Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 18:11:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Malo se javim. Mi smo OK, danes ima Videk god . Včeraj sem celo popoldan peglala kot nora, sem bila komaj ob 22h fertig. Služba je kolko tolko OK, za jesen še vedno nič ne vem, moram sedaj začet iskat nekaj novega, da ne bo potem kaj narobe, če mi ne bodo podaljšali. Plačo pa dobim komaj v petek, pa še to samo za 14 dni, bogata glih ne bom. Moram povedat, da moj Videk kar konkretno hodi, je še kot račka, ampak se zelo spušča. Imamo pa temu primerne tudi modrice po obrazu, trenutno je ravno plava lička. Moram še nekaj za službo napisat, pa čeprav mi ni najbolj. Se še javim kaj zvečer. Uuu likanje, pridna si
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 18:13:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, no je bil dober dokler nisem plačilne liste odprla miška je bila baje pridna ponoči pri babi, pravi da se je samo 5X zbudila za čaj, SAMO 5x , tudi v vrtcu baje ni več prehudo , drugače pa vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nič sama s sabo pa se ne bom pogovarjala A njej se to zdi malo ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 21:44:02
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem si za jutri za službo že vse pripravila, vidim, da pa je danes huje od mrka na RR. Grem pa jaz pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 22:17:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem si za jutri za službo že vse pripravila, vidim, da pa je danes huje od mrka na RR. Grem pa jaz pod tuš. nič ne kaže, da bi se stanje izboljšalo, pa še dopusti se vrstijo, tako da se bo tudi to poznalo Tako pač je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 22:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober vecer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.6.2009 22:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, nobene Pol pa lahko noc...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 7:19:39
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 7:28:43
|
|
|
|
suzy85
|
naše spanje je blo ok, le da je mami bolj malo spala. sem začela okrog 10ih šele današnje kosilo kuhat, ker sem prej pospravljala, pa še računalnik sem morala peljat popravljat. zadnje dni opažam, da je začela eva ful trmarit. kak ni vse po njeno začne ful cvilit! včeraj sma ble s kolegico na pijači in ji nisem pustla, da bi sama šla po naklonu, in naju je cela gostilna gledla, ker je tamala tak vreščala upam, da je to samo obdobje in da ga bo hitro prerasla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 8:38:44
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro.. Sem čist ..spanje , Nejc se je kr naprej vstajal iz postelje, tak da sem ga na konc spakirala in dala med naju..posledično sem čist hin...vrat me boli za znoret...komaj glavo pokonc držim... Včeraj sem likala kot zmešana zvečer, da sem vsaj vse Nejčkove cotke zlikala, in pol najinih,itak sem pol oprala še 2 stroja cot .. Danes sem imela šov že navsezgodaj zjutraj v vtrcu, sta se Nejc in Lukas (od Tiare) lovila po garderobi, kej bolj smešnega še ne... suzy85 sej pri nas je tud občasno trma na pohodu..najhuje še prihaja, ko pridemo z morja, ko ga bom začela navajat da sam zaspi v postelji..ojoj me že kr glava boli.. Danes gremo popoldan v Ciciban kupit Nejcu nove copatke in čeveljčke za v vodo..pa bo spet šlo xxx money-a.Včeraj sem kupila 3 pakete plenic in ob 50€, danes sem morala še tankat avto in spet 50€, mislim ko pride, pride vse na enkrat...denar kr gre... Aja pa včeraj sem šla še v šoping zame in za dragega, ker je ta teden spet huda akcija v Petrovčah (Pinochio-trgovina EK-če katera pozna),kjer imajo vse artikle po tovarniških cenah...skladišče je odprto le parkrat na leto. In je šlo 60€, ampak imam pa nove kavbojke
< Sporočilo je popravil jana81 -- 16.6.2009 8:41:36 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 9:15:31
|
|
|
|
kiki80
|
pomota
< Sporočilo je popravil kiki80 -- 16.6.2009 9:16:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 9:17:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro.. Sem čist ..spanje , Nejc se je kr naprej vstajal iz postelje, tak da sem ga na konc spakirala in dala med naju..posledično sem čist hin...vrat me boli za znoret...komaj glavo pokonc držim... Včeraj sem likala kot zmešana zvečer, da sem vsaj vse Nejčkove cotke zlikala, in pol najinih,itak sem pol oprala še 2 stroja cot .. jst sm tudi likala vmes, ko sem kosilo kuhala. pa mi še ni zmanjkalo, pa še zunaj me čakata 2 pralna stroja. ni in ni konca! Danes sem imela šov že navsezgodaj zjutraj v vtrcu, sta se Nejc in Lukas (od Tiare) lovila po garderobi, kej bolj smešnega še ne... suzy85 sej pri nas je tud občasno trma na pohodu..najhuje še prihaja, ko pridemo z morja, ko ga bom začela navajat da sam zaspi v postelji..ojoj me že kr glava boli.. Danes gremo popoldan v Ciciban kupit Nejcu nove copatke in čeveljčke za v vodo..pa bo spet šlo xxx money-a.Včeraj sem kupila 3 pakete plenic in ob 50€, danes sem morala še tankat avto in spet 50€, mislim ko pride, pride vse na enkrat...denar kr gre... dinarčki grejo, da še vemo ne kdaj in kje. Aja pa včeraj sem šla še v šoping zame in za dragega, ker je ta teden spet huda akcija v Petrovčah (Pinochio-trgovina EK-če katera pozna),kjer imajo vse artikle po tovarniških cenah...skladišče je odprto le parkrat na leto. In je šlo 60€, ampak imam pa nove kavbojke bi prav rada šla mal pogledat, pa ni dinarčkov. sem včeraj dobla ravno 3,10 eur otr. dokladov! boš povedla, ko bojo naslednjič spet meli takšno akcijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 9:23:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Aja pa včeraj sem šla še v šoping zame in za dragega, ker je ta teden spet huda akcija v Petrovčah (Pinochio-trgovina EK-če katera pozna),kjer imajo vse artikle po tovarniških cenah...skladišče je odprto le parkrat na leto. In je šlo 60€, ampak imam pa nove kavbojke bi prav rada šla mal pogledat, pa ni dinarčkov. sem včeraj dobla ravno 3,10 eur otr. dokladov! boš povedla, ko bojo naslednjič spet meli takšno akcijo? naslednja bo začetek septembra, kao šolska.. Ej sam se res splača, majčke brez rokavov so 3 €, majce na kr.rokav 5-10€, za kavbojke sem dala 20€..mislim če maš čas da si pregledaš se ful splača...dons grem še z mamo,ker včeri mi je Nejčka pazla, pa bom ziher še kaj našla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 10:18:57
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice evo nas doma,smo že včer ob dvanajstih bli doma ,je mala mal zakuhala pa smo zjutraj kr spokal pa šli,nisva hotla še kake bolezni ji na glavo nakopat.Se je zato pa že dons namakala,res samo 15 minut ampak ji je pa pasal. Sobota in nedelja sta bili občutno boljši,smo se res tko fino zabaval,končno sami trije kot popolna družinca,štirkica je končno zunej,pomagal nam je pa ful gangigel-prvič slišala in vidla sam je v lekarni edin to priporočala,sam je pa zakon Nina mala ful obvlada res je cortkana,kako se ti počutiš? špelina vidm da uživa na morju Barbaw jst se pa zarad dude sploh še ne obremenjujem,ko bo čas bom že vztrajala,zdej se pa res tko lepo potolaži z njo,da mi jo je brezveze jemat Edina to je pa tud šit k je tko mala plača,si se kej pozanimala kako to? Grem še mal prečekirat kaj se je dogajal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 10:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN še od mene jaz sem že pridna, v službi sem naredila že ogromno dela , samo največja muka pa mi je, da se mi mala na vse zgodaj dere, najprej ko jo zbudim , potem pa še ko jo oddam v vrtec , to mi pa res dosti energije vzame pa tu kaj novega? vidim, da je bila Jana v šopingu , kje pa so te Petrovče? vidim, tudi da se je Katy vrnila , a ta gel pa pomaga?? no grem še malo brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 11:21:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos vidim, da je bila Jana v šopingu , kje pa so te Petrovče? zdej te bom pa za ušesa...kje pa je Nejc praznoval RD ? [/quote
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 11:22:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos vidim, da je bila Jana v šopingu , kje pa so te Petrovče? zdej te bom pa za ušesa...kje pa je Nejc praznoval RD ? ta je pa dobra!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 18:54:11
|
|
|
|
barbaw
|
Ste od včeraj toliko napisale, da sem komaj prebrala. Maja je zbolela. Vročina do 39, nimam pojma kaj je. Spet pa imam zobe na sumu. Slini se kot polž, prav teče ji iz ust. Upam, da bo kmalu pregurala to, ker biti pol noči pokonci in iti zjutraj na šiht ni prav lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:36:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer Vidim, da je naša tema totalno zapuščena barbaw: za Majo, da ji čimprej minejo tegobe z zdravjem. Drugače je pri nam vse po starem. Na šihtu je pestro in praktično nimam časa za nič drugega kot delo. Alja je še kar pridna, ima pa dneve sitnobe. Trenutno je v stanju ko normalno je. Včeraj je bila cepkljena prvo dozo proti meningocefalitisu, čez 14 dni je ponovna doza. Jezna je bila kot pajk in se je drla ko 100 . V LS še vedno hodim, na momente mi je kar odveč, ker se že kar nekaj časa vleče to sranje s hujšanjem. Do prvega cilja imam še 4kg. Toliko od mene
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 16.6.2009 20:41:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:37:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer Vidim, da je naša tema totalno zapuščena barbaw: za Majo, da ji čimprej minejo tegobe z zdravjem. Sem čakala, da se končno nekdo javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:40:29
|
|
|
|
barbaw
|
pa spet tema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:41:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa spet tema Sem malo dopisala, da ne bo samo par stavkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:43:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz bi morala pod tuš s klinco, pa se mi ne da Imam že pravo goščavo Zadnje čase mi britje postaja tako odveč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:45:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naše spanje je blo ok, le da je mami bolj malo spala. sem začela okrog 10ih šele današnje kosilo kuhat, ker sem prej pospravljala, pa še računalnik sem morala peljat popravljat. zadnje dni opažam, da je začela eva ful trmarit. kak ni vse po njeno začne ful cvilit! včeraj sma ble s kolegico na pijači in ji nisem pustla, da bi sama šla po naklonu, in naju je cela gostilna gledla, ker je tamala tak vreščala upam, da je to samo obdobje in da ga bo hitro prerasla. Iz moje izkušnje lahko povem, da obdobje trme traja kar nekaj časa, sploh je najbolj izrazito med 1,5-2 letom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:45:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa spet tema kje se pa sedaj skrivaš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.6.2009 20:47:18
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......