|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.6.2009 12:15:47   
arupnik3
aja še nekaj je katera dala že osebno delat za malčka
kako to tam poteka????

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.6.2009 12:16:22   
arupnik3
kako slikajo malčka in a rabiš sam rojstni list ......  kako je s podpisom???

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.6.2009 12:19:18   
martka
bodite zdravi in nasmejani še naprej...
mene sam zanima kdaj se dobimo na trojanah??

haha

GH gaja poje dopoldne ob 10h 120 Frutek sadja
ob 16h 120 zelenjave
ob 19h 100 riževih kosmičev Alnatura.
vmes se doji, ponoči spi od 20h do 4h in potem do 7h.

včasih 4h preskoči

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.6.2009 12:26:02   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

aja še nekaj je katera dala že osebno delat za malčka
kako to tam poteka????

Midva sva mu dala osebno delat pred 1.majem, ker smo šli v tujino.

Mislim da je zastonj, sam če hočeš dat urgentno je za plačat. Tako je bilo meni povedano. Midva sva plačala 16 eur, ker sva jo rabila nujno, sva dobila takoj v 1-2 dneh po pošti domov. Slikat pa sva se šla v salon, plačala 10 ali 9 eur, dobila 6 slik (za osebno sva rabila 1 kom). Jaz sem ga imela v naročju, no na kolenih mi je sedel, jaz pa sem imela tetra pleničko preko, da se me ni videlo, potem pa mislim da mene itak zbrišejo iz sliek. Slike so biel v 10 minutah.

Končno smo trije:)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.6.2009 12:27:35   
5ra_28

kako slikajo malčka in a rabiš sam rojstni list ......  kako je s podpisom???

Za otroka podpišeš ti. Rojstnega lista nisem imela, ker imajo vse v računalniku!!!!! Če ti bo tetka na uradu jamrala, ji kar povej, da je vse v računalniku. Midva sva imela le najine dokumente. Rojstnega lista pa nisem imela, ker sva čisto slučajno dala osebno delat, ko sva bila na občini, drugače pa bi ga vzela zraven.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.6.2009 12:44:36   
5ra_28

Katja... ne sekiraj se zarad zelenjave. Ja, bi bilo fino, da bi jo jedla. Sam po moje če jo boš silila, bo jo še bolj odklanjala. Kaj pa če se ji bo fuul zasrala. Tai tud poje 1x več sadja, kot zelenjave, pa ga ne silim. Eni otroci mesa recimo nočejo, potem pa ga pri 4 letih ali pa kdaj sami začnejo jest. Jaz tudi nisem hotela jesti mesa, ko sem bila mala, pa majoneze in francoske solate videt nisem mogla, sam zato ker mi je čudno izgledala...potem pa sem začela jest meso kasneje, francosko pa obožujem. Okusi se spremenijo.
Spomnim pa se, da so me v vrtcu silili z ričetom in enolončnico z makaroni not! Sistem kao: ne greš prej od mize, dokler ne poješ. Pa nisem hotel, ker nisem marala. Pa ti povem, da zdaj ko sam zavoham ričet ali pa vidim tisto enolončnico, mi gredo dlake gor in me kar naježi!!! Sam zato, ker so me silili. Pa imam testenine fuuul rada, sam ne v juhi. user posted image

Otika...bo vredu!!! Držimo pestke. Dve veliki (moji) in dve majhni (Taievi).user posted image

Jaz kuham Taiu kosilo, en krompirček, korenček (domač!!!), grahec pa tud domač!! Ga jaz ka rpol pojem, ko ga luščim. user posted image

Pa bo do vsega tega pojedečl ravno 5 žličk, pa se ne sekiram, ker bo uro kasneje ali dve z veseljem zmazal jabolko! Pa poje vsak dan jabolko, pa je zdravo.
Itak so otroci takšni, da jim ponudiš, pa ne bodo recimo (ne vedno, ampak dostikrat), ko pa sam ješ ali pa kuhaš, pa bi kar jedli zraven.... (sem zadnjičl imela sestrično iz Nemčije na počitnicah, 2 dni sem imela 2 otroka, enga sposojenegauser posted image ), sem vidla, da ne bi raje imela dveh.user posted image
Sem ji ponudila sadje in zelenjavo, recimo paprika se lahko kar sveža je, pa je rekla ne. Pa drugače ima rada zelenjavo in papriko. Potem pa sva rezali zelenjavo za mehiško solato, pa mi je pojedla pol, preden sem sploh skupaj zmešala.user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.6.2009 12:45:42   
5ra_28
Aja...danes sem mal boljše volje, smo dobili regres nakazan! user posted image To bo za morje. user posted image Pa še mal bomo morali zraven dat. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.6.2009 14:49:26   
arupnik3
5ra_28   hvala 

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.6.2009 18:41:31   
andya
arupnik: slikajo različno, prvič sem jo slikala sede na meni, ker še ni sedela. Slike katastrofa. Sem šla drugam, kjer so tudi drugi rekli, da dela lepe slike. Tam pa delajo leže (ko dojenček še ne sedi). Malo se pozanimaj..

mi pa imamo vročino, no danes ne več, P sumi na šesto bolezen, čakamo flekceuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.6.2009 19:07:03   
andya
glede temperature vode: zelo različno od otroka. Naši je še tista v bazenu, ki pravijo da ima 31 stopinj premrzla, pa smo morali it v tisti mali otroški bazenček, ki ima 40 stopinj. Je pa res, da v pokritem bazenu je zrak tako vroč, da je bolj sveže v vodi kot zunaj. Počasi, pa bo.

Glede obroča: naša uživa še bolj, ko jo držimo in se z njo igramo v nizki vodi. Je pa za probat tudi z obročem, da se lahko vsaj pomočiš v vodi. No naša še ni tako zagreta za obroč.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.6.2009 19:07:39   
Anonimen
Oh ja ... pride mami iz sprehoda z Nežo ... zagleda Neži očita (je med tem, ko sta bili na srehodu prišel iz službe) in zažene cel halo ... se mu reži, vriska, steguje rokice proti njemu itd. ... no potem jo pa da mami men v naročje in tamala se začne jokat ... jz pa pol tut user posted image ... ravno tako zgleda, kot bi mi zamerla, k se zadnja 2 dni skor nič ne ukvarjam z njo ... ajoj ... no pa saj vem, da tamala najbrš čuti, da sem zadnjih par dni čist razsuta psihično in ji pol zarad tega najbrš ni fletno pri men bit ... samo vseeno ni fajn občutek user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 16.6.2009 19:09:20 >

(odgovor članu andya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.6.2009 19:33:06   
skorpika
otika, sej bo bolš user posted image user posted image user posted image
verjamem pa, da ni prijetno...še mal pa boš spet aktivna...pa še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.6.2009 19:39:41   
arupnik3
evo smo se slikali in je Tjaša sedela na stolčku jst pa od daleč mal držala za pas in so slikice fenomenalne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.6.2009 21:46:18   
YOZIKA

Evo, mi smo imeli danes posvetovalnico in naš Miha tehta 7,4 kg (se je od zadnjega pregleda kar dobro poredil za 700guser posted image ), tako da nam je glih ratalo podvojit porodno težo. Sem čist happy. Očitno mu kašice bolj teknejo kot mlekecuser posted image Velik je pa 67,5 cm, kar pomeni da je v dobrem mesecu zrasel samo za 0,5 cmuser posted image To mi je mal sumljiv podatek, ampak ok, naj bo.
Drugač pa kar pridno že papcamo sadje in zelenjavo. Ima oboje približno enako rad (mogoče majčkeno rajši sadje), upam da tako tudi ostane. Mi pa zadnje čase zelo nerad je riževo kašico, uspe mi ga prepričat samo za par žličk, pa jo je včasih že kar velik pojedel. Zdaj imam to od Alnature, moram še kakšno drugo probat.

Otika- želim ti, da čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.6.2009 22:08:10   
katja_p
Nahrbtnik: ja, res je zakon!

T vode: men je P rekla, da jo lahk dam v morsko vodo, če pa bo pokazala, da ji ni všeč, pač ven in naj je ne silim.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.6.2009 22:42:12   
vrtnica21

Katja_p
Glede zelenjave....naša tudi ni pretirano marala zelenjavnih zadev. Ta teden sem ji pa prvič vmešala notri malo piščančjega meska in je tok odpirala usta, da nisem mogla verjeti. Jaz hrane ne solim.
Poskusi s to varianto. Proti koncu 6 meseca že lahko dodaš belo meso.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.6.2009 22:56:35   
Anonimen
Naša je tut čisto navdušena nad meskom (do sedaj piščančje in telečje) ... ji je danes babi skuhala piščančjo obaro z krompirjem in korenčkom, pa potem vse skupaj zmiksala in tamala jo je pojedla v šusu user posted image .

(odgovor članu vrtnica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.6.2009 9:36:48   
5ra_28

Otika...tvoja Neža pa že prav vse papca. Pridna punca!

Tai je včerja za kosilo pojedel bolj mal zelenjave in krompirčka. Pa je bilo še meni dobro, to kar sem mu naredila. Včasih meni te 'vse skupaj namiksane zadeve' niso preveč dobre, tako da ga prav razumem, da mu ni tega za jest.

Je včeraj pojedel kakih 5 žličk kosila, krompirček z zelenjavo, potem pa zaprl usta in se smejal zraven!!! Lump mali!

Mi2 z mojim pa imava danes obletnico!user posted image Moram bananino rolado naredit, jo obožuje!!!!!

Pa na ogledalo v kopalnico sem mu zvečer nekaj s kremo (s prsti s kremo - namesto s šminko) napisala, da bi danes zjutraj videl in bi ga presenetilo... pa sem ga včeraj zvečer pred spanjem vprašala, če še gre v kopalnico, je rekel da ne, potem pa je vseeno šel, pa se je začel fuuul smejat. Ideja dobra, plan izjalovil.

Kaj pa toča včeraj???!!! Pri nas takale:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.6.2009 11:13:06   
arupnik3
živjo
ja toča ???  pri nas je ni bilo user posted image user posted image
dans bla že po nakupih spet prazna denarnica

tamala spi

drugače sm pa dala delat osebno in so rekl da bo v 4 dneh user posted image user posted image   in za papirje tut prašala ni sam podatke je rabla (ime,priimek)

lep dan

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.6.2009 12:18:11   
tasa.m
Oj,

Glede kopanja v morju je meni P rekla, da lahko, če otroku paše. Mi smo nabavili kar fredov obroč, naša je v njem kar zadovoljna, ker v navadnem samo sedi, v fredovem se pa ful odriva, otrok je bolj v vodi, drugače je pa še boljša varianta te "penaste kače", ker so rokice in nogice bolj proste in še bolj čofotajo. Mi jih imamo na tečajo in otroci ful uživajo, samo ga moraš pa kar držat, pa še peno zraven. 

Vaši malčki že ful jejo. Jaz bom pa zdaj začela uvajati dva obroka na dan, dopoldne sadnega in popoldne zelenjavni obrok, zvečer pa še mlečno kašico. Naša ne poje nikoli več kot 60 ml user posted image .
Tudi mi imamo dneve, ko lepo je, včasih pa tudi ust ne odpre.

Še deset dni pa gremo na morje user posted image .
S spanjem pa smo še zmeraj na istem, bi bila celo noč na zizi, jaz sem pa že en mesec kot zombi.

Otika, zate eno user posted image , da se ti koleno čimhitreje pozdravi. Pa da bo Neži lahko čim prej šla na sprehod z mamico.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.6.2009 12:27:56   
tasa.m

Še slikica iz sprehoda:
user posted image

Pa naša dva zobka:
user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.6.2009 12:30:15   
arupnik3
eno vprašanje kakšen lonček imate ozirma bote nabavle za otročičke da bojo iz nji pili???
jst sm mislila tegale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156568

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.6.2009 12:31:42   
Anonimen
tasa.m ... iiii kako lušna punca!
Če sem prav videla ima vaš Buzz sprednje kolo napihljivo ... kje ste pa to dobili in koliko je stalo, če smem vprašat.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.6.2009 12:36:56   
5ra_28

eno vprašanje kakšen lonček imate ozirma bote nabavle za otročičke da bojo iz nji pili???
jst sm mislila tegale:

Jaz že imam 2 Nukova, to je Tai dobil že zelo hitro za razna darila, tako da je že imel za naprej. Oba sta od 6.mescev naprej, le da je en mal večji. Jaz mu dam včasih za pit iz tega in mu kažem, kako naj prime za ročaje, sam tisti cucelj, ki ni kot mehek cucelj kar nekaj 'grizlja' in žveči, tako da bolj mal spije. Včasih pije, včasih pa sam žuli tisti cucelj, ker ni mehek kot pri navadnih flaškah. Iz tega kar samo teče. Tako da bo še nekaj časa trajalo, da bo res znal sam pit ven. Ti napisi gor, od koliko mescev naprej so določene zadeve...to itak pretiravajo.

tasa...super za morje. Mi smo pa v fazi iskanja in rezervacij.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.6.2009 12:37:59   
Anonimen

jst sm mislila tegale:

Najprej sem ji kupila ot Tommee Tippee lonček pa ni znala pit iz njega, ker je bil ustnik pretrd ... potem sem ji v Müllerju kupila Nubbyjev lonček, ki ima podoben sistem kot TT-jev ... samo da je ustnik ful bolj mehak. Samo iz tega tut ne zna pit ... nekaj stiska pa ji voda priteče potem pa pogoltnit ne zna in je čisto vsa mokra. No tak da še naprej pije vodo iz flaške. Sem ji pa parkrat že ponudila samokozarec in se ji je ful dobro zdelo, samo je bila tut kar precej mokra potem.

Mi gremo pa na morje že 24., torej naslednji teden in komaj čakam, da bomo sami trije in da mojmu ne bo treba skos delat. Upam pa da bo do takrat moja noga že tolk vredu, da bom lahko vsaj samo z eno berglo okrog kravsala. Moram pa še nekje kake kopalke staknit, samo ne vem čisto točno, kako bom to izvedla s to nogo ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.6.2009 12:52:24 >

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?