nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Halo, smo nazaj. Obstala sem na 10.6., čveke moje, pa boljš, da se kar javim, ker mi ne bo uspelo do konca prebrat. Mogoče drug teden . najprej morje - je bilo suupeeeeeeeeeeeer. Mali je noro užival v bazenu. Na plažo smo šli samo enkrat, ker je imel takoj mivko v ustih, ušesih, očeh, nosu, povsod. Pol pa splakovat ga nosit v morje. Saj ne, da se je pritoževal, samo po eni uri je bla mami koma . Tako da smo bli kar na bazenu, z našim bazenčkom in vsemi pripomočki, smo zasedli 4 ležalnike in je imel ful sence za okrog lezt. Brez alergije seveda ni šlo. najbrž je kaj cvetelo, ampak je prijazna farmacevtka zrihtala kapljice, ker nam je naših zmanjkalo. Brez recepta, ''tavelka'' flaška 6,5€. Ampak je morel še nekaj pojest predzadnji dan al pa je bil klor, al pa vročina...kdo ve, da je nekaj driskal. še na letalu se nama je 2x pokakal...to je blo pestro previjat v tistem mini wcju. Samo je bil dobre volje, tak kot ponavadi - neustavljiv, tako da kaj hujšega že ni bilo. Včeraj sva mu kuhala (no oči mu je ) riž v prežganki s kumino in korenčkom (presenetljivo dobro) pa je že veliko boljše. Ampak čisto ok pa še ni. In k naslednji temi - jutri greva za 4 dni na Jesenice na provokacijo s kravjim mlekom, ker ima krvne teste negativne, na kožnih je bil pa mejen. Upam, da bo kakanje jutri čisto ok. Sem se pa spet razburjala, čakam, da linijo pri alergologu odprejo (se oglasijo samo med naročanjem, eno uro na dan). Nihče si mi namreč ne upa oz. ne zna povedat ali ja ta napotnica, ki jo imamo, tudi za sprejem. V tem našem zdravstvu ni poenoteno nič. V sprejemni ne vedo, če napotnica velja?!?! Tvoj pediater ne ve, če napotnica velja?!?!?! Mi je pa celo uspelo dobit datum za cepljenje pri enem letu, čeprav ga Gašperjeva P ne da, če nimamo vrtca?!?!?! Ker mora bit otrok cepljen pred vrtcem in imajo tako gužvo, ker je zdravnica nonstop na dopustu?!?!? Če pa nimaš potrdila o cepljenju, pa v vrtec ne moreš.... Pa to sploh ni več res, organizacija na višku. Konec koncev upam le to, da reakcije ne bo in da bo vse ok. O provokaciji po netu pa boljš da neham brat, ker me že čist skrbi. V bolnici sicer imajo net, blazno počasen menda, tako da mi mogoče rata kaj prebrat, ampak dvomim. Maile bom s telefona brala, mogoče pa naštudiram še kako isto z RR naredim Aja, evo, pri vsem tem pa pozabim - Gašper od malo pred morjem ploska, na morju je začel daja papa in oči ga je naučil gimme five (hahahahaha, smo imeli cel žur na letališču, ko je dal eni Kitajki, pol so pa kar vsi po vrsti hotli ). Zdaj bi bil nonstop v stoje, pa recimo v posteljici se s preprijemanjem premika naokrog. Hodit ob opori se mu pa ne da kaj preveč, je hitrejši na vseh štirih. Da zaključim roman, itak se bo zbudil in greva ven - lepo se imejte, pa se potrudim, da kaj preberem čim prej. js si tole štorijo z letalom sploh ne znam predstavljat, kako sta ga prepričala da je bil pri miru