Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:48:38
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: pa popravi ticker od Maje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:51:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:52:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: pa popravi ticker od Maje ups
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:54:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:56:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja. Samo glej, da ne boš kaj pridobila. Če obstaneš na istem ni tako hudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:58:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja. Samo glej, da ne boš kaj pridobila. Če obstaneš na istem ni tako hudo. Eh pri taki prehrani težko, da se zrediš Mislila sem na to, da ne bom tako forsirala z zastavljenim ciljem(beri 55kg). Ne mislim, pa zaiti na stara pota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja. Samo glej, da ne boš kaj pridobila. Če obstaneš na istem ni tako hudo. Eh pri taki prehrani težko, da se zrediš Mislila sem na to, da ne bom tako forsirala z zastavljenim ciljem(beri 55kg). Ne mislim, pa zaiti na stara pota Če ne boš zašla na stara pota itak ni panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:01:45
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw ažurirano. Kako se pa Jaka drži? Mu še vedno noga tako hitro raste? Andražu se je končno umirila na 34
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:02:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw ažurirano. Kako se pa Jaka drži? Mu še vedno noga tako hitro raste? Andražu se je končno umirila na 34 Smo že na 30/31.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:02:58
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, spet me šibaš za 4 poste .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:03:20
|
|
|
|
barbaw
|
Je pa vedno bolj neroden. Cel potolčen, zdaj j imel vmes obdobje, ko je bil malo manj, pa je spet začel s "poškodbami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:04:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, spet me šibaš za 4 poste . Če se bom tako javljala kot do sedaj ne pridem do 14.000.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:05:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, spet me šibaš za 4 poste . Če se bom tako javljala kot do sedaj ne pridem do 14.000. pol sva že dve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:07:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je pa vedno bolj neroden. Cel potolčen, zdaj j imel vmes obdobje, ko je bil malo manj, pa je spet začel s "poškodbami. Naš jih ima vedno več. Do lanskega leta je bilo OK, mogoče sem ter tja kaj, sedaj je pa tak, da mi je kar nerodno, ko je napol nag
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:07:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, spet me šibaš za 4 poste . Če se bom tako javljala kot do sedaj ne pridem do 14.000. pol sva že dve Imam še en kup drugih težav in sem občasno čisto na oncu z živci. zdaj se stanje izboljšuje, ker sta moja starša odšla in lažje diham, edino "sosedje" mi gredo včasih pošteno na jetra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:08:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je pa vedno bolj neroden. Cel potolčen, zdaj j imel vmes obdobje, ko je bil malo manj, pa je spet začel s "poškodbami. Naš jih ima vedno več. Do lanskega leta je bilo OK, mogoče sem ter tja kaj, sedaj je pa tak, da mi je kar nerodno, ko je napol nag Jaka nima mesta kjer ne bi bil potolčen. Po nogah, rokah, hrbtu, trebuhu, še na podplatu je včeraj staknil konkretno trsko in se živalsko drl, ko sva mu jo vlekla ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:08:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Nič, grem pod tušp opraviti mukotrpno delo(britje), pa spat. Naj vam noč mirno mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:09:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, spet me šibaš za 4 poste . Če se bom tako javljala kot do sedaj ne pridem do 14.000. pol sva že dve Imam še en kup drugih težav in sem občasno čisto na oncu z živci. zdaj se stanje izboljšuje, ker sta moja starša odšla in lažje diham, edino "sosedje" mi gredo včasih pošteno na jetra. sosedje so večji problem, ker jih ne moreš spokat v LJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:12:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, spet me šibaš za 4 poste . Če se bom tako javljala kot do sedaj ne pridem do 14.000. pol sva že dve Imam še en kup drugih težav in sem občasno čisto na oncu z živci. zdaj se stanje izboljšuje, ker sta moja starša odšla in lažje diham, edino "sosedje" mi gredo včasih pošteno na jetra. sosedje so večji problem, ker jih ne moreš spokat v LJ škoda Jaz tudi grem, ker imam dovolj danšnjega dne. Upam, da bom lahko hitro šla spat, ker me je strah noči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 21:51:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem pod tušp opraviti mukotrpno delo(britje), pa spat. Naj vam noč mirno mine jst grem jutri na mučenje..brazilska, noge..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 22:56:40
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Da se malo oglasim preden odpeketam v posteljo. Kako sem? Za en k... Kljub antibiotiku se mi je stanje včeraj še poslabšalo. Boli me vsaka mišica, glava, iz nosa curlja na veliko.... Poleg tega gre dragi jutri na službeno pot in se vrne šele v četrtek zvečer in ne vem kako bom zdržala sama z Galom, saj še sama sebe komaj obvladujem. Ja pa še toča nam je danes sklestila kar se je dalo Ni bila debela, a je je bilo dovolj, da je uničila vrt, sadovnjak, brajde, moje rožice... Pa da se ne bom le pritoževala - naš sonček je začel hoditi po štirih Pa še to, Gal je dobil danes prvo dozo proti klopnemu meningoencefalitisu in je pikico v rito še kar dobro prenesel. Se je malo zadrl ob vbodu in je bilo to to. Po drugo dozo greva pa čez tri tedne, ker je P na dopustu. Estrella - koliko si plačala za eno dozo cepiva? Pri nas je 30 evrov. Se je baje podražilo.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 16.6.2009 23:04:26 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 23:07:51
|
|
|
|
Anitka
|
Edina - a si dobila kroglice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:09:02
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro! A danes sem pa prva? Moje stanje je še tako tako, je malo bolje, a še nisem top fit. Spanje pa je bilo sicer Se oglasim kaj kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:25:05
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro Anitka žal mi je za tvoje rožice in pridelek..sem včeraj gledala na 24 ur kako je bilo hudo.. pri nas ni bilo toče.. Spali smo tako tako, se je pa zjutraj Nejc sam zbudil ob 7h...HB vsaj ena muka mi je prihranjena..s tolk težkim srcem ga zjutraj zbudim revčka, ker vem kako je to hudo, in sem prav vesela da se sam zbudi. Danes imam popoldan spet en kup opravkov, od zavarovanja za morje, do centriranja gum, pregleda avta, homolagacije... Včeraj sem Nejcu kupila šeCicibanke za v vodo in nove copatke za vrtec..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:25:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! A danes sem pa prva? Moje stanje je še tako tako, je malo bolje, a še nisem top fit. Spanje pa je bilo sicer saj bo počasi...mene je 7 dni fajn bolelo, pol je pa šlo nazaj...katere AB si pa dobila? Se oglasim kaj kasneje
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......