malaMravljica
|
o ne gorenka, se mi tako smislis. Ves, tebe bi morali na bolniski obdrzat sam ves kaj, nasrdate tiste, ki ne bi smele, zato ker ene to izkoriscajo. Je tako, pa tudi ce bo katera jezna name. Poznam primer, ko je bila dvakrat celo nosecnost doma, zdrava kot ribica v vodi, delala zunaj okoli in to dola, ki niti slucajno ne sodijo k noseci zenski. Kje je bila pa tam komisija? Me pogreje ko preberem, da tiste, ki pa res rabite morete pa nazaj delat it. Sam pravice itak se nikoli ni bilo. Aniiiita, super za dopust. Pa se pupo boste dobili. Iiiiiiiiiii se veselis a ne. Pa ti nasi partnerji. Moj mi dela pa drugacne probleme kot nakaterim od vas. Moj bi me povsod s sabo vzel in pol mu tolkokrat recem,da naj naredi moski vecer, pa bi me se na moski vecer s sabo zvleku. Sicer pa sta vceraj minili tocno 2 leti odkar ziviva skupaj. Se se spomnim tistega dne, ko sem se peljala k njemu, jokala sem celo pot, ki pa niti ni bila tako kratka. Danes me na ta racun vabi na vecerjo. Ah ja, pa ime imava izbrano in pol vsi sprasujejo kaj bo in za ime, pol pove cel kup enih imen in zraven se pravo. Grrrrrr... sem mu danes naredila pridigo in dala popolno prepoved uporabe izbranega imena v javnosti. Mah, saj sem itak vedela, da ne bo mogu bit tiho. IN on se je zame bal, da bom zblebetala Katera je sprasevala, ce je kaj narobe ker ne cuti brcik vsak dan? Ne, po moje ni narobe, pri meni je bilo tudi tako, enkrat se tudi poveca kolicina plodovnice in to ublazi brce pol, pa verjetno je odvisno kako lezi. Moj bejbi je ta vikend en dan cel dans strajkal, me je bilo tako strah, pol zvecer sem se vlegla cist zravnana, da sem ga mal cutila, je pa imel zurko pol ponoci. Prej so pa tud bili dnevi, ko ni brcal vsak dan. Lep dan vam zelim!
|