|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
19.6.2009 11:18:46   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

ojla pupe!
vidim, ste ble neki važne s fotkami... no, da še gromkega dodamo.
..pa imamo kolekcijo svojih, že polletnih otročičkov. :)

user posted image

user posted image

ja thor je pa res pravi cukr!!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.6.2009 11:30:05   
5ra_28

Hehe, kak sta obe mahnili čez svoje dedce..user posted image

Ej, ti žulji???!! pa od česa to dobita?? Od čevljev, sandalov ali od japonk. Ker že fuuul dolg nosim samo japonke, razen za na Pohorje, drugače pa samo japonke...v šoping, na sprehod..še v naš sosednji gozd. Pa me zažulijo samo nove.

No, upam da bo boljše.

Otika..ti se kar izkašljajuser posted image . Je potem boljše.

Kdaj Trojane?

Komaj čakam morje...user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
19.6.2009 12:09:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
Hehe, kak sta obe mahnili čez svoje dedce..user posted image   ... Je treba vsake tolko, da ne mislijo kaki carji so user posted image

Ej, ti žulji???!! pa od česa to dobita?? Od čevljev, sandalov ali od japonk. Ker že fuuul dolg nosim samo japonke, razen za na Pohorje, drugače pa samo japonke...v šoping, na sprehod..še v naš sosednji gozd. Pa me zažulijo samo nove. ... žulje dobim ponavadi ko iz udobnih spomladanskih čevljev (beri: superg) preklopim na balerinke, japonke, natikače itd. in potem imam kak mesec ali dva čisto žuljave, dokler se mi noga ne navadi.

No, upam da bo boljše.

Otika..ti se kar izkašljajuser posted image . Je potem boljše. ... malo je ja ... sam ko bi še decu kaj čez njegovo debelo in za moje glasove selektivno prebojno lobanjo kaj prišlo user posted image  

Kdaj Trojane? ... bom se za en datum probala z vami dogovort, ko z morja pridem, ok? ... No če ste že ravno mene določile, da "organiziram" user posted image

Komaj čakam morje...user posted image   ... jaz tut ... še 5x gremo spat user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa predvčerajšnjim prek spleta naročila ene kopalke od Lisce in ne bote verjele, prejle sem jih že dobila in SO MI PRAAAAAAV!!!!!!!! JUPIIII!!!

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
19.6.2009 14:04:45   
5ra_28
Super za kopalke!!! user posted image Jaz še imam kar dvojne stare.

Mi tudi 5x spat. Gremov sredo zgodaj zjutraj. Prejle sva ravno nabavila v DMu kašice. Je babi dala svoj prispevek. user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
19.6.2009 14:14:39   
Detece
Ojla!

Tudi mi gremo kmalu na morje. Naslednjo soboto....jupiiii

Kopalke...katastrofa....Je problem najdet številko 40F....Tudi jaz sem našla Liscine, in so ok.....Drugač mi pa nobene stare niso prav,,,,

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
19.6.2009 14:18:21   
Anonimen
Men tut stare niso nobene prav ... ene so za silo, samo imam joške pri popkunekje v njih user posted image ... zdaj sem pa tele naročila v številki 44F in so super: http://www.lisca.com/index.php?page=dvodelne-kopalke-malaga-3&lang=si_SI&local=si
Pa še cena ni neki pretirana ... no v primerjavi s 120€ za ene kopalke iz Feline, je pravi drobiž tole user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
19.6.2009 14:52:15   
skorpika

Hehe, kak sta obe mahnili čez svoje dedce..user posted image

Ej, ti žulji???!! pa od česa to dobita?? Od čevljev, sandalov ali od japonk. Ker že fuuul dolg nosim samo japonke, razen za na Pohorje, drugače pa samo japonke...v šoping, na sprehod..še v naš sosednji gozd. Pa me zažulijo samo nove.

ja treba mal, itak, je že otika obrazložila, ne bom ponavljala, haha...je približno isto...

ja žulje sem dobila od japonk in sandalov, ki sem jih uspešno gulila par let brez problemov in za povsod...zdej pa kr neki vse skup...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
19.6.2009 14:53:15   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Men tut stare niso nobene prav ... ene so za silo, samo imam joške pri popkunekje v njih user posted image ... zdaj sem pa tele naročila v številki 44F in so super: http://www.lisca.com/index.php?page=dvodelne-kopalke-malaga-3&lang=si_SI&local=si
Pa še cena ni neki pretirana ... no v primerjavi s 120€ za ene kopalke iz Feline, je pravi drobiž tole user posted image .

lepe kopalke ful...jst nosim kar ta stare, športne adidaske so zakon...jst bi bla v takih 40B vrjetn mal smešna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
19.6.2009 14:54:45   
skorpika
mi pa na morčka šel septembra...prejšnji teden smo bli v bohinju, imeli srečo z vremenom in se imeli noro lepo...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
19.6.2009 15:10:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

lepe kopalke ful...jst nosim kar ta stare, športne adidaske so zakon...jst bi bla v takih 40B vrjetn mal smešna user posted image

B košara je pa res najboljša za kopalke ... maš skor ker hočeš lahko ... prosim ne pritožuj se, da ti čez noč ne zrasejo do Fja, ker pol se boš pa imela za kaj pritoževat user posted image .

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
19.6.2009 17:25:36   
Detece
Ja Otika mi2 že vema ne...Groza!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
19.6.2009 20:37:37   
zverinca
elow čveke!!

pridne steuser posted image

desci: ne bi, midva se vsako noč skoraj da ločiva, potem čez dan je pa idealno družinsko življenje, se hecava da sva res 'kot dan in noč'.. ampak to je sam preutrujenost, zdej sva zmenjena da se greva ponoči tiho mašo, da nisva nesramna drug do drugega, sam kako noč pa vseeno kaj ven butne... ah saj bo mimo...

Črnkofe: ma je res cuker tvoj gromki!! kake okice!!!

S prehrano ste pa vse ful pridne, no moj mladič ta teden probava sadje, smo le na enem obroku GH še za enkrat, počasi pa bom uvedla dva.. se mi ne mudi. Ziza je še vedno zakonuser posted image

Drgač pa vidim da že vse počasi pakirate na morje, mi tudi, konec drugega tedna se selimo dol, skoraj dobesedno, če bo vse po sreči (predvsem vreme!!) bom jaz do 15.8 dol, vmes le en teden doma, pa še za U" morava nekako splanirat varstvo otrok na morjuuser posted image kombinatorika laufa!! user posted image
kopalk pa še nisem probala lanskoletnih, ne upam... sicer kg so ok, sam .. kaj ko se vse neki maje pa gunca za manouser posted image
Otika lepe kopalke!!!! sploh mi je spodnji del všeč, da ni ful urezanuser posted image

Krofi, jaaa!! sam a bi lohk pol, septembra? ne vem, prvi vikend recimo, predlagam datumuser posted image

< Sporočilo je popravil zverinca -- 19.6.2009 20:38:09 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
19.6.2009 21:12:59   
tasa.m

Tasa..tvoja pa ze ima zobkov kot da gre v šolo.user posted image
Naš še nima nobenega zunaj!

Joj ja, je ful bogica, kmalu jih bomo imeli 6, zgoraj je eden že čist pokukal, pri treh so pa že š****. Saj vem zakaj že cel mesec ne spimo, zadnje dve noči sta bile pa sploh obupne. Se moj heca, zakaj ji sploh dajem kašice, ko bi pa lah že cel kare pojedla.  

O kopalke, jaz nosim še kar lanske, samo pri zizah bi bile lahko malce večje, bodo bolj bikinkam podobne user posted image . Jaz sem pa komi zdaj prilezla na B košarico. Upam, da bodo tudi tako ostale user posted image .  

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
19.6.2009 21:17:59   
Anonimen
Oooo, Zverca ... pa si se le malo prikazala user posted image . Sem ti malo fouš zarad morja ... jz bi bla tut kar cel mesec al pa še kaj več tam ...

Pri nas je pa tamala rahlo zakuhala ... je bila drugače čisto živahna in lepo je jedla, samo malo sitkana je bila pa prejle se mi je zdela malo vroča v glavo in trup ... pa sem ji zmerila temperaturo in jo je imela revica 38,4°C ... bogica ... sem ji dala pol žličke Calpola pa v posteljo in zdaj spi ... upam da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image . Kdaj naj jo peljemo k zdravniku, če ne bo bolje?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
20.6.2009 0:28:49   
nanaa
Punce sedaj pa zares potrebujem vašo pomoč:); namreč me sedaj čez dan že tudi kar dobro jemo in zvečer preden gre spati pojemo riževo kašico potem jo še malo podojim, vendar opažam da ni več lačna se samo malo pocrklja, no ponoči pa bi ona jedla samo pri meni, kako bi jo ve pripravile na flaško ponoči? Flaško zaenkrat čisto zavrača tudi, če je moje mleko v njej.

Kakšna ideja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
20.6.2009 8:17:45   
Detece
Nanaa najbrž tvoja pupa ponoči ni lačna ampak se samo carta, zato pa noče flaške. Tudi mi se še ponči cartamo na prsih. Jaz se s tem ne obremenjujem, bo že minilo.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
20.6.2009 10:29:25   
tasa.m
Tudi naša noče flaške ponoči. Sem šla eno noč v drugo sobo spat, da bi se kaj naspala, moj pa je imel prištimano flaško, pa ni ratalo, je bila ob enih zjutraj že na zizi. Je tako jokala in iskala zizo, da ni šlo drugače.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
20.6.2009 10:50:53   
pišapela
Pozdravljene!

Vse hitite na morje. Vam kar malo zavidam. Mi smo namreč že konec. Smo se prejšnji teden vrnili z Grčije, kjer smo se imeli super. Malika je uživala sto na uro. No upam, da skočimo še kam za vikend, pa mogoče še za kakšen teden potem v septembru.

Naša je tudi imela zdaj tri dni vročino 38,5. Pa sva jo včeraj peljala k zdravniku, jo je pregledala, dali smo vodo, pa je vse OK. Rekla je, da če se bodo pojavili izpuščaji, je to šesta bolezen. No in danes je res cela flekasta, vročine pa ni več.

Zobkov še zaenkrat nimamo. Začeli smo tudi z gosto hrano in kar gre, čeprav je še vedno najboljša mamina ziza.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
20.6.2009 14:07:43   
arupnik3
živjo
gromki je pravi mali gospodič
ja dedci so in bojo taki in drugačni user posted image
mojega danes ni cel dan juti ga tudi ni skoraj cel dan sam popoldne ga grem nekam iskat tko da tudi če bi se hotla skregat se nimava cajta user posted image user posted image

uf jst pa moram potrkat že zlo dolg nism mela žulja sam kadr obujem kake hude špičake mam bel problem z bradavicami na podplatih user posted image

kopalke mam jst tut še lanske so mi čisto prav edino mal mi je smešn tista koža na trebuhu user posted image user posted image

ja morje mi tudi čakamo joj še 10 dni

naša pa še nobenga zobka upam da ne bo na morju kriza user posted image

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
20.6.2009 17:14:10   
Anonimen
Naša ima pa šekar vročino user posted image . Zjutraj je sicer padla pod 37, zdaj je pa spet 38,1. Je dobila spet Calpol. Pa sitkana je tako zelo ... čisto nič ji ne paše ... hb je moj doma, ker jaz je ne morem okrog nosit ...

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
20.6.2009 17:31:42   
Detece
Otika pa kaj sta šli k pediatru?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
20.6.2009 18:23:06   
pike
Ojla,

vidim, da vas je veliko z mislimi na morju. Mi ga letos preskočimo vendar drugo leto zagotovo gremo. Letos jo bomo samo na kakšen izlet mahnili in pa v toplice.

GH - še vedno zizika in malo jabolčne čežane. Vendar bi vse drugo kar mi jemo tudi jedla samo ji nočem preveč dati ker naša ima krepkih 10 kg in je P rekla, da ji naj dam hrano z manj maščobe oz. kuhano sadje in zelenjavo čeprav vidim, da ona bi brez problema tudi kaj takega kar jemo mi.

ZOBKI - vse je že precej napeto tako, da 1 v kratkem pričakujemo.

Otika - mogoče ima vročino zaradi prihajajočega zobka. Če vročina v 2 dneh ne bi padla pojdi do P. Upam, da bo minilo.

Vreme je zauser posted image . včeraj vroče kouser posted image . Danes pa dež in zebe. Edino kar je bilo fajn je to, da smo bolje spali.

Lep pozdravčekuser posted image

< Sporočilo je popravil pike -- 20.6.2009 18:24:40 >

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
20.6.2009 20:34:44   
Anonimen
Nisva je še peljala k P ... je danes komaj prvi dan ... če jutri ne bo bolje bom pa klicala v ZD, kaj naj naredimo. Ajoj ... kolk ni lušno, če je tolk mali dojenček bolančkan. Pa še ko pri men sploh noče bit, jaz bi jo pa tako rada pocrkljala in potolažila, ko ji je hudo user posted image .

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
21.6.2009 8:11:33   
arupnik3
ojla
oz dobro jutro
kako ste?
no ja danes sem leteča grem k mojimi mal pogledat pa potem h bratu na kosilo pol pa še na eno veselico pogledat če bo vreme zdržalo
tko da to je to
lepo bodite pa se slišmo
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
21.6.2009 8:56:22   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: pišapela

Naša je tudi imela zdaj tri dni vročino 38,5. Pa sva jo včeraj peljala k zdravniku, jo je pregledala, dali smo vodo, pa je vse OK. Rekla je, da če se bodo pojavili izpuščaji, je to šesta bolezen. No in danes je res cela flekasta, vročine pa ni več.

Tudi naš je imel malo vročine že v sredo in četrtek,... v četrtek sva bila pri pediatrinji zaradi cepljenja, pa smo prestavili, ker je imel malce vročine in ful je jokal user posted image . Evo, včeraj zjutraj pa čist flekast, najprej okoli pasu, pa sem mislila da je zaradi plenic (zamenjala plenice), potem se je začelo širiti po celem trupu, zvečer je bil še v obraz čisto rdeč (razen okoli ust in po nosu), kmalu rdečica izginila, pa celo noč se je nekaj napol zbujal. Danes so izpuščaji že skoraj vse povsod, samo še po rokah in po spodnjem delu nog jih nima.
Vročine HB nima, je še kar dobre volje, samo poje pa mi ne prav veliko )včeraj okoli 4ooml mleka, pa 2.x po 100ml sadnih kašic, zelenjavne ni maral, pa spil mi je okoli 200ml soka, drugače spije 600ml tekočine (voda, čaj ali domač kompot).

Ne vem, sem že mislila iti k dežurnemu včeraj, pa je čist lepo zaspal za noč, danes pa ga bom še opazovala, če ne prej grem jutri do pediatrinje, pa še kri in vodo bom dala, ker mi je napisal piltke že v četrtek. Tudi svčke proti vročini smo dobili že v četrtek, vendar mu temperatura ni narasla nad 38 stopinj.

Tudi jaz sumim na 6 bolezen. Morda se je nalezel kaj od moje kolegice vzgojiteljice, ki je bila pri nas na obiskuuser posted image user posted image

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?