|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
16.6.2009 6:33:00   
Neža7
ENO VPRŠANJE............. Kje v Velenju ali Celju lahko grem, da bi lahko Neža dobila uhane?

Hvala za pomoč user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.6.2009 6:36:56   
nell
Neži - ja tale teranov liker je men tud njami - ga izmenično delava moja tašča in jaz - no js večkrat kr borovničevega naredim in je njami - fino za posredovano novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

nejka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka

katja in Ab - jeeee danes pa kofetkanje

Zojko mišek - js našemu čez dan dam velikokrat tisto grizalo z gelom, fajn ohlajeno, da ga žuli in je noro zadovoljen. Pred kratkim je dobil eno takšno čudno, mejhno žogo, jo je moja mami kupila v taboljšem sosedu - žogica je ala varianta tiste za krepitev zapestja in moči v roki, ampak naš mulo jo pridno izkorišča za svoje zobke, ker ima žogica take majhne bunkice - Tibor si z njo strastno čoha dlesni - je prav smešen, ko včasih tud po pol ure leži na tleh in samo čoha. Dam mu pa kdaj tudi kr kak majhen korenček - al pa nardim palčko iz njega - kr direkt iz hladilnika - pri nas tud to nuca. zvečer pa vse kar so punce naštele - no Calgel in Calpol.

Katja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Butlček - ej tole pa fino, da so bli na letalu razumevajoči in da ste tud imeli družbo. js si resno nisem to znala predstavljati, ker naš je tud tak živc, da ni niti pet minut pri miru.

No, poslušam, da je naš mačkin danes prej začel z akcijo, pa tolk sem naivno upala, da bo še mal dremuckal...ja pol pa nič.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.6.2009 6:44:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Neži - ja tale teranov liker je men tud njami - ga izmenično delava moja tašča in jaz - no js večkrat kr borovničevega naredim in je njami - fino za posredovano novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Še domačega znata s taščo naredit user posted image  mmmmmmm njami!!! Borovničevega je tudi fino. Bi kar od tebe kupila kdar bi rabila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.6.2009 7:37:57   
sayuri
Dobro jutro. mmmmm neža, kako dobra kavica. JAz jo danes kar rabim, je bilo ponoči pestro. Lovro je že včeraj popoldne zakuhal user posted image , zvečer je imel 39 vročine, ponoči se je skoz zbujal in jamral. Fuuuuul se slini, pa iz noska mu teče, pa po dlesnih se drgne...tud dude ne mara več..zgleda, da ga tko boli user posted image  Mažem s Calgelom, Gengigelom..ma men se ne zdi nč boljše. Bošček je. user posted image  Upam, da tole do jutri mine (vročina mislim).

Včeraj sem se pogovarjala z Erin. So na morju in vas vse lepo pozdravlja. Malo jo skrbi, ker je Tilen cel dan kašasto kakal. Drugače je dobre volje, normalno je, pije.... Kaj pravite, je možno, da otroka sprememba okolja in sama vročina ter voda tko spremenijo prebavo? Jaz menim, da je. Vsaj kolikor spkelpam po mojih izkušnjah. No, Erin ne ve, če v četrtek pride, ker ima njen verjetno glih nek razgovor.

Katja user posted image  Joj bogi Jan. Bošček mali, no. SAj jaz teh stopenj v bistvu ne poznam, ampak sočustvbujem s teboj, če se mu je poslabšalo. KAJ pa zdaj v bistvu lahko naredijo poleg te provokacije in 4 dni mleka? Si sploh ne predstavljam, kako ti je. PA kaj mu potem sploh ponudiš za jest? Tkole zjutraj recimo al pa zvečer? Želim ti, da bi ta alergija čimprej izzvenela user posted image
neža no, pa si povedala doma, da bojo dobili še enega vnukca ali vnukinjo user posted image . Super. Zdaj pa čakanje na morfologijo, a ne? A ti je še kaj slabo?
anita goitan pa tebi? KAj slabo? Kako usklajuješ radovedno Zojo in svoj trebušček? Kaj pa nosečniška utrujenost, pa zaspanost? Joj, če se sebe spomnim tak cajt user posted image . Sem skoz bruhala, pa spala po 16 ur na dan user posted image
bella?????? Kje si punca?
cebrca????
ozziebo???
miškolinček???
Zojko Mišek  evo...uradno te vabim v četrtek v Kolosej na en babji čvek in dober kafe. user posted image   Pa sprintaj tole in Zoji Miši pokaži user posted image user posted image user posted image user posted image  So ti pa že povedale punce, da kao pomaga pri zobkih še Calgel. Meni soseda skoz teži, naj prst namočim v rdeče vino in s tem dlesni namažem. Jaoooooooooo
user posted image
Danes bo spet lep dan. Juuuupi.... Obožujem poletje user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.6.2009 8:23:08   
sandra123
Jutro in hvala za kavico, ker jo tudi jaz rabim...kakšen liter, da malo k sebi pridemuser posted image ...
Ja, zgleda, da nas zdaj vse presneti zobki dajejouser posted image ...Tudi mi imamo pestro, Tejo zobki matrajo, da je jojjjjjjjjjj, pa tako kot ti praviš, Sayuri, tudi meni se zdi, da jima nič ne pomaga, da bi jima malo ublažilo bolečine user posted image , ko je že res kriza, jima kar Calpol dam...Pa z noska nam tudi teče - no Teji, zdaj čakam, da se še pri Taji začneuser posted image ....Pa ubožček Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Neža, user posted image user posted image user posted image , super novičke, pa super, da si lepo presenetila svojo mamo in sestro glede user posted image , z mamo se pa le malo načvekaj, pocrkljaj, ker ti potem uide za nekaj časa user posted image
Katjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tole ti pa res ne privoščim, bošček mali Jan user posted image ...Kako so pa v Ce grobi, pa še predobro vemuser posted image user posted image user posted image
Buhtlčk, user posted image user posted image user posted image za lep dopust, ampak si pa res ne predstavljam, kako sta se previjala v tistem malem wc-ju na letaluuser posted image user posted image
Matejchi, user posted image user posted image user posted image , priden Žigauser posted image
ZojinMišek...je bilo kratko, ampak sladko, kajneuser posted image ...Si kar predstavljam, kako mala šiba sem in tja, ker na hitrosti res hitro pridobijouser posted image , pa super, da punci uživata, saj je prav takouser posted image ...No, pri nas bo tudi kmalu takšna akcija, Teja se že kar intenzivno spušča, pa lovi ravnotežje, naredi dva koraka, potem se pa lovi za vse, kar je okrog njeuser posted image , Taji se pa zgleda še nekaj časa ne bo mudilo nikamoruser posted image ...
Nell, sem tudi jaz glasovala za tvojo zgodbo, pa user posted image user posted image user posted image za uvrstitev v naslednji kroguser posted image .
Anita, kako kaj nos. in Zojauser posted image ...jaz te kar malo pogrešam, ker se nič kaj ne javišuser posted image ...

Upam, da nisem kaj pomembnega izpustilauser posted image , mi nekako ne uspeva več pred rač. pridetuser posted image user posted image user posted image ...

Lep dan vsem, se še kaj pojavim, ko bom imela čas....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.6.2009 8:24:25 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.6.2009 8:24:38   
Krysia
Dobro jutro in hvala za kavo ... mi smo fajn zakuhal - na 39,2 user posted image Svečka sicer pomaga, ampak takoj, ko neha delovati, vročina naraste nazaj na 39. Trenutno Rok spi, jst se pa spravljam mature popravljat ... Ob treh imamo P, pa upam, da ne bomo spet 2 uri in pol čakal, ker jim bom šla ordinacijo v luft vržt ...

Sayuri, dvomim, da prideva v četrtek. Odvisno tudi od diagnoze .... ne bi rada Roka z vročino okrog vlačila, če je pa bolan in niso zobki, pol naju pa itak ne bo, da se ne bi še kakšen sonček nalezu ... aha, vi ste tud vročični ... upam, da hitro mine.

Zojček Miško, lepo te je spet brat ... si kar predstavljam Kajo Lino in njene začudene oči, ko te je sred noči zagledala v prikoli user posted image

K_a_t_j_a
, jst sem pa mislila, da te alergije izzvenijo, ne pa da se stopnjujejo user posted image . Upam na najboljše in da je vsaj tista na mleko minila ... pa tud men je to čist mimo - najprej jim ne smeš dajat mleka, pol jih pa našopajo z njim user posted image Po moje bi še tisti, ki niso alergični, kakšno reakcijo na to dobil ...

Nič ... grem delat ... pa danes nam končno pridejo komarnike zmontirat user posted image user posted image

Pridne bodite, pa tiste, ki imate izpite - velik sreče!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.6.2009 8:28:10   
tejkaz
Dan

Mi smo že naredili en sprehod po Medvodah. Zdaj pa zajtrk in spet ven do enajstih, potem bo itak preveč vroče.

Včeraj smo bili prav cel dan sami, še spat smo šli sami, danes pa nas spet čaka en takšen dan.

He he, sprememba načrta, šibava k Clari23 na bazen user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.6.2009 9:45:35   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

ENO VPRŠANJE............. Kje v Velenju ali Celju lahko grem, da bi lahko Neža dobila uhane?

neža kdo pa je navdušen nad to idejo? Oba? Meni je to tako grooozno (ne me kregat, ampak na morju sem gledala Čehinje tamale, povrh vsega pa še čisto kratke lase) in potem še natikače in spodaj nogavice.. o user posted image

Pač moje mnenje sorči

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.6.2009 10:18:45   
anita goitan
dan punce

sayuri, sandra123: sem uredu, brez slabosti, nisem zaspana, jah sej pr moji Zoji je težko se mal uležt..skoz sem v gibanju, tud na Ratitovc sem prišla bp, ok jaz nisme nič nosila..fajn sem, čez 2t pa gremo na morje..potem pa šele 1.pregled, v P Kr šparajo in v 1.tromesečju ni pregledov, 30.6.pa imam nuhalno. Trebušček se mi še nič ne pozna, verjetno 1x v avgustu pa že bo mal otečenuser posted image   nisem še na kilaži preden sem Zojo zanosila..uf kašen stavek ma se mi ga ne ljubi popravit, se pardoniram

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.6.2009 10:20:43 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.6.2009 10:23:19   
majči22
Dobro ju... ah kakšno jutro dober dan!user posted image

Bile že v trgovini in mi je že v avtu zaspala. user posted image Pa imam vsega skupaj slabe 5minut vožnje do doma.
user posted image od Zoje Miše verjamem, da je bilo zelooo prekratko, saj je vedno tako-na žalost. Oh KajaLini pa verjetno res ni bilo nič jasno. Si je mislila iz kje si pa ti padu??user posted image No verjetno te je bila tudi vesela, saj kokr je ZojaMiša povedala obožuje crkljanje pri tebiuser posted image .
Glede zobkov verjetno res ni enega pravega receta, da bi omilili vse bolečineuser posted image . Smo vsi na istem, tole bomo pregurali in bo bolje.user posted image
K_a_t_j_a ma tele alergije so res obupne. Moj user posted image je bil v otroštvu tud alergičen skoraj na vsa živila, pa sedaj lahko je vse. Ostalo mu je edino na prah, maček no pa astma.
Mi imamo pregled 3.8, ker ima tudi ful hrapava lička, nikjer drugje. Mislim, da je KM. Do takrat ji dajam vse normalno jest, potem bomo pa videli.

za Erin tudi jaz mislim, da je to samo sprememba okolja in se bo poštimalo
anita super, da se počutiš dobro. Mah sej ti si polna enrgije, vsaj tako sklepamuser posted image .

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.6.2009 11:23:11   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

neža kdo pa je navdušen nad to idejo? Oba? Meni je to tako grooozno (ne me kregat, ampak na morju sem gledala Čehinje tamale, povrh vsega pa še čisto kratke lase) in potem še natikače in spodaj nogavice.. o user posted image

Pač moje mnenje sorči

se strinjam. to pa se mi res zdi grozno. take male to takoooo boli, pa še razumejo ne, kaj se dogaja. pač mislijo, da jih nalašč trpinčimo... moja ne dobi uhanov vsaj do šole...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.6.2009 11:27:30   
MATEJKA_
dan punce...

končno imam spet rač pri sebi user posted image . je bil na servisu user posted image ...

pia se zadnja 2 dni tako močno v zapestje "ugrizne", da se ji kar ugriz pozna... jo začenjajo zobki matrat, kot izgleda, bo zgornja in spodnja dvojka ven pogledala počasi, ker ima že kar konkretno izboklimo navzgor... no, to bodo naši prvi zobki...

banana se ji še vedno gabi. je pa v nedeljo prvič sama kos mesa glodala, to mi je do zdaj uspelo le s keksom in suho marelico. vse drugo ne pride v poštev.

mene pa strašna utrujenost daje. imam pa naslednjo sredo pregled pri g in upam na dobro novico user posted image .

pridne bit.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.6.2009 11:29:57   
MATEJKA_
ah, sem še enkaj pozabla - kot vedno user posted image ...
katere čeveljce kupujete za ta male - ciciban ali še kake druge? sem nekje na netu brala, da so še elfanten ok????mi še jih trenutno ne rabimo, ampak bo tudi to kmalu prišlo. naša še niti plazi ne. sem se ravno z mojo mamo pogovarjala - se nisme plazla niti jaz, niti moj brat, niti ona... pa je dedno user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.6.2009 12:02:27   
Neža7
Mi smo dobili vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede uhane pa že malo zamujam. Jaz in sestra sva dobile pri 6mes.
Mislim, da je bolje, če dobi prej kot kasnej, ker se itak ne bo nič spominjala. No, prvo moram jaz dobiti pogum, da bo šla vendar ne vem kam. Saj bi samo male uhane imela nič velikega.

Nisem nič jezna matejchi user posted image

Hvala za čestitke, ker smo povedali glede user posted image  user posted image

sayuri........ Slabost je mnogo bolje vendar je še tu bolj večer dobim pred spanjem.

Šibam naprej, ker imam sestro tu direkt iz šole user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.6.2009 12:07:52   
pingo80
Hojla punce!

Zunaj tako lepo sonček sije, samo kaj ko je tako vroče. Sva se z Lano prej potepali, zdaj pa sladko spančka. Se že navaja na red v vrtcu. user posted image
Nell - sem glasovala in user posted image  za uvrtitev naprej.
Kaja Lina in Zoja user posted image user posted image user posted image  za vajine prve korake. Sta se pa punci hitro podali v svet.
Matejka_ - mi tud še nimamo čeveljčkov, ker jih še ne potrebujemo, drugače pa ja, punce poleg Cicibanovih kupujejo tudi Elefanten. Le kaj lepega boš izvedela v sredo? Superca, boš nova user posted image . Čestitam pa pol, ko boš res vedela.

Katja - tale alergija je pa res za user posted image . Tud jaz sem mislila, da s časom izzveni, ne pa da se stopnjuje. Sam glej, če vsaj na KM ne bo več, bo to že super - jogurti, skutke ... To bo JAn lahko mljaskal. Držim pesti.

Bolančki, kaj je zdej to?! Čezdalje več vas je; hitro user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite.

Lana pa pridno pridobiva na hitrosti pri plazenju; jo pokličem, pa se kot kuščar pridrajsa do mene. Kak cukrček je.
V soboto pa odpeketamo na morje za en teden. Komaj čakam.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.6.2009 12:25:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

mene pa strašna utrujenost daje. imam pa naslednjo sredo pregled pri g in upam na dobro novico user posted image .

pridne bit.

A jaz voham novo nosečko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.6.2009 12:42:34   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

pridne bit.

A jaz voham novo nosečko? user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je ni treba nič vohatuser posted image ...verjetno jo kar imamo....znaki so že tapravi, pa smile tud na koncu...user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 16.6.2009 12:43:14 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.6.2009 13:02:30   
bella02
neža7, vsaj kolikor sem jaz spraševala, ni veliko zlatarjev, ki bi tako zgodaj hoteli narest luknje. Naša Tjaša jih ima ene pol leta, pa se mi zdi čist dovolj zgodaj. Prej še v vrtcu ne vidijo radi, ker pride hitro do kakšne neprijetnosti. Naredi po svojem občutku, sam jaz jih Teji pred 5-im letom ne dam. Pa tud ni mi lepo, da imajo tako majhne punčike uhane. Vsak pa ima svoj okus.
Pa še to: če ti ne želiš Neže matrat (pač tista pištolca malo zaboli), jih ji še ne daj, pa čeprav sta jih vidve s sestro imeli tako zgodaj. S tem ne boš nič zamudila, verjemi.
Pa čestitke za vrtec!

sayuri, se poskušam učit, pa mi ne greuser posted image .
Ravno zato naju ne bo na kavo, pa še zboleli smo. Teja smrka od nedelje sem, jaz pa sem danes ponoči iskala tablete za grlo, še požirat nisem več mogla. Teji dat fiziološko v nos je prava umetnost, pa še vse ji potem po grlu steče, ven skoraj ničuser posted image . Aspirator ji komaj približam, inhalator pa tud. Vročine še ni in upam, da je ne bo. Upam, da zvozimo.

majci22, skoraj dvomim, da bi se alergija na KM pokazala le na ličkih. Sicer pa počakaj na izvide.

katja, bogi je Januser posted image . Tudi pri naši Tjaši je vrednost IEg (al nekej podobnega) nihala,je padla in spet narasla. Sam s to alergijo se navadiš živet in če ne prej, izzveni v nastniških letih (naj biuser posted image user posted image ). Tako da jaz danes rečem, da če ni hujšga, sploh ni panike. Je pa res, da moraš stalno mislit, kaj boš skuhala brez mlečnih sestavin, da pregledaš vsako deklaracijo posebej in da nikjer ne dobiš sojinega sladoleda (to rešujemo z vodnim sladoledom), to mislim to varinato, na kepico, drugače pa ima Mercator in Leclerc sojin in rižev sladoleduser posted image

Zojin Miško, naj v kampu vedo, da so tam tudi otrociuser posted image . In upam, da ti nagajivi zobki pridejo čimprej ven, da ne bo mala tolk trpela

Matejka, čakamo ...

Včeraj sva imeli s Tjašo sistematskega, je vse OK. Je Zoki še knjigo častiluser posted image . Jutri ima Tjaša zaključek v vrtcu, so starši organizirali popoldne na enem ranču. Jaz sem danes dobila pošto, da imamo jutri uvodni sestanek za Tejo, v četrtek pa še zadnji roditeljski pred počitnicami za Tjašo. Mislim, ni da ni. Pol se naj pa še učim. Kdaj že?

Vsem želim, da pridejo zobki ven, da se ne bosta matrali. Grem, se je Teja zbudila

< Sporočilo je popravil bella02 -- 16.6.2009 13:03:45 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.6.2009 13:31:46   
anita goitan
Saška je mamica:http://www.siol.net/Trendi/Traci/2009/06/Saska_je_postala_mamica.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.6.2009 13:39:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Saška je mamica:http://www.siol.net/Trendi/Traci/2009/06/Saska_je_postala_mamica.aspx

>Slišali, slišali user posted image .

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.6.2009 16:07:58   
dar10
Sayuri  
v cetrtek prideva z Emo v Kolosej okol 11h. Kje pa je sploh igralnica tam? Joj, kdaj nazadnje sm bla tam??????!!!! Uuuu, menda med nosecnostjo... ;);)

LPD

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.6.2009 16:23:21   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Sayuri  
v cetrtek prideva z Emo v Kolosej okol 11h. Kje pa je sploh igralnica tam? Joj, kdaj nazadnje sm bla tam??????!!!! Uuuu, menda med nosecnostjo... ;);)

LPD

Zgoraj desno! Je en barček kjer imajo tudi tortice (a ne Sayuri)user posted image , zraven je pa še mala igralnica za naše razgrajače.Sayuri nisi jezna, ker sem jest odgovorila, a ne?user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.6.2009 16:51:37   
betty
Krysia - torej sa oba Roka uboščka. Moj Roki sicer nima vrocine, se vedno smo na antibiotiku (6.dan) in še vedno je ful smrkav. mi pa pomaga čistiti nosek s pumpico, samo on bi raje , da bi si sesal jeziček oz. slino. po moje bo zobar :) oz. bo rad hodil k zobarju, ker mu je to blazno vsec. pa tudi svojo ščetko obozuje in potem je ne spusti ziz rok in jo nosi po celi hisi. zadnjic jo je hotel dati za hladilnik. fuj! Upam, da bosta cimprej ok. mi smo zaradi tega ze dvakrat prestavili naš dopust v Barbarigi.

Vsem bolančom želim čiprejšnje okrevanje, pa da grejo čimprej čofotat v morje!

glede uhanov: od mojga sestrična dela v zlatarni in pravi, da do treh let ne delajo lukenj. tud ona ima hčerkico, ki bo avgusta stara tri leta, pa še nima uhanov.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.6.2009 17:05:03   
dar10
Majči22 tnx;)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.6.2009 18:54:02   
Krysia
pozdravljene.

Naša diagnoza: angina. Tko da naju v četrtek ne bo. 10 dni antibiotikov (ospen). Zdej razumem, zakja noče jest - verjetno ga grlo boli ... jedu bi sam jogurte pa kašice, ostalo je komaj spravljal po grlu dol ... jst sm ga pa prepričevala, naj je ... sam res nisem vedla ...  sem vprašala zdravnico, če je lahko to od morja, pa je rekla da ne, da ga je pač nekje nekdo okužil ... sva pa bli v soboto v eni družbi, kjer je blo 10 otok, tko da ... lahko je tam kaj staknu ... Upam, da vsaj vročina kmalu pade ... sva pa tokrat čakala manj kot 1 uro! user posted image

No, grem se ukvarjat z bolnikom, sam tok da veste, da smo bogi ...

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!