|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
17.6.2009 15:24:30   
gemina
Hoj,

tasa.m....pa res????? tudi jaz imam buzza, pa nimam takega sprednjega kolesauser posted image Kje ste to nabavli???? Drugače jo pa pripasaj pod rokama (tako ga jaz), da ima roke proste in se lahko malo nagiba naprej in drži za varovalo...naš tak fulare uživa;) Aja, pa malo bolj pol pas zategni, da ne bo ven padlauser posted image

Javi!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.6.2009 16:13:02   
gemina
Otika, vi pa kar na morej!!!! Tud jest že komi čakam....Kam pa šibate, če ni skrivnost????

LP

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.6.2009 16:14:51   
Anonimen
Ne prav daleč ... do Izole se bomo zategnili in tam preživeli 10 dni ... upam da ne bodo preveč oblačni in deževni. No pa tut če lije cele dneve ... briga me ... važno da bomo skupaj, ko drugače nismo prav dosti.

(odgovor članu gemina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.6.2009 16:19:22   
gemina
Izola je fajn! Tja sva hodila z mojim  za vikend na jadrnico, ko so jo še imeli v klubu. Poceni prenočišče in jadranje za cel vikend....20€ al neki takega. Kak je blo fajn....marina, poceni klubska kavica v marini, nedaleč simonov zaliv in pa seveda kjut mestece....rada sva šla po tisti umetniški ulici, polni slik, zvečer pa flaša viskija ;)...hja, fajn študentski cajti ;)

Joj, kak me je odneslo zdele!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.6.2009 16:47:40   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: gemina
tasa.m....pa res????? tudi jaz imam buzza, pa nimam takega sprednjega kolesauser posted image Kje ste to nabavli???? Drugače jo pa pripasaj pod rokama (tako ga jaz), da ima roke proste in se lahko malo nagiba naprej in drži za varovalo...naš tak fulare uživa;) Aja, pa malo bolj pol pas zategni, da ne bo ven padlauser posted image

Bom poskusila, pa javim user posted image . Aja kolo so pripeljali iz Nemčije, v BC se niso hoteli kaj trudit za stranke, so samo rekli, da mogoče septembra dobijo to robo user posted image , v njihovem katalogu ga pa imajo že nekaj časa (Quinninem). Mogoče se ga da že dobiti tudi v BC. Jaz sem to spraševala marca.

Danes smo jedli korenček, cvetačo in krompirček pa ji je bilo všeč, samo se je potem začela jokat, ko je šlo preveč počasi.

Smo pa danes dobili tretji zobek (zgoraj) user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.6.2009 16:53:06   
tasa.m
Izola je tudi meni ful fajna, še posebaj sprehodi od Simonovega zaliva do Izole. Mi gremo oz. midve greve pa v Crikvenico z babi in dedijem. Konec julija pa gremo potem še skupaj z eno familijo, ki imajo tri mesece starejšega user posted image  od Lare, to bo še luštn.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
17.6.2009 22:42:55   
nanaa
Ojla,

danes pa smo dan preživeli po trenutno meni najbolj priljubljenih trgovinahuser posted image , v Baby centru smo nabavli sedež za Hano in seveda si nisem mogla pomagat in je roza-moder :), pa slinček za hranjenje, pa še vrtiljak z medvedki smo reklamirali je kar nehal delat. Potem pa smo šli še v Pikapolonico zamenjat gugalnico, ker je za krst dobila dve in tako smo ji nabavli že kolo:).
Res smo bile dejavne, pa še v mojo službo smo šle sodelavce pozdravit, jih je bilo kar luštno vidit.

5ra_28 - mi smo ji tudi dali osebno delat in ni bilo nič urgentno pa smo plačali mislim da 13 eur, hecno.

Otika - želim ti čimprejšnje okrevanje kolena.user posted image user posted image

Punce sedaj pa zares potrebujem vašo pomoč:); namreč me sedaj čez dan že tudi kar dobro jemo in zvečer preden gre spati pojemo riževo kašico potem jo še malo podojim, vendar opažam da ni več lačna se samo malo pocrklja, no ponoči pa bi ona jedla samo pri meni, kako bi jo ve pripravile na flaško ponoči? Flaško zaenkrat čisto zavrača tudi, če je moje mleko v njej.user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
17.6.2009 22:50:17   
pumpkin23
Ojla pupe

Mi smo skos zunaj, veliko na morju, plaval še nismo, smo samo namakal nogice, mamo en zobek in drugi je na pohodu. V ponedeljek smo bili še zadnjič cepljeni in zdej je nas velikan velik že 68cm in tehta 6590g.
Trudimo se z GH pa nam nekako ne gre. Edin danes je z veseljem jedu špinačo in krompir vendar kot zakleto sem naredila ful malo user posted image . Sem probala tudi s sadjem pa ga ne mara.Vztrajnost se splačauser posted image . Po navadi meni pije vodo kar po žlički ali iz kozarca, ko pa smo kje na poti pa iz flaške. Zna piti tudi iz tiste aventove flaške ki ima trd cucelj, samo zdej ko mu rastejo zobki si s tistim raj drgne kot pa da bi piluser posted image .

Javite kdaj bodo Trojane. Upam da ne bomo na morju

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
17.6.2009 23:20:31   
blackcoffee
ojla pupe!
vidim, ste ble neki važne s fotkami... no, da še gromkega dodamo.
..pa imamo kolekcijo svojih, že polletnih otročičkov. :)

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.6.2009 23:27:46 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.6.2009 23:28:31   
Detece
Uf kakšen lepotec je ta tvoj gromki....

Mi gremo pa 1. rundo na morju naslednji teden...Juhuuu....mami že komaj čaka....
Nabavila sem mu neoprensko obleko, obroček, bazenček.....Tako, da smo polno opremljeni...

Sem zelo v pomanjkanju časa, pa še Ruj je vsak dan bolj tečen....Ne vem, mogoče se bo pa le prikazal kak zobek počasi..

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.6.2009 23:30:17   
Detece
No da povem kako je še z osebno, ker sva jo ravno te dni dala delati...Vsaka odebna se plača..V primeru, da o želiš urgentno moraš doplačati 1,78 centa....

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.6.2009 9:01:16   
tasa.m
Gromki je pa že pravi lepotec user posted image .

Mi smo imeli celo noč jokanje, ji oba zgornja zobka lezeta ven, eden je že pokukal, drugi bo pa zgleda kmalu, pa tudi čez dan je malce tečkasta. Ji pred spanjem dajem daleron, pa pomaga za kakšne tri, štiri ure, potem pa jok, več si ga pa kar ne upam dati.
Včeraj smo jedli zjutraj banano + marelico (ji marelica ne odgovarja najbolje), popoldne korenje + bučke (je tako zmazala), zvečer pa še riževa kašica (zdaj jo poje 100 ml). Tako, da je en napredek pri hrani.

Nam je pa včeraj na plavanju uspela slikica pod vodo user posted image , ko dobim CD vam jo pokažem.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.6.2009 9:41:18   
5ra_28
Tasa..tvoja pa ze ima zobkov kot da gre v šolo.user posted image
Naš še nima nobenega zunaj!

Je pa bil včeraj priden, je za kosilo pojedel cel njegov krožnik špinače s pirejem!!

Marelice pa Tai tudi noče jest, se kar cel trese zraven. So kar kisle, še posebej če so zmiksane. Sveže niti ne toliko.

Jaz pa sem happy. Gremo v sredo (čez 5 dni) na morje. Izvedela včeraj. Ful sva pošiljala maila na apartmaje, pa so nama vsi javljali, da je do septembra vse polno, user posted image včeraj zvečer pa dobiva mail, da je apartma za 4 osebe!!! prost in da ga dobiva za ceno pol manj, kot sva gledala ostale apartmaje za 2 osebi!!!! Jeeejjj!!!! Sva že dobila potrjeno!! Makarska riviera, here we come!!!!

lep dan vsem malčkom in mamicam. Mi danes popoldan spet pičimo na Pohorje, tudi včeraj smo bili. Nahrbtnik je zakon!!!! Jutri pa na izlet z njim.

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.6.2009 10:09:24   
skorpika
5ra_28 kako pa imaš namontiranega malega notri, tko da ti gleda čez? jst sem kupila nahrbtnik od maya maya pa je tut čist hud, sam ne vem al ga lahko uporabljam že zdaj, ko še ne sedi samostojno al ne? drugač ima sedalo nastavljivo na različne višine...no tegale mamo...upam da bo ratal link...

http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.6.2009 10:12:32   
skorpika
še eno vprašanje: ali se mlečna kašica šteje kot mleko oz. mlečno obrok?
ker naš ima zdej obroke takole:

- ob 8ih 180ml mleka
- ob 11.30 200g zelenjave
- ob 14.30 180ml mleka (to bi zamenjala z mlečno kašico na žlico, zato sprašujem)
- ob 17.30 200g sadja
- ob 20ih 180ml mleka

spi celo noč že kakšen mesec...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.6.2009 10:14:22   
skorpika
Otika, kako si rešila zadevo z žulji, vem da si neki časa nazaj spraševala? ej pr men je ratal to že mal neznosno...čevlji so vsi stari oz. že ponošeni, jst pa povsod krvave žulje...na podplatih, na vrhu, povsod user posted image user posted image user posted image ...tko da hodim zdej ko je 30st v supergah...katastrofa

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.6.2009 10:15:57   
skorpika
pa imeli smo pregled pri 6m...veliki smo 72cm in tehtamo 8160g...čist po jusu...cepljenje preživeli brez reakcije, teste tudi opravili, lulali v vrečko ko taveliki, vse bpuser posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.6.2009 10:25:33   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

5ra_28 kako pa imaš namontiranega malega notri, tko da ti gleda čez? jst sem kupila nahrbtnik od maya maya pa je tut čist hud, sam ne vem al ga lahko uporabljam že zdaj, ko še ne sedi samostojno al ne? drugač ima sedalo nastavljivo na različne višine...no tegale mamo...upam da bo ratal link...

http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html

Midva sva ga dala takole noter, da ima ravno bradico preko obroča okrog. Zato da z bradico ne ruka noter, ko se ziba. Sam vidim, da pri tvojem ni okrog obroča, ampak sam pena na hrbtu 'nosača', če se ne motim.

Mi imamo takšnega, sam temnejše barve: http://www.chicco.si/ProductDetails/11/pgoid/c07a6be2-894a-4573-bb15-1feef6ace943/lang/Croatian/Nahrbtnik---Caddy.wshtml

Na tem nahrbtniku je bilo napisano od 6m naprej, sam ker vem da itak ful vsepovsod s temi mesci pretiravajo (napišejo prej, kot v resnici lahko). Glej na to, da lahko koliko toliko sam samostojno sedi. Tai že ujame ravnotežje, ko sega po igračah ali ko ga zanese. Ni še čisto 100%, sam je vsak teden večji napredek. Ni več sam tistih par sekund sedenja, kot na začetku. Tako da nama recimo tu noter tako sedi, da je v obliki sedeža, da ima rito vodoravno, nogice pa naprej in prav vriska noter. Sva ga probala v Filiked (al kak se reče, imajo jih v BC), tam pa je še čist premajhen, pa je bil sedež najvišje, pa se je skoraj izgubil noter, glavico imel direkt pred obročem (kar je nevarno in moteče), pa še nogice je imel na stran, kot žaba, ne naprej.
upam da sem pomagala

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.6.2009 10:29:03   
5ra_28

pa imeli smo pregled pri 6m...veliki smo 72cm in tehtamo 8160g...čist po jusu...cepljenje preživeli brez reakcije, teste tudi opravili, lulali v vrečko ko taveliki, vse bpuser posted image

Tai pa pri 6m 68 cm in kg manj! Saj tudi poje manj, se mi zdi. Zjutraj 120 ml vode + mlečna kašica (ali sadna, ali kesolino ali gris z banano), okrog 11-12h ali banana ali jabolko (oboje celo) z drobljenimi keksi, okrog 14-15h krompirček z zelenjavo ali pa samo zelnjava (če je noče kaj dosti, dobi pač to kar ima rad in imam pri roki, ne grem recimo kuhat krompirčka, če pa je lačen), okrog 17-18 kak desert user posted image , maline ali kak tak sadež, zvečer pred spanjem pa še flaška 120 ml + mlečna kašica.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.6.2009 10:29:05   
skorpika
super, hvala za info, se bom doma mal poigrala in ga probala notr posadit...no sej sva ga dala notr takoj ko sva ga kupila in se je ful smejal, sam tko da bi pa kam šli, to pa še ne...sam bi že rada šla mal na šmarno pogledat...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.6.2009 10:30:33   
5ra_28

5ra_28 kako pa imaš namontiranega malega notri, tko da ti gleda čez?

Aja, itak če on ne bi videl čez, bi bilo samo jamranje. On mora gledat okrog kaj se dogaja!!!!!! user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.6.2009 10:30:51   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Tai pa pri 6m 68 cm in kg manj! Saj tudi poje manj, se mi zdi. Zjutraj 120 ml vode + mlečna kašica (ali sadna, ali kesolino ali gris z banano), okrog 11-12h ali banana ali jabolko (oboje celo) z drobljenimi keksi, okrog 14-15h krompirček z zelenjavo ali pa samo zelnjava (če je noče kaj dosti, dobi pač to kar ima rad in imam pri roki, ne grem recimo kuhat krompirčka, če pa je lačen), okrog 17-18 kak desert user posted image , maline ali kak tak sadež, zvečer pred spanjem pa še flaška 120 ml + mlečna kašica.

ja to je pa res manj...ma naš poje vse kar mu dam...količinsko sicer ima mejo HB user posted image ...sploh nimam problemov, sadje in zelenjavo enako rad mljaska...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.6.2009 10:33:27   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

5ra_28 kako pa imaš namontiranega malega notri, tko da ti gleda čez?

Aja, itak če on ne bi videl čez, bi bilo samo jamranje. On mora gledat okrog kaj se dogaja!!!!!! user posted image

ja sej pr nas je isto...sam nisva si pa še tok časa vzela da bi ga ornk notr naštimala, ker to sva kupila kakšen mesec nazaj ko je blo 50% znižanje, drugač je čist predrag bil...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.6.2009 11:08:08   
Anonimen
Alo!

Skorpika, ma žulji so se kar vnesli ... samo pomoje bo naslednjo pomlad spet isto. Sem si pa tiste dele, kjer mi ponavadi nastanejo žulji, oblepila s flajštrom (si lahko predstavljaš kako božanske noge sem imela potem, vse poflajštrane user posted image ) ... ampak postopoma so se mi utrdile in zdaj razen sledov po žuljih, nimam ničesar več.

Kavica ... Thor je pa res pravi lepotec ... in kje so zdaj vsi tisti silni kg, ki jih je imel na zečetku user posted image Ni ni več takih ličkov ... samo še minikenček user posted image

Kako ste kaj drugače? Mi smo imeli razburljivo noč, ko se je tamala na 2 uri zbujala ... pa kljub temu, da jo zdaj ko imam koleno fuč, moj pedena ponoči, sem se mogla jaz vsakič čist predramit, ker moj ne sliši Neže ponoči ama čisto nič user posted image ... tak da sem se mogla jaz zbudit, da sem njega zbudila, da je šel Nežo spedenat ... bemti desce!
Najbrž tut Nežo spet zobki mučijo, al kaj jaz vem, ko je zadnjih par dni prav sitkana ... no al pa je taka samo ko je z mano ... ko jo vidim z babico, mojim al pa mojo sestro, je zmeram čist dobre volje ... bemti koleno!

Dons sem neki sitna pa se ne preveč menit za tole moje bemtenje ... sva imela z mojim kratek stik zjutraj ... bemti desce!

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.6.2009 11:17:38   
skorpika
ej otika pr men bi blo pa zihr lepš vidt flajštre kot pa čist ogulene noge...pa sploh ne vem od česa to kr naenkrat...ej pa boli za znoret!
ja desci...haha...moj je spet šel za pet dni tko da sva sama sigurn do srede, mogoče še kej dlje user posted image user posted image user posted image
za povrh mi je pa še zjutraj steklokeramična plošča šla k vraguuser posted image user posted image user posted image , itak pol leta čez garancijo samo, tko da upam da ne bo preveč € šlo... in zdej ne morem nič skuhat, ne sebi, ne maticu...tko da babi servis vabi...serviserji pa vsi zasedeni...smo enmu pojamral da mamo dojenčka, če bi lahko prišel danes ali vsaj jutri...upam da bo...čist sem zgubljena brez kuharije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?