...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?